17-годишен е убит, друг младеж е ранен при опит за кражба от вагони в София

17-годишен младеж бе убит днес при опит за кражба от вагони в столичния квартал "Подуяне". Друг младеж е бил ранен, но е без опасност за живота.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен е убит, друг младеж е ранен при опит за кражба от вагони в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то това хубаво, батко макс... а как предлагаш да решим проблема с тия, дето обират на хората по селата нивите и градините, тия дето крадат кокошките, гъските, прасетата, овцете, тия дето взеха на момичето до мене в рейса златното синджирче и претичаха през улицата към факултета, дето дръпнаха златните обици от ушите на братовчедка ми пред блока (прибра се цялата в кръв!), тия дето дръпнаха чантата на комшийката и й счупиха носа, щото не можаха да я вземат веднага, тия от школата в петърч, дето ни прибират портмонитата в трамвая, тролея, рейса.... не закон пич! а саморазправа! държавата тая функция не я изпълнява - полицаите от това пари не виждат, и затова са оставили гадовете да вилнеят безнаказано! и още много неща можеше да изредя, но няма смисъл. законът и сега го има, няма кой да го прилага...

Често влизам в конфликт с дядо но този път е прав както и колегата Ники. КОгато тези мангали върлуват по селата крадът, изнасилват и убиват родителите ни е нормално това да се радваме, че 1 изверг по малко

Когато същите тези маймуни ограбят и пребият майкати до смърт да те видя тогава какви ще ги говориш

Днес на заседание на ловния съюз взехме решение да наградим с автомат "Калашников" и пълен боекомплект муниции-10 000 патрона, охранителя,за добри резултати в отстрелването на вреден,кирлив,миризлив,жесток и гаден дивеч.И му пожелаваме все така точен и ползотворен отстрел.

Тъй като живеем в Абсурдистан - ето и от мен едно предложение. На циганите да им се позволи абсолютно законно да крадат само от олигарси, политици, кметове .... Така и атака и едните са над закона, другите под закона. Демек - закон не ги лови. Нека се изтрепят взаимно.... :)))

Жалко за човечеца, сега ще го мъкнат по съдилища, все едно е направил нещо лошо, вместо да му дадат награда. А след като мангалите нападнаха полицаи, има ли пукнати глави както при протестите?

В знак на протест срещу циганския произвол, тъй като вероятно за пореден път крадецът ще бъде оневинен, дали да не вземем да транжираме парламента, президенството - кой къде хване и кой къде намери желязо, дърво и пр.

Няма ли вече да се изметат от България - в Индия например.......... Тук чомвек не смее 3 корена домати да бодне.

Интересно, до сега не съм чул циганин да се самоубие!? Някой да е чувал такова нещо? Иначе все "невинни" ги убиват; ей така убият го и после го вмъкват в забраненото! А иначе са като гларуси, където стане патаклама с участие на циганин и целият табор е там...

Не те не са ходили да крадат,а те са ходили да си берат релси.

Двама цигани си говорят. Единият пита - Ти къде си тръгнал? - да си купувам риза! - Хубаво! Ако не те хванат, купи една и за мене.

Не на циганският терор и произвол, трябва да имат по една рожба и да я отгледат като човек а не по 10 и да израстват като диви животни защото България ще заприлича на джунгла до 15 години.

До Пинчо: ... ако немаш работа да ти намеря аз една високоплатена хем... да те назнача за луксозен сапун... ама съвсем деградираха тия човешки ценности бе... в хладилното влезли - релси да крадат!?!?!?!.... а некога в хладилното повечето храни държахме... тоя хомо сапиенс сам се затрива бе!нема нужда да го тепаш!!! :))

Крадат много и непрекъснато - как иначе живеят без да работят и без доходи? Някои откраднаха милиони и какво? Лошото е че циганите не крадат точно от тези крадливи милионери.Тогава вече щяха да се вземат мерки...

Дир.БГ е анти Българска медия. Цензурирана и корумпирана, работеща за пари.

искам терор и железни закони, (даже и да гори сухо покрай суровото), искам лагерите с прасетата, искам трудови войски, искам смъртно наказание чрез обесване или удавяне, искам поне 10 години трудов лагер за всеки с над 1 милион в пари или имущество, искам справедливост ... гади ми се от демокрация !

Да ти минава през акъла, че може да спечелиш над милион и по честен начин ? Не, не ти минава през акъла, защото нямаш такъв. То ако имаш задник на раменете вместо глава акъл не ти трябва.

Бъдете по-коректни пишещи братя!!!! Заглавието трябва да бъде-При системно извършвани кражби е застрелян ЦИГАНИН на 17год!!! Не пълнете новините с глупости!!Отразявайте ежедневните протести на народа!!! цИГАНИТЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ!!!

нема работа ше крадем

и ти ще си намериш майстора и за тебе ще се намери един добър и съвестен охранител,че да те отстреля,като скункс,какъвто със сигурност си!

