Шефът на Газпром: Украйна трябва да ни върне $11,4 милиарда

Украйна трябва да възстанови сумата 11,4 милиарда долара, неплатена поради отстъпката от цената на руския газ, правена на тази страна през последните 4 години.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Газпром: Украйна трябва да ни върне $11,4 милиарда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пишете,пишете за глупостите путинови,като за нещо достоино.а знаете ли вече колко жилища са изкупени от руснаци в бг-близо 500 000,умножено по две за семеиство,един милион собственици,рускоговорящи,без да броим децата.заселването е повече компактно,а не разпръснато.те не се стремят да говорят български,говорят си руски,чакат да им се отговори на руски,откриват се вече руски училища,регистрират си фирми,а знаете манталитета на нахалните рускини,така че бъдещето е доста неясно с това нашествие. те си обичат подмолните окупации,рецепта путинова,но иначе обожават морето и плажовете ни.

АКО СТАТИСТИКАТА ТИ ВЯРНА-МНОГО ДОБРЕ!!! ХА ХА ХА ПАК РУСИЯ НИ ПОМАГА . С ДЕМОГРАВСКИЯ ПРОБЛЕМ. ХА ХА ХА ЕЕЕЕ ,КРИМ ЩЕ ЗАБАВИ МАЛКО ТОЗИ ПРОЦЕС. ХА ХА ХА ПОНЕ СА ХРИСТИЯНИ А НЕ ИСЛЯМИСТИ!! А ТО РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВА ОТ НАС. КОЙТО НИ Е ПРИЮТИЛ ДО СЕГА-ВСЕ Е ЗАГАЗВАЛ!! ХА ХА ХА

"...но иначе обожават морето и плажовете ни." А ние обожаваме техните парички които ни оставят!

"...но иначе обожават морето и плажовете ни." А ние обожаваме техните парички които ни оставят!

А каква ли сметка за Белене и за всички планирани и незапланувани АЕЦ-ове и газапроводи ще ни поиска Русия, за да ни подчини

Ми не знам но израелците си пуснаха кабели от израел чак до гърция и по техните вестници пишат че билопо изгодно да продаваш ток от колкото газ, и че европа ще има огромен недостиг на ток, същите еврей които го говорят това в израел тук се правят на енергиини екеперти и и ни говорят за лошите руснаци.

Докато не се отървем от комунистическата простотия, ще сме гъза на Европа

По добре да ги върнат на Газпром,може и в натура- жито и шоколади отколкото на МВФ и разни ефимерни обещания на ЕС. Украйна е капут и няма да има план Маршал за тях както и ние се надявахме.

План Маршал не се прави, за да се хранят комунистическите династии, драги ми другарю.

ЗА ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ "РЕГИСТРИРАНИ", ИНАЧИ СНИМКИ ОТ "ВСЕКИДЕНЕВНИТЕ ЛЕНТИ" ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ И ТЕЗИ КОИТО ИМ ПЛАЩАТ, СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ АГИТИРАТ ИЛИ НАСОЧАТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ МИСЛЕЩИ И НОРМАЛНИ ИНАЧЕ, СЕ ЗНАЕ ПО МАХЛИТЕ 50 КИНТА И БЮЛЕТИНА ...ЗНАЕШ, КЪДЕ ДА ПУСНЕШ

ЕДВА ЛИ НЯКОЙ СЕ НАДЯВА ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ВЪРНАТ!! НО НОВАТА ЦЕНА НА ГАЗЪТ ЩЕ УНЕЩОЖИ ВСЕ ОЩЕ РАБОТЕЩИТЕ ИМ ИНДУСТРИАЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ! УКРАЙНА И АКО ВЛЕЗЕ В ЕВРОПА-ВСИЧКИТЕ ИМ ПРЕДПРИЯТИЯ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ НЕ КОНКУРЕНТНИ. ЕВРОПА НЕ ПОЕМА ПОДГОТОВКАТА НА УКРАИНСКАТА ИКОНОМИКА ЗА ВЛИЗАНЕТО ИМ!! СУМАТА Е НАД 200 МИЛИАРДА ЕВРО!! И ТОВА Е МИНИМУМА!! И ПАК НЕ Е СИГУРНО ДАЛИ НЯМА ДА СТАНЕ КАТО БЪЛГАРИЯ!! А И ОСТАНАЛИТЕ БЕЗ РАБОТА 15 МИЛИОНА УКРАИНЦИ НА КЪДЕ ДА ПОЕМАТ!

АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ СА 55 МИЛИАР. !!!!?????/НЯМА ДА ВИ ДАДЕМ НИЩО/

Пазете си задниците за европа, ще ви трябват!

Няма Да ви ги вЪрне. Щото няма КАК.Знаете Го. И ЩЕ СИ ГО ВЗЕМЕТЕ, КАКВОТО ТРЯБВА. Пък знам, че ще иМ оставите Рестото, като на таксиметров шОфьор и кЕлнер.

