Коментари - Две обвинения срещу убиеца на 15-годишната Симона от Сливен | Днес.dir.bg

Две обвинения срещу убиеца на 15-годишната Симона от Сливен

28-годишният Димитър Иванов е обвинен за предумишлено убийство с особена жестокост и опит за убийство на други двама души.

Обратно в новината

Коментари - Две обвинения срещу убиеца на 15-годишната Симона от Сливен | Днес.dir.bg

Коментари

това е защото мвр не си е свършило работата както винаги -ако го бяха предупредили подобаващо нямаше да си стигне до тук казвам го от личен опит в подобна ситуация

Sm3hurk0

Някой здраво те е ритнал от зад...., че летиш яко... (стигнала си до 3ия свят).. Ела си на земята ( нашия свят ) и се събуди ! ... и тогава пиши.

В Саудитска Арабия, първо, този циганин не би си и помислил за подобно нещо. И второ, веднага му режат главата. Но в България ще полежи като лентяй някоя друга година в затвора, ама то това затвор ли е??? За такива като него си е хотел. И охраната му е всъщност прислуга - я "цигарки" , я телефони с интернет, всичко ще си има пича!... Като всички бандити. С лека ръка отнемат живот, защото знаят че техния няма да го бутнат. Въвеждане на смъртното наказание!!!!!

Не си прави илюзии, в СА ще изкарат момичето виновно и най-много да накажат родителите й. Що се отнася до този празноглавец, то той заслужава доживотна присъда, без право на замяна. Надявам се да я получи.

Откъс от реч на Ал. Дълес при основаването на ЦРУ, засягащ разрушаването на комунизма:Литературата, театрите, кината, пресата всичко ще изобразява и прославя най-низките човешки усещания, чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените творци, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството с една дума, всякаква безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и безпорядък. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за своеволието на чиновниците, рушветчийството, безпринципност и мотаене всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат въздигнати до добродетелчестност порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото Простащина и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг, и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове. Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще унищожаваме корените на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия в мисленето. Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити, без усещане за национална идентичност Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ И НАЛАГАНЕ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ.

ееееехх дончо , дончооооо

Въпросният убиец Димитър Х'иванов ще бъде следващият кандидат за "българин на годината" предложен от "българския" хелзински комитет. От малцинствата е, убил е млада българка в разцвета на силите си и с това е нанесъл голяма загуба за близките и България като цяло, престъплението е станало пред очите на други български деца, с което ги е стресирал, а и се е опитал да убие още българи.... с две думи отговаря на всички критерии за високо отличие от БХК.

Никой не казва за взривените от завода, където се разглобяваха хиляди мини. А собствениците на завода не са ли изверги, но никой не ги осъди!!! Тук даже не се знае нищо за отношенията между младежа и момичето, но бързат с неадекватни изказвания.

каква е разликата мезду особена зестокост и убииство с особена незност

Само да питам: циганин (ром) ли е убиеца? Надявам се благочестивата модераторсла критика да бъде бладосклонна към поста ми най - вече поради това, че в скоби съм употребил и правилната дума за циганин. Благодаря!

до невинна ли: како нелке- познах те, но знам и къде живеете с чичо фичо!

Къде са спали съдиите ???

какво значи дано момчето да не пострада - то убило ЗВЕРСКИ, пред очите на деца - заклал дете, а сега да не пострада. Като влезе в затвора ще види какво значи чукане. 15-годишно си е дете - щом ходи на училище, щом не може да гласува. И да се е чукала, значи ли че трябва да я няма на белия свят. Един неизживян живот, жестоко прекъснат от един ненормалник , сигурно безработен мързеливец, който от мързел се чуди какво да прави и ръга девойчета. Смърт за него. Абе сигурно ще го наръгат в затвора рано или късно.

ние обичаме педалите и съдиите! ние обичаме цацаров да е при нас. имаме да ми разказваме приказки от хиляда и една нощи... хахахахааааа

Гледах снимки на Симона.Нормално младо момиче.Питам се защо само тя?Защо точно тя?Ами кой да се огледа какви ги върши едно момиче на 15 години.Ако мангал наближи 15 годишната ми щерка веднага ила 5 минути на теглича вързан за крака и предупреждение с включен пастор над черния дроб.Също ще се запитам и какво търси при мангала и дъщеря ми и ако е пощръкляла ще си го отнесездраво лично от мен.На15 години би трябвало да си учи уроцие, а не да си бърка там където и е много рано.Не малките пикли да полудяват за шекерента пръчка.Въпроса е да се изкорени свободията и престъпниците да си получат заслуженото и пощрълелие пикли да разберат, че не всичко се яде.Иначе това няма да е последната трагедия.На 15 години се прави на пичка, оня наркоман се одървил и полудял.Е вие каво очаквате.Права на малолетни ли?Правата им се държат от родители и настойници.До навършване на пълнолетие.

