Вандали сквернят гроба на убитата студентка Вероника

Вандали оскверняват гроба на убитата преди две години във Велико Търново студентка Вероника Здравкова, оплака се баща й Трайчо Трайков.

Обратно в новината

Коментари - Вандали сквернят гроба на убитата студентка Вероника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шибана циганска сган, и патрон е много за тия човекоподобни.

А скрийте го, ващамама!

Знаете ли, колко има осьдени на ПРОБАЦИЯ, или по- точно казано, на обществено полезен труд? Мнооооого! Ако всички те изпьлняват наказанието си с метла и лопата-милата ни Родина ще свети от чистота!!! Ама осьдените са повече врьзкари....коментарьт оставам на Вас!

След като ни продъниха ушите със снежното бедствие, на престъпниците не може ли да се връчи по една лопата и да им се определи норматив за 8-часов работен ден?

Бащата, какво чакаш, някой друг ли да ти свърши работата, за всеки българин най-малко десет цигани.

Това не е нещо лично към момичето, а просто виждат храна и вещи и ги взимат, има и животни и те така се получава. Това е на всяко едно гробище!

простотии пишете бре? в Търнов град бездомни кучета няма ли?

искам връщане на смъртното наказание аз не сам гласувала за премахването му!!!!!

Не може! Вече сме в Еврогейска общност, а там с толерасти и им е хубаво да ги мачкат политици, право защитни организации и малцинства.

Дотук ли се докара великия български народ? Ще молят да не му дават амнистия, за да не посегнел на тях или на други. По-добре да се молят да му дадат амнистия и да го хванат в някоя тъмна уличка без свидетели и да се разплатят с него. Само това остава вече след "качествената" работа на сегашната "прокуратура".

Жалко за момичето! За съжаление, има много гробове, които са с разбити паметници, потрошени плочи, осквернени с грозни и неприлични думи и изрази и какви ли още не поругавания.... ама за тях не се пише! И тук ли трябва да делим мъката си?! Наказания! Трудови лагери за извършителите!

Не ги мислете, има Кой да ги съди...

Абе какви 30 години, какъв доживотен затвор? Нали този изверг ние от нашите данъци ще го храним и ще живее на наш гръб. За такива доказани рецидивисти и особено жестоки случаи да се отворят урановите мини в Бухово и тези да се пращат там, поне да има някаква полза за обществото от тях. Иначе ще си живее, ще се храни, ще пуска молби за помилване и накрая след 15-20 години ще излезе и ще разплаче друго семейство.

На сапун....

Установено е, че са цигани от Никопол. Безбожници и изроди! Искам да чуя тия от бхк (българския хелзински комитет-нарочно с малки букви) какви ще ги дрънкат и мрънкат.

Каквито винаги си ги чувала да мрънкат... За тия оправия няма, освен ако не извадят "късмета" някой рецидивист да попадне на тях.

Горките циганчета! Принудени са да търсят храна на гробищата. Каква е тази държава, която не се грижи за гражданите си в неравностойно положение.

Не е първи и няма да е последен случай. Просто се използва името защото нашумя случая Всеки знае как мнгалите обикалят гробищата и мародерстват, особенно по Великден.

За убийство до животна присъда или връщане на смъртно наказание.

Съвет: На гроба на Вероника да се поставят двама снайперисти скрити на безопасно място и на следващата коледа злосторниците пак да заповядат!!! Стрелба без прадупреждение!!! А за убиеца - преразглеждане на присъдата и замяна с доживотна!!! А моето мнение е за връщане на смъртното наказание!!! Не ни интересува мнението на ЕС!!!

Защо превръщате гробът на момичето в биташка сергия? Сложете цвете, запалете свещ, прелейте вода или вино и се помолете за душата и. Бог да я прости!

Каквото поискат това ще направят ! Да се крият ли ?! Естет ?! Не сте стъпвали по гробищата и не сте виждали нещастието на хората. Пълно е със убити млади хора и деца ..... резултат от избухналата либерастия през 1989 г.

Защо да се крият? Написал съм го ясно: Сложете цвете, запалете свещ, прелейте вода или вино и се помолете за душата и. Кое не разбра?

Докога нашата умираща държавица ще търпи паразитите, наречени цигани??? Защо всички, на които плащаме заплатите, си затварят очите пред престъпния етнос, който краде , вандалства, убива??? Ако нашите корумпирани политици не сложат циганите в ред, ще трябва народът ни да изчисти страната ни от смрадливата сган!

щом не са откраднати играчките, а само разпилени и разкъсани, значи е било куче !

Ей мангуста,стига си писал глупости,кучетата не са тези,които поругават гробове.Все с кучетата ще се оправдаваме,също както с контейнерите за смет,кучетата.. ами тия долни измекяри тършуват вътре , и после бомба гръмнала .

цигани ...

Вече много ми идва от безобразията на тия смрадливци.Убиват и ограбват възрастни хора,изнасилват,телефонни измамници са,раждат на 10 години ,в резултат на близкородствени връзки се раждат деца с малформации,за които се грижим ние- българите,бият и изнасилват децата си,поругават и обират гробове,мърсят и чупят всичко около себе си,/ жив пример е оборотен блок ,в съседство,в който общината имаше неблагоразумието да пусне цигани- ей,разрушиха блока,първо изчезна дограмата,после палеха огньове вътре в стаите,накрая вече не използваха асансьор,а по терасите се катереха като шимпанзета/, подиграват се с Национални светини,изсмукват всички помощи,които иначе биха помогнали на българи.Къде си чичко Адолф ?

