МВР търси помощ при разследване на убийството на Георги

МВР търси помощ от гражданите, които вчера между 10 и 12 ч. са били в района на Борисовата градина и бул. „Драган Цанков“, където бе убит 16-годишният Георги.

Обратно в новината

Коментари - МВР търси помощ при разследване на убийството на Георги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте. Това има за цел да информира широката общественост, че г-н Франк Дейвид Лорд, частен заем от заемодател, отвори икономическа възможност за тези, които се нуждаят от финансова помощ. Ние отпускаме заеми на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия с лихва от само 3%. свържете се с нас днес чрез имейл: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com), за да можем да ви предоставим нашите условия за заем. ИНФОРМАЦИЯ ЗА КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛЯ ДА ПОПЪЛНЕМ И ДА МИ ВЪРНЕТЕ 1) Име: ................................................ .... 2) Държава: .............................................. . 3) Адрес: .............................................. . 4) Пол: ................................................ ..... 5) Семейно положение: ........................................ 6) Професия: ................................................. 7) Телефон: ................................................ 8) Кандидатствали ли сте преди ................................. 9) Месечен доход: ................................................. 10) Необходима сума на заема: ................................... 11) Продължителност на заема: .............................................. 12) Цел на заема: ................................................ 13) Религия: ................................................ . За връзка: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728 Благодаря, Г-н Франк Дейвид

Според мен е имало взимане даване с някой,я за пари ,я за наркотици,отишъл е сам,явно е иамло предварително уговорена среща с нападателя

ВЕЧЕ ГИ ОТКРИХ БОКЛУЦИТЕЕЕ ;::::: ;(

Тая Бъчварова защо си мисли, че е извършено от футболни фенове само не разбрах..

а там на еди си кое число сте на банкомата мврто .за кво ви плащат като не работите и то от нашите данаци .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

търсете близнаците!

Близнаците нямат нищо общо с Лора,с Георги и прочие,сигурно е вече така че като нз кво е станало недей много много да говориш

само напишете в гугъл убито с нож момче и ще останете смаяни колко убийства на тинейджъри между 14 и 18 години са станали в последните 2-3 години. СТРАШНО Е! Колко от тях са разкрити? Колко от извършителите са наказани?! Каква е превенцията на държавата?! Нямате ли усещане за безнадежност?!

За създаване на масово движение, имащо за цел разформироването и закриването на това паразитно раково образувание, наименовано МВР! Само като си помисля, че 55000-та тайфа, ръководена от Бъчварката-видна социоложка, всеки месец се реди за заплати и други социални благинки, че всеки месец получава "своето" от контрабандата и трафика на наркотици, че всеки ден застава зад храсти и дървета за поредния рекет, че "консултира" престъпници за измъкването им от законите, дърбоко съм убеден от необходимостта този цирей да бъде премахнат! С освободеният финансов ресурс, всяка община ще може да разкрие и ръководи общинска служба за охрана собственоста и достоинството на своите граждани! Повече е престъпно да се чака, ТЕЗИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ НЕСТАВАТ ЗА НИЩО!

Не търсете под вола теле ами се огледайте за взаимоотношенията стая приятелка и приятелския кръг около тях. Там е истината, не във футболните фенове или ревност. Търсете парични взаимоотношения, дрога, дрешки или телефони и бижута. Поразпитайте родителите и съучениците. Може да се окаже и жертва на реклами за чудесно прекарване на лятото според рекламите на мобилни оператори и невъзможност да върне взети назаем пари.

И аз търся вариант да стана шефче в Полицията, или поне Старши Инспекторче със заплата 1800 лева, или поне да ме вземат в Симеоново - ама баща ми не е бил тъп военен, или бившо ченге от ДС, комуняга, доносник и убиец - нЕмам шанс още на документи и на изпитите !!

Едва ли има по-голямо нещастие за един родител от това, да изпрати на училище своето дете поживо поздраво, и да го привикат по някое време за идентифициране на безжизненото му тяло! ... Преживях тъгата с тези родители и ми се иска да изкрещя СТОП на насилието, простотията, мизерията, агресията, жестокостта! Хора, превърнахме се в кочина!! Отворете очи и да започваме открито да се противопоставяме на абсурдите, които ни заобикалят!