вие не сте ли били 15 годишни, не сте ли били влюбени. Какво значе 15-годишна и ходи по мъже. Това значи ли че задължително се е чукала. Аз съм възрастен - 70 годишен и си спомням, че по мое време бяха малко тези които до 17 годишни бяха девствени.

само бой до спукване на дебила, както и бой до спукване на членовете на бхк ще оправи работата!

Като е била на 15 години, да не мислите ли , че е невинна. На 15 години ходи по мъже! Дано момчето да не пострада.

како нелке- познах те, но знам и къде живеете с чичо фичо!

1000 подписа на ден за забрана на бхк..вече 2000 за два дена !!!

Тоя циганин! Гръмнал се в устата с газов пищов и нищо му няма? Сега Октай Енимехмедов трябва да поиска пълно оневиняване, защото през цялото време твърдеше, че само искал да уплаши Доган, а не да го наранява!Или газовия патрон хич го е нямало, или циганина има титанова уста...

Защо вярвате на т.нар "любовна връзка". Това е почти винаги трудно за доказване, само заради твърденията на ЕЖК, че често ги е виждала да се срещат !? Ами ако той я е снабдявал с нещо което да разпространява в училището и тя не му се отчита... надявайки се на заместника му, който обещава да покрие стари задължения...!? Как мислите ? Тук любовта" не е ли евтино прикритие, сцел отклоняване вниманието от разкрития в по_ високи етажи ?

За сега само глупаците вярвате...

А обвинение на охранителя за бездействие и съучастие???

и на главния учител, директора, началника на РИО та чак до министъра

продавачката в съседната баничарница

Popa

На тоя не му мърдат 5 години условно! Българската Темида не се шегува!

Не бъдете толкова строг и безпощаден!

Тук някои отвориха уста за педофилия. Вечните хейтъри. Нека да се сетят и да дадат пример кой педофил убива "жертвата си" публично и след това прави опит за самоубийство? Педофилите май имат друго поведение и се пазят от афиширане на отношенията с жертвите си? И май не им дреме за тях до степен да се самоубиват? При това тук никъде не е казано, че двамата са имали сексуални контакти. Или пропускам нещо?

Popa

Явно е изпечен педофоб и свиркофил!

Не трябва ли да има и трето обвинение, за педофилия? Как нито едина медия не спомена факта, че 28 годишни мъже са замесени в любовен триъгълник с 15 годишно момиче, като акт на педофилия? Няма такава държава.

ти пък кво искаш бе, тва соросоидните тикви край нямат.. пфууу..!

За педофилия може да се говори ако детето няма навършени 14г. , момичето е на 15г. и по българското законодателство е готова за любов.

Каква педофилия, бре извратеняк?! Момичето не е малолетно, а е непълнолетно! В никакъв случай не оправдавам 28-годишния убиец-комплексар, но ако много искате да знаете, питайте другия сам, ако ви стиска, де...

Раздел VIII. Разврат Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.

Не може така ! Това е дискриминация! Не е редно да се арестуват неизвестните извършители !

Наистина е така. Досега не чух някой да коментира, че момичето е непълнолетно.

Вече писах, но в свързана новина: Мъж уби ученичка и рани двама в Сливен - в 11:42 днес 7.11.2015 и ще се повторя: Тоя не е мъж. Ако беше мъж нямаше да ходи с непълнолетна. За убийството въобще няма какво да се пише и обсъжда, щото явно е комплексар...

Защо го лекуват, а не му помогнат да пукаляса. Или като оздравее, ще го храним,обличаме,лекуваме 5 години. После ще го пуснат от затвора да убие друго момиче. И пак отново. На печалба ще са само адвокатите, А може и другите пред които го защитава.

Алоо авторчетата , знам че за вас секса с деца е нормално ама време е някой да сложи думата ПЕДОФИЛ в заглавието Докато приемате този детайл като нормален няма бъдеще за вас .... И продължават дори и от съдебната система да приемат за нормално полови отношения с деца Ами да ви е честито , в цивилизованите държави само заради този дребен детайл вече тоя щеше да е гадже на някои як "приятел" зад решетките Уви педофилията е важно нещо от БГ ежедневието .... Терминал 2

Позитано 20

Раздел VIII. Разврат Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.