а защото претенцията е нищожна! Дал си капаро за някаква услуга, ТИ си се отказал от нея (при това си попречил да бъде извършена) и си искаш капарото обратно? Егати "капиталиста"! Това даже и Лъки Лучано не е правил! (А този славянин даже си и ръкопляска! ;-))

ЗНАЕШ, ЧЕ БАКШИШО, ЩЕ ПУСНЕ ПОМПАТА, А КЕЛНЕРКАТА, ЩЕ НАДПИШЕ СМЕТКАТА, КАТО ПРИ ТОШОВО ВРЕМЕ, ТАКА ЧЕ НЕМА ЛАБАВО

Крим не са ли ползвали газ през това време? Откраднахте Крим, а задълженията и на кримчани остават на украинците.

само руско училище е имало, май. Първо, прочети и по-надолу за Амин. Малко си си поомешал водките в главата. И второ, ясна ми е твоята грамотност след като казваш" СИ взеха Афганистан". Сега явно отново почват да СИ ВЗЕМАТ каквото си поискат. Имаи трето, аз само цитирам текстове на известен руски историк. Но във ваше село очевидно не сте чували за него. Сигурно ползвате още библиотечния фонд на ППО на БКП.

Радвайте се русофили, ако водка пак сте пили, как Русия пак на нас ни продава скъпа газ.

Абр да плащат фашистите, нали бяха готови да платят цената за 'независимост' хахах да плащат! Га ядоха кифтетата не риваха сега им било скъпо и ги притискали? Че и на мен не ми изнася цената на бензина и на газта - и аз предпочитам 80ст за литър като в САЩ ама няма господа тарикати! Яйцето да плаща или да сдава властта и да си ходи при черниото.

А вие, друзя, трябва да им върнете Крим...земята е безценна, а 11 милиарда зелени хартиики на ФЕД-а са нищо в сравнение с Крим

Че Аляска им излезе на САЩ още по тънко...

май има медийно и паметно затъмнение...

Много са нагли руснаците. Газ та газ. Природата ги е дарила с ресурси както и арабите. До там са. Инак щяха да се хранят само с ряпа и да пият квас. Жалко е че ние ще пострадаме от спиране на газопровода. Но пък ще минем на мазут както 2009 хахах. Голям прас. 480 долара най скъпата газ в света я продават на нас. Русофилите обаче се радват.

А ти братко за колко искаш да ни продават газта при положение ,че сме съюзници на държави които искат да съсипят Русия?Не сериозно кажи ,каква цена ти се вижда разумна?

Абе тия украинци прости ли са? Казват че те са си платили тяхната част, а тези 11 милярда са от Кримската област. Точка по вапроса. Иди доказвай кой къде какво. Да си ги искат от Крим.

"Международната научно-изследователска експедиция Африкански пръстен 2010, е открила в Африка абсолютно фантастично и жестоко племе от човекоядци, живеещо по първобитен начин . Информация за това е получена от Александър Желтков, завеждащ катедра Африканистика Освен че е странно и диво, това племе говори на чист руски език - такъв, какъвто се е говорел в Русия от дворяните през 19 век - с езикът на Пушкин и Толстой. Много интересно те канели учените да похапнат от собствения им деликатес- печено на огън месо от врага: Ще Ви е угодно ли, любезни гости, да хапнете? Племето е намерено в Източна Африка, недалеч от границата с Танзания, но не е съобщено точно къде. Тези безумни хищници възприемат всички хора като храна."

погледни в гуглето. Истина е! :)

РУСКИ НАГЛИ БОКЛУЦИ

БАБО БАБООО....

Вие първо и върнете Крим, пък после тя ще ви върне милярдчетата.

От Втората Световна война до сега, Миротворците от САЩ и НАТО са организирали десетки локални войни и конфликти, в които са загинали милиони хора. Ще припомним някои от по-важните такива конфликти /по същество военни престъпления и геноцид/ с участие на американската армия: Окупация на Япония, 1945-48 г. Филипините, 1948-53 г. Виетнамската война, 1964-73 г. избити над 3 милиона виетнамци! Лаос, 1964-73 г. Доминиканска република , 1965-66 г. Корея, 1966-69 г. Израелско-арабска война, 1967 г. Спасителна операция при Маягуес, 1975 г. Ел Салвадор, 1979-92 г. Иран, опит за спасяване на заложници, 1980 г. Ливан, 1982-84 г. Гренада, 1983 г. Бомбардиране на Либия, 1986 г. Танкерната война в Персийския залив, 1987-88 г. Панама /свалянето на Нориега/, 1989 г.. Ирак /Войната в Залива/, 1991 г. избити над 200 хиляди иракчани! Сомалия, 1992-94 г. Агресията срещу Югославия, 1999 г. Афганистан, 2001-2006 г. Ирак, 2003-2006 г. до този момент са избити над 350 хиляди иракчани! През изтеклия 20-ти век, само за един период от 20 години ЦРУ е свалило 14 латиноамерикански президенти; тези действия продължават и днес във Венецуела. Общо от 1798 до 2006 г. САЩ са използвали военна сила зад граница 239 пъти, провеждайки държавен тероризъм! Парадоксалното е обаче, че след 1941 г. Конгресът на САЩ официално нито веднъж не е обявявал война. Правомощията в това отношение са съсредоточени единствено в ръцете на президента и той само уведомява конгреса с доклад за приложената военна сила, след което обикновено формално получава разрешение за нейното продължаване. Необявяването на война от САЩ е хитър трик да се притъпи общественото внимание и хората да бъдат заблудени, че това не е война, а само някакъв конфликт или мироопазваща операция /хуманитарна операция/; нищо че в подобни дребни /но за това пък постоянни/ конфликти и войни с ниска интензивност след Втората Световна война са загинали около 20 милиона души; т.е. повече отколкото в Първата Световна война!