няма по голямо нещастие за родителите ! за тях живота свърши! но това дете какво е правило там вместо да е на училище ? това е екзекуция , не е убийство ! един удар в сърцето ? когато хора??, убиват с нож ,от страх , ужас , злоба , ревност удрят десетки пъти . този случай не е такъв

250 000 милиционера ! Всеки втори на село полицай или роднина ! И накрая търсим помощ ! Ако искате аз да проверя комоютъра на горкото момче милиционери неуки... Но е нормално - не може цял ден люпене на семки и " кво шъ праим с тйез незапалйени фарчита"

Още от сутринта като прочетох за случая си мисля, че това е дело на психопат убиец. Без причина и личен мотив, просто горкото момче е било подходящата жертва. През деня пълно с хора не се забелязва както привечер, усамотено място, седящо спокойно само момче, точен силен удър с нож право в сърцето, верятно трениран не задължително досега на човек. Ако версията ми се окаже вярна трудно ще го хванат, дано няма и още жертви. Пък може и криминалетата които гледам да влияят. Горкото дете лека му пръст. Нека се разкрие убиеца, за да има покой.

Как така удар с нож право в сърцето, а пък жертвата могла и на приятелка да се обади. Нещо не се връзва. Или приятелката лъже, или сама му е видяла сметката. Може би за малко дрога?

Няма нищо лошо в това, МВР да търси помощ от гражданите. Някои пишат, че при соца щели да разкрият веднага нападателя. И тогава имаше неоткрити извършители. Сега лошото е, че при най много полиция на глава от населението, няма охранителни пеши двойки полицаи, които да се движат по рисковите райони и по местата където минават цигани, мигранти и други потенциално опасни типове. А България е на първо място в света по брой цигани и полицаи на глава от населението. Някои врагове на българите искат да ни поставят и на първо място по брой мигранти. Това ще е краят на българският етнос.

министър- едно, прокурор друго ....

Няма видеонаблюдение на мястото, където е намерен трупът на 16-годишното момче в столичната Борисова градина". Това заяви Красимир Димитров, ръководител на отдел Сигурност" към Столична община, цитиран от "Дарик". Той обясни, че в парка има 31 камери, но въпросната територия не е често посещавана от граждани, затова липсват видеоустройства там. Мястото е близо до конната база и не е от алеите, които са оживени. Камерите са на места, където има повече хора и по главните алеи. Ще предоставим абсолютно всички записи, които имаме, и това, което сме наблюдавали, когато ни бъде поискано. Оператори работят денонощно и наблюдават Борисовата градина. Когато бъде поискано, заедно с оперативните работници, ще бъде прегледано всичко, за да се разкрие извършителят", добави Димитров.

удобно място, което не се посещава често и без видео наблюдение за извършване на посегателства?! Коя умна глава го измисли?! Точно на най-малко посещаваните места има вероятност да се случат инциденти, пък то МВР-то няма да има ни най-малка представа какво се случва там, както и в случая и сега гледа на боб...

Викайте Еркюл Поаро, Филип Марлоу,Инч Хай-частен детектив, Шерлок Холмс и Уотсън или Еди Мърфи от Детройт...Ето, даже ДЕТРОЙТА ще установи връзка с полицай Мърфи и ще ни бутне едно рамо, стига само полицейският участък на Детройт да не е хлопнал и той кепенци и да пише на табелата- Клозед или Фор зале. Или банкрутирал.

не е читава, толкова излияния във Фейсбук, в скръбта си човек остава насаме, не търси интернет изява.

Това са тинейджъри все пак - емоционални и екстровертни!

не могат да живеят без светлината на прожекторите. Как може интимният и личен свят на човека да бъде обект на обществена дискусия?!? Всичко на показ - какво ядеш, къде си ходил, кой с кого се е съвупукплявал, какво блудство с вътрешния свят при това, причиняват собственоръчно всеки сам и всички заедно!!! Чудно ли е тогава, че всеки има достъп до плановете и житейската ситуация на личността? Всички ли се отнасят добронамерено към толкова споделена лична информация?!

обучено полицейско куче?! Може да им провърви да намерят улики или дори оръжието на престъплението! Нали се дават страхотни пари за кучкарника, за обучението на кучета, ами използвайте ги!!!

Кво? Според мен дебелите фатмаци отдавна са му изяли манджата на кучето.....

