Световни лидери обсъдиха конфликта в Украйна (обновена)

Световни лидери изказаха позиции относно конфликта в Украйна. Акцентът в разговорите на Мюнхенската конференция падна върху дипломацията при постигането на мир.

Обратно в новината

Коментари - Световни лидери обсъдиха конфликта в Украйна (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ТАНКОВЕ И ГРАНАТОМЕТИ, ВМЕСТО СЪС ЗАПОРОЖЦИ И ТЕНИСРАКЕТИ. При разпада на СССР Русия обеща да гарантира териториалната цялост на Украйна ако Украйна доброволно се откаже от ядрения си потенциал . . . Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила своите 1800 ядрени бойни глави ? ? ? - Тогава Украйна щеше да бъде по-авторитетна от Комунистическа Корея . . .

Те вярват, че ще го отнесем ние - страните, в които ще се позиционират новите щабове на НАТО. Ние ще го отнесем, но и те ще потънат. Новите оръжейни технологии няма да им го спестят. Пръчката ще бъде натрошена, ръката която я държи счупена, а главата отсечена!

Въобще има ли лидери в Европа? Тези все повече ни тласкат към противопоставяне и сблъсък!

другарко, каза че утвърдените граници след ІІ свет.война не могат да се нарушават!кого питахте за гдр?кой цар ,крал и президент маже да даде крим без да пита народа?на коя територия на русия сте хвърлили око,а сащ.....?

Меркел, ако си почтена, ще кажеш, че САЩ и НАТО "нарушават международните закони с действията си в Украйна". Мислиш, че можеш да излъжеш всички ли? Как гледаш хората в очите и им говориш лъжи? Гледа те цял свят, не се ли срамуваш?

Преди месеци гледах интервю със Сноудън, в него той каза, че благодарение на подслушванията от САЩ, те знаят не само с кого се среща, но и с кого си ляга.

Русия е в гърч. Русия иска война, с руснаците не се проеговаря, защото те лъжат и нарушават всеки договор Русия е пред разпад, защото десетките поробени народи се събудиха Русия е опасна, защото умира и ХАПЕ

ГОСПОДИН ПУТИН НЕ ИСКА УБИЙЦИ КРАЙ ГРАНИЦИТЕ СИ.УКРАЙНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ИКОНОМИЧЕСКИ И ИГРАЕ МРЪСНА ВОЙНА.РЕШЕНИЕ:КО ЛКОТО ВОЙСКИ НА НАТО КРАЙ РУСИЯ- ТОЛКОВА РУСКИ ВОЙСКИ ПО ГРАНИЦИТИ НА САЩ!РЕШЕНИЕТО Е СЪГЛАСНО РИМСКОТО ПРАВО!САЩ СА СЪЗДАДЕНИ В 1789Г.-НИЕ В СТРАНАТА СИ ИМАМЕ ДЪРВЕТА МНОГО ПО-ВЪЗРАСТНИ ИТ ДЪРЖАВАТА ИМ.ИМАТ МНОГО ВРЕМЕ ДА СЕ УЧАТ!

другарко меркел,вие сте от гдр.кажете кога проведохте референдум сред жив ущите да ликвидирате вашата държава и преминете към фрг.нарушиха се установените граници и то без допитва не-насила.в крим имаше РЕФЕРЕНДУМ. ЗАЩО ДЕМОКРАТИТЕ САЩ НЕ ВИ НАЛОЖИХА САТКЦИИ.НАЛИ КЕНЕДИ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ.ТЕ ДОРИ ГО УБИХА!ПОНЕЖЕ СТЕ ДЕМОКРАТИ ТЕ ЗАСЕКРЕТИХА УБИЙЦИТЕ.КАЖЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДЕМОКРАТИ- КОЙ УБИ КЕНЕДИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ!!!!!!!!!!!

ти се насираш Всяка глупост на Лавров се повтаря папагалски, щото толкова ти е мозъка

Абсолютно съм съгласен със "Страдалката". Нека си спомним кога, как и кой започна този конфликт. Кой създаде Ал Кайда и ИД!

От война добро не идва.САЩ запалиха света, за да господстват над всички.Конфликтът в Украйна се подклажда както в Иран, Ирак, Югославия.Когато се разтурва семейство страдат невинните деца.Европа трябва да спре САЩ.