и количествено подготовката не ви е достатъчна, след като повтаряте едни и същи лъжи десетки пъти!

:)))))))))))) смешник:)))))))))))

Made in Russia: (ИБ):"Карибската криза показа, че системата на съобщенията, контрола и управлението на съветската армия се намират на такова елементарно ниво, че в условията на реална електронна война с употребата на неядрени оръжия няма да е трудно тя да бъде превърната в огромна и неуправляема, а следователно и в небоеспособна тълпа. В Москва отлично съзряха тази опасност и в търсенето на спасение от неминуема гибел намериха начин, който в началото изглеждаше на мнозина напълно негоден. Ставаше дума за въвличането на Съединените щати във война някъде по периферията, за да може същите милиарди долари, предназначени за обезсилването на СССР, да бъдат хвърлени на вятъра. Споровете обаче бързо затихнаха, тъй като вече всички разбраха, че няма друг изход. В Москва беше срочно извикан Хо Ши Мин, президентът на Северен Виетнам и герой от безкрайната партизанска война, в резултат на която от Индокитай бяха изгонени французите, а Виетнам, както Корея, бе разделен на две държави: комунистическа на Север и минаващата за демократична на Юг. Южен Виетнам, който фактически нямаше армия, както я нямаше някога и Южна Корея, беше свързан със САЩ с договор за сигурност. На Хо Ши Мин се предлагаше бързо да разпали война за обединение на отечеството. Всъщност това беше повторение на стария сталински план, осъществен в Корея и имащ същата цел мощта на САЩ да се пренасочи от Съветския съюз в празното пространство. Хо Ши Мин даде съгласието си срещу два милиарда долара на година и по милиард премиални за всяка следваща година от ескалацията на войната. При това той не скриваше, че четвърт от тази сума възнамерява да сложи в собствения си джоб. Но това си беше чисто негов проблем. Друго безпокоеше Москва. Ще се хванат ли на тази въдица американците? Нали техният план се основаваше на принципа доларите да поразят врага, вместо куршумите. Може би ще загърбят Южен Виетнам. И без това виетнамците няма къде да идат, когато рухне Съветският съюз Американците обаче клъвнаха."

Я бе, те тия руснаци много хитри бе! А тъпите янки им играят по свирката,а! И значи не американците, руснаците са нареждали досега света по свой образ и подобие!Бреййй,каква яка теория на конспирацията!Баси,не бях я чувал досега! Ти си Зорге,нали?!

А окупацията на половин Европа?

от кого? - от хамериканците ли? ти ми кажи!

Разговор м/у съветски войници на учение (ВС): "(Радио)Към събитията в Близкия изток... ожесточени боеве... мъжествена съпротива,.. Газа... Ел-Ариш... солидарност... Кратко и неясно. Нито цифри, нито факти. Най-важното, къде ли се намира тоя Ариш, на чия територия, колко далеч от границата. - Някой да има карта? - Дали да не прескочим до селото с един бронетранспортьор? Там в училището трябва да има глобус. - Хайде. - Щом казаха солидарност, значи край. - Как така край? Че там има хиляди наши танкове, а съветниците ни са още повече. - Какво ми приказваш за съветниците? Всичките съветници са като нашия командир на дивизията. За нищо не ги бива. Едно учение не могат да проведат като хората. Стават само за парлама."

Вж "Виетнамската война, 1964-73 г."

Made in Russia: (ИБ):"На 27 април 1978 година в Афганистан бе извършен комунистически преврат, който хората на Андропов бяха подготвяли в продължение на няколко години. Демократичното правителство на Мохамед Дауд беше свалено от комунистическата фракция наричаща се Демократическа народна партия на Афганистан, а президент стана верният агент на Москва Тараки. Веднага последва масирана икономическа и финансова помощ от СССР. В Афганистан нахлуха хиляди съветски съветници. Действайки по метода на единственото истинско учение, комунистическото правителство на Тараки незабавно започна разстрели, разрушаване на джамиите и масова експроприация."

Made in Russia: (ИБ):"На 22 декември група непознати юначаги с чалми и по халати нападна сградата, в която живееха сътрудниците на многобройните съветски мисии и представителства. След като убиха двадесетина граждани на СССР, екстремистите отрязаха главите им и ги понесоха, забити на пики, из улиците на Кабул. Полицията откри огън. Захвърляйки главите, убийците избягаха. Полицаите забелязаха, че чалмите на повечето от тях са овързани неправилно. На 23 декември на Амин му бе връчена нота, че Съветското правителство е принудено да осигури охраната на своите граждани, тъй като с тази задача афганистанската страна не може да се справи, за което свидетелства кървавият инцидент на 22 декември. И докато Амин обмисляше отговора си, нахлуването започна. То явно е било режисирано по чехословашки образец."

