БСП изрисува Стефан Данаилов в патриаршески одежди

Председателят на парламента Цецка Цачева подари на депутата от левицата Стефан Данаилов парламентарен звънец за 70-та му годишнина. От БСП подариха на Данаилов картина, на която той е изобразен в патриаршески одежди.

Обратно в новината

Коментари - БСП изрисува Стефан Данаилов в патриаршески одежди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ламбо Супермена, кръстен така от софиянци още по времето на сериала "Всеки километър", син на генерал Ламбо данаилов, е добро момче и сам казва за себе си, че мнозина му казват: " Абе добро момче, ама комунист!" И вижте как партсекретарката и непоправима комунистка, Цецка Цачева го ласкае като стар съпартиец и такъв завинаги. ГЕРБ и БКП навеки заедно в борбата, докато ни изравнят със земята.

Кой каквото ще да казва, аз бих пил по едно, на една маса, с мастер Ламбо. И бих го слушал внимателно. Той изигра добре ролите си в театъра и киното. Игра добре и в живота, не предаде никого, не предаде и себе си. Даже се опита да спаси неспасяемото, когато се съгласи да стане кандидат вицепрезидент на битата карта Калфин. А ако Станишев имаше малко повече разсъдък в главата си мастер Ламбо щеше да е Президент, а Калфата щеше да плете крака и да фъфли след него. Но както казваше баба ми, това са минали работи. A Ламбо си остана постоянна величина, твърде висока за родната действителност.

Kalin

прав си това беше правилния ход-наистина човек който обединява всички

През целия си живот не можа да излезне от ролята на бате серго. Все си беше същия- на всеки километър ,обожаван от баби и използвали го комунета. Вярвам че е добър човек, но празен живот в прегрътка на бкп-бсп, кой ли ще го помни.

Kalin

идиот си ти.теб и сега никой не те помни нищо че още дишаш

Кен 1111, Збомогом неграмотнико, научи се да пишеш на български, ако си ходил на училище повече от трети клас...

И ПОЛОВИНА !!

Стефан Данаилов е един от най-ярките Български артисти! Стефан Данаилов си е Стефан Данаилов! Весели празници на всички, които го обичат и приятно гледане на неговите филми!

Да е жив и здрав!

Защо пък съпартийците му комунистиса го изтипосали в патриаршески одежди? Та те нали са атеисти? Патриархът ,доколкото знам, е безбрачен,стар ерген,непорочен,а т.н.Ламбо колко к.рви ,знайни и незнайни е "ошетал".

Текстът много ми хареса защото е искрена изповед на чекиджия.Може ли да си пратите адреса за да ви наемем и да онанирате на живо по интернет?Ще спечелите ммного пари.

KGB, ти жив ли си още? Явно още дишаш, но от неграмотност или от немощ изпускаш много букви и явно не си добре с българската граматика.

Ало, болния/болната-вземи се гръмни и ни отърви от теб!!!

KGB, ти жив ли си още. Спри да дишаш за да не тровиш атмосферата с неприятния си дъх. Мир на праха ти.

Имах работа, надникнах тук пак-освен нормалните хора, които се прекланят пред таланта на Ламбо, дори да не са съгласни с политичската му пристрастност (много културно и ненатрапчиво проявявана, между впрочем), тримата ненормалници IQ, KGB-то и Гаргамела, и няколко техни последователи, продължават със зловонията си из форума. Много пъти учтиво предлагам на Админа да създаде втори фекален форум за подобни нещастници-там да си мърсят и да си миришат....

Да се вменява ненормалност на някого за това, че не се "прекланя пред таланта на Ламбо", е ... да кажем не съвсем коректно. Но какво да правиш, така са ви учили, се да се (на)кланяте някому, па бил той и ... хм, средна ръка.

Еее божее ,то то не остана келява пенсионерка да не му се кълне във вечна любов на този комунярски клоун,ще си изтъркат трандафорите да му се кланят.. Също като на Бузлуджа лятото, като слънчасат и почнат да си удрят кратуните в талпите на сцената,то медитиране, то Интернационала ,то партизански хора ..не ти е работа..Цирк Позитано !

РУСЕНЕЦо, келява е майка ти, че те е родила с ограничен ум и те е възпитала да не уважаваш възрастните хора. Ти се пишеш РУСЕНЕЦА, но не си от Русе, защото там има много честни и достойни хора. Но може и да греше, все пак във всяко стадо си има мърша, в случая това си ти.

Демократе,истинските,потомствените и стойностни граждани на Русе се наричат "русчуклии"! Когато Русчук е бил град с европейска визия във всяко едно начинание,София,например е била едно село.Каквато впрочем е и сега,само,че голямо,пълно със селяндури.

И като артист и като политик - самата посредственост. Преди да ми скокнете на тема "колко е голям" ще моля това да става винаги със справка, кои негови филми, къде са давани, и с каква посещаеност. Понеже знаем, че "На всеки километер" е хит и в Монголия, то горната справка да включва страни от западната химисфера.