Глупости на търкалета! Конфликтът започна когато руският агент Янукович самолично промени курса на Украйна от присъединяване към ЕС към присъединяване към Евразийския съюз. Без референдуми, без решения на парламента, без нищо. Еднолично решение. Тогава започнаха протестите и вълненията, а Путин наля масло в огъня като предложи заем от 15 милиарда, с които се опита да купи украинското ръководство. Това е истината и ако не я знаете или я изкривявате - толкова по-зле за вас.

Янукович подписа за присъединяване към ЕС.

Краварите фалират най-късно догодина и затова с бясна сила се стремят да предизвикат световна война!

Хайде бе, откакто се помня се говори това и е все догодина... Чудя се как се гледат в огледалото хора, които съзнателно пишат абсолютни глупости срещу жълти стотинки.

КапитализЪма изгни, САЩ фалираха, долара се срина, а Ленин възкръсна Слава на руския ботуш, който лижа неуморно

Французите преследват и съдят нейните участници в ИДИЛ, докато Русия награждава своите биещи се в Украйна. Освен това Франция на снабдява ИДИЛ с оръжия, докато Русия непрекъснато снабдява сепаратистите. Малки разлики, но съществени.

тази е двуличница/Хитлерова дъщеря от замразен ембрион на Хитлер......така е изнесено в САЩ и я държат в подчинение

Силно съчувствам на украинците , ние българите също сме потърпевши, изпитали какво е да си под руски ботуш. Нали именно същата диващина и бруталностт, постоянните преврати, намеса и изнудване , принудиха героите ни Стефан Стамболов, З.Стоянов , Сава Муткуров да скъсат с източната "тюрма", както я наричаше Захари Стоянов. Нали помним разрухата и още виждаме действащата клептокрация , която ни завещавха другарите.

Коментарът... В този руски сайт очевидно влизат и българи, не само руснаци и атакисти. :-)

Кой ви пита изобщо вас "пурковци" , пишещи във форума. Явно не сте чели достатъчно българска история. Ние сме една от най-малките държави, дори по-бедни от албанците и затова господа ще слушаме, какво ни казват. Четиридесет години слушахме Русия, сега ще слушаме Европа. Кой ни пита нас за каквото и да е и това ви го пише една жена на която , какво може да се случи ,освен да я.... но заедно с нас и вас ще ви се случи същото господа драскачи на глупости. Поне си четете историята и се учете, а тя се пише от победителите, защото както е казал Божидар Димитров: "Има документ, има история, няма документ, няма история". Безумци!

Заради такава нагласа като твоята съществува нелепият стереотип за "качествата" не женския полов орган, дори при индивиди от другия пол. Уви, нашето общество се феминизира да степен, когато такава пасивна, нежна нагласа е завлядала повече субекти. Какво ви остава тогава, освен да отворите краката?

Добре, че е женския полов орган, че да се пръкне такъв драскач, като теб Али Баба. Майка ти сигурно ти е чела приказката като малък, докато си се насирал в гащите, а после жената те е прала. Като четеш поне мисли, какво е искала да ти каже жената, защото това са факти, а не драсканици на перверзник.

Преродения Хитлер ! Хитлер би те наградил с най-високото отличие за това дело , да подчиниш всички в Е.С под свой Диктата Меркел ! Под формата на Демокрация Диктат от Меркел на всички държави в Е.С и чат пат потупвания по рамото на някой лев бег за преоявено старание търчал като Луд ама Мача бил продаден ! Колко още ще играем по свирката ти и ще Съкращаваме хора и ще Мизерстваме заради тази изкукуригла Бабичка . Та ние станахме като общ Бухенвалд вие командвате а ние мизерниците изпълняваме . Вълка козината си мени ала нрава никога ! Гърците не само те Нарисуваха а се и усетиха ,

ВОЙНАТА ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА! ТЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА УКРАЙНА, ЩЕ НИ ЗАСЕГНЕ И НАС КОИТО ВЕЧЕ СМЕ НЕСКРИТИ ВРАГОВЕ НА РУСИЯ! РАЗПОЛОЖЕНИТЕ У НАС НАТОВСКИ БАЗИ КАКТО И ТЕЗИ В БАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ЩЕ СА ОБЕКТ НА ЯДРЕНИ УДАРИ! В ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ СЪМНЯВАТЕ! ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И НАША! АМЕРИКА КОЯТО СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ЩЕ Е ИЗВЪН ОБСЕГА НА БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СЪЩО ЩЕ БЪДЕ ЗАПАЛЕНА! ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА НИ РОДИНА! ИДИОТИ КАТО СТАНИШЕВ , САКСКОБУРГОТСКИ И БОКО ХАРАМ НИ ВКАРАХА В АДА НА ВОЙНАТА! ТОВА ЩЕ Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО И БЪЛГАРОАМЕРИКАНСКАТА ДРУЖБА! ОЩЕ ВЕДНЪЖ - ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Нали кагебистчето твърди, че Русия не иска да води война и няма да напада никого? Русия не е нападната - дори срещу спорния (меко казано) Крим няма военни действия. Единствено на територията на Украйна държавата се бори срещу някакви бунтовници-аматьори (?) за да си запази териториалната цялост (въпреки че Крим вече й беше откраднат по мафиотски начин). Ако Русия не се бърка във "вътрешните работи на чужда държава" (както обичат съветчиците да казват) - война няма и не трябва да има!

