Украинският посланик: Очакваме България да ни подкрепи с декларация за членство в ЕС

Украйна и Русия са в състояние на война още от 2014 година, каза Виталий Москаленко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не чакайте.....А и нашите политици вече не могат да си позволят да вървят срещу волята на народа, защото ще се простят с постовете си. Аман от вас, целият свят занимавате с проблемите си, само и само да угодите на международните агресори САЩ. Толкова сте жалки.

Няма да стане...Навремето бяхте хитлеристки слуги, сега американци. Фашистките ви уклони ще вкарат в беля целия свят. Аман от вас, нещастници. Житото ви може да храни цяла ЕВропа, сега внасяте, нали? Не разбирате ли, че гангстерите искат да имат опрян пищов в гърба на руснаците, а празните ви кратуни са много подходящи За нищо друго. Нещастници. Чупете си главите, но не навирайте и нас в простотиите ви. Задниците ви скоро съвсем ще хванат паяжина, както и нашите при дружбата с американците, тогава ще се усетите, ама ще е късно.

Зеленски го пращат за зелен хайвер.

И тия кретени ли трябва да подкрепяме?!

Аз съм за това да приемат Украйна в ЕС, за да не сме ние най-корумпираната и бедна страна с съюза

Мале, тук е пълно с гладкомозъчни ватници. Кога ще ги натоварим на танкер на Бургаското пристанище и ще ги пратим да пътуват към Сочи?

Боклук Хахал първо Донецка и Луганска Област Независимост И После В Блатото Европески Съюз !!! Който Твойте Господари Ще Унищожът скоро от САЩ !!!

На Кърджали, Делиормана, Родопите и Пиринска Македония и на Варна даваш ли независимост?

Батка, кой мислиш , че ще е против Украйна да влезе в ЕС ? Ние ще сме последните. Ама това се решава от тези, които ви се пишат за приятели. На първо място - Бай_Дън. Ако не са те, отдавна да сте в ЕС. Но, както и нас ни изработиха, те искат първо да ви вкарат в НАТО и чак след това в ЕС. Един вид - първо ти унищожават армията, държавата икономиката и всичко останало, за да можете да сте им роби. Иначе никой не е против Украинките. Заслужават си вниманието !

" И да разглеждаш Украйна през призмата на Русия, това значи да гледаш на Украйна през оптическия прицел". С две думи, според посланика всеки, който не е съгласен да подкрепи кандидатурата на Украйна я разглежда през призмата на Русия. КАЖЕТЕ ГОСПОДИН ПОСЛАНИК, ЗАЩО ХОЛАНДИЯ Е КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ВАШЕТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ? И ТОВА Е МНОГО ОТДАВНА. И тя ли гледа на вас през призмата на Русия? Нещата май не са съвсем така. Просто много хора се стреснаха от кафявия цвят, който избива у вас. Защото какво са "Десен сектор" и "Айдар"? Май са доста кафявички. Паравоенни формирования, които не се подчиняват на никого. Не се тревожете; България ще ви подкрепи, защото тя не е суверенна държава и изпълнява заповеди. Наистина суверенните страни обаче няма да ви подкрепят!

Триене

На първо място да се погрижим за правата на българите в Украина. Че от такава безвъзмездна "подкрепа" към макетата вече си патим.

Нищо за вас, не ви подкрепяме, сами сте си виновни.

Ти пък коя си, ма? Що се обаждаш, когато джигитите разговарят?

Защо това бързане? Да не би Зеленски да се е притеснил нещо ?

Ама кои сте вие?

Нещастници! По-зле са от нас!!!

Естествено, имат граница с Московски Монголистан!

Толкова българи сме им дали да им работят ангария на украинците и това не им е достатъчно. Па да се бяха сетили да осъдят македонските кражби над историята ни и антибългарската политика на мак правителство , рушенето на български исторически паметници с някоя декларация и тогава да искат още.

Ти нормален ли си ве. Никакъв ес и нато. Пък и Русия няма да позволи и никой няма да може да ви спаси. Такава ви е орисията комшии на Русия.