Не са вандали, вандалите са това: "Вандали (лат. Vandili) -съюз на източно-германски племена, близки до готите, който влиза в състава на Римската империя през 5 век и създава в Северна Африка държава със столица Картаген. Подразделяли се на две - силинги и хасдинги (или асдинги)." А осквернителите са цигани, от най-мизерните, да не кажа другата по-точна дума, че ще ми скрият коментара!!! Но всеки ще ме разбере!!!

Преди 1989 година ... сещате се - другарят Макаров, след полунощ, с ед0ин изстрел в тила и въпросът приключва ... завинаги ... няма амнистия, няма лабаво. Но пък ни липсваше "демокрацията" - ами няма пълно щастие.

абе не беше така ама айде ...Точно бай Тошо ги развъди ..

Аз си мисля, че дори и в затвора има доблестни българи, които знаят какво да правят с този мръсен българоубиец....не се безпокойте...тоя жив не би трябвало да излиза от там ...та дори и след 10 години... хайде честито!!! Ами бай ти Чуков казва" каквото повикало, такова се обадило....може и с тесла....

с такивова общество какво очаквате да се случи. само пропадане. циганизация

тговорът е Белене, да го ядат прасетата, мръсния циганин.

Отговорът е Хитлер!

TIREX

нали уж за убийства и тежки престъпления няма съкратен процес? до кога тази помилваща мярка ще съществува? защо няма каторга?

Мръсни животни са тия цигани бе. Единия уби момичето, а другите сега търсят "мъст".

Някое куче е минало и е раздърпало играчки и от това се прави новина.... Не оставят умрелите на мира - от всичко трябва да се прави драма и пари :(

"И в двата случая извършителите са установени роми от Никопол, но наказания не са наложени." Някакъв коментар, циганолюбецо?

Роднините на убиеца, няма кой друг. Това е 100% циганска логика, въпреки че всички сме птички Божии. Злината върви ръка за ръка с простотията.

Mein Kampf

Настоявам ромът да бъде пуснат незабавно от затвора, а родителите на девойката да му платят за неимуществените вреди. Все пак човечецът е бил дискриминиран като представител на малцинство и сигурно е бил травмиран, за да посегне, още повече, че девойката не е носела бурка, както Аллах е повелил.

То да е само нейният гроб... Хиляди гробове са така! Мангалите масово оскверняват гробовете на нашите близки за да търсят накити,за тях няма нищо свято на този свят,най важното е да крадат да живеят на гърба на хората!!!!! Циганина е чиста болест!!!!

СМЪРТ НА ЦИГАНИТЕ!!!

Е добре де - след като вандалите са ясни и не могат ли да бъдат прибрани за 24 часа за "справка" и след това да не могат да се хранят сами поне 3 месеца?

Да очакваш помощ от държавата е нереално. По скоро намираш някой в затвора да го убие и да се приключи с тая агония.

Горките хора, много неща ми иде да напиша, но най-точно ми звучи думата-унижен. Унижен и смачкан е днас българинът от цигани, политици, съдии, закони. Поне по турско робство имахме насилници от друга държава и религия, а днес сме унижени и смачкани от собствената ни страна и сънародници (не визирам циганите-те са безмозъчен инструмент в ръцете на нашите съграждани по върховете).

най-ми звучи думата наглост,докаго тези дето умират да се правят на някакви мъченици ще ни занимават с проблема си,сега пък и закони ще пишат,нечувана наглост,това е думата

ти си можел да пишеш на български,мангуста такава

Аз съм съгласен да плащам допълнителен данък- по 100лв. на месец, но да зная, че като хванат мързелив циганин да краде, убива или мародерства да го вкарват в затвора с доживотна присъда. Тога и останалите ще се интегрират, а така като не ги наказват те нямат никакъв мотив за промяна..... или пък за образоване. Ех защо нашите тъпаци са попречили на германците през ВСВ.....

Няма ли доброволци които да правят хайки и да ги млатят тия? Аз понеже съм по-млада жена и не ме бива в боя (но пък много ми се иска да участвам) съм готова да платя за подобно нещо! Ако някой има други идеи за РЕАЛНО справяне с тия изроди да споделя!

220 волта при контакт и това си е

Живея в чужбина и изкарвам добре, и с най-голямо удоволсвтие бих финансирал подобна благородна кауза.

истината е една - за циганите няма нищо свято, освен собствените им традиции, да се женят за малолетни.

ЩОМ КРАВАТА СТАНЕ ГОДНА СЕ ЗАПЛОЖДА! СЪЩОТО Е ПРИ ВСИЧКИ ЖИВОТНИ, НЕЗАВИСИМО ГОВОРЕЩИ ИЛИ НЕ :)

в района, да приклекнат близо до гроба и когато се появят тези от Никопол...

САМО ОТ ТОВА РАЗБИРАТ ТИЯ МРЪСНИ ЖИВОТНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На тези роми им пожелавам на плюш да лежат и да гледат цветята откъм корените.

Знае ли някой дали осъдиха циганите, които убиха Стоян Иванов в Правец преди няколко години?