Коментари - Украйна мобилизира запасняци, призова за помощ срещу Русия | Днес.dir.bg

Украйна мобилизира запасняци, призова за помощ срещу Русия

Украйна мобилизира и резервистите си, за да гарантира сигурността и териториалната си цялост. Премиерът Яценюк поиска помощ срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Украйна мобилизира запасняци, призова за помощ срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

И защо не призоват тези дето подскачаха на мегдана, а ще призовават запасняци? Едва ли всичски от тези призовани са съгласни с преврата.

"Кризата в Украйна е най-сериозната, с която се сблъсква Европа от падането на Берлинската стена преди 25 години.Сега е часът на дипломацията. Дипломацията не е знак за слабост, а е по-необходима откогато и да е било, за да се избегне потопяването в бездната на военната ескалация", допълни Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер. НЕ!!! НА БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА !

И от къде и като каква я очакват? Май Кьосето, Турчето и боксьорчето разбраха каква я забъркаха. Сега и западняците се чудят каква да я кършат. А, бе къде мъдрос и далновидност при човек, дето е млатен по главата.

симо

Протежето на Фиктория Нюланд изпълнява точно инструкциите и ангажиментите.Зер толкова милиарди похарчиха за ситуацията!!!!!Ще го убият ако ги изпорти.

Украйна ще получи необходимата помощ отвсякъде. Русия ще получи осъждане и изолация. Руската икономика е с глинени крака. Ескалацията ще я запрати на дъното. Накрая ще си тръгнат с подвити опашки, защото нямат друг изход.

Като чета мненията тук и на други сайтове, виждам че много се разминаваме с официалното становище на Б-я Така ще е докато имаме за външни министри евреи и защитаващи еврейските интереси, а знае се че западна украйна е живеят много евреи.

Когато усети дебелия ще реве за помощ от Русия

Голям смях! Ами те болшинството са руснаци и с възторг ще дезертират! Нека да направят мобилизация, та да се преброят пилците и да се види, колко са в същност "митичните украинци"Май ги има купени само в България

"Кримский въпрос" не е от "вчера". И от кога стана "част" от Украйна е също много "мътен казус". Най-добре да хорарат населяващи полуострова да решат съдбата му! Но при създалата ситуация е трудно да се постигне съгласие!

не е мътен Онзи пияница Хрушчов (тъп украинец) измолва Крим на мине към Украинска ССР през 1954 - дотогава е бил към Русия , след като Екатерина велика е изгонила преди 270 години турците оттам. досега българските политици бяха единица мярка за тъпотия , но отсега нататък вече първо място се заема от украинските - тук се включва и Станишев

Кой в момента има интерес от въоръжен конфликт между Русия и Украйна? Естествено САЩ. С един ход две постигнати цели- удар срещу Русия и удар срещу ЕС. Кои днес управляват Украйна? Това са тези от обкръжението на Тимошенко, които получиха от САЩ 60 млн.долара подкрепа за изборите. Защо Юшченко като прозападен президент освободи правителството на Тимошенко?Да живее независима и суверенна Украйна!

Путин изпреварщо подсигури нападения на бандеровци срещу руснаците живеещи в украйна, както и нападения и провокации срещу руския флот в крим. Иначе можеше да се пролее кръв от което следваше още кръв и много лоши последици завсички в Украйна. Сега трябва да сеседнена масата за преговори и да се успокоят страстите и руснаците ще се оттеглят веднага.

Поне имат армия Украиниците. При нас ако турците нападнат ще трябва да им пратиме един влак с момченца на границата да се залисат и да забравят за какво са тръгнали. Командир ще бъде Криси Вигенин, който ще умаря турците буквално.

Тази сутрин един украински депутат заяви, че Украйна за годините след разпада на СССР не е успяла да създаде що-годе свестна армия.

Не е точно така, далеч по добре от нас са. Нашата армия е толкова зле, че дори Макетата да ни нападнат ще видиме зор. Ние народ за един парад нямаме, камо ли за война..

Срам и позор за тази огромна и богата държава Украйна.Срам и за армията им че допуснаха да се стигне дотук брат с брата да се бият срам.

ЛОШО!!! Прекалено много ще загуби Русия ако "изпусне Украйна. -хляб. -стомана. - трасе към Европа/ако не броим Белорусия/. -излаз на Черно море. -БАЗИТЕ НА ЧЕРНОМОРСКИЯ ФЛОТ. ........ Не смятам ,че Путин ще си позволи толкова загуби/плюс авторитета на държавник допуснал такива загуби/. Така на времето започна и в Унгария ,и в Чехословакия ,и в Полша..Тогава не знам кой спечели ,но народите "го отнесоха"/като винаги/. ЛОШО!!! :-(

Русия в момента е един от големите износители на пшеница. Преди няколко години спаси Украйна от глад, като им изпратиха пшеница. А Сочи откога се премести в Украйна?

Вярно ,че малко съм зле с географията на района ,но все пак доста бази на флота има там.

Защото цената на която ще дойде от Мексиканския залив е непосилна за тъпанар като теб,затова

Я да видим сега, кой е за свободна и независима от СССР Украйна и кой е за великоруския шовинизъм и ПУТинизъм! Гласувайте с + и - ! За с + за свободна Украйна!!!!!