Kalin

Скарфейс-48 хиляди- Дами канят в Кината 1 238 000;-))))какво да ти отварям очите.И за да не ми говориш глупости най гледания филм в България за всички времена с нас 6 000 000 е Хитър Петър;-)))

ЧРД, Г-н Данаилов! Бъдете жив и здарав и все така успешен - велик артист с незабравими роли, които и днес ги гледаме с интерес! Реплики, като тази: Ти знаеш ли, че имаш страхотни очи са любими на поколенията и днес.

Само,че тази реплика му е сложена в устата от сценаристи и режисьори. Изкуствено,нали и киното е изкуство.Дори ,според сифилистика Ленин,най-важното.

ЧРД, Ламбо на 70, ама не му личи! Той е един от хората в БСП които дават разликата с ГЕРБ. Данаилов остарява като катедрала, а Борисов като цървул! Ето това е разликата между двамата и между двете партии :)

Kalin

;-)))с тоя си коментар плътно оправда думата идиот;-)))Чети коментарите хората тук-от 200 коментара само трима се намерихте да слагате катран в меда!!!-ти ,Калитко и КГБ.Силно се надявам тримата да сте една личност с различни профили-че то в всяко стадо има мърша ама ако сте един и същ поне мършата ще е по малко!

Да е жив и здрав!

Поздравления !Великолепния актьор и достойна личност!

KGB, ти си роден глупак, изграден простак и безсрамен циник. Титаните не се сравняват, те се боготворят, но за мъртвите душици като теб това е непознато чувство. ЧРД титане на българското кино. Бъди жив и здрав още дълги години да ни радваш с твоето присъствие. А тези които са бедни духом са мъртви тялом. Мир на праха ти KGB.

ЧРД , Г-н Данилов ! Прекланям се пред човека, от който трябва да се учим всички! Помията изливана по теб те излъскваше все по-вече за да светиш! Идеалите които имаше, запази и мисля ревниво пазиш , те правят ГОЛЯМ ЧОВЕК. Изигра в живота си много роли - но ролята на бояджията в политиката - отказа ! ХВАЛА! Бъди здрав!

Другарю Лампо,да участваш в президентската кампания заедно с тюфлека Калфин срещу господин Плевналиев,е все едно в циркаджийските ви сцени във ,, на всеки километър " да мяташ бомби от шишарки срещу жандармерийските шмайзери.Пълна комунярска пародия!!Ако ще и Мая и Курнелия да я извикате да играят ролите на младите Цола и Дража,догодина сте пътници ..

А бе градски, град да те чука! От ГЕРБ направо са ти промили мозъка, много злоба и завист лъхат от теб и твоята партия!

ГЛУПАК,НЕ ПЕТНИ ИМЕТО НА ТОЗИ ХУБАВ КРАЙДУНАВСКИ ГРАД. НАИСТИНА ТИ СИ ЕДИН ПРОМИТ МОЗЪК ,КОЙТО НЯМА СВЯН ДА ХУЛИ ЕДИН НАИСТИНА ДОКАЗАЛ СЕ ПРЕДИ ВСИЧКО -ЧОВЕК И ГОЛЯМ АРТИСТ. ПОЗОР ОТ ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ТЕБЕ .

Българите не заслужавате нито големи актьори, нито певци, нито спортисти, нито филми, нито песни, нито театър! Нищо не заслужавате освен остен и политици - кръвопийци! Да не вдигате глава от работа, че като я вдигнете, почвате да плюете!

Kalin

Би могло яко да се спори-явно не си гледал Данаилов в театъра.А и на тема кино също изпускаш бая негови роли.Коста Цонев да велик също-но другите изброени от теб....ами не са в тази категория.Там има един Апостол Карамитев примерно който ако беше жив сигурно щеше да е начело на тая класация но ти пак щеше да си недоволен защото Карамитев щеше да стои до Данаилов ако решеше да влиза в парламента;-)))

Kalin

От Калин орела през 50 те на миналия век до ден днешен сме имали няколко артиста и артистки обичани от малки и големи.Без спорно сред мъжете Стефан води в таз любов.Всеки от нас малко или много е искал да бъде като него.Копирал имитирал радвал .Че тук в форума се намериха идиоти които се опитват да омаловажът това е смешно и жалко и то точно по повод неговия юбилей.Малко личности в българската история могат да се похвалят че и на ляво и на дясно и в средата срещат толкова признателност уважение и любов.Цветовете са без значение пред такава личност.

ЧРД, Стефчо ! (Простено да ти е.)

Да си жив и здрав Стефчо! Когато фактите говорят дори и ЗОМБИРАНИТЕ СЕДЕСАРИ трябва да замълчат. След себе си оставяш толкова прекрасни роли! Годините нищо не ти отнемат, а само ти придават още повече благородство!

