Най-малко 21 убити при опит за масово бягство от затвор

Най-малко 21 души бяха убити при опит за масово бягство с експлозиви от затвор в Северна Бразилия след последвала престрелка с полицията.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега очаквам и бившият им президент Луис Инасио Лула да Силва, да бъде застрелян при опит за бягство. Там проамериканските сили явно действат най-брутално, щом бившия президент, имащ може би най-висок рейтинг сред настоящите политици и реални шансове в предстоящата призидентска кампания, да бъде вкаран в затвора и елиминиран от политическата сцена!

Бразилските затворници, мога само да мечтаят да са български, излизаш си спокойно през парадния вход, а невъоръжените надзиратели са парализирани и посрани от страх

Надзирателят играе според тоягата. В Бразилия имат 15 пъти повече убийства на всеки 100 хил души население.

А на Сашо Нереза,на Драгалевският Крадец,на Стефан Ай Дука и на цялата им шайка не им се налага да бягат,защото изобщо не са влизали в затвора,заради корумпираната и кьорава Темида.

В Бразилия чистачките направо чистят наред...

местните надзиратели да вземат пример!

Много лоши чистачките в Бразилия, бе!

Защо не разрешат на надзирателите в България да бъдат въоръжени ? Нямаше да стане такъв резил,а щеше да има двама простреляни в краката затворници,които са се опитали безуспешно да избягат.

Очевидно не са се сетили да минат или поне да потърсят главния вход. Наистина учудващо. Нашите Гинесмени показаха на целия свят как се прави, но очевидно този свят твърде много подценява българското чувство за хумор.

Хайде сега обяснете, кой превърна България за 25 г. в латиноамерикаска държава от третия Свят ? Елитните клубове на ЕС, НАТУ ... Кой ? Кой Кой ? #Кой ?

Ами БКП, драги. Прочети малко да ги видиш как цял живот живеят като пладнешки разбойници и как цял живот крадат и карат народа да им бачка робски, а после виж как живеят някои народи в Централна и Южна Америка,където няма комунизъм и руски съветници?

Бойко ти ли си бе? Все някой друг виновен! То и в Китай има комунисти но там доста различно май!

Хайде стига с това БКП - 30 години!!! Израел е страна на 70 години и въпреки бомбените заигравки с Палестина е на светлинни години от нас. На крив демократ бекапето му пречи!