Убиха 16-годишен тийнейджър от Кърджали в Дания

Трима са били простреляните. Кюрди са убили Тунджай Е.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека направим една равносметка: по какво си приличат евреите и арабите. Бил съм 3 год. в арабска държава и съм видял, че от арабин друг работник освен търговец - не става - много обичат да ги бие чекмеджето в корема !! "Братовчедите" им са същите. По това си страшно приличат !! Вижте: хранителната продукция - имам впредвид бързата закуска, ТЯ си е техен приоритет почти навсякъде, особено в Скандинавските страни. Изключителна рядкост са техничарите от тях, винаги са по лекия труд !! Ние - настоящите българи - сме племето в Европа, което е с най-ниска заплата от целия ЕС, които предпочитат всякакви други, но стигне ли се до нас - най-шибаната и евтина работа - поне с няколко стотици евро надолу. Аллах да прости момчето - тежко е толкова млад живот да си "отиде" !! Православен съм, но двата метра са еднакво тежки за всички !!

Примитиви.

Чиракувал е колкото да се води на работа и да взима помощи от държавата. Датчаните саси виновни че събират търъеи които не бачкат и не внасят нищо в хазната. И тая версия че кюрдите се ицбиват а той спасявал патрона е пародия разказана от други цигани или турци.. И медиите приемат всичко зс истина..

В Дания НАРКОТИЦИТЕ са скъпи и често търсени Основните доставчици на ХЕРОИН са КЮРДИ ,ТУРЦИ вероятно турчина е влязал в територия контролирана от кюрдите и е отнесал куршумите

Всички наши граждани да се прибират докато все още имат време. До 3-4 месеца Европа се готви да затвори всичките си граници и никой няма да може да се прибере в България. Продавайте всичко и ПОБЪРЗАЙТЕ да се приберете при вашите семейства и роднини защото после много от вас ще загубат всичко което притежават, имоти, пари дори и свободата си.

Противоречиш. Защо да се връщам на място където ще не затворят и ще ми вземат всичко? Не е ли по-логично СКО такива неща се случват в Европа да остана извън нея

Къде ги четете тези простотии

- Вместо да се скрие, той застанал между убийците и "патрона си" - Тъп фес, много филми е гледал явно..16 годишен работи, в Дания - може ли, законно ли го прави ?! Бил научил занаята от приятеля си в България, кога го е учил, докато е бил на 12-13 години ?! Тоест когато е трябвало да учи в училище, той е мел с метлата и е барал мъжки... глави/чки/ по бръснарските гей салони..

"Чиракувал " ???Ало,калфи и чираци е имало преди 150 години.

Е ти па що се чудиш - то западна Европа се напълни с индивиди от третият свят и положението е такова .. И аз видях в Германия 16 годишен от турция да чиракува на друг патрон от турция.... ЗАПАДНА ЕВРОПА УМРЯ - който импортира третият свят, не спасява третият свят, а сам става на третият свят.

Понеже кипетата се индефицират като братя с цел петрола ги финансират и ги подкрепят яко кюрдите. По долу са писали такива киряк петковции. Дегизират се яко и водят мнозинството кьм набелязаната цел. А палестинците какви права имат ,,петриоте кипа''.

Кюрдите са животни. Затова и турците ги колят. Никой не обича мизерни мангали кюрди. Браво на турците.

Всеки кюрд по Света е ДЛЪЖЕН ДА СЪПОРТВА БОРБАТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА КЮРДИСТАН ОТ ТУРЧУЛЯТА. Всеки кюрд плаща данък на Кюрдистан, както българските чорбаджии са плащали данък на комините за Свободата на България. Всеки кюрдски младеж и девойка, независимо къде живеят по Света, са длъжни да си отбият военната служба в Роден Кюрдистан биейки се срещу турчулята. Преди няколко години имаше скандал в ЕС, че властите на ЕС държава Белгия обявиха кюрдски девойка за терористка....защото отиваше да си отбие военната служба в СИРИЙСКИ КЮРДИСТАН. В случаят кюрда-бръснар не е искал да спортна Родината си. Такива Ванчето Михайлов и Тодор Александров са ги бесели по дърветата.

в случая и убития и убийците са кюрди - най-вероятно някакви родово-племенни неразбории... те тея се колят на всяка сватба. Ако беше организирана престъпност, убийците нямаше да бъдат задържани толкова скоро....

Ами кой командва в Европа? Кой е султана, кое е васала? Трябва само да видим кой на кого плаща. Турция ли плаща на Германия или обратно? Три милиарда на година плюс още два за тази година.

Бог да го прости,ама не е българин!

Това момче буквално се е самоубило. Все едно да легне на улицата пред колите.

Говорил е на турски....на арийците кюрди. И аз да съм и аз ще го гръмна, джагалчето.

Европа щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше негрите, мюсюлманите и циганите.

И Брюксел

и българите също

и българите също

и българите също ако ги нямаше в Европа

Тунджай, да си беше стоял в Анадола, нямаше да има български паспорт с който да ходи в Германия и щеше да си е жив и здрав.

Иван със промит мозък.....

отреклите се от българските си корени отродници с рязани пишки живеят само в Измир и Бурса. В Анатолия(Анадал) не смеят да ходят, защото кюрдите не прощават на мигранти в Родината им. Вавилон(Кюрдистан) е от Арарат до Кувейт по права линия.

Новите викинги. Само защо се стрелят тези зъболекари и адвокати? И защо работят по бръснарниците? За нашето момче е жалко, но докато ЕС не спре да се пълни с орки, ще е опасно за всички останали.

