Убийство и самоубийство по време на събор във врачанско село

41-годишен мъж е застрелял свой 57-годишен приятел, след което е отнел собствения си живот

Обратно в новината

Коментари - Убийство и самоубийство по време на събор във врачанско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След тоталното съсипване на КУЛТУРАТА ни чакат мноооого подобни неща. Като човек вътре в това да ви кажа, че ако някой ви каже, че за култура се отделя малко, ще ви кажа, че това хем е вярно , хем не! Ако това дето се отделяше за култура отиваше там дето трябва щяхме да сме просперираща нация в Европа. А сега се лапа от едни некадърници дето са опростачават нацията и това е то! А пък представям си ако за култура се отделяше достатъчно и всичко това отиваше при правилните хора ........ Тъкмо с връщам от турне в чужбина и ми се плаче какво е в други страни в Европа ( въпреки, че и там върви опростачаване) и какво е у нас. Не само ми се плаче, а ми идва да се хвърля отнякъде

АКО МЕ БЯХА ИЗХВЪРЛИЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА , КАТО МРЪСНА МАЧКА /пепе-то / , И АЗ ЩЯХ ДА СЕ ПУШНА !

Немаше такива работи.

Лека полека американското безумие и извратеност навлиза в България.Как ще си върнем родината която имахме при соца?Само това ни е спасението.

Мутрите и МВР с това се забавляват - Targeted Individuals

слаба психика меки капачки + алкохол = на трагеия

Гей история с неочакван край. Няма как мъже да си гостуват често освен ако не се чукат често.

На теб колко , често ти идват гости?

Айде, един гей се засегна. Ами мъже не ми гостуват.

В казармата, имах един редник от видиско. Та ми е споменавал, че къща в която няма тон ракия и поне 5 тона вино, не е къща. Интелигентно момче беше, сега е сравнително успял юрист в София. Гостувал съм му. Та, любопитното - в този край като се гради къща, първо се прави бурето /огромно/ в изкопа. После се гради къщата около него. Бурето няма вече изнасяне.

нерде Долни Вадин....

И на сутринта като изтрезнеят има да се вайкат каква са я свършили. Алкохолът е дрога номер 1 на насилието.

Установена е причената за самоубийството. Двамата са били интимни партньори, последователи на Коста Копейкин и Путин. След погрома над руската армия в Харковска област, виждайки изхода на войната, решили че не им се живее в свят, в който Русия вече няма да е жесток агресор и окупатор на чужди територии и сложили край на живота си.

Смотаняк да лапаш на копейкин салама

Аз като казвам , че западноориентираните не сте като нормалните хора, трябва да ми вярвате.

Вероятно от ДНК анализа на материал взет от края на дебелото черво на жертва #1 ,ще се открие отговора за мотивите на престъпното деяние и последвалият инцидент със законно притежаваният пистолет на жертва #2.

Булгаристан.Това диво необразовано племе и слеДд още 1300г. ще си е същото.

Ужасяващо е нивото на народа ни. Пълен отказ от мислене, от логика, от мисъл за бъдещето и осъзнаване на настоящето. Войнстваща и агресивна посредственост, която се представя за народ, но която няма нищо общо с националните ни идеали и с идеята за България. 33 години промиваха мозъци, деца бяха отглеждаи пред телевизорите с американски екшъни, докато родителите работеха и нямаха време да им обърнат внимание и да ги възпитат. 33 години уж демокрация, когато ни убедиха, че всеки дебил и тираджия може достойно да управлява България и че няма нищо лошо в необразованите, в простите и неуките, тяхно е царството българско. Днес не смеем да направим забележка на обслужващия персонал, защото глутница сервитьори и шофьори се нахвърлят като хуни и ни обиждат. Не смеем да кажем истината, че някой е прост, неук и некадърен, защото веднага ни обвиняват за злобни и невъзпитани. Не смеем да кажем, че царят е гол, защото това е политически некорекно. Днес е политически некоректно да кажеш, че някой не става за депутат, защото е тираджия, сервитьор или готвач. Веднага себеподобните му и псевдоинтелигенцията надават либерален вой, защото уравниловката днес не дава равни права, а мачка всеки до сива и безмозъчна маса. Професор Иво Христов го беше казал преди няколко години и всички дебили вкупом се припознаха и побесняха. Аз лично не се засегнах, защото не се смятам за част от 80-те % дебили. Но го отрекохте него, който ви каза истината. И слагате на пиедестала недостойни, неуки, необразовани и неграмотни. След което ревете, защо държавата отива по дяволите.

Отрицателната селекция започна по-отрано - преди 80 години - на днешните дебили родителите ги възпитаваше геният от Правец!

Добре, че от време на време в историята се появяват разни "гении" та да има с какво да оправдаваме собствената си некадърност.

Чак пък от обслужващ персонал и прости политици да те е страх - малко прекалено шубе.

Нивото е верно ужасяващо.Можеше ,в този случай да не се използа огнестрелно оръжие.Има много по елегантни методи за комуникация между влюбени.

Във Враца не знаят как да пяит.

личи ти, че изобщо не си наясно по въпроса.

Либофф!

Алкохола е една от най-гадните дроги ,а е легална. Марихуаната те прави спокоен, а е забранена. Сбъркан свят...

Не си прави мръсните пропаганди за прокарване на дрогата.

А ти пий по малко!

Не е като да не съм пробвал и от двете ;)

Кобилата го ритнал.

То пък сега едни събори-дъбират се да ядат и пият и ето резултата. Навремето какви събори имаше

Любовна драма .... Мир на праха им!

Свършили са кифтетата и ракията на събора

Възможно е да са анално проявени