Бивш съученик на Хюлия обвинен за убийството й, задържан е в Холандия

Бившият съученик на Хюлия Маджар от Белоградец - Иван Тодоров, е обвинен за убийство й. Пътниците от автобус са го видели да изнася тялото й от кола. Мъжът, който избяга от България, е задържан на влизане в Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Бивш съученик на Хюлия обвинен за убийството й, задържан е в Холандия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ванката вече е поръчан. Да е жив и здрав.

Тоя трябва да го разчекнат на кон както едно време!!

Иванее, честит имен ден, да си жив и здрав и внимавай другия път с к*рвите !!

Горкото слънчево и красиво момиче!! Бог да го прости и лека мъ пръст! А на убиеца - те го чакат в затвора - там самите затворници ще се постараят тои да не види бял ден - изверг!!

Ванчо, Ванчоо, добута до Ивановден! Ако изкараш и до Тудорица... убаво!!

При тези възможности на семейството... не се пазарим!!

Искаш да подчертаеш, че Боко беше прав ,че като го приберат по- надълбоко и по на топло ще има да си решава кръстословици?!....

A бе тези пътници като са видели ,къде са били да се обадят или да проверят дали момичето не е още живо. Егати сганта.

КАК НЕ ГИ Е СРАМ...ТЮЮЮ...ТИЯ СЪВЕСТ ИМАТ ЛИ, ДЕЦА ИМАТ ЛИ, ТОВА СА ЛОШИ ХОРА - САМО ПЪТНИЦИ...А ВЪВ ВСЕКИ ПЪТНИК ТРЯБВА ДРЕМЕ ПАТРИОТА

Гарга, има пътник и ... пътник!! Едни са мои пациенти.

АЗ ПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИТЕ ПЪТНИЦИ ДА СЕ ПОДВЕДАТ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪУЧАСТНИЧЕСТВО...АБЕ НЕ МОЖЕ САМО СЕ ВОЗИШ

Милен Цветков разтоваря с него по скайп

Ми, а де! Да не дава Господ!

За сведение и по стария НК съдът не би приел снимката за доказателство.

Хубаво момче, наше момче демократче дясно... От тези, дето крещят на всеки срещнат възрастен човек "Червен буклук". Тези провалиха капитализма, направиха страната рай за апашите и убийците, дето трябва да бъдат изправени до стената и да им се забие един куршум в чутурата. България стана рай за психохатите, за хулиганите и сините безделници. Докога ше ги търпим, хора?!

у психото да не са ви оставили без парно?!

Ти си дърт амбреаж.

"Тато" ли е виновен, или някой натегач?

В софийския ... при загорелите ... да го либят до полуда заслужава този боклик!

грозно говорене

По принцип ли си неграмотен или се правиш на интересен и фен на спиндерман ?

Жалко за хубавото дете.

мен повече ми е интересно как си позволяват медиите да цитират името на човек без да са сигурни? Сега кой ще компенсира набеденото момче? Това само в България може да се случи. Само тук има криминално проявени. В САЩ дори да са хванали извършител на убийство в медиите пише арестуван е предполагаемият извършител на убийството. Само съдът може да каже дали това е той или не е! След като това се прави в правовите държави, ние каква държава сме?

Не им е за сефте на нашите кабеларки. Преди време бяха изкарали един баща, че е баси изруда и как убил бебенцето си, а в последствие се разбра, че човека няма никаква вина, а всичко е било нещастен инцидент. Такива са нашите медии. За малко сензацийка, вдигат шум до небето, после се правят на нечули- невидяли! Смешни кабеларки!

Гаргамел

ТАКИВА ЛИ СА ВАЩИ МЕДИИ...АМИ КАТО ВАС

Тези наши медии бе! Супер професионалисти са! БРАВО! Всичко знаят! Ще 'разкажат' по-добре от присъстващите кога, къде и какво се е случило и кой го е направил. Снимки, клипове, актове за раждане ще покажат и накрая като се наакат... а не е той бе, друг е! И не им е за сефте да правят подобни 'сензации', на нечий, невинен гръб! Евала, пишман журналистчета и ялови телевзионерчета, пръкнали се по време на 'демоКрацията'. :)

Туй тяло ми се видя умряло и го изнесох от колата, какво да го правя, не ми трябваше в къщи.

