Киев: Полет МН-17 е свален. Амстердам: Не потвърждаваме

Киев обяви, че данните от черните кутии на полет МН-17 показват "пълна взривна декомпресия" от шрапнелни поражения. Холандия не потвърди информацията.

Обратно в новината

Коментари - Киев: Полет МН-17 е свален. Амстердам: Не потвърждаваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нетърпеливата бъбривост на украинците навежда на недвусмислени подозрения, че са гузни. Ако имаше данни за руско участие, досега да се е появило.

Нали четат съдържанието на кутиите в Лондон! Самолети до САЩ летят от Лондон, почти всеки час! Лабораториите на "Бойнг", могат да накъдрят всякакъв вид запис! Те имат в архива си записи от всякакъв вид ужаси, дори от тези със самолетите блъскащи се в кулите близнаци! Нима мислите, че Запада ще изпусне случая, които създаде, за да се опровергае! Ха! Ха! Ха! Скоро ще Ви се поднесе една професионално сготвена информация за дискредитиране на Русия и всичко руско!

Украинската клика,наред с американските престъпни глашатаи-на международен съд! Хага и Страсбург ги очакват!!!

Лисенко е пореден лъжлив хохол! Хич не му пука, че тази лъжа ще бъде опровергана. Украинските политици са лишени от достойнството - както личното, така и политическото. Срам нямат!

Е да ама през цялото време Украйна се учи и бива подкрепяна от САЩ първо да говори, а после да мисли, последното не е и задължително даже. Медиите ще напишат каквото им каже този който плаща и толкоз с демокрацията...

Ко, ко стана с тия записи!? Явно англичаните не могат да прочетят написаното!? И що така? Нали ако имаше нещо против Путин щяха да го обявят на мига! Явно нещо е "грешно". Ми да го представят като правописна грешка и да обявят "ИСТИНАТА" /тяхната истина/.

Откъде украинската мутра знае какво показва записът в черната кутия? Или е просто кьорфишек или американците вече са я прослушали и са му пошепнали на ухото.

разбра ,че пияните руснаци убиха 300 ЧОВЕКА само червените подлоги продължават да замазват насрания руски г.. !

Само не намесвай "пияни", че руснаците май там губят първенството от финландци и... украинци.

И като не потвърждават от Амстердам защо не изнесат информацията за широката общественост . Свобода на словото ли ? Защо казахте още в началото ,че няма да бъде представена цялата информация а само такава филтрирана тоест избирателна ?

Американците дават на Украйна 7 мил. долара, за да оправят разрушенията от конфликта, затова сега те си стрелят където им падне.

те могат да им дадат и 27 милиарда напечатани хартийки, само и само да продължи конфликта, в който са крайно заинтересовани.

ЧУК

Ако се останови,че самолетът е свален от укристите,Путин ще влезе на момента с руска армия в Новоросия! Никой няма да има моралното право да го съди-най-малко Нидерландия,Малайзия,Канада и Австралия!

Полет МН-17 е свален по вина на Киев който позволява съзнателно, поучаван от САЩ, над опасната зона в източна Украйна, където се водят бойни действия с използване ракети, бойни самолети и артилерия да прелитат пътнически самолети. А би трябвало в тази опасна зона да се забрани прелитането на пътнически самолети както става когато се появи опасна зона при развитието на тайфуни.

Забравил си само да добавиш как ЦРУ е инструктирало ИКАО и ЕЮРОКОНТРОЛ да не пускат препоръка да ограничаване на въздушното пространство с надеждата точно такова нещо да се случи. Що не емигрирате в Русия като толкова ви харесва бе?

ще емигрирам. не защото съм материално затруднен-пенсията ми е 840лв, а заплатата-2600лв. ще имигрирам , за да не дишам един и същ въздух с такива тъпи неграмотници

Полетите над тази част на Украйна бяха забранени, но този смаолет е отклонен от диспетчер от Днепропетровск!

Луганск 24. Обстрел Дома престарелых в Луганске (18+). 28 июля 2014 г.