Made in Russia: (ИБ):"На 22 декември група непознати юначаги с чалми и по халати нападна сградата, в която живееха сътрудниците на многобройните съветски мисии и представителства. След като убиха двадесетина граждани на СССР, екстремистите отрязаха главите им и ги понесоха, забити на пики, из улиците на Кабул. Полицията откри огън. Захвърляйки главите, убийците избягаха. Полицаите забелязаха, че чалмите на повечето от тях са овързани неправилно. На 23 декември на Амин му бе връчена нота, че Съветското правителство е принудено да осигури охраната на своите граждани, тъй като с тази задача афганистанската страна не може да се справи, за което свидетелства кървавият инцидент на 22 декември. И докато Амин обмисляше отговора си, нахлуването започна. То явно е било режисирано по чехословашки образец."

Made in Russia: (ИБ):"По-късно трупът на Амин бе открит в един от коридорите на двореца. Планът не успя. Амин не се хвана на Андроповата провокация и загина. Това вече беше скандал, който не успяха да прикрият. Съветските войски бяха влезли в територията на суверенна държава, бяха убили президента й и окупирали страната. Светът бе потресен. Закъснелите призиви на Кармал вече никого не можеха да заблудят. Но и нямаше накъде да се отстъпва. През Кушка и другите гранични пунктове в Афганистан навлязоха 357-а и 66-а мотострелкови дивизии. Те завзеха намиращите се в западната част на страната градове Херат и Фарах. В същото време 360-а и 201-ва дивизии настъпиха към Термез, форсираха Аму Даря и овладяха стратегическия тунел Саланг. През последните десетина години Съветският съюз бе изграждал в Афганистан шосето, наречено Дружба. Сега, само месец след като то бе завършено, по него се появиха съветски танкове."

Каква е тая суверенна държава викаш? Хафганистан дето са само племена и не знаят кой ги управлява :) Бегай оттука с тия позиви дето ги пускаш...Много добре знаеш че монетата има две страни и всеки пес си пази кокала. Смешно е да обясняваш какви имериалисти са били руснаците при положение че битката е от двете страни а не от едната..

Както и за: ГДР 1948-49, 1953; Унгария 1956; Чехословакия (Пражката пролет) 1968; Полша 1981

Карибската криза Ангола Южна Родезия Етиопия

Пропуснал си Чили и Аржентина!!!

Жалка позиция на една обречена да бъде унищожена ПОКАЗНО кауза на КАТОЛИЧЕСКИ настроената ЗАПАДНА украйна обявила война на ПРАВОСЛАВИЕТО !!! За съжаление тази война бе предизвикана от извършената в Киев ЕВРЕЙСКА РЕВОЛЮЦИЯ на ХАСИДИТЕ от Десен сектор и Свобода !!! Те действаха в пълен синхрон с РУСКИТЕ ЕВРЕИ ХАСИДИ начело с главния им равин БЕРЛ ЛАЗАР, който днес бурно ръкоплеска на речта на ПУТИН !!! СВЕТА Е ПРЕД НОВА ВОЙНА РАЗПАЛЕНА ОТ ХАСИДИТЕ, ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО НА ВРЕМЕТО ПОДКРЕПЯХА ХИТЛЕР В БОРБАТА МУ С ЕВРЕИТЕ АШКЕНАЗИ !!!! БОРБАТА МЕЖДУ СЕФАРАДИ КЪМ КОИТО СЕ ЧИСЛЯТ ХАСИДИТЕ И АШКЕНАЗИТЕ - ХАЗАРИ , НЕ Е ОТ ДНЕС ТЯ ПРОДЪЛЖАВА С ВЕКОВЕ !! СЕГА ОТНОВО СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ЕДНА ОТ НЕЙНИТЕ НАЙ ОСТРИ ФАЗИ НА ПРОЯВЛЕНИЕ !!!

в езическия в разпадащата се Римска империя - всъщност като те чета - във ВЕЛИКАТА РОМСКА ИМПЕРИЯ! З неин бог на Слънцето ставаш. :-)

пРЕВОД: ИСТИНАТА ПОРАЖДА ОМРАЗА:))))) Стара Римска сентенция!

Хрушчов прехвърля Крим от Русия към Украйна през 1954 г.,но полуостровът си остава така или иначе в държавата СССР. След разпада на СССР в нач. на 90-те години,Русия е имала пълното право да си вземе обратно Крим още тогава,тъй като той минава в друга държава - от СССР в Украйна,но руснаците са пропуснали тогава. Е,по-добре късно,отколкото никога. Пък и не знаем,дали цялата тази патардия в момента не и в резултат на тайно сътрудничество между САЩ и Русия с оглед на някакви взаимни интереси и компромиси.Трябва да се има предвид и фактът,че руската мафия в САЩ е превзела много важни институции и е с огромно влияние, с което не може да се пребори и ФБР. Като специалист по международни отношения,ако зависеше от мен, бих предложил РБ да има неутрална позиция по въпроса,а не необяснимото за мен поведение на Плевнелиев,който вероятно изпълнява някакви поръчки срещу обещания или натиск от Запада, вкл. компромати. Но светът е толкова широк,необясним понякога и лицемерен,таен и коварен,че няма да е учудващо,ако Плевнелиев е руски агент,но за парлама и заблуда ръси тези бисери, а всъщност работи за Русия по много други тайни направления! Кой знае?!