Само не можах да разбера, някой от автобусите е подал сигнал и така са я намерили или след като са намерили тялото, някой е видял по новините и чак тогава се сетил, как като се возил в автобуса по магистралата, видял някакъв челяк да вади тялото от колата?

Видяли са как изхвърлят тялото на 2-ри, а на 5-ти или 6-ти случайно някой го е намерил (ако е вярно това, което знаем от медиите). Това с "подаване на сигнал" в България не работи.

Жалко за това красиво дете,всички обвиняващи герб,бсп дпс сдс ,дсб и всякаква политическа измет сте ябсолютни боклуци!!!!!!!!!!!!

Аз се надявам за доживотен затвор за извършителя. Такъв човек не заслужава да види слънчева светлина. Също така е стамно какви простотии се пишат, какви конспитации. Много хора от този форум имат нужда от психиатър.

Много лесно се хвърлят имената на хората в пространството,без да се носи отговорност от никого. Ако беше гледал Нова ТВ минути преди да пишеш,щеше да видиш и чуеш обвинения от медиите и хората Иван свободно да говори от центъра на Варна с Милен Цветков.Пак излезе като в приказката за компютрите и компотите,които не били внесени, а изнесени и т.н. Дали някой сега ще понесе отговорността за оклеветяването и публичното омаскаряване на този младеж,който единствено е "виновен" за това,че някога е бил съученик на жертвата в училище и нищо повече ? Вярно е,че шокиращите новини продават,но безнаказаното и прибързаното "информиране" не е от полза на никого, журналистическата етика май я има вече само на думи.

Само с надежди ще си останеш Фасул-сана. В съда много лесно ще се докаже, че потърпевшата в нетрезво състояние сама си е удряла черепа петшаснайсет пъти. На българския съд няма да му е за сефте. После ще има компенсации за неправилно задържане, като в случая на Чората- филма сме го гледали много пъти

Аз пък не искам доживотен, а да се върне смъртната присъда! НЕ ИСКАМ ПАРИТЕ МИ ОТ ДАНЪЦИ ДА ОТИВАТ ЗА ХРАНА НА УБИЙЦИТЕ В ЗАТВОРИТЕ!

И да си красив е лошо. Жалко за момичето.

е защо винаги така се получава? Щом т.н. БСП узурпира властта и се почва с убийствата, бум на самоубийствата, рязка нарастват отвличанията, изнасилванията и битовата престъпност. Защо? Аз ли съм прост или днес нещо ми става?

Явно ти си. Да отговоря на въпроса ти. Май забрави какпо време на управлението на Борисов пет човека се самозапалиха, или как баща уби жена си, децата си и после отне собственният си живот. Това всичко беше резултат от мизерията до която докараха българина.

самозапалвания при БСП няма. Криминални престъпления винаги е имало и ще има. Кражбите нарастнаха при Бойко. Народа откачи и вината за това е на всички предни управления и особено на неуспешното противодействие срещу кризата от страна на ГЕРБ през мандата им. Минимум 1/3 от хората са за лечение. Унас пари нямат хората за лекар, а да не говорим за зъболекар, психолог и т.н.

Защото това е един от инструментите за контрол, чрез който политическата мафия БСП държи раята в подчинение.

Казва му се "дрън-дрън ярина" това дето го пишеш! Коя да е мафия държи нещата под контрол точно като въвежда ред,за да успокои обществото, а не обратното, както твърдиш ти!

Да цитирам ли бившия премиер за пържолата, или не си чак толкова малоумен и сам ще се сетиш ?

Говорим за отвличане с цел откуп. Патентовано от БСП.