Major Payne

Ти не си ли чел опорните точки, разпространявани от путиновата пропанда и тролчетата тук във форума, че Крим и Украйна са си руски земи, че няма такова чудо като украински народ, а това са "заблудени" руснаци и т.н. и т.н. Тия се сравняват по претенции само с македонците.

Мазника Порошенко размаха на форума руски паспорти като доказателство без да отвори нито един от тях :))) Тоя малоумник не знае ли, че руските войници НЯМАТ паспорти а военни книжки !!! Най наглия лъжец, който съм виждал !

Тези паспорти са на отпускари. ;-) С военни книжки даже и малоумните силовици няма да ги пратят.

Мюнхенска конференция-съвпадение или на мен така ми се струва.Май ще дялнат територията на някой.

Ко сава ве що не пишити тука за руснака де го хванаха да краде салам от магазина и че изкупиха спирта от аптеките

ВЧЕРА НА ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА, БЯХА ПРЕВЕДЕНИ 45 ХИЛЯДИ ЕВРО ОТ РУСКА БАНКА, ЗА СПЕЦИАЛНА АГИТАЦИЯ!!

бла бла соросоиден тъпанар. Самия факт, че пишеш само с главни букви показва, че банка си виждал само през прозореца.

НЕдей така ма жена. Ще се обидят ДЕТРОЙТА, АТАКА, 666 и останалите атакисти :)))) Само ми обясни общото м/у главните букви и банките. Май много боя за коса ползваш :))))

От къде са му паричките на воленчо за хайлайфските си изцепки и скъпите пури? От какво се издържат атака и най-вече алфа? ТВ алфа има ли нещо общо с оная, руската "алфа"?

лелееее... колко чували с рубли са били това :))))

Не е нужно да агитират в България, българите вечно и безусловно ще сме за Русия има история и тя не може кой зне колко да се изопачава, има един проблем обаче около 50% от българите за съжаление не са българи.

Какви българи сте рубладжиите, обикновени платени руски подлоги със софтуер от средновековието.

какво означава "вечно и безусловно ще сме за Русия"? Имаш ли представа какво е история? Примерно: Има един сборник, издаден през 1997 г. "Лубянка. ВЧК-ОГПУ-НКВД-НКГБ-МГБ-МВД-КГБ. 1917-1960". В него съставителите казват, че някои документи за периода 1934-1960 са разсекретени, а за периода 1917-1933 всички си остават секретни и недостъпни. Та разсекретяването на документи може ли да промени писаната история? А защо документи отпреди 80-100 години си остават секретни? Дали "писаната" история не е фалшифицирана и днешните власти да искат да си остане такава? Друга причина сещаш ли се?

Дългосрочна прогноза за времето: Към края на годината над Северна Америка ще бъде мрачно и с продължителни валежи от атомни бомби; в Берлин ще се чува грохота на танкове, а над Лондон ще духат силни ветрове от бомбардировачи. Но това няма да е проблем, защото Острова вече ще е под вода.

В Атака е пълно от тъпанари и дебили

Може би това е видяла баба Ванга, кгато е казала далече преди Обама да бъде избран, че Америка ще има черен президент, но той ще е последния, а Едгар Кейси пък е видял половината от Щатите под водата и е казал, че бъдещето е на Русия!

плейстейшъна?

АБЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕЗИ НЕЩА, КОЙ С КОГО Е ВЪВ ВОЙНА, И КАКЪВ МИР ДА ИМА ГО РЕШАВА ПОТУРНАКА ФИКУС СИДЕРОГЛУ. ТОЙ КАЗА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ, И НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА МУ ПРОТИВОРЕЧИ, ХААААААМА ХА!!!

