Софиянец простреля съпругата си и се самоуби

69-годишен софиянец е прострелял съпругата си в жилището им в жк "Свобода", след което се е самоубил. По-късно и жената е починала в болница, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Софиянец простреля съпругата си и се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези години какви ги вършат хората... Какъв пример дават на по-младите хора! Обяснението не е само в мизерията, това е пълна липса на духовност, на житейска мъдрост, на характер. Щом в по-възрастното поколение няма изградени качества като великодушие, благородство, търпение, трезвост.... какво да очакваме, какви ли деца са възпитали тези хора?

Пенсионерите започнаха да се самоизтребват . Тъкмо ще има повече пари за младите .

Неведоми са пътищата Господни...Някои се сдухват на млади години: Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола, катастрофира заради майка си, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира, Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, Пак пиян келеш - шофьор, блъснал се в дърво, жив е, Моят приятел вече 50 дни лежи, след като от средна лента до семинарията един млад келеш мина на ляв завой през него, Мотоциклетист келеш е с разкъсано ходило след катастрофа, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Неправоспобният 17-годишен шофьор е управлявал мотор без регистрационна табела, изгубил контрол върху управлението му, изхвърчал от него и получил тежка мозъчно-черепна травма, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, е излязъл от лентата за движение и се е ударил в крайпътно дърво, за съжаление водачът на автомобила е издъхнал на място, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж, потрошил е принтери, ксерокси, компютри, счупил е огромното стъкло на единия прозорец и е застанал на него с развято знаме, Тийнейджър без книжка обърна кола, Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета...

Ние сме млади , умни и красиви и тези неща не ни интересуват . Вие дъртите и без това само ни пречите !

До кога ще ни мислят за глупаци, да разследват дали оръжието е били законно- това ли е най-важното??? ЗАЩОТО вероятно пак от бедност и мизерия е поредната драма / много важно дали е законно оръжието/ Докато това правителство е на власт- всеки ден някой пада от високите етажи, някой старци са пребити по селата или са се застреляли взаимно !!! В Освиенцим ли живеем или в Аушвиц ?

Като се има предвид възрастта на жената, лекарите едва ли са полагали големи усилия. Винаги питат на колко години е пострадалият още преди да тръгнат. Знаете защо.

Какви отношения можем да имаме с една агресивна и враждебжа ни Русия,която непрекъснато се бърка във вътрешните ни работи и подържа,издържа ,ужасно голяма диверсионна колона,български изменници,разни комуно идиоти и задръстени атакисти,путинофили!

Имаш един герберски прът,който ти е стигнал до гърлото и колкото повече се напъваш,толкова повече ти влиза

комунисти. Какво друго да очакваш.

Бойко е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/

Ясно е соросоид , като бял ден , та това е дело на провокатор нает от Сорос !

когато бабето кръшка и вземат, че го хванат. Налудува се сега.....Ами с жилището какво ще стане сега?

истинска любов, и в живота и в смъртта - заедно.

Ужасна семейна драма, сигурно предизвикана от лоши битови условия, като се има пред вид в какво състояние са старите панелни жилища в Свобода, където са живеели двамата пенсионери. Поредните жертви на управленския геноцид срещу собствения народ.

Аман от мъжете. Във всички престъпления тея индивиди са намесени. ликвидация на мъжкия пол веднага!!!!

Правилно,да живеят лезбйиките !

Митьо Очите го спасиха ама тази пенсионерки .... кой му пука. Най-малко на докторите

Аман от пенсионирани изперкали дъртаци - военни и полицаи, които имат оръжие вкъщи. Да им го взимат навреме, за да не умират невинни хора. Този можеше да застреля и някой съсед, защото бебето му плаче или кучето му лае.

значи - гърмиш с пистолет в блока и никой съсед нищо не чува и не се обажда в полицията ... ако имаше поне един съвестен гражданин, жената можеш и да е жива

За да спасят онзи бандит с очите, направиха невъзможното, а тази женица я оставиха да почине.

На онзи са му преляли 100 баки кръв.

Пенцйониран полюций застреля жена си, законно! МВР: Предстой награждаването му, пост-смъртно !

Те тея таботи все в обеля, надежда и люлин се случват. Там да си останат.

Докога с тия луди няма кой да ги прибере

Докога с тия луди няма кой да ги прибере

точно така е!

Това са копторите на София.

А Митьо Очите с по-тежки рани оцеля...