някакви доказателства или просто е лесно да замажеш всички несполуки и комплекси с изтърканата причина комунизъм. В интерес на истината БСП не е лява партия и точно липсата на силна лява паартия води до много злини.

Тая работа, като с Белнейски! И там едни "доказателства" и там едни "свидетели", обаче май друга е истината! Тоя трябва да е най-глупавия в Галатиката, че да остави тялото до магистралата или просто са го "харесали" за "убиец" - ама така е, като дойдат червените айдуци на власт, жална им майка на обикновените хора -доказано от повече от 90 години навсякъде по света! Грантирано са замесени едни интереси, едни пари, едни властимащи, както обикновено щом комунисти управляват - я само по Тошово време, колко жертви се укриха, че са в следствие на простотии и угода на боклуците във властта - 1988 г. на летище София се разби един ЯК40, от зор да излети без пълен разбег на пистата, че нямало време да обърне, понеже Тъпата Правешка Кратуна, след час излита за Варна и не трябва и пиле да има в небето освен него, правителствения самолет тогава излетя над останките на 30 души в дерето на реката, на края на пистата! Боклуци!

В Хийтроу на всеки две минути излита или каца самолет. Сам си отговори на въпроса колко самолета са за един час. А по въпроса за авио катастрофата сигурен ли си, че не е технически проблем?

И каква стана,тя?Пак чуждите служби свършиха работата,вместо нас,май?!

Пазете си момиченцата, защото няма да има кой да ви ражда деца от шестата раса за новия свят.

Не знам дали само на мен това ми се струва много, ама много странно. Или медиите и полицаите ни пак са се оляли, или тоя Иван трябва да е най-глупавия убиец на света. Убива момичето на усамотено място и, вместо да изчезне веднага, слага трупа в багажника на колата и го разкарва по шосето, където може да бъде видян. На всичкото отгоре бил криминално проявен. Би трябвало да има някакъв опит в заличаване на следи. Кой бандит ще вози труп напразно? За да остави колкото се може повече следи ли?

Явно ти нямаш опит в тая работа.Ако престъпника не греши той няма да може да се разкрие.

Каква .... далновидност, проницателност, мъдрост, прозорливост, предусещане, въображение и поглед на мисълта! шЪ падня от конЪя !

Много е ясно какво е искал убиеца от жертвата. Секс, момичето се е опънало а извършителят е бил пиян, може и на дрога да е бил след което се е афектирал и се е стигнало до най-лошото. Явно в Холандия има приятели а там колата много бързо щеше да изчезне в моргата. А сега присъдата му е в кърпа вързана ако намерят ДНК в колата.

абе тая история з автобус в маките часове на нога година ми се струва измисеина. Като че ли МВР си прави пиар, че уж действа бързо като измислената кола с реактивен двигател с която е избягал заподозрения

Колко време според вас се пътува с автобуса София-Амстердам, а с кола?

ИВАНОВ ДЕН Е :)

Къде са истеричните коментари на милиционерските хейтърчета, че щом герб не е на власт започват отвличанията и убийствата от мафиотите ? Жалко за детето - за съжаление изроди като убиеца има доста и при демократичните закони и патиците като мария попова, които са много загрижени за правата им - вероятно няма да получи справедлива присъда !

Дали си юзер или гъзер,ама мислиш с последното,май?!...

Ето, отиде си ГЕРБ, дойде нова Тройна Коалиция и отвличанията, убийствата и самоубийства (вече три за годината) започнаха отново. Но какво да се прави - така ще е при правителството на Гея, Бея и Злодея! А колкото до оная патица - не беше по-добре и при вицето на Гоце. Толкова бандит помилва и освободи оня паток, че косата на човек да настръхне! Сега доволен ли си юзъре? ;-)

МЕДИИТЕ СЕГА ТРЯБВА ДА НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА УЛИЧАВАНЕ НА НЕВИНЕН В УБИЙСТВО.Те обикновено играят на тото и ако улучат казват ,ние първи " съобщихме".