Дир.бг - столицата на Холандия е Хага (надявам се го знаете това). Onderzoeksraad също е в Хага. Така че какъв Амстердам намесихте е пълна мистерия.

Оффф за една иззпусната дума и аз се изложих :) Исках да кажа "политическата столица на Холандия е Хага".

delly

Столица на Нидерландия е Амстердам, макар че правителството, Генералните щати и кралската резиденция са разположени в Хага от 1584 г. Амстердам е столица според конституцията и се смята за такава от нидерландците.

Toчно така. Когато се цитират столици (както в този случай) се има предвид позицията на правителството, "Според Вашингтон, Москва...". Тъй-като в случая на Холандия правителството е в Хага е редно да се цитира Хага, не Амстердам.

Скрий се бе, недоразумение! Амстердам е столицата на червените фенери, на каналите и на туристите. И да си измислиш ник на кирилица, гъзомийник такъв!

Немско издание с много знаково заглавие Вархайт фюр Дойчланд (Истината за Германия) написа, че пилот на украински щурмови самолет Су-25, който е летял след малайзийския Боинг 777, призна, че е стрелял от бордова картечница по самолета. Именно неговият Су-25 е фиксиран на спътниковите снимките, които са представени на пресконференцията в Генералния щаб на Русия. Немското издание нарече това малка победа на разбиращите Путин". link de/?p=3622%20link ru/detail/?ID =37205 По-рано експертите на ОССЕ вече изследвали отломките на лайнера в района на крушението и направили първите изводи, като за пореден път се потвърди всичко описано по-горе. По отломките на лайнера има следи от шрапнели, по които може да се установи с какво оръжие е стреляно. По този въпрос с важно изявление излезе представителят на ОССЕ в Украйна Майкъл Бочуркив: Дори за неспециалист е очевидно, че следите са почти като тези, които остават след стрелба с картечница. И ако продължим да разсъждаваме в този дух, то такива следи върху метал не сме виждали никъде другаде". Прочети цялата статия тук: link cross. bg/osse-sy-izstrela-1422884.html #ixzz38q6k6XwS (за да използвате линковете, копирайте ги, но премахнете вксички шпаци в тях)

Такааа, няма записите от радара на РВД, няма данните от черните кутии, има само голословни пропагандистки обвинения че Путин е виновен. Работата смърди на американска провокация, изпълнена некадърно от украинските бандюги...

Сало уронили;-).

Изследването на черните кутии на самолета е много важно в хода на разследването за катастрофата на самолета и това е факт.Не съм специалист,но се питам, на радара на РВД не би ли трябвало да има и друга отметка на летящо тяло, бързо насочващо се и сливащо се с Боинга.И ако има такъв запис, не е ли по-достоверен от факта внезапна декомпресия, фиксиран от черните кутии.Мисля, че размерите на ракетите на БУК са достатъчно големи, за да се видят на радара.Не са като от преносими ЗРК.Би трябвало да има и отметка на експлозията, и разпадането на целта и т.н, и т.н.Това е моя хипотеза, но все пак?

Не мога да повярвам на колко тролове плаща Путлер!

Аз пък не мога да повярвам,че Западът изнагля и изпростя дотолкова,че принуди българите да станем апологети на руснаците. В миналото нашата страна,макар и малка и зависима,беше в пъти по-добре устроена от Русия-факт. Четвърт век демокрация и в резултат сме страна от Третия свят. В същото време след като почти се дезинтегрира само за 10-ина години Русия се стабилизира,разви се с гигантски темпове и пак е световен лидер.

Русия ако беше нормална държава, то одавна трябваше да последва примера на САЩ в Сърбия и да бомбардира Киев.