Естествен подбор - Дарвин.

Явно и тая му е ревала за пари,тоя е изперкал и я е прострелял... Жената знае само за пари да лае...

Бих желал да ви припомня, че МВР и лично неговата шефка, имат концепция за справяне с престъпността. Цв. Цв. - също. Ама какво да ви кажа - имат си.

Това са нормални неща бе, хора. По цял свят стават такива неща, положението е под контрол. Тук там някой се хвърля от балкона на висок етаж на блока в който живее, друг се самозапалва, хора падат в асансьорни шахти, но това са нормални неща, по цял свят стават!

Странна работа, хора на възраст, достатъчно зрели.Би трябвало на тези си години да са се научили на добър съвместен живот и компромиси.Какво ли трябва да е направила жената, че съпруга да тръгне да я стреля?Трагикомедия ще е, ако се окаже и този случай - ревност:)

Обикновено старческо заболяване на мозъка и алкохолизъм.

Това е обикновена свада за паркомясто.

НЕЗАБЕЛЯЗАНИ, НЕ Е ВЯРНО, ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ НА ВСИЧКИ МЕСТА, УЛИЦИ, ПЛОЩАДИ, ГР. ТРАНСТПОРТ И ВСИЧКО ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ ВКЛ. И НА ОРГАНИ И ПЛАТЕНИ "ОРГАНИ" ПРОВОКАТОРИ

Свобода за мъжете от кв. Свобода, без семейни окови, без миризливи фички, без ограбване на мъжкия труд и поругаване на мъжкото достойнство.

Превъртат хората, няма ли кой да ги лекува?

Обстановката разболява. Тя трябва да се оправи.

Мъжете от квартал Свобода масово избиват съпругите си, каква точна аналогия на името на квартала с желанието на мъжете да бъдат свободни..мъже, търсите ли семейна свобода, елате при нас в квартал Свобода.

Да живее демокрацията,до това води тя.

ДА СЕ ВЪРНЕ ТОШОВСКИЯТ РЕЖИМ, ПРИ КОЙТО ИМАШЕ СЪЩАТА ПРЕСТЪПНОСТ, НО СЕ ПИШЕШЕ НИЩО

Не е същата. Убийствата тогава бяха с 50% повече на 100 000 души. Сега са 1,6, а през 1989 г. са били 2,4 на 100 000 души

d4

сега очаквам поредния бисер от МВР началниците, че...... следствието се води срещу "неизвестен извършител". хората тотално изперкаха. но все пак се иска малко смелост да гръмнеш жена си и след това себе си.... жалко! много жалко!!

Всеки Божи ден стават страшни и нечовешки неща. На тази възраст какво ли е сполетяло семейството за да се стигне до тази развръзка. Но кой го е грижа за човека, живеем като единаци, все по-често поглаждаме към кофите за смет и живота ни се превръща в жалко живуркане. Дали сме видели света,красотите, дали сме в състояние да отидем на едно просто кино, театър,музикално представление, цирк...Къде останаха тези времена, където ни организираха културни мероприятия от службата и малко от малко бяхме средна класа, що годе интелигентна, средното образование беше задължително. Сега сме бунаци от всякъде, оскотяваме все повече и повече, мизерстваме и в един момент толкова ни писва че си слагаме край на живота, това което Господ не прощава. Горките хорица, не е от лесно това което е направил човечеца на 69 години. Никога не е късно да станем зарезил.работата където

Надявам се тази нещастна жена да се оправи и да си живее живота, след като този психопат я е отървал от себе си.

Сметай колко му е било писнало от тая!

Сметай к'ъв жалък комплексар и убиец е бил! Поздравления към жената, отървала се е от психопат.

Ами ако тя е психопатка а той жертва и това е било акт на отчаяние? А?

Дано жената оцелее и се възстанови и да си живее живота без идиоти....Отървала се е.

докат не се поразпита по добре да не се казва кой е виновен... всеки познава поне 2-3 семейства дето жените правят мъжете си да говорят сами... рано или късно превъртат и после - горката жена, онч изверг я утрепал за нищо.... крушата си има опашка както се казва

Оправдание за убийство! Като не ти харесва жената/мъжа казваш "чао" вземаш си куфара и си хващаш пътя! Никой няма право да отнема живот.

Така ще е,докато Бъчварова си дърпа Вълната.и нищо не прави по въпроса да пребори престъпността.