Двама ритали Стоян до смърт

Двама души са ритали студента Стоян Балтов до смърт. Това категорично е установило разследването, съобщи “24 часа”.

Обратно в новината

Коментари - Двама ритали Стоян до смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Vseki moje da prichini nepopravimoto, dori i az ili ti, shofiiraiki bezrasudno naprimer, dali si se zamislial?. Vinovni sme vsichki che ne vuzpitavame zadryjiki v decata ni. A sega e po vajno da suzdadem normi na povednie koito sa dopustimi za nashto obshtestvo. Da pomechtaem malko ...koleda e, vse pak jiveem v realnia sviat suzdaden oht nas samite, kakvito sme nie takiva sa okolnite......

веднъж писах от името на варна* ...отсъстваше дълго. ..много е трудно да предизвикаш отношение към събитие с няколко думи и точки....варналията не ви обижда, а вие сте моралните родители на убийците на стоян...честито - преживяхте , кой с кого и защо е убил стоян- защото не е бил като убийците си-----бил е силен, самостоятелен и твърд до край. достатъчна причина за озлобени кучета.

и се умилявам от първосигналното поведение на отговорите към варналията (16.12.2008 г. 08:51ч.). човека ви ръчка с остен за отношение към събитието - а вие забравяте за стоян и се държите като побойниците. прост народ- беден народ. язък че сме наследници на хора изпреварили с идеи и поведение много европейски държави. затова сте роби , защото само силни хора позволяват безнаказано някой да ги ругае или да им се присмива...... е,.. давай варна , май много дрънкам....

Sledkato 500 lv. struva edin 4OVE6KI JIVOT,za kakva DARJAVA i za kakva SPRAVEDLIVOST GOVORIM TUK!!!PALNA SKRAB I TRAGEDIQ E NA6ATA DARJAVA,ZATOVA EMIGRANTITE KOTO MEN,NIKOGA NQMA DA SE RE6AT DA SE VARNAT PRI TOVA BEZAKONIE!!!

Тези младежи трябва да си понесат последствията за необузданата си жестокост и шестимата.Прокуратур да се самосезира за останалите момчета ,които са предизвикали побоя като за съучастници.Трябва всеки в държавата да знае,че постъпките му му носят съответните последствия,да има справедлива наказуемост тогава може би ще оцелеем.

zasto ot zialia mi komentar e pysnato samo edno izre4enie

Те спонтанно са го ритали в главата до смърт, не е планирано, просто са го ритали след като е паднал.Да ти имам гледната точка

Защото има въпрос: Умисъл - има два вида - пряк и евентуален. При прекия - искали са да го убият; при евентуалния - допуска ли са, че могат да го убият, но са мислели, че няма да се стигне до там. За мен това е евентуален умисъл, а не непрадпазливост, защото са ритали жизнено важен орган. Непредпазливост може да има например, ако застрелям някого в крака, а той почине или в случая ако го бяха ритали по задните части и от това последва смърт.

Не може да риташ някой по главата и да не допускаш, че може да последва смърт. Това си е евентуален умисъл. Изключително много съжалявам, че пуснах няколко мнения, с които исках да разясня някои неща, които четейки видях, че масово не се знаят, както и основни принципи, които масово се пренебрегват....полу само псувни и това достатъчно говори за обществото ни. Нека да наказваме всички със смърт, на площада и без съд, това ли искате?!?! Потресена съм не само от поредната безсмислена смърт, но и от невежеството на народа!!! Това е типично за българина!

Те спонтанно са го ритали в главата до смърт, не е планирано, просто са го ритали след като е паднал.Да ти имам гледната точка

Добре де, какво означава неумишлено? Ако риташ някой в главата, какво очакваш да стане, да му излезе цирей на задника ли?!?!

Добре де, какво означава неумишлено? Ако риташ някой в главата, какво очакваш да стане, да му излезе цирей на задника ли?!?!