Коментари - Две обвинения срещу убиеца на 15-годишната Симона от Сливен | Днес.dir.bg

Две обвинения срещу убиеца на 15-годишната Симона от Сливен

28-годишният Димитър Иванов е обвинен за предумишлено убийство с особена жестокост и опит за убийство на други двама души.

Обратно в новината

Коментари - Две обвинения срещу убиеца на 15-годишната Симона от Сливен | Днес.dir.bg

Коментари

това е защото мвр не си е свършило работата както винаги -ако го бяха предупредили подобаващо нямаше да си стигне до тук казвам го от личен опит в подобна ситуация

Sm3hurk0

Някой здраво те е ритнал от зад...., че летиш яко... (стигнала си до 3ия свят).. Ела си на земята ( нашия свят ) и се събуди ! ... и тогава пиши.

В Саудитска Арабия, първо, този циганин не би си и помислил за подобно нещо. И второ, веднага му режат главата. Но в България ще полежи като лентяй някоя друга година в затвора, ама то това затвор ли е??? За такива като него си е хотел. И охраната му е всъщност прислуга - я "цигарки" , я телефони с интернет, всичко ще си има пича!... Като всички бандити. С лека ръка отнемат живот, защото знаят че техния няма да го бутнат. Въвеждане на смъртното наказание!!!!!

Не си прави илюзии, в СА ще изкарат момичето виновно и най-много да накажат родителите й. Що се отнася до този празноглавец, то той заслужава доживотна присъда, без право на замяна. Надявам се да я получи.

Откъс от реч на Ал. Дълес при основаването на ЦРУ, засягащ разрушаването на комунизма:Литературата, театрите, кината, пресата всичко ще изобразява и прославя най-низките човешки усещания, чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените творци, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството с една дума, всякаква безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и безпорядък. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за своеволието на чиновниците, рушветчийството, безпринципност и мотаене всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат въздигнати до добродетелчестност порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото Простащина и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг, и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове. Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще унищожаваме корените на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия в мисленето. Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити, без усещане за национална идентичност Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ И НАЛАГАНЕ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ.

ееееехх дончо , дончооооо

Въпросният убиец Димитър Х'иванов ще бъде следващият кандидат за "българин на годината" предложен от "българския" хелзински комитет. От малцинствата е, убил е млада българка в разцвета на силите си и с това е нанесъл голяма загуба за близките и България като цяло, престъплението е станало пред очите на други български деца, с което ги е стресирал, а и се е опитал да убие още българи.... с две думи отговаря на всички критерии за високо отличие от БХК.

Никой не казва за взривените от завода, където се разглобяваха хиляди мини. А собствениците на завода не са ли изверги, но никой не ги осъди!!! Тук даже не се знае нищо за отношенията между младежа и момичето, но бързат с неадекватни изказвания.

каква е разликата мезду особена зестокост и убииство с особена незност

Само да питам: циганин (ром) ли е убиеца? Надявам се благочестивата модераторсла критика да бъде бладосклонна към поста ми най - вече поради това, че в скоби съм употребил и правилната дума за циганин. Благодаря!

до невинна ли: како нелке- познах те, но знам и къде живеете с чичо фичо!

Къде са спали съдиите ???

какво значи дано момчето да не пострада - то убило ЗВЕРСКИ, пред очите на деца - заклал дете, а сега да не пострада. Като влезе в затвора ще види какво значи чукане. 15-годишно си е дете - щом ходи на училище, щом не може да гласува. И да се е чукала, значи ли че трябва да я няма на белия свят. Един неизживян живот, жестоко прекъснат от един ненормалник , сигурно безработен мързеливец, който от мързел се чуди какво да прави и ръга девойчета. Смърт за него. Абе сигурно ще го наръгат в затвора рано или късно.

ние обичаме педалите и съдиите! ние обичаме цацаров да е при нас. имаме да ми разказваме приказки от хиляда и една нощи... хахахахааааа

Гледах снимки на Симона.Нормално младо момиче.Питам се защо само тя?Защо точно тя?Ами кой да се огледа какви ги върши едно момиче на 15 години.Ако мангал наближи 15 годишната ми щерка веднага ила 5 минути на теглича вързан за крака и предупреждение с включен пастор над черния дроб.Също ще се запитам и какво търси при мангала и дъщеря ми и ако е пощръкляла ще си го отнесездраво лично от мен.На15 години би трябвало да си учи уроцие, а не да си бърка там където и е много рано.Не малките пикли да полудяват за шекерента пръчка.Въпроса е да се изкорени свободията и престъпниците да си получат заслуженото и пощрълелие пикли да разберат, че не всичко се яде.Иначе това няма да е последната трагедия.На 15 години се прави на пичка, оня наркоман се одървил и полудял.Е вие каво очаквате.Права на малолетни ли?Правата им се държат от родители и настойници.До навършване на пълнолетие.