на 4 излиза от страната на 6 вече е в холандия с колата , аве тая кола да не лети ???

Пич, Холандия не е на северния полюс. С един термос силно кафе съм взимал пътя от София до Амстердам за 20 часа.

Ама с Ферарито ли?

На сън,ли?

Дали ще свидетелстват тези от автобуса? Едва ли. Защо не са известили полицията? Нещо издиша тази новина.

А сега ако от там са видели и "убийството" направо ще улучите десятката..Много за проЗд май го изкарвате тоя ако въобще е ТОЙ..Ще се обади от собствения си телефон последен, ще я закара у нивата а след това ще я изкара от там вместо да си дигне чукалата. За това не се стига до нормално правосъдие защото всички таквиз халюцинации после влияят и на съда..Какво стана с Белнийски???с Мирослава??? Всичко огласено от журналистическите напъни за "разкрития" става една съдебна сага без край или в най добрия случай с някоя изкупителна жертва, защото ДОКАЗАТЕЛСТВАТА издишат..

(нищо лично) май редакторите на правят разлика между автобус и рейс, а тя е...доста съществена!

Ко си искала да кажеш жено? В статията няма думата "рейс".

Искала е да каже, че трябва да си отвориш зъркелите, мъжо! Защото заглавието на статията е, че от РЕЙС са видели .... Ама ти си като чукчата-писател, който не чете, защото не е читател, а само пише. Отвори началната страница на ДИР-а и във водещите новини можеш да го прочетеш, ако можеш да четеш!

Язък за тази красива девойка, ако беше от страст това престъпление, по бих го разбрал, но за пари...лудост.

Ами те, убийствата, по цял свят са за пари, от страст, случайни убийства и от луди (психично болни). Това е!

Как са го хванали ми е интересно с кола? Ако не е случайно евала на холандците!

И сега тоя Иван дето не е той да съди всичките тея медии дето не са медии ами фабрики за л...на!

Жалко за момичето! А ако бях на мястото на момчето на което разпространиха снимката и го обявиха за убиеца, само защото е със същото име ще съдя всички медии в които се е появила.

Позволяват си да действат без съгласуване с полицията. Такава снимка трябваше да бъде дадена от тях. А сега медиите ще ореват закон, който съществува, за да не могат да снимат всеки, без разрешение, ако не е на публично място/деяние.

Обичам да гледам документални филми и по-конкретно такива за престъпления и работата по разкриването им. Винаги ми е много интересно в САЩ като заловят някой за убийство и като му съобщят, че ако не съдейства най-вероятно ще получи смъртна присъда, как заподозрения започва сам да си казва всичко - мотиви, как го е извършил и т.н. Нужно ни е спешно връщане на смъртното наказание, самия факт, че те грози такова действа превантивно от една страна а от друга много по лесно заподозрения си признава когато бива заловен

Гледай, гледай:) То за това ги правят тези малоумни филмчета - да дресират добитъка как да си пее...

При нас също всички си признаваха ...

Жалко за това хубаво момиче , не мога да разбера защо интелигентни и с висок икономически и социален статут допущат връзки с криминални и лабилни психически типове без да вземат предпазни мерки . Многото пари и високия икономически стандарт в нашето посткомунистическо общество изискват винаги едно наум с какви хора се движиш. Наропсихологията ни не може да приеме класовото разделение ,за това ще са нужни много години .

Tarikat

ааа не е така, не помниш ли "всичко е любов"?

Това, че имат пари, не означава, че са интелегентни. По-скоро не мога да излязат от "сянката на мутрите" Но жалко за детето, не са ли знаели, в каква среда се движи?

Трябва да се въведе смъртното наказание. Този изрод не трябва да го пускат. Жалко за момичето, отишло си е без време....