Те спонтанно са го ритали в главата до смърт, не е планирано, просто са го ритали след като е паднал.Да ти имам гледната точка

Ако и тоя път съдебната система се изгаври, просто не знам... ТАЯ ДЪРЖАВА НА БОКЛУКА ДА ИДЕ-МАЛКО ЩЕ Е! ГЕНОЦИДА НАД НАРОДА ПОД ВСИЧКИТЕ МУ ФОРМИ, Е НЕТЪРПИМ, НО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДОКАТО СИ ТРАЕМ КАТО ОВЦЕ!

Съдебната лекарка с двамата сина,застрахована ли се чувства6?И умните,възпитани и фини деца като Стоян имат нужда от развлечение понякога!Не ми казвай,че децата ти никога не се забавляват,каквито и сухари да си ги направила!Само би се радвала и гордяла, ако поне малко приличат на Стоян.Децата ни трябва да са защитени в тази сбъркана държава и да могат да вървят по пътя си без постоянната заплаха за живота и здравето си.Жалко за добрите,честните,умн и способни деца,които са непригодни в тази агресивна,първична и жестока страшна наша България!Бог да ги пази!

неумишлено е защото те не са искали да го убият, не са го планирали, просто са му нанесли тежка телесна повреда, в резултат на която е възникнала смъртта. неумишлено не означава, че убийството трябва да е станало случайно или по невнимание.

Убийството НЕ е умишлено, защото първо не е планирано и второ младежите не са искали да го убият. Много точно е казано в статията, това е смърт след телесна повреда. Което ще рече, че извършителите ще получат около 5 години, и ще лежат 2-3 години !!! Това са фактите, колкото и да не ни харесват !

Неумишлено причиняване на смърт е на 4мата , които са го съборили, а другите 2ма които са го ритали в главата след като е паднал си е абсолютно умишлено.

неумишлено причиняване на смърт след телесна повреда kvo stava baxti darjavata bahti bezo4ieto neomi6leno da im go navra na tes det sa glasyvali tez zakoni alooo варналията stiga gleda filmi sles na zemiata 6toto ytre kato gatnat brat ti ba6tati dryga pesen 6e peee6 pedal misli kato normalen 4ovek takiva drisni kato tebe im e toplo na gaza i palno korem4eto no kato ti go zavrat na tebe i dai boje da stane 6e se seti6 koe e tyk i koe v holivut bokluk iskriven

ОЩЕ В СЪДЪРЖАНИЕТО НА СТАТИЯТА СИ ЛИЧИ, ЧЕ ИМА ЕЛЕМЕНТ, КОЙТО ЩЕ ОНЕВИНИ В ЗНАЧИТЕЛНА СТЕПЕН УБИЙЦИТЕ. КАКВО ЗНАЧИ НЕУМИШЛЕНО ПРИЧИНЯВАНЕ НА СМЪРТ ? ТОЧНО СИ Е УМИШЛЕНО СЛЕД КАТО В РЕЗУЛТАТ НА ЗВЕРСКИТЕ УДАРИ С РИТНИЦИ Е ПОСЛЕДВАЛА СМЪРТТА НА СТОЯН. ИНАЧЕ ЗАЩО ЩЕ ГО БИЯТ, АКО ЦЕЛТА ИМ НЕ Е БИЛА ДА ГО УБИЯТ. НЕКА ТЕЗИ ИЗРОДИ ГИ ПОКАЖАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ПО ВЕСТНИЦИТЕ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ. СНИМКИТЕ ИМ ДА БЪДАТ РАЗЛЕПЕНИ ИЗ ЦЯЛА СОФИЯ ПО СТЪЛБОВЕ И ДИРЕЦИ, ТАКА, ЧЕ МАЙКИТЕ ИМ ДА НЕ МОГАТ ДА МИНАТ ПО УЛИЦИТЕ ОТ СРАМ. ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОЧНО ТОВА. СЪМНЯВАМ СЕ ОБАЧЕ ДАЛИ ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ, ИМАЙКИ ПРЕДВИД КОРУПИРАНАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА.

И 6-тимата са еднакво виновни. Изобщо не е важно точно кой от тях е нанесъл смъртоносния удар.Жалко че пак ще се извъртят така нещата че максимум 2ма от тях ще поличат 2 години затвор..