Не е ли странно, че западноевропейци и американци виждат нещата каквито са, а нашите русофоби все едно че четат на листчета каквото са им написали Потрошенко и Яйцето? Нормалните хора по света изказват коментари, които нашите прокопсали ценители на "евроатлантическите ценности" веднага ще нарекат чизмарски, москалски, путински и т.н. Да видим някои от тях: "Стрелбата със снайпери в Киев (Майдана) + Одеското клане + бомбардирането на Източна Украйна = готовност за убиване на още цивилни за постигане на политически цели". "Относно MH-17 Америка и ЦРУ имат какво да поразкажат". "Любопитно е как след инцидента с MH-17 побърза да демонизира Русия все едно автоматично са го знаели вече, че Русия и сепаратистите са виновни. Нещо като събитията на 9/11, когато автоматично знаеха, че Бин Ладен е виновен."

Прав/а си. Е,сега вече е ясно,че на страната,осмелила се да представи и докаже фактите, може и да и се случи нещо неприятно от избран враг(познайте кой!) и САЩ да се появят като "спасители"! Не дай,Боже,разбира се, но тези на всичко са способни! Но все ми се струва,че ако Европа се обедини,каквато е била истинската идея и обяви вината за тази трагедия, ще излезе достатъчно силна! Уви! Алчността,корупцията,страха владеят света! Църквите,разбира се, също са завладяни от тези пороци! Къде са,не ги чух...

Така, така! Аз пак да си питам що още не са публикувани записите от украинското РВД, а записите за падналия в Африка самолет бяха публикувани на следващия ден. Да не би СБУ да не ги дава тези записи, а?

Истината по случая се знае от всички по света вече- "имаме снимки,но няма да ви ги предоставим, защото са секретни". Псаки е не само интелигентна жена, но и винаги говори истината;-).

Кво има да го усукват! Вече трима "опълченци" потвърдиха на видео, че самолета е свален от БУК вкаран от Русия и после изтеглен обратно! Има и няколко клипа, как руски ГРАД-ове обстрелват през границата позиции на украинската армия! Има клипове и резултатите на обстрела! Затова Киев потвърждава!

Шило

Разговорите, които се оказаха сглобени от три други и са пуснати от предния ден? Къде са снимките от сателитите? А или онова видео с камиона, при което спасиха с града? Дето се оказа, че е под контрола на Киев? Ако това е камиона, значи украинската армия е виновна

Шило

Не " спасиха", а "сгрешиха"

... на простият човек, всичко му изглежда просто...

Името ти отива! Въпросните клипове са сглобявани от различни конфликти. Колкото до бунтовниците - ще ти изкарам трима негри, които ще се кълнат като циганки, че Обама е имал за гадже шимпанзе и пак ще е по-достоверно от "бунтовниците"!

Въртят ,сучат ,тази комисия ,онази комисия, всички финансирани от ЕС ,остава да кажат че не е Русия.Нарочно продължават темата за да могат и ГМО произведетията /хората/ в САЩ да повярват че виновния е Русия и трябва да се започне война за освобождаване на " добрите народи от Чудовището Русия" - новият епизод от холивудската екшън продукция "Война на световете".

Swebus

Явно на дираджиите не им харесват истиниските разкрития за полет MH17 и изтриха предишния ми пост. Нищо, истината не може да се изтрие. Ако не сте тролове, изгледайте това видео и си направете изводите. И на ЗАпад има много интелегентни хора, които мислим не то калъпа на CNN https://www.youtube.com/watch?v=b67OGUsQC44

Абе, охлюв не поръбен, за какви "истиниските разкрития"(даже и правописна грешка имаш) говориш, след като органите, извършващи разследването и разчитането на черните кутии, не са дали , все още, никаква официална информация?

"Непоръбен" ! Пък правиш бележки за правописни грешки!

Swebus

Информация в това видео е за размисъл за тези от форумцинте. които могат да мислят, не за троловете https://link PS не е от руска медия

Укрите май знаят повече от нормалното за някой, който няма нищо общо със свалянето на самолета. Май само те вече твърдят, че са руснаците

Пияните наемници на путкин го вкараха във филма - Кадафи 2 От просто ченге толкоз....