не тека бате и ти ас хлеб ядеме стига повече заплахи глада посилен от тока

Другия трябва да го осъдят за опит за убииство и за тероризъм. Ако бяха се докопали да релсите кой знае какво щеше да стане

Ако тези цигани не са успели с тези релси,то други успяха да си откраднат релса от поделението в Челопечене на 01.03.2013г.по обед!Тези цигани със сигурност играят партия с охраняващата смяна в поделението,защото шумът от боя с големите чукове се чуваше на километър,но никой не им пречеше,да натоварят релсата и да я отнесат!Трябва и санкция за този в Челопечене,който приема релсов скраб,което е забранено със закон!Релсите са държавен стратегически фонд и унищожаването им се наказва с цялата строгост на закона!В Челопечене вече няколко години ежедневно кръстосват цигански обирджийски банди и полицията си трае и нищо не прави!Това е всеки божи ден!

В тази държава има закони и те трябва да се спазват и няма значение,дали престъпника е българин или циганин!Трябва да има равенство пред закона и който го наруши,това е нормалния изход!Тези охранители са поставени точно за това,да охраняват държавната собственост-със стратегическо значение,какъвто е релсовия път и релсите въобще!Охранителят трябва да бъде поощрен с награда за съвестно и стриктно носене на службата!Постъпил е абсолютно правилно!

И сега какво? Да тръгна да плача за някакъв крадлив мангал? То хората са си го казали, да би мирно седяло, не би чудо видяло! Какво е правдил там? Крал е. Е, тогава какво да го жаля! Браво на охранителя, че си е свършил работата! За това му плащат на човека, да пази от набезите на тия, той това е и направил. Или може би трябваше да ги остави да изнесат всичко, а?

награда за охранителя

Браво свършил си е задълженията като охранител !!!!!!!!! Сега корумпираната съдебна система Гугушева да го подведе под отговорност и да го вкара в пандиза . Не се издържа вече г-н Цацаров променете нещата.

НАДЯВАМ СЕ С ПРОТЕСТИТЕ И ТОЗИ ПРОБЛЕМ ДА СЕ РЕШИ. ЩОМ ТИ Е ВЛЯЗЪЛ В ДОМА ТИ ДА ИМАШ ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТАВАШ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН. сИГОРЕН СЪМ ЧЕ ЩЕ ИМА ПОЛЗА

Трябва да има справедливост! След като някое същество(циганите не спадат към хомо сапиенс) реши да навлезе в чужда собственост трябва да е разрешено "разстрелването". А пък на неговите съчуастници, случайно останали живи да им се повдига обвинение "съучастничество в убийство". Така ще има ред в държавата. Не случайно въпреки всички злоупотреби с оръжие в САЩ, не се ограничава придобиването му. Прочетете за какво е това оръжие. В конситуцията им пише че гражданското общество има право с притежаванато оръже да свали от власт всеки който им наруши правата. Затова хората емигрират в САШ... има ред и дисциплина. Само на бандитите не им изнася реда и дисциплината.

А бе тъкмо го научихме да краде и те да вземат да го гръмнат.Сега трябва да учим следващото на същото.Но да знаете че на всяко гръмното ще си родим десет нови ,държавата ще ги изхрани докто пораснат,а ние ще ги изучим да краднат.Много сме,ние ще победим.

Ами, това е начина за да се стреснат циганите.Тези гласоподаватели са опасност за държавата

Така трябва да се процедира,правилно!И в къщите ни като крадат,даги стреляме,иначе ня ма оправия от това крадливо племе!Циганите ги пъдят от цяла Европа и ни ги връщат,ние какво сме длъжни да понасяме всички несгоди!

Смърт за всички крадци!!!

Искаш да кажеш че ти не си крадец ли ?

Ще стреля разбира се.Представяте ли си тези неграмотни цигани какво могат и реално правят във ЖП депото-развиват гайки и болтове а това е предпоставка за ЖП катастрофи,които са особено тежки.Във цял свят се охраняват със въоръжена охрана и се стреля на месо.

Все пак са признали, че са отишли да крадат и циганската общност посреща с одобрение кражбата и иска възмездие за тези,които си пазили имуществото... Наглите мангали са за съд, но понеже вече всички знаят как се измъкват затова по погрешка един е гръмнат напълно, а друг отива за преквалификация за просия. С тия два крака колко от съжаление ще докара не е истина! Но за начало ще трябва да го съдят за кражба с взлом.

когато улияни кучета - помияри нападнат и убият човек не наказват кучетата. Кого от циганите убийци осъдиха за убийството на професора на Захарна фабрика. някакво странно равенство и безнаказаност ... каквото е наказанието ако човек убие куче такова да бъде и ако човек ....

Що за коментар!?!