Тия укри постоянно всички са им длъжни, все някой трябва да е солидарен с тях, трябва да им дават безплатно оръжие , да ги приемат ту в ЕС ту в НАТО, трябва да се въвеждат забрани на проекти, които не са изгодни на Киев, да им се дава безплатно газ, да им се опрощават кредити...Да кажат укрофашагите по - добре: 1. Кои са осъдени за изгорените живи хора в Одеса, 2. Защо апелират за мир, а постоянно обстрелват градове и села в Донбас избивайки мирното население, 3. Ако Крим е украински, то украинци ли са гражданите на Крим и защо тогава ги подлагат собствените си граждани на геноцид, прекъсвайки водоснабдяването и енергозахранването.. 4. Защо не искат да изпълнят Минските споразумения именно в този ред, както са разписани, а за отсъствието на прогрес и нагнетяването на обстановката обвиняват Русия

Кога ще съдим руснаците, които предизвикаха смърт от глад на 5 милиона украинци?

След като осъдим фащ , за избиването на над 100 милиона индианци .

Путкин не позволява

по добре да не влизат в ЕС. Първо да си върнат заемите и да се разберат с Русия. После да гарантират, че ще плащат редовно всички вноски в бюджета на ЕС. Засега теглят само нови заеми с които покриват лихвите по старите заеми а главницата расте - няма да имат пари за задължителните вноски даже за ЕС. Ще се наложи и освен да дадат територии на Русия (Донбас, Луганск и Одеска област най-малко) да върнат на Унгария, Румъния и др. и техните територии ( например ще трябва да се лишат и от Карпатите в полза на бъдещите си колеги от ЕС. Тоя нещастник посланика първо да уточни кога ще изпълни тези условия уСрайна и тогава да плаче за ЕС.

Русия да дава територии на Китай особено откраднатите 1 милион квадратни километра от Манчурия и тогава ще говорим за вдигане на санкциите!

Sramyvam se ot tozi TAP komentar. Koi go e naznachil za poslanik.

Задачата ви първо е ,,да ошляпате,, мужиците. Как ще стане, един сал Господ знае. ?Амин!

Подписването на такава декларация. Нека се види какво точно ще остане от Украина и тогава да се прецени!?!

По-голямата й част веднага ще попадне и в Еврогейския и в натото ..- панове, маджари, власи.

Щом е за Украйна, с две ръце ще гласуваме ЗА членството й в Евросъюза. Украинците, това са народът който носеше на плещите си целият Съветски съюз. В това число носеха на гърба си руснаците. Всичко добро, което беше постигнато в бившия СССР, като техника, космически полети, го дължат на украинските учени. Те бяха локомотивът, който теглеше СССР напред, въпреки вековната изостаналост на руснаците. Само заради това СССР не постигна като цяло големи успехи в науката, техниката, медицината. Но сега когато украинците са вече свободни и независими, се очаква талантливите учени на Украйна да превърнат страната в райска градина.

...ха..ха..Е, гаа ти ,,спеца,, по Съюза! ...ха...ха...

Хапчетатааа! Пий ги по - редовно!

Само Вие лисвате.По корумпирани сте и от нас и от руснаците

Понеже някои пишещи оспорват някои тенденции в разширяването на ЕС и връзката им с членството в НАТО ще дам фактите за онези, които са се разминали с тази процедура. Дания е член на ЕС от 1973, Люксембург-1958, Швеция-1995, а Швейцария е член на ЕАСТ, НО НЕ И НА ЕИП,което е от 1994г. За членките от Източния блок нещата бяха подчинени на геостратегическите интереси на САЩ и донякъде на ЕС. А израза "технология", който ползвам е повече закачка към атлантиците и не претендира за обяснение на всички средства за упражняване на световно господство.

То си Ина процедури бе другар. Ще се помолите на вашите приятели фашагите.

Смърт набандеровските фашисти и помагачите им!

Виж сега, не знаеш историята. Ако са те клали и бесели години наред и ти ще си на страната на първия който ти влезе в държавата.