До пишман революционерите: -що е то и.д.президент на Украйна и има ли такова животно в украинската конституция -кога бе импийчмънта на Янукович -Украйна има ли вице президент и кой е той -Янукович жив ли е или не -как се избира президент в Украина а.чрез избори б.в телефонен разговор на Нюланд в.от Yellow pages на Киев г.друго Фобите,много сте зле ще знаете.Слаба спец подготовка и само папагалствате. И ей за това ще ви стопим лагерите.

Не бъди така жесток. Освен, че са скопени, пък ти искаш да им стопиш и лагерите.

Хубаво е че се коментират така обстойно събитията в Украйна, щото с тях много си приличаме по свалените чак до цървулите гащи! Армията ни е небоеспособен башибозук на хранилка от САЩ, НАТО и ЕС са фалшиви и никой няма да ни защити в случай на проблем с националната ни сигурност. Всеки ще гледа да ни продаде по-изгодно и това е. Сега се реве за някакъв измислен референдум, а ние се набутахме в НАТО и ЕС без такива допитвания, които в тези случаи бяха задължителни!

Честит празник, чудя се защо не го празнуваш в Северна Корея!

симо

Защото не иска да е до теб.

Не знам за ЕС и НАТО но ако не бяхме там сега щеше да поназнайваш и втори език ( турски ) .....

Не катастрофа а отивате за скраб Украйна без Русия!

мнооого им изнася трета световна е Европа! Ама руснаците, ако някой изобщо нападнат първо трябва да ударят отвъд океана, а не както винаги в Европа да се бием, а чифутчетата отвъд океана да богатеят!

Бъди спокоен. Русия разполага с най голямото количество бойни ядрени заряди. Ще стигнат за всички, само, че няма да ни има и нас и журналистите от"независимите медии", които да отразят "обективно" нещата. А хлебарките за сега още не са стигнали в еволюцията си до равнището да имат възможност да сторят това.

В първия ден на мобилизацията в пунктовете са се явили 1.5% от планираните за мобилизация. !!! В момента ги търсят по интернет...

На всички мобилизирани, както каза един депутат на Украинската рада, ще бъдат връчени дубинки(сопи) и маски.

"Премиерът Яценюк"?!?!

Яценюк е незаконнородения правнук на Пацюк от повестта на Гогол "Ночь Перед Рождеством"("Вечера на хуторе близ Диканьки).

Добро утро на пишман революционерите от БГ !

Американците само чакат да припламне някъде искра и се втурват с тубата бензин да я потушават. В конкретния случай най-добре е да се ограничат с даването на акъл до тук и да оставят Русия и Украйна да се разберат помежду си, колкото и време да им отнеме това, защото все пак имат доста повече основания от САЩ да желаят мирно политическо решение на конфликта. Вярвам в разума и натрупания исторически опит на Русия да се справи и с този проблем.

Гражданин - смятам, че каза всичко Много точно по Въпроса. И Изчерпателно. След това Няма какво да пиша по тази тема.

Айде не мислете толкова украинците! Честит ви празник и слагайте фесовете да посрещате "освободителите" от НАТО на южната ни граница! Монката Паси ще дойде с вас да се разплаче отново от радост, като при приемането ни в НАТО!

Пич, фес никога няма да сложа защото съм Българин! Но ти със сигурност никога няма да изстинеш комунистическата петолъчка от челото си!

крим да си го дават на русназите , ваобсте да не се занимават. достатачно им е останалото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде стига сте спорили и писали глупости. То не бе плюене, не бе възхваляване. Без нищо конкретно или вярно. Ама договора за платени драскачи го видяхме в новините. И никой не пожела да го опровергае или отрече. А истината трябва да е обективна. Изчистете мозъка си от мъглата, и вижте реалността. Да, Украйна е независима държава. Русия няма право да се меси във вътрешните й работи. Янукович е законно избран държавен глава. Той може законно да бъде сменен или преизбран със предсрочни избори. Дали Украйна ще бъде наклонена към ЕС или Русия, може да се определи с референдум. И двете събития обаче са несигурни. Затова "демократичния" запад залага на по-сигурното и изпитано средство-масови безредици, бунтове с платени "бунтари". След това следва хаос, хиперинфлация, и "демокартите" от НАТО и САЩ идват да ги "омиротвирят". Освен това, Украйна е "житницата" на Европа, както и един от най-големите стоманодобивни центрове. Е, какво следва да направи Русия? Все пак тука става въпрос за това, че в един момент Украйна може да се превърне в поредната военна база на САЩ. Какво би станало, ако Русия спонсорира една "революцийка" в Мексико, и сложи на власт проруско правителство? Дали САЩ ще гледат безучастно. или ще искат да защитят демокрацията и американските граждани, живеещи в Мексико. Дали ще се изложи на риска там да бъдат разположени бази на Русия? Ще се допусне ли втора Кубинска криза? Така че се молете нещата да минат тихо и кротко, и да не пламне чергата в района. Тук все пак и нас ни засяга. И накрая-кое дава право на САЩ и НАТО да ходят и да се месят навсякъде по света, а на другите се забранява. Резултатите от Арабската пролет за видими. Сега искаха и Украйнска пролет. А нашите политици да си отстояват интересите на България, а не да залитата на изток или запад.