Az predlagam da Hodim da neritame i da o4istim vsi4ko jivo iz parlamenta, ama neumi6leno!!!

Пич, по принцип си прав, НО в Бг на 1 търсещ справедливост ще изскочат 10 юристи, които като хиени ще го съсипят и от 10 кладенеца вода ще съберат за да му докажат че жертвата е виновен, а палачите имат права! Е ТОВА Е ПРОБЛЕМА ! в това че за да си съдия, адвокат, юрист... ТРЯБВА ПЪРВО ДА ИМАШ МОРАЛ И ДА СИ ЧОВЕК С ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ И С ОТГОВОРНОСТ КЪМ НАРОДА И РОДИНАТА СИ... пък после прави закони, съди и ги прилагай... е това ни е проблема и това ни отличава (и заличава) от нормалните страни, които бързо се отдалечават напред!

mai trqbva da stane ne6to kato v susedna Gurciq, za da prestanat da se podigravat s naroda, prekaleno mnogo zapo4naha da se ulivat i da si pozvolqvat vsi4ki... Trqbva da slojim krai na vsi4koto unijenie vednuj za vinagi! A se e vidqlo 4e ako ne napravim ne6to sami ne6tata 6te stavat ot zle po-zle, i 6te zapo4nem da se izbivame za 6tqlo i ne6tqlo :((((

Г-н президент,не си правете PR акции,а хубаво преценете кой ще амнистирате по КОЛЕДА.Вече е решено,но все пак ще пуснете извън затвора хора нямащи задръжки,гладни за ЖИВОТ и може би за отмъщение,представет си не дай си боже какво може да стане... Отностно мненията във форума:ХОРА,ДА ВНИМАВАМЕ КАКВО ТОЧНО ИСКАМЕ И ЗА КАКВО ЩЕ СЕ БОРИМ.Не искам да ме разбирате погрешно,но ВОЕННАТА ДИКТАТУРА И ПОЛИЦЕЙЩИНАТА НЕ СА ПО-ДОБРИ ОТ СВОБОДИЯТА.

Според вас по-добре 100 виновни навън, отколкото 1 невинен в панделата БРАВО! Ако изясня тази ваша мисъл на човешки език тя означава: ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ЗАТРИЕ НАРОДА БЪЛГАРСКИ, ОТКОЛКОТО ЕДИН КОПЕЛДАК БЕЗУМЕН ДА МУ СЕ НАРУШАТ ПРАВАТА ДА БЕЗЧИНСТВА ! Е ТОВА Е ! А пледоариите си ги заврете в смрадливите гейски задн.ци! И ИЗОБЩО НЕ МИ ДАВАЙТЕ ПРИМЕРИ С НОРМАЛНИ СТРАНИ!

Моите уважения към професията ти приятел, но тук вече леко лазиш по нервите. За теб всичко това е поредния казус, така ли?Ти разбираш ли изобщо, че говорим за човешко същество убито като куче, къде тук изобщо може да става за човешки права към тези кретени и право на защита? Това ли според теб е мисията във вашия, на юристите, живот-да намерите начин да оправадаете малоумието и кретенизма? Сигурно водите горещи спорове с твоите колеги кое е правилно тук и кое не? Вие сте най-страшни за нашето общество бе пич. Онези отрепки, те са ясни, болни хора, увредени мозъци, няма какво да ги мислим, ЗА САПУН ВСИЯКИТЕ!!!!!!!!. Но вие имате нещо главите си,но го използвате за кофти работи. Затова и всеки изрод има шанс да се измъкне накрая, защото все ще се намери някой философ който ще приеме като въпрос на чест това да измъкне тези кретени от тази невъзможна ситуация. И какво, ако успеете ще си напраите ли бляскав купон за поредния ви успех а? Какво ви става бе хора!!!!!!!!!!!!!! И наистина само тези двамата ли ще го отнесат? Нима биенете е нещо неподлежащо на гонене от закона и не наказуемо? Е от какво да имат страх разни такива тикви като тия шестимата? Да ви плюя на образованието и на проблемите ви които решавата, тръгнал да търси справедливост в простия факт-6 човека нападат 2-ма и единя умира.Тук факта е, че 6 човека нарушават брутално всякакви норми и се правят на господ. Следващия факт е,че се намират и юристи които се задълбочават да не би някои от тях да бъде осъден несправедливо. Намали пряк контакт с убития,значи не са виновни,аре бегайте си......От тук нататаък всеки да си вади изводите в какво болно общество живеем и как се оцелява........ходи си изяж дипломата някъде.....