вие не сте ли били 15 годишни, не сте ли били влюбени. Какво значе 15-годишна и ходи по мъже. Това значи ли че задължително се е чукала. Аз съм възрастен - 70 годишен и си спомням, че по мое време бяха малко тези които до 17 годишни бяха девствени.

само бой до спукване на дебила, както и бой до спукване на членовете на бхк ще оправи работата!

Като е била на 15 години, да не мислите ли , че е невинна. На 15 години ходи по мъже! Дано момчето да не пострада.

како нелке- познах те, но знам и къде живеете с чичо фичо!

1000 подписа на ден за забрана на бхк..вече 2000 за два дена !!!

Тоя циганин! Гръмнал се в устата с газов пищов и нищо му няма? Сега Октай Енимехмедов трябва да поиска пълно оневиняване, защото през цялото време твърдеше, че само искал да уплаши Доган, а не да го наранява!Или газовия патрон хич го е нямало, или циганина има титанова уста...

Защо вярвате на т.нар "любовна връзка". Това е почти винаги трудно за доказване, само заради твърденията на ЕЖК, че често ги е виждала да се срещат !? Ами ако той я е снабдявал с нещо което да разпространява в училището и тя не му се отчита... надявайки се на заместника му, който обещава да покрие стари задължения...!? Как мислите ? Тук любовта" не е ли евтино прикритие, сцел отклоняване вниманието от разкрития в по_ високи етажи ?

За сега само глупаците вярвате...

А обвинение на охранителя за бездействие и съучастие???

и на главния учител, директора, началника на РИО та чак до министъра

продавачката в съседната баничарница

Popa

На тоя не му мърдат 5 години условно! Българската Темида не се шегува!

Не бъдете толкова строг и безпощаден!

Тук някои отвориха уста за педофилия. Вечните хейтъри. Нека да се сетят и да дадат пример кой педофил убива "жертвата си" публично и след това прави опит за самоубийство? Педофилите май имат друго поведение и се пазят от афиширане на отношенията с жертвите си? И май не им дреме за тях до степен да се самоубиват? При това тук никъде не е казано, че двамата са имали сексуални контакти. Или пропускам нещо?

Popa

Явно е изпечен педофоб и свиркофил!

Не трябва ли да има и трето обвинение, за педофилия? Как нито едина медия не спомена факта, че 28 годишни мъже са замесени в любовен триъгълник с 15 годишно момиче, като акт на педофилия? Няма такава държава.

ти пък кво искаш бе, тва соросоидните тикви край нямат.. пфууу..!

За педофилия може да се говори ако детето няма навършени 14г. , момичето е на 15г. и по българското законодателство е готова за любов.

Каква педофилия, бре извратеняк?! Момичето не е малолетно, а е непълнолетно! В никакъв случай не оправдавам 28-годишния убиец-комплексар, но ако много искате да знаете, питайте другия сам, ако ви стиска, де...

Раздел VIII. Разврат Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.

Не може така ! Това е дискриминация! Не е редно да се арестуват неизвестните извършители !

Наистина е така. Досега не чух някой да коментира, че момичето е непълнолетно.

Вече писах, но в свързана новина: Мъж уби ученичка и рани двама в Сливен - в 11:42 днес 7.11.2015 и ще се повторя: Тоя не е мъж. Ако беше мъж нямаше да ходи с непълнолетна. За убийството въобще няма какво да се пише и обсъжда, щото явно е комплексар...

Защо го лекуват, а не му помогнат да пукаляса. Или като оздравее, ще го храним,обличаме,лекуваме 5 години. После ще го пуснат от затвора да убие друго момиче. И пак отново. На печалба ще са само адвокатите, А може и другите пред които го защитава.

Алоо авторчетата , знам че за вас секса с деца е нормално ама време е някой да сложи думата ПЕДОФИЛ в заглавието Докато приемате този детайл като нормален няма бъдеще за вас .... И продължават дори и от съдебната система да приемат за нормално полови отношения с деца Ами да ви е честито , в цивилизованите държави само заради този дребен детайл вече тоя щеше да е гадже на някои як "приятел" зад решетките Уви педофилията е важно нещо от БГ ежедневието .... Терминал 2

Позитано 20

Раздел VIII. Разврат Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.