Като слагате минуси, дайте обосновка кое не е вярно от написаното? Може би договора за форумните "тролове" ли? Този минус сигурно е един от нормата 1800 за тема. Интереснаи професии се появиха последната година-"платен протестиращ/антипротесриращ", "форумен трол", "платен драскач", и т.н. Смешници

и да е вярно написаното, и да не е, с нищо не може да промени положението там, така че няма смисъл да се изказва като последна инстанция, щото не е

Гост, виждам, че си запален русофил но!!!!!!!!!!!!!! приятелю прочети историята и виж кой смачка нашата държава след освобождението от турско робство, виж как великоруския царизъм промени границите на държавата ни, виж как след първата и втората световни войни сме ощетявани от "братята" руснаци! Тук в този форум пишат хора, които са "закърмени" от историята по времето на СОЦА, а другите са платени ТРОЛОВЕ на Станишев!

Гражданино, много нещо казваш, но нищо не казваш! Ще те поставя на колене само с едно изречение. Не НАТО и САЩ вкараха войски в суверенна страна като УКРАЙНА, а Русия! Никой не ги е молил. Нищо не е станало (самия ПУТИН каза, че за всеки случай въвежда там войски ), но той прави мускули, за да не го свалят от власт неговите хора. Така, че многословието ти е въздух под налягане. А що се отнася до "законно избрания Президент -Янукович" само две думи. Върховната Рада го сваля от власт с над две трети.Което е повече от импийчмънт. Един Кадафи заслужава повече достойнство - умря на барикадата.

Сократе, и ти ли си на смяна днес? Поне на празника почивай. Или днес надника е двоен? Чети смисъла, не между редовете. Ама сигурно задачата ти за деня е да плюеш срещу Русия. Утре може да е възхваляването й.

Това правителство е преходно, както заяви един украинец-опълченец от Чечня. Ще го пратим по дяволите. След това, като постави на масата калашника и камата си каза:"Има ли доброволци, които да ми го вземат?" Доброволци не се намериха сред стражите на новия режим, които дойдоха да го арестуват за издевателствата му и убийства на мирни граждани.

В една комунистическа държава изборите винаги са "законни"! Явно си много млад и не помниш времето, когато 99,9% бяха ЗА! Останалите отиваха в Белене!

Ти наверно си един от тези 99.9%.

Украинците са бедни, освен това много хора там се чувстват руснаци. И според тях в Русия се живее по-добре, затова посрещат с радост възможността да се присъединят към Русия.

В Украйна украинците са си украинци, а руснаците - руснаци, граждани на Украйна. Руснаците са над 25 %, считано за цялата страна и над 60% от населението на източните, южните райони и Крим. Янукович и Юлка Тимошенко са от източните райони и двамата са престъпници. За руснаците украинците са "хохлы", а украинците наричат руснаците "кацапи". Много от украинците не знаять родния си език и говорят на руски. Вторият президент на Украйна, Кучьма, украинец не можеше да говори на украински.

ТЕ Руснаците, Братушките си знаят и я могат Работата. Знам със сигурност, че не обичат да бършат Чужди Гъзове. А тези потомци на Бабий Яр хептен ще ги оставят необърсани. И дано да се размине само с необърсването.

Ама нещо на юго-изток само 1% запасняците се връзват на тази мобилизация. По-скоро ще се мобилизират срещу бандеровци.

В крайна сметка Путин ще клекне. Че Крим е важен за Русия е повече от ясно.Но да нахлуваш в суверенна страна, хей така под някакъв си предлог, че може евентуално да стане нещо, си е чиста агресия. Стана ясно, че украинците не искат опекунството на Русия. Искат да са богати и независими. Путин го знае, но какво да направи. Ако не дрънка оръжие(за руснаците това е музика за ушите), ще загуби властта. А оттама и милиардите. Които, естествено не са в рубли.

Ако можеше, щях да ти сложа 1000 плюс! Това е може би най-точния коментар! Живеем в 21-ви век и показването на мускули и дрънкането на оръжия е меко казано ......

Толкова мразят руснаците, че дори руското знаме с отвращение развяват по градовете си и на корабите си ;) И майдаУновците, дошли им на гости по родителски пошляпват по задничетата и вадят млечните им зъбки (с шутове).

Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и САЩ бойкотират срещата на Г-8 през юни в Сочи !

Ей дришльо нещастен,твоята страна е Бандероландия, а не Украйна ! Превратаджийо мръсен. С кои пари направи преврат, при положение, че имаше договор за предсрони избори, мошенник такъв ?

Младеж, ограмоти се! Единствено руснаците определят Стьопа Бандера като фашист! Прочети историята и ще разбереш истината, ТРОЛ!

Степан Бандера е украински анархист-националист, агроном по професия. Бандите му действуваха като нацистите в Германия, т.е. като фашисти. Тези банди върлуваха някъде до около 1955 г. главно в Западна украйна, като убиваха руснаци, поляци и евреи, унгарци. Убиваха и украинците, които бяха легални към съветската власт.

как с кои пари те немците им го показват . Напишете това и вижте видеото. Немецкий блогер о Майдане: украинские фашисты обучались на базе НАТО в Эстонии

Това го гледах, ама я се замисли защо са го пуснали руснаците? Не е ли за промиване на мозъци?