Не съм вярвал че мога да доживея да видя такова фиаско за Американските и Европейски служби.След похарчени милиарди за метежи и дезинформация , дойде Путин и БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗТРЕЛ , БЕЗ НИТО ЕДИН УБИТ просто си прибра Крим ХАХАХАХАХАХАХ Ще се спукам , смешници

За последния месец: 1. Олимпиадата мина отлично с пълен триумф на Русия! 2. Параолимпиадата също така мина отлично, при изключително добра организация и триумф на Русия - повече, отколкото е печелила друга страна когато и да било! 3. Референдумът показа желанието на 93 % от населението на Крим да се присъедини към Русия! Международните наблюдатели признаха правилното провеждане и резултатите, които са постигнати! 4. В лудницата по борсите и паниката цените на руските акции падаха, падаха ... а на най-ниските им цени Русия изкупи обратно 30 % от собствените си частни големи компании - по най-изгодните цени! Тоест, Руската държава извърши една елегантна промяна в собствеността, която ще й позволи да има повече влияние при вземането на решения в най-големите й компании и предприятия. Те си остават частни, но Кремъл ще има по-сериозен контрол върху данъците, паричните потоци, социалната политика и т.н. 5. Пак по същото време Русия съумя да изтегли повече от 100 милиарда долара от американските банки, купи злато и се освободи от зелени хартийки, които, както знаем, са без покритие. 6. Вътрешният рейтинг на Путин и одобрението на неговата политика е над 72 % - най-високите откакто е президент! 7. Истерията от заплахи и предупреждения на западните лидери показват, че и международният му авторитет и рейтинг, са нараснали много и за дълго! 8. Рейтингът на Обама падна до най-ниските си нива, по-ниско дори от този на Буш-младши! Меркел също така стана за резил ... в собствената си държава, Бундестага, и по СМИтата ... 9. Авторитетът на Катрин Аштън (ако допуснем, че го е имало някога) окончателно се срина, както и доверието на хората, че ЕС представлява изобщо някакъв фактор в международната политика и може да влияе положително върху някакви процеси ... 10. Лицето на украинския фашизъм вече не е тайна за никого, и неговото подкрепяне става все по-голям проблем за официалните власти ...

гръмвай си оръдието и си набучи третокласното ченге (и бивш питерски замкмет - рекетьор и събирач на рушвети) на пилона пред Зимния дворец!

от XIX в. за $3.9 млн уауууууу кво стаа тука веее??? link - 15 октомври 2013, 16:12 Две руски монети от XIX век бяха продадени на търг в Цюрих за 3,5 милиона швейцарски франка (3,9 милиона долара) и поставиха рекорд в аукционите на руски монети, съобщи агенция ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА. Според тръжната къща "Синкона" за пръв път два руски лота от този вид едновременно прекрачват едномилионния праг в швейцарската парична единица. Забележителното в случая е, че реализираните монети са с много малък номинал - по 25 копейки. Те са били изсечени сравнително неотдавна - през XIX век, а обикновено рекордни продажби се реализират с парични знаци от по-отдавнашни епохи. Едната монета, продадена за 1,3 милиона долара, е изсечена през 1808 година. За последен път тя е предложена на търг през 1913 година. Сега стартовата й цена бе 10 хиляди швейцарски франка. Втората рядка монета-рекордьор е пусната в обращение през 1827 година. Тя бе продадена за 2,6 милиона долара, като стартовата й цена бе 80 хиляди швейцарски франка. Преизчислено в рубли, тези две монети на стойност половин рубла бяха продадени за 124,2 милиона съвременни рубли. Аукционната къща не съобщи имената нито на старите, нито на новите притежатели на редките нумизматични лотове.

в инструкциите, нали?

първо руснаците да си върнат задълженията, които имат,включително и към България!

МИЛИОНА ОТ СКЪПИЯ $, КОИТО ЦАРЧЕТО И МИНФИН ВЕЛЧЕВ РЕДУЦИРАХА КОЙ ЗНАЕ ПО КВИ КРИТЕРИИ И ГО ТРАНСФОРМИРАХА В РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ОСТАРЯЛА ВОЕННА ТЕХНИКА.

тези с Еврейогейските ценности нали???

