Коментари - Убийците на бременната Петя скачали по корема й, оставиха ги в ареста | Днес.dir.bg

Убийците на бременната Петя скачали по корема й, оставиха ги в ареста

Софийският градски съд постанови най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за 19-годишния Емил Азов и 24-годишния Михаил Миков, обвинени в бруталното убийство на 20-годишната Петя Тодорова. Момичето било в начална бременност, което станало и повод за кървавото престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Убийците на бременната Петя скачали по корема й, оставиха ги в ареста | Днес.dir.bg

Коментари

Събирайте всякакви материали от този род и след това ги дайте на Желю Желев да ги прочете, защото той се изписа голям "хуманист" и наложи мораториум върху смъртното наказание. Да видим как ще ги коментира. Единствено в България съдебната и наказателната власт не могат да се справят с такива изроди. Или може би не искат.

Убийците да бъдат унищожени

Това не е причинена смърт при защита на чужда собственост или самоотбрана! За такава трябва да няма затвор! Но за садистични убийства смъртната присъда е задължителна! Са инициираме посписка за отпадане на забраната на смъртното наказание за държавна измяна, задезертъорство от армията при въоражен конфликт, за нанесени икономически щети над 1 мил.дол., за садистично убийство, за изнасилване на сеца!

И да съжаляват и да не съжаляват си остават ИЗРОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

леле каква е тая жестокост в тия млади хора ?!?!трябва да се върне смъртната присъда

В този ред на мисли, прочетете първия си пост и си отговорете на въпроса:"-Вие добър човек ли сте?" Ето в тази част на разсъжденията Ви си противоречите, не казвайте, че не така! Затова народът е казал, първо вижте гредата в своето око, после сламката в чуждото! Лек ден!

Сега алчните адвокати бързат да ги изкарат от пандиза, обявявайки ги за света вода ненапита срещу пари, прогнила съдебна система

Chefo77

А ти какво очакваш да породи един такъв акт на насилие? ЕЙ, ОСЪЗНАЙ СЕ! Те не са се били с цяла тумба въоръжени мъже, те са смазали от бой и са се гаврили с БЕЗЗАЩИТНО МОМИЧЕ, което освен всичко друго е и бременно! Изобщо изключвам в момента това, че то е било приятелка на единия ... За такива хора трябва СМЪРТ или поне зверска гавра, за да могат по някое време да вдянат че не е трябвало така, и оттам нататък да страдат! При такива покаяние няма, те не съжаляват за нищо. И ако утре ги пуснат на свобода, със сигурност ПАК ще го направят, защото за тях това е нормално. Ако за теб това също е нормално, просто нямам думи... Замисли се как реагира жена, която е получила шамар от мъжа си, прибрал се пиян от кръчмата. И го сравни с това, което тези изроди са причинили на момичето ...

Какви негови деца бе моме ?! Този нито има деца , а явно и не иска да има . И защо си мислиш , че ще му се обади съвестта ? Такива като него не вдаят съвест , а съжаление , че лежат на топло , но още повече ги е страх да не пукнат . Този нито ще се превъзпита , нито ще съжали истински за това , което е извършил . А ти по-добре се попрегледай , че и на теб май ти трябва някаква помощ . Варвари викаш ? Ами лошо няма да се прояви малко варварство , ако ще е от полза на обществото .

Тоя дето искал да се самоубие , веднага да го направи ! А защитничката да я дадат на другия , да я забремени и после да поскача и на нейната глава . След това той на въженцето , а тя ако е оцеляла , да полежи малко при каките в сливенския , та да дойде малко акъл в кухата лейка !

Браво бе....харесва ми след трите точки.

Да има референдум за връщане на смъртното наказание. Смърт за смърт.

Какви тъпанари цитираш,ако не е тайна?Питам и отговор не искам.

Тези не са европейци.

Май си мнооого млада и зелена. Тези нямат ни съвест, ни чувства и няма да се променят към по-добро.Това са просто изроди....

Да,това е продуктът на новото време........

да ги убием на площада с камъни, за назидание на другите изроди, на които може да им хрумне да убият бременна жена или някой друг, без значение от етноса...