Най-ефективният начин да накараш агресивен русофил да се почувства неловко е да го попиташ дали американците са ходили на Луната. За такива е въпрос на чест да твърдят, че това не е ставало. Затова никога няма да го потвърдят. От друга страна, здравият разум им диктува обратното и не смеят и да го отрекат, за да не ги вземат съвсем на подбив. Голям смях пада при директно зададен въпрос. Досега съм питал трима такива и от нито един от тях не получих конкретен отговор "да" или "не", а само увъртания. Разбира се, това се отнася за т. нар. агресивни русофили, които изискват да ги слушаш и да славиш Русия и Путин и които са в течение на най-новите и абсурдни конспиративни теории и вярват в тях. Не се отнася за възрастни хора със симпатии към тази страна. Можете да го изпробвате и да се забавлявате.

да бяха на Луната, ако не харчеха толкова пари за войни сигурно вече и на Марс щяха да стъпят, но очевидно за силните на деня в САЩ войните са по-доходно предприятие от мисиите в космоса

Я ми кажи честно: според теб американците ходили ли са на Луната?

Глупав човек задава глупави въпроси и естествено получава още по глупави отговори.

След години в Историята ще пише: "По времето на цар Владимир, Русия се увеличи и като население и като територия, успявайки да противостои на англосаксонските племена, които както и в Америка са търсили нови богатства". Това е положението. Впрочем, подобно нещо е правил и нашия Симеон Велики с ромеи и византийци, та сега улици кръщаваме на него!!!

Каниш турците да тръгнат към Кърджали!!!???

Като нищо ще го направят, лошото е че няма да има къде да се върнат после.

...ВЧЕРА КАЗАХ И ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ: БАБ МЕРКЕЛ - НА ПЕНСИЯЯЯЯЯЯ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!

що бе. важ я ква и послушна. такова не се пенсионира, убива се кат се употреби.

Путин е световен герой!!! Направи на диви и щастливи цялата алчна пасмина диваци с патлаци!!!! Те още не могат да проумеят, че ЗАГУБИХА и рано или късно ще трябва да си обират парцалките и да се свиват в ъгъла!!! ВСИЧКИ ПРОГРЕСИВНИ ХОРА СА С ПУТИН!!!

Зад него е Северна Корея, Сирия всички фашисти от Европа!!!

Ами като гледам руската икономика се срина и руския народ пак си брои копейките. Та кой казваш е изгубил?!?!

Каквото повикало - такова се обадило!Кой ви би по празните кратуни да разтурите Югославия?Когато ликвидирахте Югославия всичко беше наред - в съответствие с международното право пускахте бомби с уран, пък бил той и "обеднен" и всичко бе наред.Днес ревете като вдовици за "внимание" и се чудите как да се измъкнете от ситуацията!

ти къде живееш бе политик - голям? Кой разби Югославия? Пак славяните бяха! Кой изби народа? Милосович - американица? Само да се рипчиш!

Та защо трябваше да се използват бомби с уран в центъра на Европа?Ако можеш отговори,ако - скрий се някъде и не замърсявай форума с присъствието си.

Световни лидери Франсоа Оланд и Меркел изказаха позиции относно конфликта в Украйна.Путин им сервираше чай и държеше палтото на Меркел..ха..ха

Всеки добре възпитан домакин би направил същото - не виждам какъвто и да е проблем в случая.

Major Payne

А бе той завиваше и жената на китаеца и оттогава не искат и да го видят и чуят там:)

Щъргав, гледам сън не си спал)) много те вълнува Путин)) Голямо пълзене е паднало в тронната зала на кремъл)) изтъркли са имсе коленцата на бабати Меркел и байти Оланд))

А ти виж съдраните гащи на Путинска Русия ,с 36% е спаднала търговията с Китай!Само една Северна Корея им остана за партньор !От всякъде гризнаха дръвцето,а турския поток ще им забие последния пирон ...

Не забравяй, че те му отидоха на крак, а не той на тях! И така ще е от тук нататък! Просто някои в Европа вече разбраха, че са употребени от Щатите и че ония са на път да ги вкарат във война! Защо мислите Щатите ни тикат напред, правейки командни центове само в бившите стани от соц лагера? Защо не направиха командни центрове в другите еврогейски страни? Мислите ли,че тяхната общественост щеше да ги остави да направят това и да се разполагат у тях както го правят у нас?

Uragan

С празни обвинения, могат да се очакват празни резултати и оръжията отново ще продължат политиката, макар и с други средства.