В такава поза -като "полицая " на снимката се снимахме като стари кучета в казармата. Уволняваки. Иначе, и аз търся някой да ми свърши работата. Алоу, МВР, вършете си работата, за какво ви се плаща... Имате разследващи полицаи, психолози, бази данни- правете анализи, причинно-следствени връзки, изводи, заключения...

Драги долни медии.Снимките където се вижда трупът на момчета са чиста гавра и нямате право да ги качвате.Снимате и си качвате за рейтинг и не мислите.А тези от блиц ако са качили статията със снимката на момчето и гаджето му и са копирали досущ текста незаконно,значи и те и вие всички медии трябва да бъдете съдени.Или триете снимки или дано си счупите нещо тъпи журналисти.Има си закони и морал ако не знаете!

ако са се ,,маскирали,, като ,,арабски цигани,,??? кво ш праим???

...гавра!!!!!! Снимка на полицай, сложил ръце на кръста до заглавието, което гласи , че "МВР търси"..... Ако така тъси, скоро ще намери - едно голяма нищо! И предполагам, че анонимността на Лора (приятелката на жертвата) така са я гарантирали...

НАЛИ КАЗВАТ ,ЧЕ БИЛИ АГИТКИТЕ,ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОГАТ ДА УСТАНОВЯТ

мвр да върне единия миллиярд от бюджета и ще му помогнеме !

Пак МВР избърза с апела за помощ, трябваше да изчакат поне да завали.

Така ще е. Винаги ще се иска помощ, методите на разкриване на престъпления в България са ясни - ако се обади някой гражданин, запис на камери, изтървани от престъпниците телефони и лични карти. Служителите на МВР се канят да протестират за пенсионната реформа, но нека в този протест да включат и искане, да се спре от политиците да компрометират лицата, които сътрудничат за сигурността на държавата /гражданите/. До гуша ни дойде от квалификации "доносници" и пр. с което се разбива организацията на работа на службите.

прав сте.Може би и това момиче,приятелката знае все пак нещо,но се страхува,и с право, да сподели.Всички медии съобщиха нейното име,колко му е убийците да я намерят.Не се постъпва така,ама нали се гони този пусти рейтинг,никой с никого не се съобразява.

Eдната версия е да е чакал приятелката си за да се видят.Тогава изниква въпросът защо е бил на място,където явно не минават много хора щом никой нищо не е видял.Второ,момичето след обаждането изтичва и го намира веднага,преди други хора,ако е имал време да и обясни къде точно се намира би казал и кой го е нападнал или просто редовно са се виждали там.Втори вариант имат някакви дразги с някого,или с друга група и си уговарят среща на по-закътано място да се разберат след което става бой и някой вади нож.Трети вариант-стои си в парка,минават слчайни хора,заяждат се с него,или искат да го оберат и става бой завършил с това.Но за да наръгат някого в сърцето трябва да е със 100% намерение за убийство,малко хора дори и ултраси биха проявили такава агресия.И ако ще го убива защо нож,такива носят хлапетиите квартални гамени и футболните ултраси.Според мен ако са се виждали с момичето там и друг път може да има някое ревниво момче което да е знаело,защото доколкото съм чел пробождане в сърцето показва силна омраза и чувство за предателство.

кгб прометейците, които организираха холокостванията преди пуча се активираха... хахахаааааа

Кви футбулни фенове с маски в 10 часа в оживен парк, и никой няма да чуе и види,чисто убиство на у реждане на лични сметки.

да, още повече, че местото е било осветено, като доходите на политическа фамилия и действието им е било проследено с камера на клон номер 3 от дърво номер 15! очакваме прокуратурата да се включи със записи от камера от клон 22 на дърво 78! хахахааааа

се скриш,че много станахте тъпаците.

ами да вземат записите от камерите на централна гара София и гара Бургас ,тъпите милиционери не стават дори за овчари.

Футболни агитки така с ножове могат да ходят,ама чак да убиват.Всеки знае,че циганите и тези мръсни араби са по оръжията.Ако е бил човек от друг етнос и държава,хора не чакайте,а ставайте,война ако трябва ще им,за да се научат на ред и дисциплина в тази държава

Това е истинското изпитание за новоизлюпената министърка.Досега общите приказки вършеха работа,но сега тя трябва да си свърши работата като министър.