то и затова хората мразят бандеровците... от където са минали само кланетата са правили. Междувплочем украинските националиисти са причината тавричевските българи да се запишат в немския полк "Таврия" та белким се откачат от ония ненормалници от ОУН, е после и Сталин ги е подгонил но първопрочината са "истинските" укри.

Къде е прокурорът да преследва тези, които искат смърт ?

Сещам се за едно бьрзо и ефикасно решение на проблема - присьединяеат се кьм Бьлгария и стават членове на НАТО и ЕС, а руснаците се клеха, че никога няма да нападнат Бьлгария! На това му се вика шах и мат с пешката! Шегата на страна, но там наистина има много бьлгари, пьк и много украинци да загинали за свободата на Бьлгария!

Че те украинците са измислени от австрийците... десетилетия след руско-турската война от 1877-78-а година. Тъй че за нашата свобода не е умрял нито един украинец-)

Посланикът е за лекар.Украйна в ЕС?????

Целият свят е против агресията на руската кочина срещу нейните съседи, само двама трима руски роби се опитват тук да ни убедят в обратното, че руската помийна яма е жертвата.

Не мога да разбера едно, що за дебил трябва да е човек, че да вярва сляпо на американската пропаганда.

Русия заедно с Турция са единствените страни, които са завладели чужди територии от ВСВ насам. Какво ще кажеш за това? От страх, че ще ги нападнат сигурно, а?

Кои са тези чужди територии?

Каква агресия, къде има агресия-

Не беше много человешко украински мутри да изгарят живи в Одеса- чаровната Одесса, десетки хора само заради това,че са руснаци.Очевидно е,че украинската национална гвардия- това е нещо,като башибузук, въоръжена с всичко най съвременно от САЩ и Англия ще нападне Донбас и опита на рашъните да защитят местното население от унищожаване ще бъде класифициран, като агресия на Русия срещу Украйна. Най вероятно местни бандитчета крадливи под лозунга за Бандера ще нахлуят за да грабят и убиват. Още по вероятно е голяма част от тях да останат завинаги на територията, която са отвоювали. И тоагава ще скочат Щатите, ще подскочи и Русия, ще скочи и Европа, после и Китай, може и Индия и останалите....... и както е казал великия Айнщайн за третата световна война.

Грешиш. Изгорените в Одеса не са изгорени, защото са руснаци. Изгориха ги защото бяха мирни минувачи. Никога няма да се разбере какво е било отношението им към събитията, защото те не го изразиха. Затова и ги изгориха.

Ей, много нагли копеленца с изкусвтено промито съзнание, същите като макетата с антибългарското им съзнание.

Кои? Руснаците ли?

Ама тоя верно е кретен... Осем години един от крайъгълните камъни на усраинската вътрешна политика е да отказва да признае Онези събития за война. Защото ако ги признае за война, семействата на 50 000 изтрепани на изток усрофашизоиди ще имат право на парични обезщетения, което ще прати усрайна в каменната ера. Затова бяха формулировките за тероризъм, сепаратизъм и прочие глупости. То, разбира се, си беше гражданска война и някои ЕС държави дори го признаха и дори изпонаарестуваха усросганта, която набараха на територията си. Ама усрайна не си признава. И хоп... ето, че дори и усрайна си праща дебилите за посланици в България.

Ако желае господина ще подкрепим и пълни санкции срещу Русия, нищо че ще останем без газ, ядрено геориво и нефтопреработване. За Велика Украйна сме готови на много !

България и ЕС вече плащат по 1000 долара за газ в подкрепа на Украйна. Айде стига толкова подкрепа

Добре сте дошли, братя украинци!!! Благодарим ви за освобождението от турско присъствие и ви приветсваме за вашето освобождение от руско робство!!!

Украинският посланик е в голяма грешка и заблуда ......Не човеко, не сте си "самодостатъчни" и трагедията ви е точно в това, че шепа хора в Украйна си го мислите....... ако въобще си го мислите а не ви слага друг думички в устата ....... ква самодостатъчност ще видите като от 130 милиарда външният ви дълг стигне 200 ще го разберете ясно в края на тримесечието .........