Американците като развален автомат повтарят едно и също и не си дават сметка,че изостават от разследвания, факти и събития,с което вече стават смешни. Украинците повтарят като изоглавени отдавна известния факт,че самолета е свален. Тия в кой век живеят и защо си мислят,че са вече фактор в новините за тази трагедия? Който има очи да види,ще вижда, само дано тези,на които принадлежи последната дума, да имат куража да превъзмогнат корупцията и страха и да оповестят ИСТИНАТА! И виновните да си получат заслуженото!

Всъщност холандските власти ще обявят резултатите от изследването на 'черните кутии' на 1 Авг., не знам откъде украинците знаят как точно е свален самолета... Честно казано, нямам никакъв интерес за конфликта в Украйна, да си се бият помежду си колкото искат. Но не мога да оправдая свалянето на самолета с невинни граждани (всеки от нас можеше да е на тяхно място). Виновните за този терористичен акт трябва да бъдат наказани

Как ще се докажат виновниците и кой ще ги доказва! САЩ още предварително предопределиха, че самолета е свален от руски сепаратисти с чисто пропагандна цел те да бъдат свързани с Русия и не позволиха да се даде гласност на данните изнесени от руския генерален щаб!А англичаните винаги се си били слуги на САЩ, най-верният им сателет в Европа и те ще правят анализ на черните кутии! Айде де!

англичаните са между чукът и наковалнята,като се има в предвид количеството руски капитал на тяхна територия!!! те по скоро биха се радвали ако Hяма руска намеса в този варварски акт!!!

ЧУК

А хилядите цивилни избити от бомбардировките не са скъпи жертви за никого!

Не зная кои 'бомбардировки' имате предвид, може би тези на самите проруски ребели в Украйна срещу собствените им сънародници? Аз нали това писах: като на украинците им е толкова мозъкът, да си се избиват, но да не избиват невинни граждани на трети страни. Украина и Русия са бедни, гладни и затова военизирани държави, за тях да се избиват помежду си е нормално

Спора е коя страна първа ще думне американците............КНДР грозит нанести удар по источникам зла Белому дому и Пентагону

а бе кво спорите - малайзийците сами са си го свалили )))

ЧУК

Куба-вояжът на Путин там.Някой знае ли защо се случи? Да обясня тогава.Не напразно загатнах за Хрушчов! Ами всеки ще се сети какво би станало,ако американците набутат ракети в Украйна. Паритетът между двете ядрени сили ще изчезне в полза на сащ! Така биха се развързали ръцете на американските ястреби за ядрена война срещу Русия! Обаче ако в същият момент има ядрени ракети в Куба?Паритетът си остава!Това е истината!

Посещението по-скоро беше за да паникьося допълнително американците. Руснаците никога не са сваляли от бойно дежурство техните подводници около американските брегове. В момента дори си строят нови, но пък американците повече ги е страх от състоянието на сегашните защото според тях техническото им състояние е такова че никой не знае дали няма да направят някой инцидент поради лошата им подръжка а те горките не ги знаят къде точно са полегнали на грунта.

твоята тъпотия е изключителна! В момента САЩ имат много остарял подводен флот, докато Русия с бързи темпове го е модернизирала и сега има огромно превъзходство в подводния флот спрямо САЩ! В момента Русия е водеща в повечето отрасли на военната промишленост! Поинтересувай се малко, а не се отдавай на желанията си и на западната пропаганда! Те нищо не пишат и за Китайската военна мощ, която в момента върви с бързи стъпки към създаването на супер армия!

Русия има преимущество пред САЩ от акеанско направление по отношение на използване на ядрените подводници снабдени с ъс стратегически ракети по следните причини. ПРО което се изгражда от САЩ важи само за ракетите които се изстрелват от сушата, а атомните подводници се откриват само с акуастични прибори които действат само до 300 км. Това означава че руски атомни подводници могат да се приближат до 300 км от бреговете на САЩ в международни води и спокойно да обсрелят с крилати и други видове ракети повечето големи многомилионни американски градове който се намират на брега на океана. Освен това най-голямата по мощност преносима термоядрена бомба е руско изобретение. Взривяването на една такава бомба в района на Ньо Йорк ще пресъздаде на живо потапянето и разрушаването на този град подобно на филмите на Холивуд.