Ако някой от автобуса беше съобщил, урода щеше да е задържан преди да напусне страната. А не сега разноски по екстриране, искания и т.н. Направи ми впечатление, че била публикувана снимката на друго момче като вероятен убиец. Ами ако някой беше решил да раздава правосъдие и момчето беше пострадало, кой щеше да е виновен. Някой ще потърси ли отговорност от тия медии?

........ "екстриране" ми звучи като "кастриране", но в този случай става въпрос за "екстрадиране"!!!

Адаша като си дойде да го самозастрелят, като оня двойният убиец от Варна!

Къде са сега жалките хленчещи милиционерски зомбита, които твърдяха, че било откуп и едва ли не лично станишев я е отвлякъл и убил ? За два дни разкриха престъплението и хванаха убиеца - без тъпи намеци за пържоли от простата мутра и без медийните изяви на физкултурника ! Уважение към трагедията на близките, а не политически дивиденти от тяхното страдание ! Жалко за момичето - близката връзка с криминално проявени индивиди никога не носи нищо добро в дългосрочен план !

никой полицай не е казал нищо...всичко бяха журналистически измишльотини...

абе нали ти казах, не ми обръщай внимание - днес съм малко прост.

Ето ни, бе! Сега доволен ли си? Само внимавай да не се изпразниш от кеф! И не бързай със заключенията - още не се знае какво са разкрили и кой е убиецът. Ама малки мозъчета като тебе лесно се манипулират. Ако ти беше шаран, на гол бастун щеше да се хванеш. Смехурко!!!

не бързай толкова-още нищо не е доказано...

Жалко за младото момиче, но докато такива престъпници са вървежни пред момичетата и жените ще има и такива случки.

Много слабовероятно е това с автобуса да е вярно. Но виновния ще си понесе наказанието, като никой друг - в това нямам никакво съмнение. за едни има правосъдие, а други са принудени да виждат всеки ден убийците на децата си на улицата...

Абсолютно вярно, ако не се шуми в пресата, на никой няма да му пука. Жалко за момичето, но ако беше някоя Цецка по анцунг на снимката, едва ли щяха да я оплакват толкова в медиите.

Xа да е честито името МУ ! От публикацията е видно, че "боксьорчето - Иванчо" е действало мнооооо конфиденциално! Никой не е разбрал (само един случаен автобус с хора ... и случайно прелиташ самолет с туристи) -:) "Кухата лейка" споменува за ... материала! Материала е екстра! От допълнителната информация разбираме, че "въпросния материал" е и криминално проявен! Извода: Всеки Е длъжен да подбира ПРИЯТЕЛИТЕ СИ! Това НЕ е гаранция за вашата сигурност! Но, зависи само и единствено от самият ВАС! Много тъжно за това дете!

Сигурно и това е убийство от ревност, въобще българския мъж не става за нищо.

За разлика от Българските жени като теб, които се плющат със всеки срещнат - нали ?

С когото си искаме, с него ще се плющим, а за да няма такива случки, си има начини да ви се откъснат топките на живо! Споко, всеки ще си го получи, азиатци смотани! (моля мъжете, които не са българи, да не се обиждат!)

Гадно е да ти изневеряват, няма спор, но да убиеш някого за това..еми ходи си в Авганистан!

"като теб, които се плющат със всеки срещнат - нали ?" - не с всеки срещнат, а с всеки срещнат не-българин! Особено българката като чуе думата грък (няма значение беден, дърт или грозен) и гащите и падат автоматично !

Този изрод заслужава да не излезе от затвора,гад такъв!Жалко за красивото девойче,не ми се мисли какво е изживяло!Горките родители...Да не мислят много законотворците ни -да препишат американския наказателен кодекс !

Защо да не ставаме бре душко? Ти предлагаш ли нещо за пиене?

Тоя е напълно луд да убиеш такава яка мадама трябва да си луд.Аз съм сигурен ,че момичето не му е вързало и тоя е исперкал.

ЖАЛКО ЗА КРАСИВОТО МЛАДО МОМИЧЕ...ЛЕКА И ПРЪСТ И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИ И РОДНИНИ...