Смъртна присъда както в Америка. Такива изроди не заслужават да живеят. Преди да се убият да се измъчват.

Грозни коментари - и то точно на 8-ми март! Безпричинно е убита бъдеща майка - тези идиоти и психопати освен смърт нищо друго не заслужават...

Грозни коментари - и то точно на 8-ми март! Безпричинно е убита бъдеща майка - тези идиоти и психопати освен смърт нищо друго не заслужават...

Призовавам всички българи да изкажят своята благодарност и подкрепа за тези двама герои! Първо, Емил осъзнавайки, че детето, което е направил най-вероятно ще е психичен идиот, като баща си е взел мъдрото и разумно решение да го ликвидира и да не допусне размножаването на една лоша семка. Второ, даде се един добър урок на всички малоумни българки, готови да се нагъзят на всяка човекоподобна маймуна! Трето, един добър урок и за родителите на тая кранта, които са я възпитавали че българин и циганин са едно и също! Четвърто, изключително ме радва факта, че маймунската кръв не успя да отрови българската:) БРАВО ЕМИЛЕ, БРАВО МИШО!

Скоро на лекар да си бил? Ако не, време ти е...

този начин на ми слене е типичен са ромите.азов е ром

че е мангал мангал е...споменават го навсякъде и на фейсбука си е черен мангал...

Четете ли си постовете последователно, за да забележите, че Вие пожелавате на убийците най-страшното възмездие от всички други, от които се възмущавате!? Вашето е свързано с децата, а хората са крайни в исканията за наказание, защото престъплението е ужасяващо по своята бруталност, садизъм и жестокост. Само си представете, как това туловище скача върху момичето, което преди това е пребито от двамата солидарно с юмруци и летва! Такива не трябва да имат право на защита, на гаранция и да обжалват! Те нямат съвест, нямат жал, нямат душа! Те не са хора!...

Изключително си непросветена! Ако "наднормения тестостерон" превръщаще хората в убийци, то света да е намалял на половина. Между другото, и останалите ти коментари по тази тема издишат откъм логика, аргументи и каквато и да е обоснованост.

ама, ако убитите са твои деца? Да не те настигне именно теб тази съдба? Има една много проста истина: Ако проявяваш милост към престъпниците, значи си им съучастник и наказваш невинните!!! Като тръгнеш и ти по гробищата, дали същата либерастка песен ще пееш?

Тези момчета са за разстрел, в такива моменти, когато "хора" като тези се появят на хоризонта от нищото започвам да съжалявам за смъртното наказание.

Гаранция - мъките на децата му няма да му направят впечатление. Стига да не го накарат да плаща де. Доказа го вече с убийството на майката и детето си по особено мъчителен начин.

Трябва на тълпата да ги пуснат,това да е тяхната присъда и след това не в гроб а в шахта да прекарат вечността.

Казвала съм няколко пъти, сега ще кажа отново. Такива за донори стават само. Докато излезе някой нуждаещ се от бъбрек, дроб или друг орган да работят за да си плащат изхранването и това, че доктори ще вземат чаркове от тях за читави хора.

Не стават дори и за донори!

Всяко нещо си има две страни - лоша и добра. Без съмнение стореното е ужасно, спор няма, но от друга страна какво ли щеше да е детето на този изверг и на момичето, за което не се пише нищо /на принципа, за покойния - добро или нищо/. Генетиката е сериозна наука, доказваща старата човешка мъдрост, че крушата не пада по далече от дървото. Та вместо да се коментира толкова случая, по-добре да бъде отминат с мълчание. Все пак Господ си знае работата.

aбе тая адвокатка не я ли е срам въобще да подкрепя обжалване,тия двамата на разстрел никакво дело та и после с наште пари да ги храниме толкова години

Мисля, че имаш много бегли познания за човешката психология (да не кажа никакви). Тези хора не са като нас, те не си дават сметка какво реално са извършили, нито им пука, тъй като имат психика на първобитни, на животни. Не си мисли, че съвестта им някога ще проговори. В психиатрична клиника ходят болни хора, а не хора, които са жестоки по своята природа, а на теб ти се струват психически увредени. Относно приказките са "съжалението", това са любезните съвети на адвокатите им с цел признаване на вина, бързо произведство и постигане на споразумение за минимални присъди. Искрено съжалявам хора като теб, които не живеят в тоя свят. Може би е необходимо да се консултираш със специалист, за да преосмислиш някои съвременни понятия. Всичко се дължи на възпитание и възприятия. Техните са изкривени, както и твоите, но ти си изкривена в обратната посока (така да се каже). Такива като теб, са обикновено носители на наградата Дарвин. Тотална липса на чувство за самосъхранение.

