Варненският бизнесмен убит след спечелено дело

Варненският бизнесмен Тинко Георгиев е убит с няколко куршума. Убиецът му е бил облечен с палто и е носил шапка с козирка. Часове наред Варна бе под блокада.

Обратно в новината

Коментари - Варненският бизнесмен убит след спечелено дело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей, де е Европатааа

Военна диктатура,вечерен час и много работа по стадионите на живо. Едно поколение така и току виж нещата във България са се оправили!

Sm3hurk0

Когато справедливостта се вземе в свои ръце се вижда безсилието на МВР и че никой не бръсне за слива съдебната система. Сега намерете някой наркоман и му препишете убийството.

Дайте сега статистика , колко на изхода на Варна са с палта и шапки, че да се предвижи разследването.

Sm3hurk0

статистика трябва.....статистика...

Хронологията на съдебните системи е, на богинята "Темида", на "Капитан Уйлям Линч" и Страшният Съд на Свети Петър. Ако се разгледа тази поредица в обратен ред, съгласно ЙЕРАРХИЯТА, то сега "делото", "делата" на Тинко Георгиев се разглеждат от Свети Петър.

На съда всичко е ясно да влезе убитият!

Искам да кажа ,че докато се шегувате как е бил облечен убиецът и дали имал крака и коса...Се случват такива брутални убииства в държавата в която всички ние живеем.И никой нищо не прави това да се промени

тук очевидно става въпрос за разчистване на "междумутренски" взаимоотношения, не че няма брутално убити обикновени възрастни хора, и млади жени-от ревниви мъже....пълно отчаяние

Следващият килър да бъде с шлифер и джапанки. Отдолу само по достойнство.

Тъпо ...с юрган ли да бъде???

Аз мислех , че трябва за да се отличава от тълпата, за удобство на разследващите да е по бански костюм без шапка и с усмивка към камерата която го е заснела, язък.

С палто и шапка през декември!Умници.

Да бе, направо изненада, че не е по джапанки и потник.

Баси мамата...току що си изхвърлих шапката и палтото, щото в панделата не ми се влиза. А и нямам алиби...бях по чуждо във Варна... :(

"Тежки пари" - Атанас Липчев

Що не зяпат кво има на камерите?

Има една стара английска поговорка: "When you dance with the devil, prepare to dance to the end"

държавата на мутрите и чалгата, за 25 годишната и история много мутри се изтрепаха. Лошото е, че добрият материал отиде да мие чинии в други страни, а лошият продължава да краде. Пример - новопостроените магистралки, които не спряха да пропадат!

"Да бе мирно седяло не би куршуми видяло...."...варненска поговорка.

Още малко данни за убиеца.Бил е с коса и като екстри е имал два крака и две ръце.Вероятно е извършил убийството с огнестрелно оръжие с пълнител,защото има НЯКОЛКО дупки от куршуми. Иначе такива "бизнесмени" ги знаем.Да се трепят, какво толкова.Каквото повикало, такова се обадило.

Прав си. Освен това майка му е жена.

Важното е , че е спечелил делото!Късметлия!

УБИТИЯ СИ СМЕНЯЛ ВСЯКА ГОДИНА КОЛИТЕ КАТО СИ КУПУВАЛ ОТ НАЙ НОВИТЕ МОДЕЛИ ОТ НАЙ РЕНОМИРАНАТА МАРКА - ДА БЕШЕ СЕ ПОГРИЖИЛ ЗА СИГУРНОСТТА СИ ПЪРВО А НЕ ДА СЕ ЕФЕЧИШ С ЛЪСКАВИ ТЕНЕКИИ СЕЛЯНИН ОТ ТОЛБУХИН ,СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ КАРАШ КОЛАТА И ЩЕШЕ ДА СИ ЖИВ...ТЪПАК......ТОЙ НАИСТИНА Е БИЛ ЗЪРНАР.....

".........а убиецът е бил облечен с палто и е носил шапка" ".........разследването продължава", както се казва ТуБи Континуе.... ?!! Надявам се до утре да са разплели случая ....по вълнените чорапи на убиеца!

Т.н. "бизнесмен" всъщност е обикновен престъпник.Така, че каквото търсил, това намерил.Браво!

ако беше с шлифер - друго - щяха да го хванат за шлифера.

Ако теоретично убиеца му е дълаг ка......може и за кур*а да хванат.......

...почти разплетох случая. Щом посред зима е бил облечен с палто и шапка значи е от друга планета. Това е Чюбака от междузвездни войни...