Но за жалост от 1925 насам са назначавани президенти кукли на конци,които служат вярно на цеонистката престъпна билдербергова престъпна клика!!! Томас Джеферсън: 1816г.: Ако американският народ някога позволи частни банкери да контролират издаването на валута (което се и случва 1913г.), банките и корпорациите ще лишат хората от цялата им собственост, първо чрез инфлация а после чрез дефлация, и деца им ще се събудят бездомници на континент, който техните бащи покориха" Президента Андрю Джакъсн: 1829 - 1837 " Вие сте дупка със змии! Аз възнамерявам да ви измъкна навън, и чрез Вечният Бог ще ви изхвърля. Ако хората само разберат размера на несправедливост на нашата парична и банкова система, ще има революция още преди да съмне." Президента Уудроу Уилсън: 1916 " Аз съм най-нещастният човек. Аз несъзнателно разруших моята страна. Нашата велика индустриална нация е контролирана от система на кредити. Нашата система на кредити е концентрирана в ръцете на няколко мъже (евреи-сатанисти). Ние се превърнахме в едно от най-лошо управляваните, напълно контролираните и доминирани правителства в света - което не е вече правителство на свободното мнение, не е вече правителство на убеждението и вота на мнозинството, а правителство на принудата на малки групи от господстващи мъже" (Уилсън по повод подписването на закона за създаването на Федералният Резерв 1913г.)

Къде са?

ЕС да спре да се занимава с Русия , а да си почисти собствената кочина. Казвате руснаците бягали на запад а??? Да видим........ В Гърция безработицата е 27%.Гражданите и бягат към Германия и Англия В Испания безработицата е 25 % Гражданите и бягат към Германия и Англия Тези две държави от десетилетия са в ЕС ЗАЩО СА ЗЛЕ?????? ПАК ЛИ РУСИЯ Е ВИНОВНА???? България е от 8 год в ЕС Най-зле сме от всички. ПАК ЛИ РУСИЯ Е ВИНОВНА???

са ви подготвили (с материали) от ФСБ. Но само количествено. Качеството е на нивото на КГБ от миналия век. Може да не сме забогатяли през тези 25 години, но поне вече не сме с увредени мозъци и можем да мислим! Така че НЯМАТЕ НИКАКВИ ШАНСОВЕ, ТОВАРИЩИ!!!

Стършел

Абе дори да можете да мислите, нещо не ви личи :)))

ПЕТА КОЛОНА, НАКАЧЕНИТЕ НА ВЪГЛЕВОДОРОДНИТЕ И ЯДРЕНИ КЛОНИ ТУЗЕМНИ КРАДЛИВИ МАЙМУНИ, КОИТО СЪСИПВАТ И ВОДЯТ ЕНЕРГЕТИКАТА КЪМ УМИШЛЕН ФАЛИТ, ЗА КОЕТО В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ ЛЕЖАТ ДЪЛГИ ГОДИНИ В МЕСТА НЕ ТЪЙ ОТДАЛЕЧЕНИ.

зле ще сме, като толкова време се държим за тази измет - руснаците. не могат нищо да измислят сами и да го направят, като хората ако няма от кой да откраднат!

В началото на Студената война 1947 г. - Алън Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

ТУЙ ГО ПОСТВАШ ЗА ИЛЯДЕН ПУТ, СОПРИ СЕ МАЛЦЕ, МОЛИМ ТЕ !!!!! АЗ ГО ИМАМ ЗАЛЕПЕНО ПО СТЕНИТЕ ИЗ ЦЕЛИЯ АПАРТАМЕНТ, НА ВИЛАТА, В КОЛАТА, РАЗДАВАМ ГО ВСИЧКИ БАБИ ОТ КВАРТАЛНАТА ППО,..., АБЕ НА ФСЕКЪДЕ ДЕТ НЕ МОЖ СИ И ПОМИСЛИ ДОРИ...

Докато достигне и до последния Българин!!!!!!!!

По-голямо развращение на човешката природа от болшевишката банда от убийци и крадци никой не би могъл да постигне!

на Петата колона!? Като по поръчка? Само, че тази наглост и арогантност просто ще отблъсне още повече българи от мераклията за Велик диктатор! А филмът на Чаплин има шанс отново да се превърне в бестселър.

САЩ нямат сметка от добри отношения между ЕС и Русия. Въвлякоха европейските политици начело с Аштън на Майдана.Излъгаха Янукович да свали полицията в центъра на 21.2. вечерта. Накараха в същото време Десен сектор да го заплашва и с дула на слепоочието Партията на регионите започна да гласува за превратаджиите. Не дават и дума да се каже за референдум, защото повече от 60% от украинците ще гласуват за Русия. Сега арестуват в Югоизтока всеки, който протестира. Ето ви западна демокрация. Най-големите крадци и убийци в историята на човешката цивилизация. Стигнаха дотам да бомбардират християнска държава в Европа и да укрепват мюсюлмани-помаци/шиптърите/. Въпросът за Кипър не го пипат, заради Турция, произвежда живото пушечно месо за НАТО. България е разпърчосана от Дизраелли и Чърчил.София е бомбардирана от тях, а не от Съветската армия. Крали са още от Кръстоносните походи, Америка, Африка, Индия, та и досега. Генетични мръсници.Едно пишат, друго изговарят. Ще оберат и расипят Украйна до конец !

Не на това ЕООД!!! еврейогейско сборище на крадци и престъпници!!!

Азиатска москалия е една прогнила империя, населена с най-уродливи лысенкофски кръстоски, източник на вонящото световно зло, време туй торфено блато да се пресуши.