Много добър и умен коментар.Напълно го споделям.Рядко чета нещо,което да ме впечатли.Браво!

Това са хората , които поддържат доброто ниво на ДИР.Това показва че в България има доста свестни хора.

Моме, говориш глупости вече. Спри се, че взе ставаш смешна! Как точно според теб трябва да наранят нежните им души, че да ги заболи най- много?! Смърт! Единствена справедлива присъда в случая! Смърт и за двата изрода!

абе така трябва с такива!Те много се навъдиха такива,именно заради чувството си на безнаказаност!Ако това станеше с твоя близка или недай си боже роднина и ти щеше да искаш същото като повечето тук!

За такива боклуци,трябва да има специална присъда а именно Смъртно наказание за особено жесток случай!Какви са тия 15 години затвор?!Или смърт или доживотна,без право на замяна!Какво като съжаляват?! Това няма да върне убитото момиче,нито ще облекчи мъката на близките !

Кръц на тестикулите, ку ще да ма имаш за лош чиляк.

Ако да съм европеец, значи да забравя какво е справедливост, и такива като теб да ме превърнат в зеленчук, който щастливо да поглъща гупостите които се леят от телевизора... По-добре да си остана човек, т.е. не европеец, а българин.

Драга Марлене...все още страха държи атеистите в състояние на сковано бездействие...но съдейки по злобата и омразата които изпитват един към друг...когато дойде момента да бъде пуснат духа от ботилката познай до 3 какво ще да става по тази изстрадала земя..

Проблемът е, че са си съвсем нормални. По света има не малко изроди, които убиват по този начин само и единствено за удоволствие - тези са точно от тях.

След това което си написала ми е много интересно,ти какво наказание мислиш че заслужават,Да ги напляскат и да ги пуснат? За мен доживотна е малко в случая!

Само да мога да ви докопам ще видим дали не ти се дават пари за аборт,за тези двамата само гавра цял живот всеки ден много бой и брутално а не затвор или смърт

В нормалните страни ги бесят или ги слагат ан електрически стол. А, у нас... много вероятно да стане това, което казваш. И секи ненормалник ще знае, че е нужно да е максимално жесток, за да го пратят /ако го хванат/ на почивка в психиатрията.

Смъртна присъда без право на замяна, в килия заедно с най-жестоки рецидивисти и извратеняци. Да съжаляват, че са се родили и до сетния си част да страдат и изпитват непоносими душевни и физически мъчения.

Ц, не са добри, просто са нормални хора. Виж се ти при добър психиатър.

Може би няма да е лошо някой 120 килограмов боксьор да ги "понашамари" и да им поскача по главите и коремите... ей така, от ревност...

За доказани убийци само смърт! Тези трябва с бръснарско ножче да ги нарежат!

Четейки ужасните неща, извършени от тези ... същества, се питам може ли това да са човеци?!... Не вярвам разкаянието да е искрено ... а извинението звучи като ... гавра с близките... Подобни НЕчовеци трябва просто да бъдат забравени с десетилетия в някой затвор (за наказание, но и за респектиране на потенциалните престъпници) За мен те са еманация на чистото зло.

Всеки да бъде завързан за 2коня и да бъде разчекнат по този начин! Особено оня злодей"афектирания"!Заслужават смърт по най-жестокия начин! Никаква милост,никаква защита! Тези изверги не заслужават нито милост,нито защита!