ще разбере министърката кое е истина като няма професионално образование, остава само да блещи очи и да вярва на скълъпени обвинения или кой каквото й подхвърли. Идете дрънкайте после че МВР министърът трябвало да бъде политик, глупости на квадрат. Има области, в които професионализмът е задължителен и решаващ за обществото. Но господа депутатите се надпреварваха да й пеят хвалебствия колко е подходяща до степен, че накрая и жената се взе на сериозно и го повярва. И тъй като това не е извинение, очакваме РЕЗУЛТАТИ некви

И каква стана тя...От нашия джоб се монтираха десетки камери в парка, усеоиха се едни пари, обаче точно там, където беше убита Яна, а сега и това момче няма камери...на Боце ортаците в СО и по обръчите от фирми добре усвоиха парите...ами и някаква работа да бяха свършили

бихте ли обозначили камерите, за които вие знаете, в този парк с разпънато кръстче, върху картата на гугъла за да ви поверваме на сплетните ви, дибил.

Селянин, преди две години монтираха изцяло ново освтление и камери още от алея Яворов до Орлов мост, дебиле, целият парк беше разкопан от на Боце фирмичките, а сега се оказва, че камери няма дори на лобното място на Яна! Разбра ли, троле?

Икаква помощ търси МВР,да им доставиме убиеца.Срамота при толкова съвременна техника и комуникации ние да помагаме.Елементарнно да се проследят социалните мрежи и чи пи ес и най близкото обкръжение с приятели и все някаква следа ще изникне.Вчера казват,че минувач е открило мървото момче,днес прятелката му първа го е видяла мъртъв.Егати полицията.Жалко за децата ни.

разкарай се, дебил! казах ти да не ни тровиш форумите с дебилните си параконституционални сервилщини-нагъзилщини да ни триеш мненията ясен ли съм?

Само модераторите могат да ти трият дебилското мнение.

Дописниците, вие четете ли заглавията си? По-скоро не. Щото смисъла на "МВР търси помощ за убийството на Георги Игнатов" е, че МВР иска да убие Георги и търси помощници за тази цел.

така ли? и какво от това, че нещо написано има смисъл? м? вие нали можете да триете написаното. на вас ви е в правото на марионетки, така е записано и в американската конституция: марионетките комунисти от задунайски губернии, акато социалиста серж имат право да трият конституционните права на американците! хахахаааа

аз си заплювам това заглавие за борбата ми с вас, антиконституциоанали! ОКЕЙ?

това като сплашване на дописници ли да го възприемаме, а кукло?

На 8 март в 19.30ч.клошар изхвърли дъщеря ми от автобус 280 спирка Технически университет.Ритал я,защото не му дала цигара-не пуши.Автобуса затворил врати и тръгнал!!!!!!!!!Чакайте съдействие.

Обади се в меверето там ще ти помогнат.

Не видях смисъл.И като ни обраха апартамента не ги потърсих.

Значи в София- столицата на България, държава от ЕС и НАТО, можеш посред бял ден, на национален празник, на оживено място- парк, което е "под видеонаблюдение", да убиеш някого с нож и да се прибереш спокойно с ясното съзнание, че ще си останеш а) неразкрит (90%) и б) ненаказан (80%) А полицията (чиито служители онзи ден стачкуваха пак за нещо) мига на парцали и пита някой нещо дали знае? А по снимките само на мен ли ми направи впечатление респектиращия вид на полицаите които по-скоро приличат на пенсионирани сумисти? R.I.P. България

щом можеш посред бял ден в софия да разтреляш човек пред съдебната палата с автомат калашников,и да не те хванат,защо да не става с ножка ??

ЗАЩО НЕ ПОСТАВИТЕ КАМЕРИ В БОРИСОВАТА?!?!?! ТОВА Е ПОРЕДНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТАМ? ТАКА НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА ТЪРСИТЕ СЛУЧАЙНИ СВИДЕТЕЛИ!

защо ви трябват камеринавсекъде на вас, които сами не можете да контролирате процесите у себе си? а дс-кгб отрепки? в т ч и анс - меркелския бнд?

имач"* ли представа, кое контролира действията ти, м? страха от камери, или собствената ти еволюция.

1/Министър Бъчварова ,кога за пръв път е чувала за МВР? 2/Има ли почва за Бъчварова ,фъф МВР?