Май вие сте зомбирана, защото виждате в него само актьора, а той е ПОЛИТИК понастоящем!

да е жив и здрав!

ДО KGB-МНОГО ТОЧНО КАЗАНО. БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.

КАЛИТКОТО, КАГЕБЕТО И ДРУГИТЕ С ПОДОБНИ ПСЕВДОНИМИ! Я СИ ПРИЗНАЙТЕ КОЙ ВИ ВДЪХНОВИ ДА СЕ НАРИЧАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН - МАЙ СЕРГО ОТ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР. ПОНЕ, АКО НЕ НА ДРУГО НА ПСЕВДОНИМИ ГО ДОКАРВАТЕ !

З богом-З богом.ПАРДОН- С Б О Г О М др.ДЕЯНОВ.

Гаргамелис, АйКю,КГБ, Калитко - символ на простащината, злобата и простотията в България!

Харесвам Данаилов като актьор, но като човек ме разочарова по време на кандидат-президентската кампания. Видя се, че е просто кукла на конци в ръцете на сивите кардинали на БСП, които го използват, за да влияят върху спомените за младите години на бабите.

Kalin

Можеш да влияеш на прост човек но не и на човек като него!

Не можете да отделите актьора от политика и човека.

Да си жив и здрав, горе главата Ламбо! Страхотен човек и професионалист си!

Да си жив и здрав и все така обичан!

Честити 70 години, Стефане! Бъди жив и здрав, спокоен и бодър! Направи още някой и друг филм, учи си младите артисти в класа, радвай се на семейството си и не си туряй на душата глупотевините на някои злобари. В моята фамилия сме разни, но всички те обичаме като човек и ти се възхищаваме като артист.

Хайде стига с това"Збогом"Дайте вече друг бисер от правописа му!Май,че не се сещате да друг!А от една грешка правите фундаментални изводи.Не така!

Kalin

А презарвативите ги пази за себе си да няма такива недоразумения на природата след теб с твойте гени;-)

Kalin

Тъп въпрос.явно не знаеш защо му викат Ламбо и откъде идва това.Просто е от такъв род и един от тия които са били 23 година удавени в Дунава в въпросния шлеп от първа серия на Километрите е неговия дядо на който са викали Ламбо.така че не плюй без да знаеш!

Бъди жив и здрав и все така достоен, където и да си.Страхотен човек и професионалист.Дано Бог те дари с дълголетие за да ни вдъхваш увереност в силите ни.

Хубаво е,че хора от всички парламентарни групи поздравиха Стефан Данаилов.

Имам една идея за членовете на "Посрано 20". Защо не си направите един ник вместо 100 на ден. Искате да покажете обем и много мнения на различни хора. Той вожда ви е толкова стиснат колкото задният му двор така че смятам да сте 2-3 най много...

става само от добър артис.Примери: Гошо тарабата, подпали Райхстага, направи се на лут, проговири и на немски с некакви коне, и отърва кожата! Другия, бай Тодар, неговите артистични изпълнения немат чет и брой, и з5 години ни баламосваше парфектно.Ето го сега и тоя, третото поколение, млат, чаровен, дебел, потпухнал,отруден, Уважаван! Тихо бабички фъфлят: ко му ниссс...

И ти, и IQ-то сте един дол дренки, ако не сте един и същ нещастник! Е, всеки, както и Ламбо, както и най-големият литератор, може по някаква причина да сбърка една буква, само идиот като теб може да мисли, че е безгрешен. Но пък само изтънченият ти израз "свинско мадо в кал" показва какво мазно, лепкаво и гнусно образование си ти, КГБ! Е, той и никът ти говори доста за теб, де...

Защо се умъскъри с тия червени бандити. Честит рожден ден Ламбо!

Kalin

Е ти поне си честен и откровен.А не като колегите ти КГБ Калитко и Айкю;-)))

Гаргамел

Всички лоялни сте гьотверяни! Дупедавци на комунисти и dir - а

Kalin

ей вие двамата-събрахте се;-)))

Добър актьор, ама що се съгласи да бъде параван на кандидата за президент, онзи чиновник Калфин!?

Честито На С.Данаилов! Жив и здрав да е! А на тия от БСП да кажа-стига са се превземали , на тях им дай да "героизират" , как не са сетили,като Христос да го идтипосат или В И Ленин! Не маскарете човека бе, хаймани!

Руиз

Чеситт юбилей! Стефан Данаилов е голям артист. Впечатляващ и чаровен е е във филмите "Инспекторът и нощта", "Нона", "Иван Кондарев", "24 часа дъжд", "Маневри на петия етаж", "Дами канят". Не ми допада обаче като Майор Деянов и в "Черните ангели". Но да не се отклонявам в политиката.

Ми то именно майор Деянов и Черните ангели го напарвиха звезда,другите са само добавачни филми,ами "Иван Кондарев" не е ли филм за кумунистическата издръжливост бре...