Каква гадина трябва да си за да работиш като адвокат на тези твари,вярно е,че всеки човек има право на защита,но ЧОВЕК

Коментари - Убийците на бременната Петя скачали по корема й, оставиха ги в ареста | Днес.dir.bg

Убийците на бременната Петя скачали по корема й, оставиха ги в ареста

Софийският градски съд постанови най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за 19-годишния Емил Азов и 24-годишния Михаил Миков, обвинени в бруталното убийство на 20-годишната Петя Тодорова. Момичето било в начална бременност, което станало и повод за кървавото престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Убийците на бременната Петя скачали по корема й, оставиха ги в ареста | Днес.dir.bg

Коментари

Събирайте всякакви материали от този род и след това ги дайте на Желю Желев да ги прочете, защото той се изписа голям "хуманист" и наложи мораториум върху смъртното наказание. Да видим как ще ги коментира. Единствено в България съдебната и наказателната власт не могат да се справят с такива изроди. Или може би не искат.

Убийците да бъдат унищожени

Това не е причинена смърт при защита на чужда собственост или самоотбрана! За такава трябва да няма затвор! Но за садистични убийства смъртната присъда е задължителна! Са инициираме посписка за отпадане на забраната на смъртното наказание за държавна измяна, задезертъорство от армията при въоражен конфликт, за нанесени икономически щети над 1 мил.дол., за садистично убийство, за изнасилване на сеца!

И да съжаляват и да не съжаляват си остават ИЗРОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

леле каква е тая жестокост в тия млади хора ?!?!трябва да се върне смъртната присъда

В този ред на мисли, прочетете първия си пост и си отговорете на въпроса:"-Вие добър човек ли сте?" Ето в тази част на разсъжденията Ви си противоречите, не казвайте, че не така! Затова народът е казал, първо вижте гредата в своето око, после сламката в чуждото! Лек ден!

Сега алчните адвокати бързат да ги изкарат от пандиза, обявявайки ги за света вода ненапита срещу пари, прогнила съдебна система

Chefo77

А ти какво очакваш да породи един такъв акт на насилие? ЕЙ, ОСЪЗНАЙ СЕ! Те не са се били с цяла тумба въоръжени мъже, те са смазали от бой и са се гаврили с БЕЗЗАЩИТНО МОМИЧЕ, което освен всичко друго е и бременно! Изобщо изключвам в момента това, че то е било приятелка на единия ... За такива хора трябва СМЪРТ или поне зверска гавра, за да могат по някое време да вдянат че не е трябвало така, и оттам нататък да страдат! При такива покаяние няма, те не съжаляват за нищо. И ако утре ги пуснат на свобода, със сигурност ПАК ще го направят, защото за тях това е нормално. Ако за теб това също е нормално, просто нямам думи... Замисли се как реагира жена, която е получила шамар от мъжа си, прибрал се пиян от кръчмата. И го сравни с това, което тези изроди са причинили на момичето ...

Какви негови деца бе моме ?! Този нито има деца , а явно и не иска да има . И защо си мислиш , че ще му се обади съвестта ? Такива като него не вдаят съвест , а съжаление , че лежат на топло , но още повече ги е страх да не пукнат . Този нито ще се превъзпита , нито ще съжали истински за това , което е извършил . А ти по-добре се попрегледай , че и на теб май ти трябва някаква помощ . Варвари викаш ? Ами лошо няма да се прояви малко варварство , ако ще е от полза на обществото .

Тоя дето искал да се самоубие , веднага да го направи ! А защитничката да я дадат на другия , да я забремени и после да поскача и на нейната глава . След това той на въженцето , а тя ако е оцеляла , да полежи малко при каките в сливенския , та да дойде малко акъл в кухата лейка !

Браво бе....харесва ми след трите точки.

Да има референдум за връщане на смъртното наказание. Смърт за смърт.

Какви тъпанари цитираш,ако не е тайна?Питам и отговор не искам.

Тези не са европейци.

Май си мнооого млада и зелена. Тези нямат ни съвест, ни чувства и няма да се променят към по-добро.Това са просто изроди....

Да,това е продуктът на новото време........

да ги убием на площада с камъни, за назидание на другите изроди, на които може да им хрумне да убият бременна жена или някой друг, без значение от етноса...

