Бабата на убития у нас Никита разпознала него и майка му

Майката на Анна Леонтиева, чието тяло бе открито край Приморско, е разпознала дъщеря си и внука си Никита (5 г.) на снимките, разпространени от българското МВР.

Обратно в новината

Коментари - Бабата на убития у нас Никита разпознала него и майка му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката не е хубава за руските стандарти.Детето обаче е хубаво ,очите му се смеят и светят.Било е гледано добре.Майката е видимо притеснена.Съпруга по-възрастния-мафиот или човек добрал се до много пари.Такива винаги имат врагове.Детето и майката идват в България след фиктивен развод,за да са спасени от това ,което е очаквало бащата.Но за мафията Земята е малка.Ако беше поръчител бащата,детето нямаше да бъде така зверски убито.Това е наказание за бащата.Цял живот ако го оставят жив да живее с мисълта за ужаса на сина си.Дано не утрепят и бабата.Жалко.Много пари винаги става така.То и държавите за петрол и пари трепят,та едни мутри няма.Света се изроди и стана лошо място.Мир на душите им,особено на детето.

Мир на душите им. Милото дете. Горката майка.Светът се изроди.

Прилича ми на поръчка...

Ако майката е била в Кипър, там е спокойно и има малко население, в което всички се познават. Би могло да се разбере почти всичко за нея. Приморско също е малко и спокойно градче, особено през зимата. С малко повече усилие би могло да се научи всичко от хората наоколо. Опитайте. Късмет е, че жената е обитавала толкова малки населени места.

Връзката с Турция е странна. И кърпата, с която е било обвито голо момче в куфара е била от Одрин. Има нещо.

Много руски бизнесмени, които имат проблем със руската мафия или тайните служби на Русия, изпращат своите съпруги и деца извън Русия, като точно по този начин се настаняавт в апартаменти, които не са на тяхно име, и контактуват с тях в редки случай, за да не издават точното им местоположение, това обяснява защо жената е живяла в апртамент на друг човек и никой не я търсил продължително време, индентичен е и случая със "самоубилата" се рускиня в Бургас, иначе почеркът наподобява този на кадировци

Това определено са кадировци които са държали с нещо майката или бащата. Престъплението е много жестоко и емоционално дистанцирано което навежда на мисълта за тренинг. Само войник е способен на такова нещо.

Уж са били 3-ма кавказци.

заклал за да ги обере, или ако е истина това за кавказеца, става дума за поръчка от Русия за да се накаже бащата. А развода може и да е бил фиктивен и той да пратил тук семейството си за да го защити. Не е необичайно "добре облечените" бизнесмени да решават по този начин "бизнес споровете си".

бабата ша я убиват ли или има други наследници? и що от Русия, Кепър и България точно тук убиват? Искат да ни фалирват МВРто ли?

Въпреки изкушенията на живота, отговорност на всяка майка е преди всичко да не допуска попадането в такива условия и обстоятелства, които биха застрашили по какъвто и да е начин живота на децата й.

УЖАС, НЯКОЙ ГИ Е УЧИСТИЛ.МОЖЕ БИ Е ИСКАЛ НЕЩО И НЕ МУ Е ДАДЕНО. ЯКО МУТРЕНСКА РАБОТА АМА НА БГ ЗЕМЯ.ДАНО НЯМА НАМЕСЕНИ БЪЛГАРИ.

А,не Учистил ... Sorry. ;-)

ОЖАС

Дано бъде разкрит поне поръчителя на зверството, изпълнителят според мен е загубен за следствието. Всичко навежда на мисълта, че майката се е забъркала в сериозни проблеми, но защо не е подсигурила детето си?! Защо не го е отдалечила на безопасно място, вероятно е знаела, че е заплашена. Дано детенцето не е страдало, по - добре да е загинало с майката, не ми се мисли ако е било с убиеца две седмици. Жестокостта на престъплението говори или за садизъм или че жената е била замесена в нещо много сериозно.