Почнахте с минусчетата :) Явно Троловене на другаря Станишев не спят! Само не знам как бихте коментирали ако Ердоган прати армията си за да защити определящите се като турци в БГ!

Е как да реагираме!? Нашите "приятели" от НАТО ще ни защитят! Сорос не ти ли обясни това!?

Не знам защо, когато човек изрази собственото си мнение му споменават името Сорос! Не знам също какъв ти е проблема с НАТО! Дай направо да станем 16-та република в СССР и да възстановим СИВ!

Чета коментарите и се изумявам! Един народ като украинския се бори за своята независимост, иска да скъса с комунизма, с Русия, със Сталин,който през 1932-1933 умори от глад над 30 милиона украинци /това е повече от жертвите, дадени от руснаците през втората световна война/! И вие ги наричате фашисти? Хора, прочетете историята и разберете защо е се случва всичко това! Или явно украинската пача Станишев ви плаща!

Вместо да седиш и да се изумяваш, последвай собствения си съвет и почети малко история, защото явно не ти стигат знания. Пътьом виж кой кой е в тази каша и qui bono - кой печели, както са съветвали древните. Тогава може и да ти светне за какво става въпрос.

Съветник, на 44 години съм, занимавам се с история, чел съм достатъчно за да мога да споря с всеки, а използването на заучени латински фрази едва ли ще те направи по-умен!

За голодомора не е зле да прочетеш Смирненски. Той има едно стихотворение за ПОВОЛЖИЕТО и за глада. Не съм знаел, че Поволжието се намира в Украйна.

Абе Путин, пенсионирай се и зарежи тия руснаци. Не виждаш ли, че всички ги мразят. Сега е време да продадеш Русия, за да те заобичат великите американци. Вземи пример от други политици, пък на руския народ му тегли една майна.

на продавачите, в гедерето разпродават армейско имущество, в ленинград кат зам.кмет - общински жилища, земи, алкохол, цигари, във фсб-то далаверките,..., сега суровините,...

Интересни снимки от "НАСИЛСТВЕНО ОКУПИРАНА" страна , гледам женят се явно за последо...има малка разлика от предишни снимки от Киев , но явно репортерите са платени и не показват барикадите и сраженията между населението и "ОКУПАТОРИТЕ"... Запада този път се превъзбудиха...Тук не е арабския свят , където може да си играят на ТЯХНАТА демокрация...

Интересно защо никой е обелва дума за участието на Полша в цялата тази бъркотия?Ржеч посполита и сега владее тайно умовете на много от поляците макар никога полските домогвания да не са стигали до истинска велика държава.Това че са владели част от Украйна не им е помогнало да я католицизират цялата.Поляците също имат частица православна кръв - от собствени спомени от морските ми приключения в младините ми....!!!Ешчо Польска не сгибнела!Да видим за напред...

Така норечените въоръжени сили на Украйна са два батальона от събрани от кол и въже безделници под наименованието Степан Бандера. Поздравяват се с Хайл Хитлер и Слава Украины - тежък спомен от едно кърваво минало. При въоръжен сблъсък с прекрасно оборудваните руски армейски части, бандеровци нямат никакъв шанс. Те нямат и кауза, нямат идеология, освен тази на фашизма. Такива типове са обречени на гибел. И колкото по-скоро, толкова по-добре за Европа.

Руски фашизъм

болшевишка мужикия капитулира пред обединеното оръжие на България, Германия, Австро-Унгария и Турция и подписа позорния Брест-Литовски мирен договор, с който отстъпна Украина на Германия. Украина е герменска и време е Меркел да си я вземе !

Ти в ред ли си. Или просто си умен колкото "Митко"

Е, чак пък като Миткото. Не, бе, умът му е кокото на едно Фтиче.

сигурно ще стане като с Грузия, там руснаците отцепиха Абхазия и Северна Осетия. И тук вероятно ще стане нещо подобно - ще си вземат Крим, а може би и някоя друга област, населена компактно с руснаци.

Предайте се на тия , които накарахте да ви си молят за пощада на колене. Вече стягат бесилките на мегдана.

на спонсорираните орки от уса им свърши почивката. Явно от снощи селяндурите се прибраха в София от родните си места и облазиха нета

Pусия няма никаква работа в никоя независима страна, нито Yкраина, нито която и да е друга. Bън руския ботуш от Yкраина!

Да беше казал същото за Сирия, Либия , Щгославия , Ирак ( там май още търсят химическото оръжие на Садам ) , Панама ... И май не си прочел , че Крим поиска военна помощ ?Или дрогата вече ти пречи да четеш ?

Дрън дрън дръъъъъънн

от хамериканското посолство ли го пишеш. Дека беше, като американските джапанки се разхождаха в Коково...на 150 км от София, А кажи бе, кажи бе....дека беше бе, помияр хамериканснки

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ДОКУ УРУМОВ ДА ВИДИ СМЕТКАТА НА ''ИМПЕРАТОРА'' :))

Ама ти си верваш май. Сменяй хапчетата мен

Дай рецептата за твоите!!!

Любимеца ти си получи заслуженото. Червеите го ядат.