САЩ отлично знаят, че въоръжение и да дадат, Украйна просто няма армия. Ако дадат противотанково оръжи, то руснаците ще използуват авиация по-ниско от радарите/имат и средства за незасичане на самолетите им/.Така, че това ще доведе до още повече жертви.Американците знаят, че реши ли Рускиат генщаб, то за 72 часа армията на Украйна ще бъде ликвидирана. Натискът върху Обама не идва от републиканците, а от група хора около Хилъри Клинтън.От републиканците има само няколко сенатора, начело с Маккейн, който винаги иска да бомбардира.Но сенаторите не носят отговорност.Тя се носи от президента на САЩ, а там има изключителни личности. Те знаят, че Донбас е загубен за Украйна.Знаят, че след Майдана настъпи икономическа разруха. Знаят, че ако Порошенко и Яценюк признаят горното, то ще има трети Майдан.Зап.украинци са просто нацисти. Знаят отлично, че никой не е спечелил война срещу Русия до границите й. Когато се дават оценки на политиката на САЩ и Русия, би трябвало да се знае повече и за едната и за другата страна.

Uragan

Малко не схванах какво общо има противотанковото оръжие с ниско-летящата авиация. Че за капак и руска. Опълченците се справят достатъчно добре с украинската армия; А като слушам Псаки, че и Обама много ме съмнява, че имат кой знае колко силна допирна точка с реалността а какво останало за поддръжниците им . Накратко изобщо не разчитам на знанията или познанията им,.

sps_hrsf@abv.bg

е да, ма евреите немогат да се смират, че са монитрале некой на власт и нема да я удържи..... ТА, яка война предстои.

Баба Меркел започва да поумнява,явно Путинката здраво и е набил обръчите,а що се касае до успешно ислямизиращата се т.н. Британия,то тя е наистина изолирана ,едно,че е безгласно протеже на САЩ и второ, тя от доста време вече е периферна държава в ЕС! Крайно време е кухите соросоидни лейки да проумеят,че т.н.Украйна ще стане руска територия като Крим!

Признаваш че Путкун е тъп фашага който избива украинци???? А като ти гледам свастиката яено се кефиш на това. Изрод долен.

ха ха ха Тъпанаря със свастиката можел да сменя IP-та и да позлва много браузари за да набива минуси. браво браво... не си бил толкова зле. ама си оставаш ИДИОТ !!!!

Моля дир.бг да предостави ИПто на въпросния човек със свастиката. знаен че подстрекаването към расизъм е наказуемо. Благодаря.

Filip Vasilev

Интересно,защо за лудите има съответни заведения,където те се изолират, а за глупаците няма глупарници???

може да го получите в 7 дневен срок.

Я разкарай тази свастика, бе! Аман от хлапетии в този форум.

Swastikata e dreven simvol, be idiot. Tova, che ti praish niakakvi asociacii si e tvoi problem. Aman ot glupavi hora.

Виж сега, Русия обявява суверенитет още на 12 Юни 1990 и ограничава прилагането на законите на СССР, като приема свои, много от които противоречат на тези на СССР. На 17 Март 1991 се провежда всесъюзен референдум на който републиките изразяват желанието си да участват или не в един реформиран СССР, съставен от независими републики. Така се ражда РФ. Украйна не е изразила такова желание и не подписва новият договор, с което не се включва в новия съюз и съответно не е обвързана с неговите закони. Декларацията за незаависимост на Украйна е от 24 Август 1991 , а референдума с който тя се потвърждава е на 1 Декември 1991 година. Референдумите в Донбас не бяха свободни и легитимни, така че резултатите им са без значение за световната общественост. Няма никакви гаранци, че изнесените данни са достоверни. На гласуванията и референдумите преди 1989 г у нас всичко беше с 99.8%, но на всички е ясно, че това не бяха реалните резултати, а и гласуването не беше свободно. Има социологически проучвания, малко преди войната, които показват съвсем други настроения там. Накратко - болшинството искат да са в състава на Украйна (66%), около 8% са за автономия, а по-малко от 4% искат присъединяване към Русия. Прочети как се създават ДНР и ЛНД. В Донецк има демонстрация от около 2000 души, които искат референдум за присъединяване към Русия, подобно на Крим. След края на митинга около 100 въоръжени мъже завземат сградата на местната власт и правят фалшиво заседание със заседатели, които изобщо не са избирани и не представляват никого. Те взимат решение за референдум, с който се създава ДНР. Историята в Луганск е аналогична. Накратко, тези две "държави" се управляват от хунти и не представляват населението.