Смъртна присъда както в Америка. Такива изроди не заслужават да живеят. Преди да се убият да се измъчват.

Грозни коментари - и то точно на 8-ми март! Безпричинно е убита бъдеща майка - тези идиоти и психопати освен смърт нищо друго не заслужават...

Грозни коментари - и то точно на 8-ми март! Безпричинно е убита бъдеща майка - тези идиоти и психопати освен смърт нищо друго не заслужават...

Призовавам всички българи да изкажят своята благодарност и подкрепа за тези двама герои! Първо, Емил осъзнавайки, че детето, което е направил най-вероятно ще е психичен идиот, като баща си е взел мъдрото и разумно решение да го ликвидира и да не допусне размножаването на една лоша семка. Второ, даде се един добър урок на всички малоумни българки, готови да се нагъзят на всяка човекоподобна маймуна! Трето, един добър урок и за родителите на тая кранта, които са я възпитавали че българин и циганин са едно и също! Четвърто, изключително ме радва факта, че маймунската кръв не успя да отрови българската:) БРАВО ЕМИЛЕ, БРАВО МИШО!

Скоро на лекар да си бил? Ако не, време ти е...

този начин на ми слене е типичен са ромите.азов е ром

че е мангал мангал е...споменават го навсякъде и на фейсбука си е черен мангал...

Четете ли си постовете последователно, за да забележите, че Вие пожелавате на убийците най-страшното възмездие от всички други, от които се възмущавате!? Вашето е свързано с децата, а хората са крайни в исканията за наказание, защото престъплението е ужасяващо по своята бруталност, садизъм и жестокост. Само си представете, как това туловище скача върху момичето, което преди това е пребито от двамата солидарно с юмруци и летва! Такива не трябва да имат право на защита, на гаранция и да обжалват! Те нямат съвест, нямат жал, нямат душа! Те не са хора!...

Изключително си непросветена! Ако "наднормения тестостерон" превръщаще хората в убийци, то света да е намалял на половина. Между другото, и останалите ти коментари по тази тема издишат откъм логика, аргументи и каквато и да е обоснованост.

ама, ако убитите са твои деца? Да не те настигне именно теб тази съдба? Има една много проста истина: Ако проявяваш милост към престъпниците, значи си им съучастник и наказваш невинните!!! Като тръгнеш и ти по гробищата, дали същата либерастка песен ще пееш?

Тези момчета са за разстрел, в такива моменти, когато "хора" като тези се появят на хоризонта от нищото започвам да съжалявам за смъртното наказание.

Гаранция - мъките на децата му няма да му направят впечатление. Стига да не го накарат да плаща де. Доказа го вече с убийството на майката и детето си по особено мъчителен начин.

Трябва на тълпата да ги пуснат,това да е тяхната присъда и след това не в гроб а в шахта да прекарат вечността.

Казвала съм няколко пъти, сега ще кажа отново. Такива за донори стават само. Докато излезе някой нуждаещ се от бъбрек, дроб или друг орган да работят за да си плащат изхранването и това, че доктори ще вземат чаркове от тях за читави хора.

Не стават дори и за донори!

Всяко нещо си има две страни - лоша и добра. Без съмнение стореното е ужасно, спор няма, но от друга страна какво ли щеше да е детето на този изверг и на момичето, за което не се пише нищо /на принципа, за покойния - добро или нищо/. Генетиката е сериозна наука, доказваща старата човешка мъдрост, че крушата не пада по далече от дървото. Та вместо да се коментира толкова случая, по-добре да бъде отминат с мълчание. Все пак Господ си знае работата.

aбе тая адвокатка не я ли е срам въобще да подкрепя обжалване,тия двамата на разстрел никакво дело та и после с наште пари да ги храниме толкова години

Мисля, че имаш много бегли познания за човешката психология (да не кажа никакви). Тези хора не са като нас, те не си дават сметка какво реално са извършили, нито им пука, тъй като имат психика на първобитни, на животни. Не си мисли, че съвестта им някога ще проговори. В психиатрична клиника ходят болни хора, а не хора, които са жестоки по своята природа, а на теб ти се струват психически увредени. Относно приказките са "съжалението", това са любезните съвети на адвокатите им с цел признаване на вина, бързо произведство и постигане на споразумение за минимални присъди. Искрено съжалявам хора като теб, които не живеят в тоя свят. Може би е необходимо да се консултираш със специалист, за да преосмислиш някои съвременни понятия. Всичко се дължи на възпитание и възприятия. Техните са изкривени, както и твоите, но ти си изкривена в обратната посока (така да се каже). Такива като теб, са обикновено носители на наградата Дарвин. Тотална липса на чувство за самосъхранение.