Коментари - Украйна мобилизира запасняци, призова за помощ срещу Русия | Днес.dir.bg

Украйна мобилизира запасняци, призова за помощ срещу Русия

Украйна мобилизира и резервистите си, за да гарантира сигурността и териториалната си цялост. Премиерът Яценюк поиска помощ срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Украйна мобилизира запасняци, призова за помощ срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

И защо не призоват тези дето подскачаха на мегдана, а ще призовават запасняци? Едва ли всичски от тези призовани са съгласни с преврата.

"Кризата в Украйна е най-сериозната, с която се сблъсква Европа от падането на Берлинската стена преди 25 години.Сега е часът на дипломацията. Дипломацията не е знак за слабост, а е по-необходима откогато и да е било, за да се избегне потопяването в бездната на военната ескалация", допълни Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер. НЕ!!! НА БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА !

И от къде и като каква я очакват? Май Кьосето, Турчето и боксьорчето разбраха каква я забъркаха. Сега и западняците се чудят каква да я кършат. А, бе къде мъдрос и далновидност при човек, дето е млатен по главата.

симо

Протежето на Фиктория Нюланд изпълнява точно инструкциите и ангажиментите.Зер толкова милиарди похарчиха за ситуацията!!!!!Ще го убият ако ги изпорти.

Украйна ще получи необходимата помощ отвсякъде. Русия ще получи осъждане и изолация. Руската икономика е с глинени крака. Ескалацията ще я запрати на дъното. Накрая ще си тръгнат с подвити опашки, защото нямат друг изход.

Като чета мненията тук и на други сайтове, виждам че много се разминаваме с официалното становище на Б-я Така ще е докато имаме за външни министри евреи и защитаващи еврейските интереси, а знае се че западна украйна е живеят много евреи.

Когато усети дебелия ще реве за помощ от Русия

Голям смях! Ами те болшинството са руснаци и с възторг ще дезертират! Нека да направят мобилизация, та да се преброят пилците и да се види, колко са в същност "митичните украинци"Май ги има купени само в България

"Кримский въпрос" не е от "вчера". И от кога стана "част" от Украйна е също много "мътен казус". Най-добре да хорарат населяващи полуострова да решат съдбата му! Но при създалата ситуация е трудно да се постигне съгласие!

не е мътен Онзи пияница Хрушчов (тъп украинец) измолва Крим на мине към Украинска ССР през 1954 - дотогава е бил към Русия , след като Екатерина велика е изгонила преди 270 години турците оттам. досега българските политици бяха единица мярка за тъпотия , но отсега нататък вече първо място се заема от украинските - тук се включва и Станишев

Кой в момента има интерес от въоръжен конфликт между Русия и Украйна? Естествено САЩ. С един ход две постигнати цели- удар срещу Русия и удар срещу ЕС. Кои днес управляват Украйна? Това са тези от обкръжението на Тимошенко, които получиха от САЩ 60 млн.долара подкрепа за изборите. Защо Юшченко като прозападен президент освободи правителството на Тимошенко?Да живее независима и суверенна Украйна!

Путин изпреварщо подсигури нападения на бандеровци срещу руснаците живеещи в украйна, както и нападения и провокации срещу руския флот в крим. Иначе можеше да се пролее кръв от което следваше още кръв и много лоши последици завсички в Украйна. Сега трябва да сеседнена масата за преговори и да се успокоят страстите и руснаците ще се оттеглят веднага.

Поне имат армия Украиниците. При нас ако турците нападнат ще трябва да им пратиме един влак с момченца на границата да се залисат и да забравят за какво са тръгнали. Командир ще бъде Криси Вигенин, който ще умаря турците буквално.

Тази сутрин един украински депутат заяви, че Украйна за годините след разпада на СССР не е успяла да създаде що-годе свестна армия.

Не е точно така, далеч по добре от нас са. Нашата армия е толкова зле, че дори Макетата да ни нападнат ще видиме зор. Ние народ за един парад нямаме, камо ли за война..

Срам и позор за тази огромна и богата държава Украйна.Срам и за армията им че допуснаха да се стигне дотук брат с брата да се бият срам.

ЛОШО!!! Прекалено много ще загуби Русия ако "изпусне Украйна. -хляб. -стомана. - трасе към Европа/ако не броим Белорусия/. -излаз на Черно море. -БАЗИТЕ НА ЧЕРНОМОРСКИЯ ФЛОТ. ........ Не смятам ,че Путин ще си позволи толкова загуби/плюс авторитета на държавник допуснал такива загуби/. Така на времето започна и в Унгария ,и в Чехословакия ,и в Полша..Тогава не знам кой спечели ,но народите "го отнесоха"/като винаги/. ЛОШО!!! :-(

Русия в момента е един от големите износители на пшеница. Преди няколко години спаси Украйна от глад, като им изпратиха пшеница. А Сочи откога се премести в Украйна?

Вярно ,че малко съм зле с географията на района ,но все пак доста бази на флота има там.

Защото цената на която ще дойде от Мексиканския залив е непосилна за тъпанар като теб,затова

Я да видим сега, кой е за свободна и независима от СССР Украйна и кой е за великоруския шовинизъм и ПУТинизъм! Гласувайте с + и - ! За с + за свободна Украйна!!!!!

