Коментари - Украинският парламент утвърди Олексий Хончарук за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе на кой му пука колко политически опит имал премиера на Украйна или България или Косово ...не виждате ли че е важно да е послушен на едни силни държави и да успява да лавира между местните хиени и да си врътка далаверки а държавата я пишете бегала и правителството и без почти никакво влияние в поведението и курса на поведение на самата държава няма вече в тея държавици политици от важност те са дребни риби нагаждачи

ТОВА Е ПРАВИЛНОТО ЗАГЛАВИЕ!! КОЛОНИЯ УКРАЙНА И КОЛОНИЯ БЪЛГАРИЯ!! ИМА И ДРУГИ ТАКИВА КОЛОНИИ УПРАВЛЯВАНИ ОТ САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА!! ИНАЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ТОЧНО НИ ВЪЛНУВА ЧЕ УКРАЙНА ИМАЛА НОВ МИНИСТЪР !

И това прави Украинците различни от Руснаците.........да се смее ли човек, да плаче ли?

Наскоро Зеленски заяви че ще назначи за министър-председател световно известен икономист... а вместо това назначава малко известен юрист;)

Не забравяй, че Зеленски е комик все пак, палячо.

Той е бивш адвокат и привърженик на икономическите реформи в либерален дух. Хончарук не е много известен и е със скромен тримесечен опит във властта. Нищо добро не я чака Украйна с този либерален мошенник(адвокат).

...айдукат .

А баба му и майка му украинки ли са?

Ще разберем ако има кадрово досие в Израелската армия... като един наш министър от близкото минало;)

Аз съм на планина. А, бе , уйкръинки намират ли се по нашето море?

Е е е, не е като едно време!

Сражават се в Донбас.

С голи гърди се хвърлят срещу твърдия ...огън!

Затова ли редовната украинска армия постоянно попада в "засади"?!

немаш пара баце седи си у горътъ яш леб с лютеница по хижите глей си жовотеца , ке слезеш у градо зажаднял за ласки ке фатиш 1на украинка по морето малко да помандръсаш ке си поверваш дек си дон хуан и казанова в 1и отиде та са невиде ти отмъкнала и апартаментчето панелно и трабантчето и забегнала към следващия в швейцаря затуй обикаляй си хижичките дишай на воля чист въздух пий си винцето джокай си рачийката не се вкарвай у филми квот изпадне думни и бегай некой охлузена туристка от белото братство удри те шашави малко ама укрите жив щъ издът глад ги гони и комерс голям па са убави мааму стара ща напраят луд гларус изпосталял

на партията на зеленски, излишно си правите труда да публикувате по две теми - кого са избралии, кого са предложили. Когото прдложат, ще бъде избран. Слугата на народа е нещо като КПСС. С малката разлика, че има една шепа "опозиция". Предложен - избран - аплодисменти.

Е, гааа ти изкопаемото, ...дето е тоя !

Какви са тия руски тролове тук. Толкоз народ с такива геополитически "познания" ръси жлъч за Украйна. Или май са само 1-2 рубладжии с различни никове.

Уйкрайна....

Отметваш ,,халката,, и пробваш колко са!

Браво на Украйна. Тук се назначават президенти все още.

Братчед, радвай се. Утре те вземаме малко в домашен отпуск.

По делата им ще ги познаем! Ако не вкарат в панделата Порошенко и хората му, значи ще вървят по българския модел. Ще си прехвълрят топката и ще си краднат докато не остане нищо за крадене! Иначе: "Хончарук е смятан за привърженик на икономическия либерализъм. Той подкрепя сътрудничеството с Международния валутен фонд и отмяната на мораториума за продажба на украински земеделски земи, към които проявяват голям интерес западни инвеститори и кредитори." Тъпаците не разбират че земите ще бъдат изкупени от Кипърски офшорки с руски пари зад тях или от китайски фондове! Западняците няма да могат да припарят!

Настъпват лоши времена за тамошните тикви

''Той подкрепя сътрудничеството с Международния валутен фонд и отмяната на мораториума за продажба на украински земеделски земи, към които проявяват голям интерес западни инвеститори и кредитори.'' Е този вече ще оправи Украйна! Жалко, не беше лошо там!

Чурка някакъв избрал Зелето ! То при тях ако не е чурк , то е чук такива са им фамилиите на измислената нация и държава , Украйна ! Тръмп не иска да чуе за тях и наредил да се проверят парите и оръжията които е дала САЩ на Украйна до сега , парите са солидна сума 5 милиарда долара ! Беси ме че са забранили говоренето и изучаването на Български език и на другите народности които ,по една или друга причина са попаднали в границите на Руската империя ! Дори при футболния мач ЦСК -Луганск предупредиха да не се говори Руски и Български -защо !

За да пише в историята за Путин,анексираха Крим. Русия загуби Украйна,най близкия братски народ, отделно проблеми с Ес години напред.

Да си я взима ЕС то Крайната без Крим и Донбас! Всъщност за това беше и преврата там, да се създадат проблеми между Русия и ЕС то! Украинците бяха машата на САЩ за всяването на раздор между Русия и ЕС! Но, споко Макрон вече клекна, скоро ще изритат Меркел и немците ще обърнат палачинката!

Какво толкова са загубили руснаците... един от първите концлагери по време на Първата световна война е създаден от австрийците... в който бъдещите "украинци" с удоволствие са избивали тогавашните руснаци.

Уйкраинците първи подписаха независивост и Беловежките бълвочи, друже. За да драскаш тука, поне чети малко.

Тежи продажни младежи ще довършат родината си, по -точно това което е останало от нея. С помощта на западни кредитори разбира се, тя демокрацията е за параван

че името му е Олексій Гончарук.

Запомни човече - името е Алексей Гончарук! Всички други версии са измислица, и да Украйна Е Русия!

сложи си очилата и прочети как пишат в дира фамилното му име - Хонарчук а не Гонарчук. По твоята логика и президентът им трябва да е Владимир, обаче в официалната му страницае Володимир. Името му е Олексий Гонарчук - и ми се разкарай от хоризонта. Работя с документи на украински граждани, които минават после през посолството им. Ясно?

национализмът на украинците намира най-ярка изява именно в това, за което ламерски ми спориш. Ето един пример: Гоголь Микола Васильович. Да, това е Николай Гогол, представи си. А дир.бг, ако желае да не изписва правилно поне фамилното име на новоизбрания украински политик - това е тяхна работа. Други български медии го изписват правилно. ------------ бях дотук.

Шило

Сега им се такова маната. Който се е хванал с МВФ не в прокопсал. Явно поредният чук ще си прави експерименти с Украйна!

Скоро ще има референдум за присъединяване на Украйна към Крим!

Няма какво да си връщат Крим ами да вземат да се присъединят към него.

Вие питате: Кога ще се прекрати кръвополитието в Украйна? Ние отговаряме: Когато Тръмп удари един телефон на Зеленски.

по отношение на телефоните Тръмп да внимава на него да не му ударят един телефон смартфон от ново поколение