Удължиха с още 2 месеца разследването срещу Лютви Местан

Вещите лица не са изготвили назначената по делото автотехническа експертиза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За една елементарна каастрофа за жалост с жертва ''вещи лица и експерти'' се туткат да ''разследват'' сякаш атомна авария разгадават:((((((Номерата около тоя са толкова очевадни че няма как доверието към институциите да не ''поскочи'' много нагоре:(((((

престъпник,хем свидлив.Плащай ко.ел дъ.т свирши ти рахата.Но ти много често дърпаше дявола за опашката.Добре си поживя и бъдеще осигури на децата си.Но това не се знае,има кой де се грижи за бъдещето им подсигурено с престъпления и кражби.

Слугата стъпил под крака на господаря си и му нарушил спокойствието Богоизбрания господар се уплашил и е залинял

Ко са прайте на умери лисици прокуратурата бе? Тоя за отнемане на предимство и бащата на детето за превишена скорост в затвора!!! Макар, че според мен, бащата е карал доста бързичко, а там има завой преди кръстовището.....

Не е виновният бащата в случаят! При неспазване на знак СТОП, вината е в този който не го е спазил! Така е в цял свят!!!

ходи се гръмни, ГЕРБЕРАС! как разбра че не е спрял на знак стоп? при, огледай се, след това премини. той е преминал след като е спрял и се е огледал, толкова е просто. А това че някъф идиот с малко бебе в необезопасено столче лети със 150 и изскача зад завоя след като спирането и оглеждането са привършили по правилник ? в закона пише - спри, огледай се и продълби ако е безопасно. в момента на потеглането всичко е изглеждало безопасно, разбираш ли, герберас !

Нищоправене, протакане, шикалкавене, симулиране на дейност - това е основната чрта на правовата държава България. Тук права имат само гаднярите, съдебната власт не се интересува от правата на потърпевшите.

Вещите лица още не са получили сумата която искат, за да напишат каквото трябва! Присъдата от сега мога да я кажа! Условна! Терминал 2 е истината момчета и момичета!

Очевидна ситуация! Изплюйте камъчето! Местан е невинен!

за милион няма закон... За кокошка - няма прошка...

Горкият Местан, както е тръгнало няма да доживее справедливото решение на българския съд, та да има време и да си понесе наказанието за удивителното си нахалство, и да може си отиде опростен от тоя свят... Освен пак да прибяга до турското консулато, та белким побратимите му пак помогнат (на това говедо!!!).

И след още 2 месеца ще се окаже че Местан по същото време е бил в София.

Ще си позволя да цитирам собственият си коментар от 14.04.2019 г. към статията „Очевидец на катастрофата с Местан: Колата на семейството се движеше с над 100 км/ч“ Егати журналиста (да не употребя думата която трябва, че ше го изтрият) още малко ще изкарате, че водачът на колата движеща се по главен път е виновен за катастрофата. Чакам следващият надупен журналист да ни обясни, че колата на семейството дори се е изместила по посока на колата на Местан! От публикуваните три снимки е видно, че колата на Местан излиза на главен път след знак СТОП! От тук нататък с колко е карал удареният автомобил дали 60, 90 или 100 км …. това не е причина за катастрофата. Дали детето (бебето на 6 месеца) е било в кош, седалка или в ръцете на майката, също не е причина за катастрофата. Още веднъж ще повторя, не търсете под вола теле, уважаеми! Тъжна и нелепа смърт причинена по невнимание, това е истината. Жалко тъжно и ужасно е тази нелепа смърт на това дете. Искрени съболезнования към родителите и близки. Хайде след две месеца още два. Е няма такава държава, накрая и независимо от снимковия материал ще изкарат, че виновен за катастрофата е водача на колата движеща се по главен път т.е. бащата на загиналото бебе, който е карал с несъобразена скорост по главния път, при което е предизвикал катастрофата, удряки челно колата на Местан с дясната страна на собственият си автомобил!!! Айде лек ден.

P.S. Моля за извинение, коментара и статията са от 15.04.2019 г. Лек ден.