в момента по нац. радио др. Волгин доказва че агресорът е Украйна .. вечна дружба БКП КПСС

Ще станат член на ЕС,но не им трябва НАТО,за да дразнят руската мечка.

Никога не навеждай глава пред руските терористи, защото ще те мачкат вечно. Пример България.

Аз пък гледам на усрайна през призмта на 150 000 изклани с мотики и брадви жени, деца и старци,сред които и Булгари, през 1945 във Волин. Или през призмата на "венчетата" - дървета, чиито стволове са опаковани със живи деца, увързани с бодлива тел и оставени да умрат. През призмата на 9 годишни целенасочени бомбардировки на детски ясли и градини, училища и болници в Донбас. През тази призма виждам само, че е форма на драстичен кретенизъм да се разсъждава за усраинците като за хора. То и като за животни не може. По-скоро като за паразити. Всъщност... точно в ЕСССР им е мястото на такива.

Една измислна дьржава това е Украина!

Теодора Генчовска "обмисляла" да посети Киев в знак на солидарност с Украйна......на срещата с украинският посланник той три пъти я питал: опитвате се да ме хипнотизирате ли Генчовска, що ме гледате така тъпо ? ........... да ииии недоразуменията атлантически ей......

Хич не им трябва тази кочина начело с Урсула идиотката корумпирана

Те сами най-добре знаят какво им трябва и не си ти този който ще им го определя.

Да. Ама това важи и за нас. А за нас някой друг го определи.

Москаленко, първо се изчистете от тази неофашистка хунта, която командва в Украйна, станете отново нормална държава и тогава очаквайте подкрепа.

печели избори, а запутиските боклуци в Украйна са горе-долу толкова популярни колкото и в България - 4-5%. А Русия е 'нормална' само по стандартите от 18-19 век.

В коментарите под статията за Зеленски има анкета. ДЕВЕТДЕСЕТ И ТРИ ПРОЦЕНТА РУСОФИЛИ И ПУТИНИСТИ В БЪЛГАРИЯ. Засега. Ако щеш, да повторим и тук?

То и в България мафията "печелеше" изборите.

Инае и Хитлер дойде на власт след честно спечелени избори. Това не говори нищо нито за германците, нито за усросганта. Това просто демонстрира, че демокрацията е форма на диващина.

Печели избори със заплахи, под дулата на оръжия и изгарянето на живи хора.

НЯМА ДА Я ПРИЕМАТ В ЕС ... ТЕ АКО МОЖЕХА ДА ВЪРНАТ ЛЕНТАТА НАЗАД , ЗНАЕЙКИ КАКВО "ЧУДО" ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ГУБЕРНИЯТА, И НАС НЯМАШЕ ДА НИ ПРИЕМАТ А УКРАЙНА Е ТВЪРДЕ ОМЕШАНА ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ С БУНКЕРА, ЧЕ ДА Я ПРИЕМАТ И ДА СИ ВКАРАТ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ, КАКЪВТО СИ ВКАРАХА СЪС ЗАДУНАЙСКАТА ГУБЕРНИЯ

То по принцип на нас ЕС не ни трябва, а ние сме нужни на ЕС.

И изобщо не са си вкарали таралеж с нас. Все някой трябва да издържа това подобие на съюз наречено ЕС. А сега идва ред и на украинците да опъват каиша, за да хранят еврогейския съюз.

Що му давате трибуна на тоя американски лакей?

Първо ще трябва да впишат в Конституцията си наличието на БЪЛГАРСКО Малцинство(един от най древните народи по тези земи, и едва след това могат да търсят Българска подкрепа за ЕвроСъюза.

Подкрепям Украйна призовавайки посланика ѝ час по-скоро да си ЕПМ.

Украйна не е нито е самодостатъчна, нито демократична нито самостоятелна държава. Фашизмът е овладял властта.