Swebus

Цитат: "Kиев обяви, че полет МН-17 e свален и имало "пълна взривна декомпресия" от шрапнелни поражения. " Разбира се, че са прави - нали самолета е свален по заповед на престъпната хунта в Киев. Те си пазат и разписките с които са купени ракетите с които самолета е свален. Сега бомбардират района на катастрофата за да прикрията следите. Само кухоглавите ттролове тук обаче все още им вярват. Затова Амстердам и Лондом млъкнаха - защото даниите показвак кои са военно престъпниците отговорни за този варварски акт, а това не се харесва на чичо Сам и неговите подлоги в Брюксел, Киев и тук в дира

за да си поизгладя мозъчните гънки с комунистическата парна машина !Виждам ,че са ти изгладили мозъчето перфектно! Браво добра машина !

Swebus

Ако разбираше поне малко английски можех да ти пратя линкове да прочетеш преразказаното от мен в редица западни НЕЗАВИСИМИ медии.

Свалиха Самолета и си туриха не Таралеж, ами Граната в гащите. Че им е много малко, как ги Бъхтят в Донбас.

разбра ,че самолета е свален от ПИЯНИ РУСНАЦИ ,но българските подлоги продължават да ближат насрания руски г..!

Или сега ставаш че си толкова замаян

за да си поизгладя мозъчните гънки с комунистическата парна машина !

Цял свят разбра, че пияни украински войници са свалили самолета, само герберастко седерастките соросоиди ближът гъза и го смучат на американските световни престъпници!

ЧУК

Аз пък уважавам другарят Хрушчов -Някога -Първи секретар на Украинската КП задето набута ядрени ракети в задният двор на сащ!

VIPER

Другарят Хрушчов удряше с обувката си по банката в ООН :) Показа им какво мисли за тях :)

на 19 юли на сайта на украинската Служба за сигурност се появи съобщение, което имаше за цел да докаже, че по заповед на Русия всички ЗРК Бук се извозват от Украйна обратно на територията на РФ. Интернет потребителите обаче забелязаха, че една от представените снимки е скрийншот на видео, заснето през март 2014 г. На кадрите се вижда път с топящ се сняг, хора със зимни дрехи и установки Бук на украинската армия. На тези снимки от март украинският Бук е с номер 312. В сайта на СБУ бе публикувана снимка на ЗРК със същия номер, за който се твърди, че е руски. В момента видеозаписът е достъпен на канала на Министерството на отбраната на Украйна в YouTube, съобщи РТ.

ХА ХА ХА Русия забрани вноса на прясно мляко от украйна да има да цоцкат тия с БУК че лошо им се отразява бирата особенно мешана.......................

VIPER

Путин преди седмица каза , че ще се откажат от цялата промишленост на Украйна.А тя е на стойност 15 млрд / год. Както се изрази: "Щом не искат с добро , ще я караме с лошо" Русия освен това забранява вноса на стоки от Украйна , както и транзитните стоки през Украйна

Много е неприятно да съобщиш лоша новина, но по-страшно е да я чуеш.

Що за заглавие е това "Киев: Полет МН-17 е свален. Амстердам: Не потвърждаваме" Ами свален е, то се знае, а Амстердам пък не потвърждават!!! Какво, не е свален ли?Покрай тоя самолет толкова глупости се изписаха, особено от тъпите ни русофоби.....

Тъпотии тук се пишат щедро от русофили, русофоби и неутрални малоумници. Би било смешно, ако 298 човека не загинаха толкова нелепо, заради някакви украинци-руснаци или руснаци-украинци, които вместо да работят, решили да се бият, толкова им е акълът.