Подозирам, че убийството не е било преднамерено, просто така са се стекли обстоятелствата, че убиецът си е "изпуснал нервите" в конкретната ситуация, а бедното дете е станало свидетел, убиецът го е скрил, известно време се е чудил какво да прави с него, докато накрая си разрешил въпроса по този начин. Зверството си го обяснявам с това, че някои хора си отмъщават за мръсната съвест като си стоварват омразата върху тези, на които са сторили зло, а именно - детето постоянно е плачело и нервничело, задавало въпроси, а той явно е бил някой първичен тип, който си разрешава проблемите без да му мисли много.

Детето е страдало много. По цялото му тяло е имало нарязвания с нож. Стари и нови следи от голям побой, счупен череп и накрая е било удушено.

Някой намира ли прилика между тоя сладур от снимката и онова нещо от рисунката?

абе, то след бой бая се променя физиономията, пък какво остава да те мариноват във водите на Искър - след това всички изглеждат като фоторобот.

Куфарът е бил хвърлен във вода, нормално е тялото да е раздуто и скицата да не е прилича на оригинала. Но за умственото състояние на детето не се съгласявам- на снимката е съвсем нормално дете, с буден поглед, весел нрав и интелект в очите.

с мерцедеси и имоти поне в три държави..

Да не си на мястото на бабата, разпознала по тоя начин дъщеря си и внука си! Що за изрод трябва да си, за да убиеш жена и дете, при това по толкова садистичен начин! Интересно дали не е по поръчка на бащата! Старите и богати "нови руснаци" не обичат да са прецакани и са готови на всичко, за да накажат "непослушните" си бивши половинки! Ако в добавка си е внушил или е разбрал, че детето не е негово, то това напълно пасва на отмъщение от ревност и засегнато его! Парите в случая явно не са били проблем! А конкретният извършител със сигурност е само оръдието на възмездието.

Бащата едва ли би поръчал подобно нещо за детето си.

Глупости - на бащата -пълни глупости...

Ако в добавка на това си прегледаш главата...

Горката баба :-(

Развод по мофиотски . без значение дали е Руски , Мексикански или Португалски похватите са едни и същи .

Доста типична история из живота на "новите руснаци". Майката е някаква авантюристка, която е искала да се омъжи изгодно и да си реши всички проблеми в живота с един замах, развела се е с първия съпруг, оженила е все пак за себе си някакъв богаташ, но явно не е съответствала на нищо от неговия живот, освен че му е била интересна като любовница някое време, родила е дете, след което се е развела и получила доста пари и имоти. Но това не й е стигнало за пълното "щастие" и се е забъркала в истории с мафиоти, които не си поплюват и не оставят живи свидетели - ако не е искала доброволно да им прехвърля пари и имоти - те са я убили, а след това и детето ... Жалко за него преди всичко, защото явно е било умничко и симпатично здраво момченце, което не е заслужавало такава нелепа и жестока смърт, но какво да каже човек - от тези среди изходите не са много. Човек много трябва да внимава какъв залък захапва и с какви хора се свързва ... Лека му пръст на детето, а и на нея - млада си е отишла, след всичките мерцедеси и майбахи ...

Новите руснаци са по американски модел.

Мило хубаво детенце, дано почива в мир.

Горкото детенце... Дано душицата му е намерила покой.

Жал ми е за милата душичка!Жалко за погубените животи! Бог да се смили над душите им!!!

битова трагедия. По-скоро бащата, за когото почти нищо не знаем е забъркан в нещо и е бил целта. Явно е обичал жена си, макар и бивша, щом са я убили и нея. Убийството на детето определено говори за изнудване, но бащата явно не е можел да каже или направи това, което са искали от него. До този момент не са ни казали колко време майката и детето са били държани не по волята им в очакване на резултат.

само да не е някой сериен убиец...

На Капитан Андреево е бил арестуван Румен Божинов Цайса. Божинов е бил арестуван по искане на Австрия.

Сори, грешка! Обърках темата.