стига си срал тука хамериканска безмисленна пропаганда защото вече и бебетата знаят че капитализма лети към пропастта със страшна сила и няма аналогична сила която да го спре!!!! Приемайте реалностите и ....се снижавайте....

Няма такава дума "збирщина". Дори и на руски.

Сега стана ли ти по леко:)))

Аз пък си мисля, че украинската криза ще настрои много граждани в Европа срещу ЕС - много от нас не се "разпознават" в брюкселските чиновници. Освен това, не виждам защо ЕС сега ще трябва да изхранва Украйна - да им даваме газ на цени под пазарните, да им пускаме стоките без мита (като удряме собствените си производители), да им предоставяме милиарди за помощи, а те да харчат милиарди за скапанат им армия... От къде накъде? Хората не харесват о проявяването на двойни стандарти, лицемерието, откровените лъжи и насилствено насаждане на измислени "ценности". А сегашната политика на ЕС и по отношение на Украйна и по отношение на Сирия, на бежанците, на .... какво ли не е точно такава - лицемерна, високоморена и лъжлива. По добре да бяха почнали да дават пари на страните от ЕС, че както са го закъсали ВСИЧКИ без онези в Германия (то и там вече започват икономиите) и Великобритания скоро ще им се види тесен Брюксел.

Кои сте Вие ? Бихте ли дошли на бул.Черни връх N..., да се регистрирате ???

А това ще е съвсем скоро!

Човек трябва да е или сляп, или глупав за да не види и за да не осъзнае, че злото се нарича САЩ, Израел и ЕС. За тези наглеци човешките съдби са без значение. Алчността им е над всичко. Разрушиха Сирия, Ирак, Афганистан, Либия разрушиха...раздробиха Югославия...разрушиха и България ако щете. Сега вече изнагляха яко, и в двора на велика Русия се опитаха да вандалстват. Да ама не! Руската мечка ги изненада в гръб. Събуди се,,,,, Путин спаси Русия в последния момент. Още един предател като горбачов и великата и богата Рус щеше да бъде разпарчосана от алчните американски хиени. Сега газ пикаят. Путин се оказа корав пич. Разказва им играта. Жалко, че ние сами се прецакахме. Пак сме към губещата страна. Жалко!

Очевидно не сте БЪЛГАРИ!

Заблодена уфсъ...:))))

Значи призоваваш за борба срещу злото ???

Русия като възстанови СССР ще поиска бившите соцстрани да си плащат яко заради напускането си на СИВ и Варшавския договор. По този начин за България ще се превърне в троен Освободител!

Победителите,никой не може да ги съди.....

Газпром трябва да върне $21,4 милиарда транзитни такси на Украйна.

На БГ тъпунгерите:атакисти-комнисти(мангали)не им е ясно ,че тази нагла "претенция"на Чингиза,ще се насочии към нас.Пример:ако не започнем да строим АЕЦ Белене(още малко ще ни чакат)на цена от 20-на млрд.и на нас цената на газа може да скочи и то със задна дата. Въпрос:към атакисчетата-как ледате на финансовия иск от Росатом за 1 млрд.???На ли сте патриоти?Да ги даваме ли ли не???

Един бегъл зазбор. Когато дойде СССР в България се случи следното: Изградиха се язовири, ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, АЕЦ със 6 блока, Кремиковци, Нефтохим, Химко, Девня, КЦМ-ми, ВМЗ, ПОЧИВНИ СТАНЦИИ НА ВСЯКЪДЕ И С ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ И Т.Н. Когато дойде демокрацията какво стана. Един милион българи берат плодове мият чинии и гледат стари хора на запад срещу мизерно заплащане. Заводите разрязани за скраб, Платено здравеопазване и образование, 10-пъти по ниски доходи, Безработица, Наркомания, Ромски набези, Разврат, ГЕЙ ПАРАДИ, ПИРАМИДИ-ФАРАОНИ, ОЛИГАРСИ, ЧАЛГА и т.н. АЗ ИЗБИРАМ СЪЮЗ С РУСИЯ (Разумните ще ме разберат).

С идването още изчезнаха 16 тона злато от БНБ. Получаваха Урана ни. Купувахме от тях оръжието им. Спуснаха желязната завеса и казваха, че капитализъма е загнил и не трябва да се поглежда дори! И т.н.

Това "зазбор" на какъв език е?

Ако си чел правилно за какво е иска , ние сме си поръчали едни 2 реактора.Платили сме единия НО другия не желаем да го платим. Та въпросът е: можеш ли да ангажираш няколко завода да строят нещо толкова скъпо и после просто да се отметнеш... Хайде помисли върху това

Въпросът е риторичен - Петата колона!

Тези които са го поръчали да го платят с членския внос на партията си! А в момента имаме свръх производство на ток!

Кольо стига си параноясвал - в Украйна нищо не е скочило, просто им махнаха отстъпката и да си плащат на пазарна цена на каквато плащат всички. Стига си дигал пушилка с тия глупости. А че цените на енергоносителите растат - това не е вина на Русия - и това е в цял свят, само страните които имат собствени ресурси и силна армия да си ги пазят от демократизатори успяват да си задържат ресурсите и да печелят от тях. За пример Либия и Ирак..