Много добър и умен коментар.Напълно го споделям.Рядко чета нещо,което да ме впечатли.Браво!

Това са хората , които поддържат доброто ниво на ДИР.Това показва че в България има доста свестни хора.

Моме, говориш глупости вече. Спри се, че взе ставаш смешна! Как точно според теб трябва да наранят нежните им души, че да ги заболи най- много?! Смърт! Единствена справедлива присъда в случая! Смърт и за двата изрода!

абе така трябва с такива!Те много се навъдиха такива,именно заради чувството си на безнаказаност!Ако това станеше с твоя близка или недай си боже роднина и ти щеше да искаш същото като повечето тук!

За такива боклуци,трябва да има специална присъда а именно Смъртно наказание за особено жесток случай!Какви са тия 15 години затвор?!Или смърт или доживотна,без право на замяна!Какво като съжаляват?! Това няма да върне убитото момиче,нито ще облекчи мъката на близките !

Кръц на тестикулите, ку ще да ма имаш за лош чиляк.

Ако да съм европеец, значи да забравя какво е справедливост, и такива като теб да ме превърнат в зеленчук, който щастливо да поглъща гупостите които се леят от телевизора... По-добре да си остана човек, т.е. не европеец, а българин.

Драга Марлене...все още страха държи атеистите в състояние на сковано бездействие...но съдейки по злобата и омразата които изпитват един към друг...когато дойде момента да бъде пуснат духа от ботилката познай до 3 какво ще да става по тази изстрадала земя..

Проблемът е, че са си съвсем нормални. По света има не малко изроди, които убиват по този начин само и единствено за удоволствие - тези са точно от тях.

След това което си написала ми е много интересно,ти какво наказание мислиш че заслужават,Да ги напляскат и да ги пуснат? За мен доживотна е малко в случая!

Само да мога да ви докопам ще видим дали не ти се дават пари за аборт,за тези двамата само гавра цял живот всеки ден много бой и брутално а не затвор или смърт

В нормалните страни ги бесят или ги слагат ан електрически стол. А, у нас... много вероятно да стане това, което казваш. И секи ненормалник ще знае, че е нужно да е максимално жесток, за да го пратят /ако го хванат/ на почивка в психиатрията.

Смъртна присъда без право на замяна, в килия заедно с най-жестоки рецидивисти и извратеняци. Да съжаляват, че са се родили и до сетния си част да страдат и изпитват непоносими душевни и физически мъчения.

Ц, не са добри, просто са нормални хора. Виж се ти при добър психиатър.

Може би няма да е лошо някой 120 килограмов боксьор да ги "понашамари" и да им поскача по главите и коремите... ей така, от ревност...

За доказани убийци само смърт! Тези трябва с бръснарско ножче да ги нарежат!

Четейки ужасните неща, извършени от тези ... същества, се питам може ли това да са човеци?!... Не вярвам разкаянието да е искрено ... а извинението звучи като ... гавра с близките... Подобни НЕчовеци трябва просто да бъдат забравени с десетилетия в някой затвор (за наказание, но и за респектиране на потенциалните престъпници) За мен те са еманация на чистото зло.

Всеки да бъде завързан за 2коня и да бъде разчекнат по този начин! Особено оня злодей"афектирания"!Заслужават смърт по най-жестокия начин! Никаква милост,никаква защита! Тези изверги не заслужават нито милост,нито защита!

Каква гадина трябва да си за да работиш като адвокат на тези твари,вярно е,че всеки човек има право на защита,но ЧОВЕК