Ами той заради руските идиотщини и това сигурно е правил. А ти отворко каквото предложиш защо не заложиш. Или може би вече си го правил. Идиотизмът от запад, далеч не значи, че липсва на изток. Панял? Иначе си е трагедия

както е описана историята може да се мисли,4е бащата на Никита е пратил наемника кавказец да о4исти майката и детето

Защо, нали Никита е негов син?

детето е убито 20 дни по късно,може би обстоятелствата са наложили да стане така,например невъзможност да се изведе през граница

Любовен триъгълник, но защо посегнахте на момченцето?!

Не се оставят живи свидетели.

Егати любовния триъгълник - жената разчленена ...

Моето мнение е да се направи паралел между убийството на Немцов и тези тука. Има голямо съвпадение по време и най вече кавказки връзки. А не маловажен факта че спряха телевизията на кримските татари които са бол и в българия. Най лошото е че някой иска да ни вкара в един безумен сценарий на кръвопролития от което се извличат милиарди.

Нещо мафиотско назидание ми изглежда това.

Ко праят тука руски кавали нъл у Русията е мноо убаво.

евразийска култура от най-изчистен вид.

Ми то и ти требало да не се раждаш ама тъпата ти майка като нема представа какво е капут

Ако те беше срещнала, щеше да знае!!!

Епа турят ти минуси, не видиш ли?

До всички психари, които пишете нечовешки простотии по повод на тази ужасна трагедия, Бог вижда и въздава възмездие, изроди такива без капка жал в сърцата ! Ще ви се връща !

Много тъжно, звучи като сюжет за хорър филм. За мен това е почерка на мафията: руска, българска, кипърска, няма значение. Те действат така, брутално жестоко. Горкото детенце, тръпки ме побиват като прочетох какво е преживяло...Мир на душичката и на майка му.

DIDA

"... историята с двойното убийство все повече се заплита...." Това е може би най-точното обяснение на случая от няколко седмици на разследващите!

Руска касапница.Руските милионери се трепят . Живи да ги ожали човек.

Pуските милионери се били трепели???!!! Aми, бабо....във Bарна в Mола кои, убиха и какви изроди го убиха а? Aми във Tърново, момичето кои и защо го уби преди 1 месец??

едно и също е.

И молът във Варна чии е? На едни израелци свързани и подчинени на руските служби, които действат на мафиотски принцип. Съответно охрнителите са от най- голямата измет. Такава каквато комутата добре си развъждат

Само не разбрах - руски милионери, или съветски милиционери ? Или двете понятия се припокриват ?

Детето е прекрасно. Имало ли е психични проблеми, на снимката изглежда точно обратното. Много живо, будно и слънчево дете. Какво казва бабата? Може би в куфара е изглеждало с психични проблеми заради нещата, които е преживяло. Пишат, че по цялото си тяло имало нарязвания с нож, стари и нови следи от побой, счупен череп.

Същото виждам и аз - хубаво дете, буден, жив поглед. В интерес на истината на фоторобота изглежда сякаш наистина има ментално увреждане. Но ето, че снимката показва друго. Милото детенце.

Бог да ги прости.Но осведомихте ни най-подробно.Предлагам да спрете вече.Хайде престанете всяка минута едно и също.

Бог да ги прости и раздаде възмездие. Родната полиция направо ме впечатли с несполучливия фоторобот. Като не можете недейте се пробва че само ще развалите работата. И откъде им дойде идеята че убитото дете не е били умствено добре. Май има умствено изостанали на шат в полицията.

Ами да са се колили и душили в матюшка русия да им направи руски художник по -добър портрет...А може би и по-скъп щеше да е .

Най-вероятно последния бивш съпруг е "поръчал" майката, защото го е изнудвала за пари, тъй като най-вероятно и заради парите му се е омъжила за него пъвоначално... Не му е било необходимо лично да посещава България - за това си има гладни наемници, колкото искаш... Но остава пък въпроса - защо и детето е убито по такъв зверски начин?! Явно, нещата са по-сложни, отколкото изглеждат...

Може да се окаже, че детето не е негово и тя го е лъгала за пари. И на него му е кипнало, доста тежко е да те излъжат, че детето е твое и един ден да разбереш, че не е.

