Има задържан за убийството край дискотеката в Повеляново

33-годишен мъж е задържан за убийството на Мартин Тодоров. На задържания е наложена мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа.

Обратно в новината

Коментари - Има задържан за убийството край дискотеката в Повеляново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се публикуват снимки на тези убийци, поне да се пази човек. Защо криете лицата им?

Каже какъв е убиеца бе? българин, циганин или турчин ??

дя-до

Да излязат пак тъпите шкембелии с фуражки да реват за заплати.

и за какво ти са? те тяхната работа са си свършили - хванат е на втория ден убиеца. Ченгетата ли е трябвало да затворят дискотеката или общината ??

"... Общинските юристи в Девня са започнали проверка защо общината не е предприела мерки да си събере дължимото от 2012.." - както се казва - да помълчим на друга тема! "...Проблемът с дискотеката е стар и известен и на общината и на полицията..." - хм, пак греда и тази тема е неудобна...

Мда, и как става така, че три години не е плащано? Повечето наемодатели след третия месец максимум ще те изхвърлят. Тука яко смърди историята и кемета е вътре. Така е по малките населени места, шуробаджанащината е тотална. Пълно е с хора, които си правят каквото си искат, защото са еди какви си на кмета, полицая и попа. Жалко, че трябва да умре младото момче, за да ги поставят на мястото им.

Как така наем и ток не са плащани с години. Яко смърди тази история имайки в ролите си чивекоподни с постове на кмет, полицаи, съветници и прокурори. Млад човек трябваше да бъдв убит за да има сега кой, как, защо, ама защи чак сега, ама как така толкова време, с други думи : балкасна история

Защо само един човек е арестуван, като 5-6 човека са ги догонили ....... можеш да се отчаяш от малоумието само като четеш !

ne se zanimavaite s nishto nelegalno obshtinskia savetnik shte se nervira viarno darjavata e edna goliama mafia

"Проблемът с дискотеката е стар и известен и на общината и на полицията, въпрос на време беше да се стигне до по-сериозен инцидент, каза още кметът на Девня." Ами байно, защо не взехте мерки навреме бе? Вие там в общината само за красота ли сте? Кой трябваше да спре дискотеката, арменския поп ли? Сега пак след дъжд качулка. Всички се равнявате по бате ви Бойко, нали? Ако стане нещо - време е да действаме или обвиняваме някой друг; ако нищо не стане - всичко е наред. Никой работа за 2 стотинки не върши, от селски кмет до министър. За закриване сме...

Pesh0

Браво , Задръжте го 72 часа и го пуснете . После 5 години дела . И или условна присъда или а той изчезнал .

ТРЯБВА ЛАЗАР КАЛМУКА И НЕГО ДА ГО СЪДЯТ.ОЛЕГ АТАНАСОВ ДА МУ СТАНЕ АДВОКАТ

И отново - съболезнования на семейството и близките на Убития ! А раненият дано е вкъщи жив-и-здрав ! --- Девня. Един от бастионите на Банев.

ХАХАХА.ОБЩИНСКИТЕ ЮРИСТИ ПРОВЕРЯВАТ ЗАЩО ДОСЕГА НЕ СА ПРЕДПРИЕТИ ДЕЙСТВИЯ... ЯВНО НАПОСЛЕДЪК Е МОДЕРНО ДА ПРОВЕРЯВАШ САМ СЕБЕ СИ. ЦАЦАРОВ, КЪДЕ СИ. ТУК СИ Е НАЛИЦЕ СЪСТАВОМЕРНО ДЕЯНИЕ/БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ/ ОСЪЩЕСТВЕНО ОТ КМЕТА НА ДЕВНЯ ( КОЙТО ИГРАЕ НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ).ЦАЦАРАТУРА, ДА ТЕ ОБЛЕКЧА: ЧЛ.219 НК Длъжностно лице, което не положи достатъчно грижи за ръководенето, управлението, стопанисването или запазването на повереното му имущество или за възложената му работа и от това последва значителна повреда, унищожение или разпиляване на имуществото или други значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. (2) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм.- ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който въпреки задълженията си не е упражнил достатъчен контрол върху работата на лица, на които е възложено управлението, разпореждането или отчитането на обществено имущество, и от това са последвали значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. (3) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Ако деянието по предходните алинеи е извършено умишлено и не съдържа признаците на по-тежко престъпление, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години, като съдът може да постанови лишаване от право по чл. 37, ал. 1, точка 6. (4) (Нова - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) За престъпление по предходните алинеи в особено големи размери, представляващо особено тежък случай, наказанието е по ал. 1 и 2 - лишаване от свобода от три до десет години, а по ал. 3 - лишаване от свобода от три до дванадесет години, като в тези случаи съдът постановява и лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7.

Егати тъпия закон - да арестуваш убиец и да го пуснеш по принуда след определено време. Пълно безсилие.