Този индивид, т.нар. Варналията, без съмнение страда от разстройство на личността. И тъй като това разстройство, което на медицински език се нарича шизофрения, е в напреднала форма, т.нар. Варналията не престава да ни напомня с повод и без повод за своето съществуване. За съжаление при него се касае за тежко заболяване на личност, която при това е с незавършено основно образование. Тази необразованост се набива на очи веднага, щом прочетете неговите бисери. Това наистина са бисери, които си заслужава да намерят достойно място в появилите се напоследък книги, с които се доказва наличието на стресираща неграмотност при голяма част от българското население. Анализирайте например неговото уникално изречение хахах абе геичовци тиа работи стават по цял свят кво циврите бе хаххаха. В това има най-малко десетина грешки от стилов и граматически характер, които заедно с липсващите препинателни знаци стават дори повече. За мен това е едно вопиющо неуважение, по-скоро гавра с родния ни език, съчетано с накъсана и неадекватна първична мисъл, характерна за шизофренията. Поради всичко това съм убеден, че се касае за болен варненски циганин без образование, чийто свят е ограничен единствено до него и неговия катър. Чрез невменяемите си послания във форума той постига обаче важна цел: напомня за своето нещастно съществуване и на субекти, които са нещо повече от неговото хайванче. Естествено е, че този болен циганин никога не е бил в София, още по-малко в студентското общежитие. Не се чудете и относно това, че той веднага взема страната на убиеца, който, доколкото ми е известно, е малко по-образован от т.нар. Варналията, защото имал ЗАВЪРШЕНО основно образование. Обяснимо е следователно откъде идва злобата на т.нар. Варналията към убития студент-фармацефт от завистта на ментално недоразвит циганин към един студент-отличник.

Оставете Варналията на мира! Той само провокира или проявява някакъв вид зевзелък. Такива като него трябва да бъдат елиминирани, все едно че не съществува и никога не е съществувал.

Ei,varnaliqta ne sum pedal no ako mi zastane6 6te te 6ibam,gad mrusna.

От всичко, което става в обществото ни се разбира, че то цялото вони. Убит е Стоян-да бъдат осъдени на не по-малко от 20 г. убицийте, а не вторият освободен за 500 лв., защото има връзки на 18 г., а останалите съучастници по на 5 години. След такова наказание друг път няма да гледат и да се кефят. Да се издирят побойниците на Дани от Варна, който се е прибирал от Дания, които са му спукали черепа от бой и те също по на 18 години, да видим друг път ще посягат ли. Нещо повече като видят човек ще бягат. Полицията въ Варна си знае контингента, така че ако иска ще хванат побойниците. Това момче ако оздравее, никога нямадаиска да живее в България. Разбирате ли това г-да управници, нали искате да върнете младите хора? Обстоятелствата в държавата налагат приемането на смъртното наказание. В най-демократичната държава САЩ има смъртно наказание. А защо у нас да няма след като има подобни престъпления? Смърт за Влади и приятелетят му, и по над 5 години за приятелите им/публиката/.

Доживот за тия изроди. Иначе когато излезнат ....

забравих да кажа , че майка ми освен , че е дърта курва.. е и мустаката..