До пишман революционерите: -що е то и.д.президент на Украйна и има ли такова животно в украинската конституция -кога бе импийчмънта на Янукович -Украйна има ли вице президент и кой е той -Янукович жив ли е или не -как се избира президент в Украина а.чрез избори б.в телефонен разговор на Нюланд в.от Yellow pages на Киев г.друго Фобите,много сте зле ще знаете.Слаба спец подготовка и само папагалствате. И ей за това ще ви стопим лагерите.

Не бъди така жесток. Освен, че са скопени, пък ти искаш да им стопиш и лагерите.

Хубаво е че се коментират така обстойно събитията в Украйна, щото с тях много си приличаме по свалените чак до цървулите гащи! Армията ни е небоеспособен башибозук на хранилка от САЩ, НАТО и ЕС са фалшиви и никой няма да ни защити в случай на проблем с националната ни сигурност. Всеки ще гледа да ни продаде по-изгодно и това е. Сега се реве за някакъв измислен референдум, а ние се набутахме в НАТО и ЕС без такива допитвания, които в тези случаи бяха задължителни!

Честит празник, чудя се защо не го празнуваш в Северна Корея!

симо

Защото не иска да е до теб.

Не знам за ЕС и НАТО но ако не бяхме там сега щеше да поназнайваш и втори език ( турски ) .....

Не катастрофа а отивате за скраб Украйна без Русия!

мнооого им изнася трета световна е Европа! Ама руснаците, ако някой изобщо нападнат първо трябва да ударят отвъд океана, а не както винаги в Европа да се бием, а чифутчетата отвъд океана да богатеят!

Бъди спокоен. Русия разполага с най голямото количество бойни ядрени заряди. Ще стигнат за всички, само, че няма да ни има и нас и журналистите от"независимите медии", които да отразят "обективно" нещата. А хлебарките за сега още не са стигнали в еволюцията си до равнището да имат възможност да сторят това.

В първия ден на мобилизацията в пунктовете са се явили 1.5% от планираните за мобилизация. !!! В момента ги търсят по интернет...

На всички мобилизирани, както каза един депутат на Украинската рада, ще бъдат връчени дубинки(сопи) и маски.

"Премиерът Яценюк"?!?!

Яценюк е незаконнородения правнук на Пацюк от повестта на Гогол "Ночь Перед Рождеством"("Вечера на хуторе близ Диканьки).

Добро утро на пишман революционерите от БГ !

Американците само чакат да припламне някъде искра и се втурват с тубата бензин да я потушават. В конкретния случай най-добре е да се ограничат с даването на акъл до тук и да оставят Русия и Украйна да се разберат помежду си, колкото и време да им отнеме това, защото все пак имат доста повече основания от САЩ да желаят мирно политическо решение на конфликта. Вярвам в разума и натрупания исторически опит на Русия да се справи и с този проблем.

Гражданин - смятам, че каза всичко Много точно по Въпроса. И Изчерпателно. След това Няма какво да пиша по тази тема.

Айде не мислете толкова украинците! Честит ви празник и слагайте фесовете да посрещате "освободителите" от НАТО на южната ни граница! Монката Паси ще дойде с вас да се разплаче отново от радост, като при приемането ни в НАТО!

Пич, фес никога няма да сложа защото съм Българин! Но ти със сигурност никога няма да изстинеш комунистическата петолъчка от челото си!

крим да си го дават на русназите , ваобсте да не се занимават. достатачно им е останалото *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде стига сте спорили и писали глупости. То не бе плюене, не бе възхваляване. Без нищо конкретно или вярно. Ама договора за платени драскачи го видяхме в новините. И никой не пожела да го опровергае или отрече. А истината трябва да е обективна. Изчистете мозъка си от мъглата, и вижте реалността. Да, Украйна е независима държава. Русия няма право да се меси във вътрешните й работи. Янукович е законно избран държавен глава. Той може законно да бъде сменен или преизбран със предсрочни избори. Дали Украйна ще бъде наклонена към ЕС или Русия, може да се определи с референдум. И двете събития обаче са несигурни. Затова "демократичния" запад залага на по-сигурното и изпитано средство-масови безредици, бунтове с платени "бунтари". След това следва хаос, хиперинфлация, и "демокартите" от НАТО и САЩ идват да ги "омиротвирят". Освен това, Украйна е "житницата" на Европа, както и един от най-големите стоманодобивни центрове. Е, какво следва да направи Русия? Все пак тука става въпрос за това, че в един момент Украйна може да се превърне в поредната военна база на САЩ. Какво би станало, ако Русия спонсорира една "революцийка" в Мексико, и сложи на власт проруско правителство? Дали САЩ ще гледат безучастно. или ще искат да защитят демокрацията и американските граждани, живеещи в Мексико. Дали ще се изложи на риска там да бъдат разположени бази на Русия? Ще се допусне ли втора Кубинска криза? Така че се молете нещата да минат тихо и кротко, и да не пламне чергата в района. Тук все пак и нас ни засяга. И накрая-кое дава право на САЩ и НАТО да ходят и да се месят навсякъде по света, а на другите се забранява. Резултатите от Арабската пролет за видими. Сега искаха и Украйнска пролет. А нашите политици да си отстояват интересите на България, а не да залитата на изток или запад.