Преди години Некадърни и корумпирани руски офицери жертваха младите войничета от Майкопската Бригада за да бъде Унищожена цялата на Грозненската гара. Но сега не е еЛцин, а ПУТИН и втора такава жертвена бригада Няма да има. Но като гледам, сега Нацитата от уКрайна правят същото жертвоприношение на новобранци и то не инцидентно, а масово на редовната си армия. Армия от слабоподготвени и немотивирани войници да се сражават в Чуждия Град, Двор и Къща незнайно срущу кого и срещу какво. И този Самолет, за чий Чеп им Беше, като тази уКрайна се разпада, като болен от проказа през средните векове.

... но както се казва - самагона не прощава! Уврежда мозъчните клетки и явно украинците прекаляват с него!

На ЕС и трябва житницата на Европа, а на сащ да копат за шистов и да сложат ръка на газопреносната мрежа на Украйна.Както и тихомълком да сложат атомни бомби.Русия е най богатата на ресурси държава , над 44 процента от ресурсите на земята.Целта е заграждане и война с цел завземане на това богатство.Америка е кредитен балон с неизплатим непрекъснато увеличаващ се дълг.Валсман,Гройсман,Коломойски - евреи милиардери разпределили си вече какво ще крадат от Украйна, плащат да бъдат избивани и мирни жители само и само да сложат ръка на заводи и предприятия.Много такива милиардери по времето на втората световна са подкрепяли нацистка германия както сега подкрепят и плащат на лумпени и кретени от нацистката "десен сектор"(например трагедията в Одеса).Историята се повтаря и пак всичко идва от сащ !

Имаше приказка-" Докато Русия е пияна е непобедима"!!!

Порошенко тръгнал да възстановява териториалната цялост на Украйна. В украинските СМИ отбелязват предвижването на БТР-и, системи Оса и Град към Крим. Те хората там си гласуваха, и също както той бе избран, така и те си избраха пътя, ама с доста по-голямо мнозинство и без бунтове на недоволни. Ама той ще възстановява третия райх. Ха дано има глупостта да удари Крим, та да се свърши с него и фашистката му клика набързно и завинаги.

VIPER

Ако се опита да влезе в Крим , това ще е равносилно на обявяване на война.Отговорът ще е унищожителен и всичките санкции на света няма да го спасят

малайзийците сами са си го свалили

Като цяло харесвам Русия, но прекалиха;За пореден път руската държава подкрепя своите амбиции, без да се съобразява с нищо, почва да ми прилича на Хитлеровата политика.За съжалеиние Русия е виновна.

Така видя един аудио запис в тубата ли? Аз просто не знам, кой още вярва на Порошенко и компания. 100 партенки пуснаха и ни една не бе доказана, а поне половината бяха отречени от неговите собствени донори - западните страни.

Искам доказателства.

Сляп ли си?

А ЧЕРВЕНИТЕ КЮФТЕТА ГИ НАГЪВАШЕ ?

Аман от пишман съдии! Без доказателства бам присъда! Не говорете глупости от "една жена каза" дайте факте!

Айде на руски бойни самолети 30 бр. за ирак..............

ЧУК

Абе някой знае ли коя е родината на Никита Хрушчов?

ОТ ОКТОМВРИЙСКАТА ДОСЕГА РУСИЯ Е УПРАВЯВАНА САМО ОТ 3-МА РУСНАКА - БРЕЖНЕВ , МЕДВЕДЕВ И ПУТИН :))

Брежнев - роден в руско семейство в Каменское (Днепропетровска обл.,Украйна) Хрушчов - роден Калиновка Курска обл. Русия, работи на младини в Донбас.

Брежнев не е руснак, а украинец, земляк на Хрушчов!

Това е разказ на про-украински доброволец, публикуван в официалното киевско издание на "Вести". "боец АТО Алексей Герман"

Фашагите са застреляли в главата войника, щото отказал да се бие срещу мирни граждани и изобщо срещу каквито и да са украински граждани! И това не бил единственият нито пък първият случай на такава саморазправа на фашагите от Десен сектор!