Този Показен разстрел - Влезе И в медиите Извън България... Високо Е оценен Форума ! - позволете за което да благодаря на Домакините-Ни Дир.бг ! ... Сумарно - лъсна И-Още една Фундаментална Истина за 'държавата'-на-Мафията : - Варна и Житницата-Ни/Добруджа. (Чака Ни АдскиМного Адска работа, Хора !)

Особенности на националния лов, в зимния период.

Чудни хора са тез- килърите...Особняци са си били винаги... Посред декември месец, посред такава жега- а те, облечени, разбираш ли, с палта и шапки... Тц, тц, тц...

Ма първа снимка кърти дошъл от ТХ турил железа паркомясто на тротоара. Туй ако някой го направи в софето колко минути живот му давате? Варненци явно сме толерантни когато техеранци ни разсипват града.

ТХ-то е известно в цяла Европа и с добро и с лошо,вашето В пък дано си го карате с гордост....

вярно ли е бил облечен с палто и шапка!?аз пък мислех,че е бил гол!

Днес видях човек с шапка и палто! Беше се запътил към сараите на Доган! Дали да не информирам ДАНС за това?

Ха-ха-ха... Бързо, подавай сигнал за покушение срещу турчеещия се циганин Меди Доганов- тъпо посткомунистическо мекере , агент на ДС!

С палто и шапка...Ха... Ами, напълно нормално е, все пак е декември. Вие с какво искате да е облечен? С бермуди и хавайска риза ли? Или по бански костюм да ходи да отстрелва разни Зърнари, Оризари, Царвичари и тем подобна друга кал!!!

Щом е бил с палто и шапка и не е имал дълга брада, значи не е бил от ИДИЛ...ето още една следа...

А щом не е бил с брада, значи е бил обръснат.

Не е бил и от Z Z TOP.

Всеки с палто и шапка е потенциален заподозрян.

И аз ходя с палто и шапка. Да не съм го утрепал пък аз? Не си спомням, а и по Варна за последно съм одил 1986г.

Във Варна всички ходим само по бански и хавлиена кърпа за плажа, само убиеца е бил с палто и шапка в този слънчев ден.

Във варненските сайтове има изявление на окръжна прокуратура по въпроса, ако го прочетете нищо няма да ви стане ясно.

за кого е тайна, че варна е център на украинската и руска мафия в бг? и освен това самия град е такова уанабе - "най-скъпия квартал на Варна, гръцката махала" - моля ви се тази гръцка махала прилича на неподдържано селце.

''Гарантирано от Герб'' Зърнаря го сполетя съдбата на Мишо Бирата,Лека им пръст и на двамата били богати Покойници,затова няма да е лошо,такива бърз забогатяли да се чукнат малко във главата и да направят няколко дарения във домове за бедни,сираци и пенсионери,защото така или иначе не се знае кой ден ще са пътници към свети Петър.

Каквото повикало, такова потропало. Ама хич не ми е жал, честно да си призная.

Ще го хваната за...палтото

Никой нищо не е чул и видял няма свидетели ,ама човека е бил с шапка,че и палто даже??Е,гол ли да ходи?

Е не е толкова лесно, не се знае с панталон ли е бил или с пола, бос или обут, а и козирката на шапката напред ли обърната или назад, ако е назад ясно някой от рапърите ще да е, ама като не знаем посоката...

Щом е носил шапка , значи е имал и глава.Продължаваме напред с разследването.

Шило

Пфууу, то по това време във Варна не са ли по бански и слънчеви очила???!!! Че и мястото е на 300 метра от плажа.

Тъй като у нас с честен труд не може да станеш богат,не мога да съчувствам на вампири.И понеже в България правосъдие няма -изходът е собствени присъди.

Съдът сигурно ще определи случилото се като самоубийство и ще прекрати разследването!

Палто и шапка????? Аз си мислех,че е по пижама!

Браво! Вчера поне милион българи са излезли от къщи с палто и шапка. Стесняваме кръга на заподозрените дет се вика.

Като гледам, над входната врата има не една, а две камери. Нито едната ли не е заснела извършителя?

Е как бе! Знае се, че е с палто и шапка!

Ми то остана да е бил по бански

Това ще е само,поръчано Убийството,от синът му,за да му завземе хотелите и парите.

И случая е приключен!!!

Ама нали не е имало свидетели, пък и съседите нищо не са чули и видяли...и изведнъж - бил облечен с палто и шапка с козирка? Как става така, кой го видя и го описа? Сигурно сам е сложил бележка на вратата преди да избяга - "Облечен съм с палто и т.н...."

Това е булгарският едьр бизнес. Затова нека тои да спре да дава акьл по телевизията какьв да бьде минимумьт на работната заплата