Като слагате минуси, дайте обосновка кое не е вярно от написаното? Може би договора за форумните "тролове" ли? Този минус сигурно е един от нормата 1800 за тема. Интереснаи професии се появиха последната година-"платен протестиращ/антипротесриращ", "форумен трол", "платен драскач", и т.н. Смешници

и да е вярно написаното, и да не е, с нищо не може да промени положението там, така че няма смисъл да се изказва като последна инстанция, щото не е

Гост, виждам, че си запален русофил но!!!!!!!!!!!!!! приятелю прочети историята и виж кой смачка нашата държава след освобождението от турско робство, виж как великоруския царизъм промени границите на държавата ни, виж как след първата и втората световни войни сме ощетявани от "братята" руснаци! Тук в този форум пишат хора, които са "закърмени" от историята по времето на СОЦА, а другите са платени ТРОЛОВЕ на Станишев!

Гражданино, много нещо казваш, но нищо не казваш! Ще те поставя на колене само с едно изречение. Не НАТО и САЩ вкараха войски в суверенна страна като УКРАЙНА, а Русия! Никой не ги е молил. Нищо не е станало (самия ПУТИН каза, че за всеки случай въвежда там войски ), но той прави мускули, за да не го свалят от власт неговите хора. Така, че многословието ти е въздух под налягане. А що се отнася до "законно избрания Президент -Янукович" само две думи. Върховната Рада го сваля от власт с над две трети.Което е повече от импийчмънт. Един Кадафи заслужава повече достойнство - умря на барикадата.

Сократе, и ти ли си на смяна днес? Поне на празника почивай. Или днес надника е двоен? Чети смисъла, не между редовете. Ама сигурно задачата ти за деня е да плюеш срещу Русия. Утре може да е възхваляването й.

Това правителство е преходно, както заяви един украинец-опълченец от Чечня. Ще го пратим по дяволите. След това, като постави на масата калашника и камата си каза:"Има ли доброволци, които да ми го вземат?" Доброволци не се намериха сред стражите на новия режим, които дойдоха да го арестуват за издевателствата му и убийства на мирни граждани.

В една комунистическа държава изборите винаги са "законни"! Явно си много млад и не помниш времето, когато 99,9% бяха ЗА! Останалите отиваха в Белене!

Ти наверно си един от тези 99.9%.

Украинците са бедни, освен това много хора там се чувстват руснаци. И според тях в Русия се живее по-добре, затова посрещат с радост възможността да се присъединят към Русия.

В Украйна украинците са си украинци, а руснаците - руснаци, граждани на Украйна. Руснаците са над 25 %, считано за цялата страна и над 60% от населението на източните, южните райони и Крим. Янукович и Юлка Тимошенко са от източните райони и двамата са престъпници. За руснаците украинците са "хохлы", а украинците наричат руснаците "кацапи". Много от украинците не знаять родния си език и говорят на руски. Вторият президент на Украйна, Кучьма, украинец не можеше да говори на украински.

ТЕ Руснаците, Братушките си знаят и я могат Работата. Знам със сигурност, че не обичат да бършат Чужди Гъзове. А тези потомци на Бабий Яр хептен ще ги оставят необърсани. И дано да се размине само с необърсването.

Ама нещо на юго-изток само 1% запасняците се връзват на тази мобилизация. По-скоро ще се мобилизират срещу бандеровци.

В крайна сметка Путин ще клекне. Че Крим е важен за Русия е повече от ясно.Но да нахлуваш в суверенна страна, хей така под някакъв си предлог, че може евентуално да стане нещо, си е чиста агресия. Стана ясно, че украинците не искат опекунството на Русия. Искат да са богати и независими. Путин го знае, но какво да направи. Ако не дрънка оръжие(за руснаците това е музика за ушите), ще загуби властта. А оттама и милиардите. Които, естествено не са в рубли.

Ако можеше, щях да ти сложа 1000 плюс! Това е може би най-точния коментар! Живеем в 21-ви век и показването на мускули и дрънкането на оръжия е меко казано ......

Толкова мразят руснаците, че дори руското знаме с отвращение развяват по градовете си и на корабите си ;) И майдаУновците, дошли им на гости по родителски пошляпват по задничетата и вадят млечните им зъбки (с шутове).

Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и САЩ бойкотират срещата на Г-8 през юни в Сочи !

Ей дришльо нещастен,твоята страна е Бандероландия, а не Украйна ! Превратаджийо мръсен. С кои пари направи преврат, при положение, че имаше договор за предсрони избори, мошенник такъв ?

Младеж, ограмоти се! Единствено руснаците определят Стьопа Бандера като фашист! Прочети историята и ще разбереш истината, ТРОЛ!

Степан Бандера е украински анархист-националист, агроном по професия. Бандите му действуваха като нацистите в Германия, т.е. като фашисти. Тези банди върлуваха някъде до около 1955 г. главно в Западна украйна, като убиваха руснаци, поляци и евреи, унгарци. Убиваха и украинците, които бяха легални към съветската власт.

как с кои пари те немците им го показват . Напишете това и вижте видеото. Немецкий блогер о Майдане: украинские фашисты обучались на базе НАТО в Эстонии

Това го гледах, ама я се замисли защо са го пуснали руснаците? Не е ли за промиване на мозъци?