ЕКСПОРТ ЗА ЕВРОПА:))))))

КОИТО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ

ТЕ ИЛИ КРАДАТ МЕТАЛ, ИЛИ ОТ НАС

ПОРЕДНИЯТ МАНГАЛ КРАДЕЦ

НЕ така бе ! Човешки живот не струва 1 релса ,къвто и да е бил извършителя .А ако опънат вашите копелета по очи ?Ще мажете гурелите и ще виете !

Мангал,вие за хора ли се броите бе,мамка ви.Ние гурелите не сме мазали никога защото имаме елемнатарните хигиенни навици за разлика от вас.Но в скоро време ще ви мажем мозъците,ако имате такива разбира се.

В тази държава толкова струва, ако не си разбрал що за държава сме. За циганите, ако те набарат на самотно място и 5 ст. не струва.

еле да ми покажеш как се прави това с гурелите да видим кой какво ще маже. Мойте ДЕЦА няма как да ги гръмнат в депото на Подуене защото те не са КРАДЦИ. За разлика от твоите ма. И си имат родители. Копелета ще наричаш собствените си боклуци.

Мога и да ти покажа ,мастиф прокажен .

Първо защото нищо не ги интересува заради вродената им тъпота и антисоциално поведение и второ защото знаят че те са следващите.

Къде е онзи с тъпата физиономия Цвик Цвик да пусне полицията да разпердушини циганите? Или той само на организирани протести си пуска кучетата да хапят?! Покрила се е шушумигата, щото като мълчи е по-умен.

Хубаво Цветанов да пусне полиция и кучета. Но веднага се почва-полицейщина, неравнопоставеност, закрила на човека и други глупости.В този случай охранителят ще го отнесе, ако не беше нсапраевил нищо-ще го уволнят, защото не си гледа работата.Кое е правилно!!??

Да се раздаде масово оръжие ,и да се стреля без предупреждение!!!!!!Само така ще се въведе ред ,тази пасмина КЪРЛЕЖИ не разбира от друго!!!!!

правилното заглавие: Застрелян е крадец. После вече може да се уточни, че е потомствен бенефициент, който паразитира върху обществото ! Браво на охранителя ! Така ще наматеят кражбите И БДЖ няма да може да се оправдава с кражби !

Това е правилното заглавие: Застрелян е крадец

и между другото защо не стачкуват с нас.ние не стачкуваме за някои си а за всички граждани на тази страна да имат по-добър живот и еднакви права .или сега докато полицията варди стачките имат шанс да крадат повече.те тъпите българи ще свършат работата а ромите да се подготвят за моабета.

Първо защото нищо не ги интересува заради вродената им тъпота и антисоциално поведение и второ защото знаят че те са следващите.

И трето - те ток, парно и вода не плащат. Кво им дреме за цените.

Na dizi4eskite lica im e zabraneno predavaneto na metali spored zakona.Izmislete druga versia.

на дизическите лица не им е забранено предаването на метали, неграмотен мангал, такъв.

само кабели, кюмюр!

крадна лаптоп, пък не знаеш да пишеш, а гиди дърти саджък?

Джагал, бързо да върнеш компютъра, че те открихме вече.

какво прави рома-като няма какво да яде отива да краде.значи аз съм глупак- аз си търся работа.тои нямал образувание-политиците им дадоха учебници те си направиха фуниики и се бърсаха с тях г...Децата им неискали да учат,нашите също искаха да играят на улицата ама ние ги пращахме на училище.немогат името да си напишат ама карат коли и си знаят само правата.задължения нямат.един човек (чужденец) ми каза-в българия работните са бедни ,марзеливите богати а ромите ги направихте хора.

време е да разберат тези тарикати,че законите са еднакви за всички.

Заглавието е подвеждащо. Трябваше да е: "Охранител гръмна циганин докато крадеше..." Тогава нямаше да го чета изобщо.

Крайно време е да се спазва конституцията , апоред която частната собственост е неприкосновена.Който влиза в частен имот или дом без покана , да понесе точно такива последствия. И имали ли са разрешение от съответните власти тези 200 души да организират публични прояви.Не, не са,имали ,то се знае..Тогава защо полицията не е действала така , както ѝ нарежда законът , а се е лигавила с тях.

Днес след обяд гледах по HBO един български документален филм с автор София Тзавела /2010 година/ - казва се 'Хотел Рай - блок 20'. Разказва се за печално известния блок 20 в Ямбол, който беше съборен от общината. Филмът го има в мрежата. Който иска може да го намери и гледа - 54 минути. Коментарите са излишни.

българите мрат за Свободата,мангалите - за авантата. та дори набутват в тая кражба и малолетните си деца.там е разликата чисти дойчовци.

Наистина кого осъдиха за убийството на професора на Захарна фабрика. Горкият! Те там защото пак "децата" го утрепаха. За забавление. Игра бе.

колко кучета помияри са наказани за убииството на хора ??? колкото и цигани .... щом са равни тогава санкцията за "приспано" куче и за ...................