Gal

Много турски сериали гледате.....

Горката баба...:(

Горкото детенце... Иначе като го гледам, само бих препоръчал, оня, дето е направил фоторобота: да си изяде фуражката и да отива да сади картофи. То бива некадърност, бива, ама...

Да. По фоторобота изобщо не бих разпознал това дете. На тази снимка изглежда много по-добре, а там направо странно. Майката може да не е стока, по написаното, но това не значи, че е заслужавала това.

а изкажете се сега велики булгаристанци - нали драскахте, че детето било ненормално. велики сте, най-умните, най-разбиращите най..най.най. накрая тъпизъм до тъпизъм

Майката ми прилича на Кабаева...хванала някой богат чичко и после и се до искало млад булгаристанец и это го резултата..

Трябва да си пълен идиот или изрод, за да се опитваш да прокарваш идеологии върху смъртта на едно дете и жена. Май някои нашенци са тотално изперкали от ежедневното зомбиране и освен партии, русофилство или руусофобство и всякакви подобни простотии нищо друго не им е останало в главите. Аман от всякакви самоопределили се "експерти" , за които човешкият живот е безсмислен и които са готови да газят трупове, само и само да изпъкнат като примерни "нововерци"...

Това дали е нормално или не никой не знае. Може за някои стандарт да е нормално , а за други не. В Русия пиянщината е нормално. В САЩ и ЕС дебилизмът.Но критикарите, които наскочиха да обиждат как българите са жестоки къде са?

Фотороботът беше такъв.

Гнус ме е от едни и същи коментари!Стига вече бе хора!Да би Путин, да би Сорос, "еврогейска", "тролове", "русофили".....Едно и също се дъвчи и повтаря.За убийство на детенце и майка става въпрос.Какво значение има откъде са?Хора са! Мир на праха им...

На мен не ми пука.Ама грам. ЗАКЛЕВАМ СЕ!

Каквато медията - такива и коментарите. Това е дир.бг все пак.

Един път можете ли да спрете с вашите политически глупости! Каквато новина да прочета - винаги коментарите са едни и същи!

тя ко е правила тук освен да язди червен мерджан. сащо кое по първо е убито -детето или ездачката тя ли е изнудвала бащата с живота на детето или нея сас сащото и кой е бащата знаи ли се сигурно, и парите откаде са дошли като е работила за правителството на Перм.. много неисказана информация и фоторобота не прилича на детето-защо? а фоторобота прилича ли на бащата пак интересно.

Ако това, което е писано за убитата жена е вярно,тя е скачала от брак на брак,за да се сдобие с пари и имущество.Това е характерно за много жени,които използват този начин за забогатяване, тъй като по друг начин (освен и с проституция) те не могат. Алчността и коварството обаче, понякога им струват много скъпо.

Жената е била юристка и имотна. По-малко ходи в чалга клуб.

"москва не вярва на сълзи"-казван руснаците.А ние трябва ли да плачем организирано като северно корейци? Сега дали ще ни дадат 3-дни почивка и да сме в траур?

В случай че го заловят,злодея да го съдят в Русия,понеже ние сме възприели европейските ценности и сме даста снизходителни към престъпниците.

В Русия го чака смъртна присъда.

За нас това е жестоко престъпление-в Русия е ежедневие и никой не обръща внимание.Там човешкия живот няма стойност. А в България макар че има престъпност тя е любителска с тази в Русия.

Щерев, както винаги в коментарите си, ти си интелектуален титан.

Идиот си Щерев

А за теб е ежедневие да оставяш във форумите интелектуалните си повръщни.

Ако убиецът е в Кипър, има голям шанс да го хванат. Там почти няма престъпност, всички са братовчеди или близки и се познават.

Всъщност така е в гръцката част на Кипър. Как е в северната ТУРСКА част не знам.

В турската част на Кипър им много български турци. Интересно какъв вид руснак би отишъл да живее там?

Ами какво правят в еврогейския съюз?

Курвалъка никога не свършва добре. А ма върви го обяснявай на жените.

От Саудитска Арабия ли пишеш?