Всички обвиняват Русия за "неините деиствия",но едно никои не казва:Русия ли започна този конфликт,или имаме къса памет,или така им е изгодно на някои.

Русия се възползва от революцията на украинците. Добара нова земя. Ма се оказа че няма път към нея по суша. Хмм... гадно. Мост немогат да построят. Нищо че даде на авера си 3 млрд евро за строеж. Не че някога е строял мостове но приятелчето на Пу спечели търга. И понеже няма път... реши да си завоюва по суша. Ама някой хора се правят на късогледи като се спомене каква е целта.

Русия, Русия го започна. Опита се да лови риба в мътна вода, но Путин се запута и се оплете като пате в кълчища и сега има само губещи ходове. Някои по-губеши, други по-малко.

Млък бе БАНДЕРА

дай статията тука!! Щото там няма нищо такова!! Пак си чел изкривена руска пропаганда!! Които слагат в чужди уста своя пропаганда!! Сложи оригиналният доклад тук , да видя за какво лъжеш!! ОССЕ винаги посочва посоката на стрелбата от към руските терористи!!

Вече няма и да има "такова нещо". Армията на Новорусия мина в контранастъпление, а т.нар. "украински" "бойци" (бих казал най-обикновени гейове), се криха зад мирното население в Углегорск. Днес се крият зад мирното население в Каменка и т.н. Виж си приятелите, виж си работодателие?! Според теб, може ли от такива "хора" да излязат бойци?!

Ами Украйна спазва Минските споразумения и армията няма заповед да атакува и да напредва!! То е лесно да се досети човек ако има малко акъл!! Военните искат да им бъде дадена заповед за атака, но политиците решават!! те не са безотговорни като руските наемници и войници!! Които обстрелват мирните селища!! И в това време руските терористи превземат неутралните зони!! И атакуват украинските позиции ,опитват се да ги провокират!! да нарушат споразуменията!!

1. Доброволно определяне в присъствието на чужди военни (зелени човечета) не може да има. 2. Самоопределянето не е отменено, но пак, в присъствието на чужда войска е под въпрос доколко е действително самоопределението. 3. Кое местно население кого не подкрепя?!?!? 4. Всички са на ясно за руското участие във войната и непрекъснато го дискутират. Беше потвърдено от самия Захарченко преди няколко месеца, а после се поправи, че били отпускари. Имаше и пленени руски десантчици, които се бяха "изгубили" на километри навътре в Украйна, точно около зоната на военни действия. Имаше и цели военни конвои идващи от Русия, които бяха обстрелвани. 5. За кои избори говориш - общоукраинските или проведените от местните хунти? 6. Не съм казвал такова нещо, но че има действия а ла Райхстага с цел пропаганден ефект, е извън всяко съмнение. Този трик е стар като света. Да не забравяме какво даде повод за войната срещу Чечня.

Времето на Меркел и Оланд изтече още преди година. Явно е, че служат на неевропейски интереси, иначе защо тръгнаха да "преговарят" точно в деня, в който руската армия на Новорусия затвори Дебалцовския котел на североизток от Донецк?!!! Много моля всички привърженици на Меркел и Оланд да си направят един доброволчески батальон и да потеглят за т.нар. "украйна". Нека тях да отстрелват, а не обикновените коренни народи на Източна Европа!

Явно е че ти служиш на руските фашистки интереси!! Нали боклук?? ха ха ха , затворили котел?? Къде бе? В главата ти ли?? Днес такъв бой са яли руснаците , че са молили за примирие!! Новокакво?? Само за руската армия позна!! Там друго няма, агресори и убийци на чужда територия!!

Преди да пишеш глупости и обиди, вземи да идеш в армията, да се научиш на дисциплина, на боен дух и да вървиш по права линия (ако можеш)! След това пиши кой какъв е и на кого служи! Дотогава за мен ти не си българин и се криеш зад АйПи адреса си като мишок.

Няма нужда да "познавам". Едно е човек да се е обучавал, да знае и разбира, друго е да пише протестърски тъпотии. Ето - "оправихте" и Бъглария за 26 години. 2 милиона уморени от "демократичен протестърски голодомор" и над 40% реална безработица. Честито на Ентелигентните кОлтурни протестъри и демокради!!!

Вониш на путинова пропаганда!