БГ МАГИСТРАТ (16.12.2008 г. 12:19ч.) ЯВНО ПРЕДУМИШЛЕНОТО УБИЙСТВО, СПОРЕД БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ ТРЯБВА ДА Е ПОДКРЕПЕНО С НОТАРИАЛНО-ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НАМЕРЕНИЯ ЗА ГОРЕСПОМЕНАТОТО... ИНАЧЕ СЕ ТЪЛКУВА КАТО ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО.... ДА Е БА ТЕЗ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ БЪЛГАРСКИ ДА Е.БА...

Да си изпратиш детето студент и да ти го върнат в ковчег и то убито по такъв жесток начин. Не зная, как бих постъпил аз на мястото на тези родители, на които съчувствам и изказвам моето най-човешкосъболезно Според мен и петимата трябва да бъдат подведени под отговорност, защото другите трима са ритали приятеля на Стоян, който за щастие е оцелял. Вина имат и бодигардовете на заведението, които не са се намесили да спасят момчето. Какви хора станахме!Не живеем в демократична държава, а в държава, където се шири корупция, убийства, където няма морал, а всичко е подчинено на парите.Направо се срамувам..

и обичам да лапам мръсни пишки...

признавам си- хьомне съм ..и обичам да ми ръгат отзад мамули..

По телевизията дават какви ли не филми за убийства, защо да не видим тези, които убиха едно невинно момче. Защо ги крият. Нека като са толкова смели да им видим физиономиите. Това са дрислевци, които избиват комплекси. Ако гипоставят пред камерите, ще започнат да изкривяват глави, за да не имсе видилицето. Тъпи идиоти. за тикава доживотен пандиз или смърт. Президентът най-после трябва да поиска най-тежкото наказание, защото и той има синове. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, АКО СЕ СЛУЧИ С ВАШЕ ДЕТЕ, ВИЕ КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ, НАЛИ И ВИЕ ЩЕ ПОИСКАТЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ТЕЗИ ТИКВИНИЦИ. ЗАЩОТО НИЕ ИСКАМЕ ТАКАВА, ЗА ДА СИ ОПАЗИМ НАШИТЕ ДЕЦА.

ЯВНО ПРЕДУМИШЛЕНОТО УБИЙСТВО, СПОРЕД БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ ТРЯБВА ДА Е ПОДКРЕПЕНО С НОТАРАЛНО-ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НАМЕРЕНИЯ ЗА ГОРЕСПОМЕНАТОТО... ИНАЧЕ СЕ ТЪЛКУВА КАТО ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО.... ДА Е БА ТЕЗ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ БЪЛГАРСКИ ДА Е.БА...

Дереджето на нашата държава е такова, защото преобладават вече хората, които предпочитат да псуват, вместо да четат. Същите такива като теб псуват и чистотата, че им е мръсно, а си хвърлят боклука през балкона, че полицията е корумпирана, а редовно им дават банкнота, за да минат, от тези, които вечер се налюскват с ракия, пребиват жена си детето, а после псуват, че имало агресия сред децата! Ето от такъв манталитет страда нашата държава. От такива като теб, които си мислят, че живеят в някаква паралелна действителност и всички други са им виновни е всичко това. Предлагам ти да смениш фолкканала, това да е първата стъпка към промяназа по-добро.

ЕЙ ЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КЪДЕ МИ Е КОМЕНТАРА ПУСНЕТЕ ГО

А останалите ? Гледали са сеир, така ли? Доживотен за цялата тумба! Аре стига сте ги защитавали. Утре пак ще се напият и ще убият!

Съдебната ни система е една гротеска!!! Полицията ги хваща....съдът ги пуска......Това познато ли ви е ?!!!

хахахах ревливи геичовци хахахах

хахахах ревливи геичовци хахахах

до кога ще живеем в заблуда

аз ако съм на родителите си купвам пушка и ги отстрелвам тия изроди

EI,VARNANLIA KATO VZEMA 1 TARNOKOP NALI ZNAE6 KADE 6TE TI GO VKARAM.I PREZ USTATA 6TE TI IZLEZE.4u li se kvo prikazva6?

Ето едно адекватно наказание за убийците. Двама души да ги ритат 10 минути в главите, и който оцелее да си ходи.

Приберете и тия които са викали отстрани убиийте ги тия се селяни.........