ЧЕТЕШ СТАТИЯТА "Яценюк поручил подготовиться к прекращению поставок газа из России" И ТИ СТАВА ЯСНО КАКВО ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ В УКРАЙНА И В БЪЛГАРИЯ !!! Задълженията на Украйна към Русия стават незабавно изискуеми, и поведението на КРЕДИТОРА държащ дебелата тояга също е ясно !!! НЯКОЙ ДА ИМА НЕЩО ПРОТИВ КРЕДИТОРА ???

Украинците смятат да платят, когато Русия плати за анексията на Крим!

След смъртта на цар Освободител на 13 март 1881 г., новият император Александър ІІІ решава да си потърси дълга. На 19 ноември 1881 г. Управляващият Руското дипломатическо агентство в Княжество България Михаил Александрович Хитрово изпраща нота до правителството без министър-председател*, с която се иска изплащането на разноските от времето на руската окупация на страната, за което в Петербург вече били приготвили документите. Схемата предложена от руския външен министър Изволски предвижда Русия да изплаща компенсации на Турция в размер на 125 млн. зл. фр., а България да плати 82 млн.зл. фр. на Русия. За изплащането на това плащане България сключва заем с Руската търговска банка на името на руското императорско правителство с 4.75 % годишна лихва, платима в период от 50 години без всякакви реални гаранции.

е ПЛАТЕНО?

Ха, добрутру, сватя, млекце ли квасихте днеска? Не само е платено, ми и надплатено. Ама да има някой да чете хубаво документите от онази епоха. А не само папагалски да се повтаря една мантра - Русия ни освободи. Ми то ако трябва така да си говорим - Русия ни е двойно задължена поне от 9ти век - научихме ги да четат и пишат, че ги и покръстихме. Мене ако питат трябва доземи да ни се кланят де видят Българин по тая земя.

ами да бяха ти платили свободата Англия, Франция или Германия бе цървуляк, що чакат Русия да ти я плаща?

Абе, келеме долно, антибългарско Що се правиш, че не разбираш - България си е платила на Русия за тая война. Айде стига сте пробутвали фалшификации, обслужващи чужди държави. То вашето си е чисто национално предателство.

Нещо не мога да разбера логиката на Милер, занапред да искат 500 долара, ок, ама за стари доставки не може да вдига цената със задна дата, това а антипазарно и на практика си е изнудване. Не стига, че анексираха част от Украйна, ами сега и подобни простотии, не мисля, че подхожда на Русия да се държи така спрямо Украйна, виж ако на мястото на Русия беше САЩ нямаше да се учудя, те са известни с лицемерната си външна политика, но очевидно Русия няма и грам повече морал от САЩ, и това ми били велики сили, ВЕЛИКИ рекетьори и глобални престъпници, това са САЩ и Русия днес на международната сцена...

Ще направят "референдум" с въпрос - Искате ли евтин ток ( газ)? ДА - присъеднияване към Русия НЕ - няма такъв.:)

Абе тука една групичка референдумджии сте се събрали, по ръба на закона сте с теа ваши призиви, демокрация, слобокрация, ама вие по-разумно го раздавайте...

Най вече България.

Какво правим, ако някой по - "десен" му кипне и вземе да им ги гръмне на братушките всичките тръби минаващи през Украйна?

Веднага ще пристигнат "Ремонтни войски" да ги поправят ! Тези без отличителните знаци.....

Имперска НАГЛОСТ!!!

Путлер, Милер, Жириновски, всички са с добри обноски...

ХА ХА ХА САМО ОТ КРИТЕРИИ ОТ ХОРА КАТО ТЕБ ЗА ДОБРИ ОБНОСКИ!! ПИШУРКАТА! ПРАТО МИ ТВОИТЕ КРИТЕРИИ ЗА ДОБРИ ОБНОСКИ! ЩЕ ГИ СЛЕДВАМ!! ХА ХА ХА

До скоро не правех разлика между Украйна и Русия. Помня и един случай от 89г, по време на световно първенство в Париж. Нямахме пари да си платиме депозита за хотела и след редица пазарлъци, накрая се обадиха от международната федерация за да се застъпят за нас. "Пуснете ги, те са от онези..." За 25г не всичко се е променило и няма разлика много между българи, украинци или руснаци.

"Кат Русия няма втора..." тъй коварна на света.

Jim Sinclair: Russia Can Collapse US Economy, Gold Update, Silver is Gold on Steroids & More

През 70-те години даваха един филм "Потъването на Япония".

Виж к'во, от таквиз кат теб ми писна, ша колапсне, нема да колапсне, ами да колапсва най-накрая и след туй к'во, цел свет тича да се моли на килимчето пред джудже 1, молим ти се , сакън, ти баща, ти майка, дай малко газ, дай малко нефт,...

Този човек е Американец който гял живот се занимава със борсови операции!!!! Това е достатъчно достоверно за да му се вярава! А то лекувай нервите че отиваш на зле:)))

Бойко е виновен !

Тиквата не ебила насрана моля?

Ей, племе, а ние дължиме ли нещо на ръшаните?

Нищо не дължиш на рашъните, виж на русите, турците и хамериканците дължиш задника си.