не познавате правилника-там има едно определение за саобразена скорост което касае и условията при липса на видимост-

AK-47

Не познавам правилника, независимо от това, че от 1969 г. съм шофЬОр, но много добре знам следното. Когато си на второстепен път със знак СТОП (кръстовище ит Т-образен тип) и излизаш на главен път, си длъжен да спреш, да се огледаш и след като се убедиш, че нянма да отнемеш предимство на МПС движещо се по главния път да направиш маневрата. Спазвайки това което знам, до сега т.е. почти 50 години нямам ПТП, да чукам на дърво. Айде, лек ден.

AK-47

P.S. Все пак да бъда по-точен, Местан е идвал от посока с. Загорско, което е на около 300 -400 м от главен път 5, бил е на гости на приятелско семейство в с. Слънчоглед на около 3,5 км от въпросното Т образно ктъстовище. Относно местоположение, видимост и др. географски особености на терена, давам кординатите за всезнайковците като теб: 41.2857 Север и 25.2256 Изток (41°28´57“ N, 25°22´56“ O). Ако махна кординатите на кръстовището (посочени от мен), другото са показанията на Местан дадени на място и побкликувани в различните медии. Лек ден.

Определено АК47 е може би най-првилното решение относно местан и най - вече защитниците му!

ти сериозно ли?? кога се научи да пишеш-кога изучи правилника..

Всички да бъдат спокойни, защото и в този случай, както и в много други, подобни на него... виновни са всички други, но не и тези, които... серат в златни гърнета, и ядат със златни лъжички:)))! Едно да знаете още от сега... Лютви-то е... невинен по презумция:)))!!!

Моткат се заради изборите, то е яснол. Виновен или не, важното е да е обвиняем

В случаят обаче е на 100% виновен а и не е никакъв резус за изборите.

докато се позабрави... Нищо ново под Слънцето! Десетки подобни примери...

Аз съм сигурен, че вещите лица, ще направят "правилното" заключение, а именно Местанчо е невинен. Той е необходим на Бокича, да държи ортаците си АД и ДП под известно напрежение и да не прекаляват в мераците си. Трябва да се знае кой е принципала в лапането.

и как ще стане това предвид, че съдебната власт е овладяна от ДПС???

Съдебната власт е овладяна от човека, който и пише СМС-и и ако той рече, ще подпукат и ДПС-то, ама доката си делят баницата с него с едната ръка ще ги гали, но с другата малко и шляпване ще има та да не се увличат в хапката.

не манипулирам - това са факти! Не виждаш ли, че всички кадри на ДПС се крият в Прокуратура/Следствие колчем спрат да са в изпълнителната власт?

Карайте с 60км/ч през кръстовища и няма да хвърчите из деретата като сменяте лентите.

Не отнемайте предимство и няма да летим из деретата. Толкова е просто. Джагала с файтона е виновен!

той може и да е виновен, ама там видимостта не позволява да се види навреме летящо БМВ. Тея знаци ограничаващи скоростта на 60 преди кръстовища не ги слагат само за хранилка на слънчогледодържачите. Ама българите се научават винаги по вторият начин. Сега бате ви Юсеин ще се види в пари, ама с едно дете по-малко.

Глупости пишеш

Ако това без на тая Турчаля сина,вещите лица да бяха готови вече. НАРОДЕ НА ОРЪЖИЕ

Напротив удължават срока най вероятно заради изборите....познат който е минал от там след катастрофата каза че бмв-то се е ударило ,демек без да е експерт се е виждало че бмв-то е виновно

да ама практиката на съда е, че е виновен тоя дето е отнел предимството. А Местан няма как да докаже, че е спрял където трябва и се е огледал. Иначе истината е, че дори да спре няма как да види на повече от 100 метра щото има завой. Ако БМВ-то е летяло със 150, човекът е имал около 3 секунди да гледа как огромният Файтон му препречва пътя, кривнал е в ляво и се овъргалял на поляната.

Е, наистина няма такава държава! Какво умуват милиционерските експерти? Не спираш на стоп, убиваш и веднага в затвора! До кога ще мародерствате гробари? СРАМОТА!

Бах ти вещите лица дето за 5 мин. не могат да разберат, че BMW-то е летяло с над 100км/ч при положение, че има знак пресичане на път. По кръстовищата с толкова ли се кара бе серсеми. Освен това на този с BMW-то ми липсва координация не знае от коя страна стават разминаванията с насрещния трафик. Кой знае какво е каканижила жена му и оня изобщо не е бил в час.