Аз като се изказах против назначаването на тази МИниСИРКА получих безброй минуси. Сега виждате резултатите и без изпит. Не е важно от коя партия е. Важното е каква работа върши и как носи службата.

---ИЗПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА ФИРМА,..... ''МВР-СТАТИСТИКА''.

То затова и до днес не знаят кой е Жоро павето...Ама както и да е...

Не знам, но извършителите вероятно са т.н. бежанци/мигранти/. Техните мръсни нрави и обичаи са други. Ние българите също имаме обичай да носим ножове, защото в империята е било забранено на друговерци да носят огнестрелно оръжие, но сме цивилизовани и не ги употребяваме срещу хора. Тогава е имало огнестрелно оръжие, но само в домовете.

Сички са заподозрени, ама да мислиш, че нашите те сънародници не са способни на убийства си е затваряне на очите. Кой уби момчето в студентски град преди години, кой уби сестрите Белнейски, кой уби Емил, кой уби Кристиян, кой уби..., толкова много млади хора си заминаха заради наши сънародници. По-добре да видим истината, че оскотяваме, та да вземем мерки навреме.

преди да си отговорим на всички тези въпроси, ще трябва да си отговорим само на 1- въпрос и той е: защо изобщо му трябва на човек да убива (изтребва останалите)? а отговорът е: за да остане сам и единствен, както и неповторим. "най-велик" дори и за една секунда време. не спа? хахахааа...

Баси шибаните хора сме. Никакъв спорт не може да оправдае едно убийство. Това е терор и той трябва да бъде пресечен безпощадно с цялата строгост на закона. Паркът на свободата трябва да се затвори, щом хората го използват за убийства, а не за почивка и радост.

вижте, гумата. предложението ви "демократско" се отхвърля. защото по същата логика ще затворите болниците, ще забраните интернета, ще ни запушите устите и ще отворите лагерите, над които само бан-дата от г7 ще има власт. айде без тия, м?

гумата, ти от коя народна милиция на гей 7 се обаждаш?

И аз търся вариант да стана шефче в Полицията, ама баща ми не е бил тъп военен, или бившо ченге комуняга, доносник и убиец - нЕмам шанс !!

подайте молба с текста от поста си. ще ви вземат със сигурност.

заглавието е направо Гениално! признавам! :-)

........и Фан ли си Фъндъкова ли си ,майка ви долнопробна - в този опасен район ,а не парк, се движат два коня с уж полиция,като често единият кон служи за атракция и снимки на разни цепеници ,които се качват да го ездят. Нещастници гадни,там трябват поне 15 двойки конна полиция и патрули с коли!!!!

честно да ви кажа - имало е, за съжаление. но тази информация се контролираше много строго и си оставаше "вътрешна" в рамките на системата. сега всичко се излива моментално в медиите, а като добавим и почти пълната липса на контрол и на респект, работата е лоша...

разбира се , че е имало убийства. НО. Разказвали са ми как са разследвали цяла година местен партиен деятел, докато не са го подлъгали сам да си признае. Правоохранителните органи са поработвали повече от сегашните.

именно.

Konstantin

И кой е тоз деятел...Име няма ли си...Иначе сте силни от агенция ЕЖК...

А какви са сегашните ? Вместо милиционери им викат ---''полицаи''...,но лицата са същите!!!

Това с маскираните убийци посред бял ден ми се вижда смехотворно.Пък и футболни запалянковци да са,защо ще носят по обяд маски,и как така си седи момчето и идват някакви,започва спор ,те слагат маските и...абе нещо съшита версия е тази.Това дете защо ще се обажда на приятелката си да не идва,при положение че има нужда от помощ?Ох,дано се разплете този ужас.

там през деня е пълно с хора! не може никой нищо да не е видял! в момента някой се ослушва и си вика `да бе, да свидетелствам и после да вися с месеци по районни и по съдилища...!` умолявам този човек да размисли!

надали ще мълчи заради разкарването. Ще мълчи, за да остане жив, а и семейството му. След Игнатиево какво да си мисли човек за безнародната полиция

прав сте. нарочно не го написах и това. но все пак убиецът остава на свобода и нищо не му пречи да повтори, и потрети, и т.н. - защото всички ще мълчат и ще обвиняват полицията.