Ти и за премиера на Гърция ще кажеш, че "вони на руска пропаганда". Ама свърши се вашата - хем нищо не можете, хем от ЕС нищо не ви предлагат. Какво ви остава? Да обиждате хората, че "вонят на руска пропаганда"... Толкова можете. Жалко!

Лавров са го превърнали в посмешище в Мюнхен!! Освирквали са го и са му се подигравали!!

А дали са го освиркали? а ти тъпако гледа ли конференцията? Това да не ти е мач, бе говедо! държаха се просташки някои от присъстващите, но и конферансието им каза, че се държат неприлично. В крайна сметка това не води до нищо добро.

Ха ха освиркали са руския Гюбелс!! Показали са му какво мислят за него и за фашистка русия!! Руския Комерснат публикува новината!!

Не става въпрос за убеждаване, а за факти.

Е тези пак са си говорили едно и също. Начало на следващия етап от третата световна война-реални пълномащабни бойни действия, най-вероятно ще са факт след две до четири години. Точно когато малоумните американци изберат психично болните републиканци. В деня на избори в САЩ, когато цари хаос Русия трябва да ги удари здраво или света ще бъде погубен от шепа наркомани в щатите.

Явно изобщо не знаеш какво говори. Ако знаеш колко си смешен само... :) 1. Ако не отстъпи за Украйна, след 2-4 години Русия ще е толкова зле икономически, че последната и мисъл ще е за война. Нищо чудно и Путин вече да не е на власт. 2. Изборите в САЩ не са в един ден. 3. По време на изборите изобщо не цари хаос, всички институции си работят, има си действащ президент и т.н. 4. Новият Президент встъпва в длъжност в началото на Януари на годината следваща изборите и страната не остава нито за миг без президентско управление:)

Толкова е "зле" Русия, че е единствената страна с коренно европейско население, което се увеличава. Виж нас - 2 милиона души жертва на "демократичния голодомор"! Няма страна, политически блок или цивилизация, която за 26 години да е преживявала такава голяма демографска катастрофа за толкова кратко време. Русия си произвежда всичко, докато ти, предполагам, ако работиш, е за чужди предприемачи и то в сферата на услугите, живееш си в панелното гето и си мислиш, че това е живота...

Хайде да те освободим от мъките ти... 1. Украйна не е във война с Русия. 2. Русия е агресор защото анексира Крим. Има много бежанци към Русия, които са рускоговорящи, има и към Украйна и други страни. 3. Тези твърдения са на местната пропаганда на сепаратистите. Хората там нямат достъп до независима и обективна информация. 4. Украинците воюват със зелени човечета, руски специалисти и войници представящи се като "отпускари" и разни наемници от Чечня и разни незнайни места. Имаше заловени и "заблудени" десантчици. 5. Избори проведени под дулата на оръжията и без независими наблюдатели не са легитимни и резултатите са под въпрос. Освен това да се гласува против управляващата партия е напълно нормално. Да очакваме ли, че сега спечелилите изборите там ще търсят политическо решение на въпроса?!?! 6. Защото в тези градове няма сепаратисти и няма смисъл да се обстралват мирни граждани. Ако и в секса си експерт колкото в политиката, май си все на сухо... 6.

За него не знам, но ти сигурно си на сухо! 1. Украйна хем не е във война с Русия, хем Русия е агресор. Как става? 2. АРК - Автомона Република Крим - пришки ми излезнаха на устата да обяснявам, че Крим е автономна република и на когото иска, на него ще делегира права за представяне във външна политика и въоръжени сили! И то по най-демократичният начин - чрез референдум! 3. ТУк си лабав. Нищо не доказваш, но и не твърдиш! 4. Може и да са зелени човечета, но доказателство няма! Ако микажеш, че говорят на руски, ще приема ... А, какво ще кажеш за "черната вода"? 5. Тези избори, всъщност бяха референдуми. Сори, ама там имаше и западни наблюдатели. 6. Казваш, дето има сепаратисти, ще се обстрелват мирни граждани? Не значи ли това, че където има "сепаратисти" трябва да се обстрелват мирните граждани? А?