Вещите лица автотехници постоянно намаляват. А и не е само това дело, има много други. Ама Вие откъде да знаете тези работи. Важно е да се коментира, нали?

Е как автотехниците намаляват а държавата иска да вкара МПС-тата в сервизите? Не може ли да им помогнем като сами си ремонтираме колите.

Абе, серсемин, знак Стоп знаеш ли какво означава? Или викаш той важи само за определени скорости? Щото аз в правилника не си спомням такова нещо да пише...

Точно така важи само за скорости допустими в правилника. От там на сетне не се вижда какво идва. Когато видиш знак пресичане на път без предимство максималната скорост е 60км/ч ако не е оказано друго. Щото тогава, за ко да ви слагат знаци, че идва кръстовище. Често ставам свидетел когато някой иска да паркира и отзад свиркат, дудукат и въртят гуми. Да бе кавали с кавали тия коли само за каране ли ги имате накрая не ги ли паркирате? Трябва да се кара съобразно пътните условия в противен случай ще си трепете поколенията и други все ще са ви виновни но не и вие.

Леле колко било сложно да се уневини убиец на дете който не е спрял на знака STOP!

Леле, колко е сложно, да пишем грамотно!

Леле, грамотния, запетаята след "сложно" не е ли малко в повече? За един "екзактен" прЕател питам...

Спрял е! Нямало е никой. Местан е тръгнал и се появява едно BMW дето не може да вземе завоя и изхвърча по тангентата.

Мда, нулев преход. Бмв-то изниква от нищото... Материализира се от въздуха. Идиот

Не е от нищото, а от завой изниква зад един хълм. И по прав път да идва бифокалното зрение на човек не може да определи разстоянието и скоростта при големи скорости.

с още 12 години ще бъде удължен срока на експертизата, докато никой не си спомня за какво ставаше дума!

Моля,че до сега какво правихте?!А след и тези 2 месеца сигурно още два ще искат. И накрая козата ще иска за отмяна на делото заради тези отсрочки и така поредното престъпление без наказан.

Лютвито,ти що не си в пандиза,бе ?

се опитвай да имитираш ник на друг форумец

залагам къщата си , че тов пумак ще се измушне чис като сълза най много една условна за една година , турското макере ще плаща здраво сега понр на 3 инатанции

“ Инцидентът, при който колата, управлявана от бащата на бебето, се удари с лекия автомобил на лидера на ДОСТ Лютви Местан, стана при разклона за момчилградското село Загорск“ Ето тази фраза показва как ще мине делото!!!! Срам ме е да живея тук. Срам ме е , че живота на дете в Цървулистан не струва нищо. Срам ме е , А ВАС НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ политическа и съдебна ИЗМЕТ????????

Трябва най-вече да Ви е срам, че не можете да четете с разбиране.

А, ти не схвана ли какво написах??? Какво исках да кажа??? Каква е идеята на писанията Ми??? Срам ли те Е?

E точно това щях да напиша...

Да минат изборите, че да не се дразнят избирателите като го оправдаем.

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТУРСКИ ГРАЖДАНИ ДА НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА,ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИТЕ НИ ПАРТИИ ОТ ПРЕХОДА ДОСЕГА

ДПС/ДОСТ са ЕТНИЧЕСКИ, АНТИБЪЛГАРСКИ организации ЗАБРАНЕНИ от БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!

Местан е български гражданин. Трябва да влезе в затвора, но не затова че е от турски произход, а заради това, което е извършил.

Как разбрахте, какво точно е извършил? Гадател някакъв сте май?

Турчинът гледа да се измъкне!

Какъв турчин е този? Турците са си в Турция!! Този е мелез който и турците и българите мразят.

от нас досега да търка наровете,ама нали е гаджала на боко и сокола и трябва да се изкара невинен УБИЕЦ НА ДЕЦА КАКТО ОНЯ В ТУНЕЛА ПРЕЗ 1985

Няма и да я изготвят, защото не могат изопачат истината !! Надяват се случая да се забрави !

да го увеличат се тая. Няма как да намалее скоростта , с която се е движел бащата !

Недоправена подлога!

Абе, кретен (и 100), ти книжка имаш ли?!? Знак Стоп. Какво по-ясно от това? Спираш да пропуснеш автомобилите, движещи се по пътя с предимство. Резака отнел ли е предимство? Отнел е. Виновен ли е? Виновен е. Толкоз...