Почнахте с минусчетата :) Явно Троловене на другаря Станишев не спят! Само не знам как бихте коментирали ако Ердоган прати армията си за да защити определящите се като турци в БГ!

Е как да реагираме!? Нашите "приятели" от НАТО ще ни защитят! Сорос не ти ли обясни това!?

Не знам защо, когато човек изрази собственото си мнение му споменават името Сорос! Не знам също какъв ти е проблема с НАТО! Дай направо да станем 16-та република в СССР и да възстановим СИВ!

Чета коментарите и се изумявам! Един народ като украинския се бори за своята независимост, иска да скъса с комунизма, с Русия, със Сталин,който през 1932-1933 умори от глад над 30 милиона украинци /това е повече от жертвите, дадени от руснаците през втората световна война/! И вие ги наричате фашисти? Хора, прочетете историята и разберете защо е се случва всичко това! Или явно украинската пача Станишев ви плаща!

Вместо да седиш и да се изумяваш, последвай собствения си съвет и почети малко история, защото явно не ти стигат знания. Пътьом виж кой кой е в тази каша и qui bono - кой печели, както са съветвали древните. Тогава може и да ти светне за какво става въпрос.

Съветник, на 44 години съм, занимавам се с история, чел съм достатъчно за да мога да споря с всеки, а използването на заучени латински фрази едва ли ще те направи по-умен!

За голодомора не е зле да прочетеш Смирненски. Той има едно стихотворение за ПОВОЛЖИЕТО и за глада. Не съм знаел, че Поволжието се намира в Украйна.

Абе Путин, пенсионирай се и зарежи тия руснаци. Не виждаш ли, че всички ги мразят. Сега е време да продадеш Русия, за да те заобичат великите американци. Вземи пример от други политици, пък на руския народ му тегли една майна.

на продавачите, в гедерето разпродават армейско имущество, в ленинград кат зам.кмет - общински жилища, земи, алкохол, цигари, във фсб-то далаверките,..., сега суровините,...

Интересни снимки от "НАСИЛСТВЕНО ОКУПИРАНА" страна , гледам женят се явно за последо...има малка разлика от предишни снимки от Киев , но явно репортерите са платени и не показват барикадите и сраженията между населението и "ОКУПАТОРИТЕ"... Запада този път се превъзбудиха...Тук не е арабския свят , където може да си играят на ТЯХНАТА демокрация...

Интересно защо никой е обелва дума за участието на Полша в цялата тази бъркотия?Ржеч посполита и сега владее тайно умовете на много от поляците макар никога полските домогвания да не са стигали до истинска велика държава.Това че са владели част от Украйна не им е помогнало да я католицизират цялата.Поляците също имат частица православна кръв - от собствени спомени от морските ми приключения в младините ми....!!!Ешчо Польска не сгибнела!Да видим за напред...

Така норечените въоръжени сили на Украйна са два батальона от събрани от кол и въже безделници под наименованието Степан Бандера. Поздравяват се с Хайл Хитлер и Слава Украины - тежък спомен от едно кърваво минало. При въоръжен сблъсък с прекрасно оборудваните руски армейски части, бандеровци нямат никакъв шанс. Те нямат и кауза, нямат идеология, освен тази на фашизма. Такива типове са обречени на гибел. И колкото по-скоро, толкова по-добре за Европа.

Руски фашизъм

болшевишка мужикия капитулира пред обединеното оръжие на България, Германия, Австро-Унгария и Турция и подписа позорния Брест-Литовски мирен договор, с който отстъпна Украина на Германия. Украина е герменска и време е Меркел да си я вземе !

Ти в ред ли си. Или просто си умен колкото "Митко"

Е, чак пък като Миткото. Не, бе, умът му е кокото на едно Фтиче.

сигурно ще стане като с Грузия, там руснаците отцепиха Абхазия и Северна Осетия. И тук вероятно ще стане нещо подобно - ще си вземат Крим, а може би и някоя друга област, населена компактно с руснаци.

Предайте се на тия , които накарахте да ви си молят за пощада на колене. Вече стягат бесилките на мегдана.

на спонсорираните орки от уса им свърши почивката. Явно от снощи селяндурите се прибраха в София от родните си места и облазиха нета

Pусия няма никаква работа в никоя независима страна, нито Yкраина, нито която и да е друга. Bън руския ботуш от Yкраина!

Да беше казал същото за Сирия, Либия , Щгославия , Ирак ( там май още търсят химическото оръжие на Садам ) , Панама ... И май не си прочел , че Крим поиска военна помощ ?Или дрогата вече ти пречи да четеш ?

Дрън дрън дръъъъъънн

от хамериканското посолство ли го пишеш. Дека беше, като американските джапанки се разхождаха в Коково...на 150 км от София, А кажи бе, кажи бе....дека беше бе, помияр хамериканснки

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ДОКУ УРУМОВ ДА ВИДИ СМЕТКАТА НА ''ИМПЕРАТОРА'' :))

Ама ти си верваш май. Сменяй хапчетата мен

Дай рецептата за твоите!!!

Любимеца ти си получи заслуженото. Червеите го ядат.