Major Payne

1. Ами написал съм - Русия анексира Крим и затова е агресор, а Украйна не воюва с Русия. Какво толкова трудно има за разбиране?!?! 2. Това е така, когато решенията се взимат свободно и честно. В случая Крим беше окупиран от зелени човечета имаше някакви измислени избори, проведени от тях, а веднага след това и фарсът, наречен референдум, който беше незаконен (против законите на Украйна за провеждане на референдуми) и манипулиран. 3. Докажи си ти твърденията. Аз мога да ти докажа, че хунтите в Донбас и Луганово не са подкрепяни от местното население (има социаологически проучвания), и че местните органи са завзети от по около 100 въоръжени лица, с което извършват военен преврат, обявяват републиките и започват да привикват руски "отпускари" и съмнителни доброволци. 4. Доказателства бол, но от руските медии няма да ги научиш. 5. Референдум и избори са различни неща, но от като съдя от писаниците ти, разбирам защо ги бъркаш. За тях писах, че е нормално да се избере опозицията - у нас всички избори са така. 6. Нали точно това ти писах - че по цивилни не се стреля. А сепаратистите се крият в населените места и стрелят от там - тактиката на Палестинците. И после обвиняват противника, че избивал невинни, като се отвърне на огъня. Това е същото като да се прикриваш зад заложници, защото местните са техни заложници. Доста им куца морала на тези сепаратисти но това е разбираемо - руснаците никога не са уважавали човешкия живот.

Не си убедителен. Смяташ ли че нашите българи в Бесарабия мислят като теб... А в Крим да не говорим те са по крайни и от Москва... За тях украинците са фашисти. Знам че не е точно така, но са силни националисти. Конфронтацията е гибелна..

Major Payne

Не ми говори за Крим, защото и там медиите са под контрола на Кремъл. Ако толкова ненавиждаха Украйна защо се присъединиха към нея, а не към Русия с референдум преди 20 години? Или украинците станаха фашисти след това? Именно това е едно от големите престъпления на путинова Русия - че разпали етнически конфликт в Украйна за да я разцепи и да присъедини към Русия части от нея. За българите в Бесарабия не зная какво мислят и не държа да мислим еднакво. Имам си мнение и го казвам.

защото ако в "дмоклецията на пиипъл хоробъл меркел дирбегежеглов републик зададете тоя въпрос в дир. бг, ще ви тривнат и никой няма да знае защо, ос#вен курвата левашка, която не знае защо дори е родена и това виси като домоклев меч но пък тя остава и до ден днешен без истински мъж мъж. Това е.

КАК ЩЕ СПЪТ ВОИНАТА КОГАТО АМЕРИКА ЧРЕЗ УК-НА СНАБЖАВА СИРИЯ С ОРЪЖИЕ (ДОМЕНТАЛНО Е ДОКАЗАНО !!! ЛИДЕРИТЕ НА УК-НА ВЕЧЕ ИМАТ 5 МЛН ОТ ТАЗИ ОФЕРТА ! А АМЕР Я ЗАВОД ЗА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ СЕГА ПР-ЖДА ГМО И Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА УКРАИНА КОЯТО ИМА ЕДНА ТРЕТА ОТ ПЛОДОРОДНАТА ПОЧВА В СВЕТА

Стига с тези инсинуации. В Украйна се бият и разни групировки, които нямат нищо общо с правителството. Заради тях наричат цяла Украйна фашисти и вините им се вменяват като вина на Украйна и на редовната и армия. Ясно е, че това се прави умишлено, а има сведения за такива действия и от провокатори, само и само да се постигне пропаганден ефект срещу Украйна. Тази война е мръсна и Русия прави всичко възможно за да раздели етнически Украйна, а след това да я раздели и териториално.

Напълно по силите е на правителството на Украйна да спре тези групировки! ..... Като не им плаща. Дори инаемниците може спре, пак като не им плати.

Major Payne

Правителството не плаща на тези групировки - например армията на Коломойски, която дори не се съобразява с него и си преследва собствени цели. Липсата на централно командване и синхрон е една от причините за неефективните действия на украинската армия. Изобщо, украинците допуснаха и допускат много грешки, но това не променя факта, че те се бият за запазване на териториалната цялост на страната си.

Толкова ли важен човек е Путин, та всички Европейски лидери са го обсъждали ? Страх ли ги е да не дойде в Берлин отново ? Ако го направи- ще освободи Европа от проамериканските лицемери и крадци, които паразитират на гърба на цивилизацията !

путин има правото да не говори... цензур.

усер, ти си осер,. гръцки педреаст, който си въобразява, че е деспота, фанал кураца за народа. съжелявам дами, но понякога истината е по- мъжка, отколкото силикона в циците ви.

Руската армия , с нови БТР, и някакви монголоиди: watch?v=gkqVRc3LNZY Не са местни!! Къде са местните бе ,къде са опълченците??