Не е никакъв наш.Освен ако и ти си кюрс

Кюрдите са АРийци. Преки наследници на мизийцине от които са троянците и основателите на Египет в Делтата. Кюрдите имат една и съща с българите АНАТОЛИЙСКА R1a1. При българите тя е 50% поради разкъсването на Босфора преди 7500г. Тракийската R1a1 е също 50% в българите и е същата с Анатолийската. Вавилонската Нова година(НАВРУЗ) се празнува от кюрдите на българския Сирни Заговезни с АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ОБИЧАИ - факелни шествия с пеене на песни, палене на кради, хора около кладите, прескачане на огъня за здраве. Предислямските кюрдски и предправославнине български обичаи са ЕДНИ И СЪЩИ. Богът ни е Един - Единният Бог олицитворен с Огъня- Слънцето. Зороастризмът е същият с Тракийските вярвания на БогАРите в Слънцето. Защото кюрди(вавилонци) и българи сме ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДИ.

Извинявам се, но не се размножавайте като невидели бе, хора. Качеството е много по-важно от количеството. Всъщност, основен проблем, дето все не им се произнася, е пренаселението на Земята с хора. Няма работа, просто няма работа и хляб. И като сте много нагъсто, има КОВИД. По-кротко с размножаването.

как ще гарантирате качество на материала преди да се е е развил в когнитивно отношение и не само..Това , че родителите са качествен материал, далеч не означава , че потомството им, ще притежева същите характеристики. Дори в много от случааите се наблюдават сериозни регресии..

в България има много по-голямо влияние върху когнитивното развитие на децата (и родителите им), отколкото родителите им ;)

Единственият начин да се гарантира качество при капитализма е да има излишно количество и конкуренция. Плащаш на турчин за ваксината, не на германец. И Майнц расте и процъфтява, благодарение на това, на на германците.

Имах една млада мароканка, постригвачка в Тревизо, Италия. От 20 евро, които й плащах за постригване, тя вземаше 3. Всичко с касова бележка, 3-те евро официално и върху тях плащаше някакъв данък. Каза ми, че рядко й се случва да постриже повече от 10 души през седмицата... 30 евро на ден, смятай ги 20 чисти, си е истинска мизерия...

Този Тунджай даже е бил нелегален работник. Бил е на 15 години, както пише тамошната преса. Изобщо, мюсюлманите си правят каквото искат помежду си в западна Европа. И си е мизерия. Е ще е мизерия докато не вземат властта. След това ще стане клане. То вече започна, сертифицирано, не е трудно да предвидиш какво ще правят бабички на власт и да ги накараш да убиват народа в страните, в които живеят. Както каза Бутефлика от Алжир в ООН преди 50 години на надменният Де Гол: "вие не може да ни забраните да живеем и да вярваме, ще ви победим, ако не ни давате нищо, дори което е в нашата земя, с утробите на жените ни ще ви победим". И са на път. Китайците използваха вируса за световна хегемония и да вземат стратегически ресурси в Африка. Ислямистите за да си имат международно призната ислямска държава. А европейците са просто опитните мишки и жертвите в концлагера, който позволиха. Е важно е че работодателя на Тунджай е бил ваксиниран. То иначе няма право да работи. Или пък не е бил ваксиниран, но нали там полицията пази културни особености...

Явно кюрдът-берберин не си е внесъл лептата за ПКК... И албанците така събираха от диаспората си в Европа за Косовската армия

коя мафия и кои народности са най-гадни. Всички съзнателни убийци са нехора. Нехора са и тези, дето експлоатират други хора. Нехора са и............много. Хора са добрите, състрадателните, честните. Ами, нека земята да е САМО за вторите. И на всички животни и растения, разбира се.

по-добре в турция да беше отишъл да работи - там заплащането е още по-малко от дания ама поне нямаше да го застрелят кюрди

Ако беше ходил на училище за да се образова, както трябва да правят 16-годишните деца, това нямаше да се случи

много образовани килъри. Това е слабо разделителна линия.

16-годишните не работят. В цивилизования свят, в който се живее много по-добре, младежите работят почасово, за да си осигуряват сами джобните и се учат на труд и бизнес. Иначе, в България също убиват - българи убиват българи. А културата убива добрите намерения.

Културни особености.

Ти си изключение от културните особености на нас, българите.

Е, щом казваш!

Жалко за момчето , сили на родителите му. И тука в Английско има много български турци, които работят в кюрдски бръснарници или дюнерджийници. Плащат им мизерно много под минималното по закон, държат ги на зиро аурс контракт, понякога и без, работят по 12 часа и повече особено тия в дюнерджийниците....

Какви са тези "български турци"? Нещо като "японски гърци" или "американски германци"?

Не, далеч не са като японски-гърци, нито като американски-германци. Българските турци са граждани на Република България с турско национално самосъзнание. Съществуването им е в резултат на специфичните исторически процеси, формирали етнографската карта на тази част от Европа. Как да ви обясня по-достъпно за нивото Ви - представете си нещо като Дираджийски форумен плъх - има съзнанието, че е нещо уникално и изключително, но в същност е само малка незначителна част от една също специфична словоблудстваща субкултура.

Кйтаиски негър със шотландски акцент :-)

Китайски японци:))))

Ама, недейте сега така! Такава им е кОлтурата!

ходи да видиш италианската мафия в северна Италия,там да видиш колко клтурно те гръмват и заряват незнайно къде

е по-кОлтурно отколкото да те разстрелят посред бял ден на оживено място

Северна или Южна ? :)

Еврорастите май не се справят с интеграцията

Чернее ми нещо тази история...

Требва да проверя как мога да се въоръжа тука. Нема отърване от тия. Навремето, след НШЗО ме пратиха в Кърджали да ги възраждам, отидох след години в Германия, оная мърша Мути Меркел напълни Германия с гаджали. Махнах се от ЕС в UK, там пък пълно с пакита. Ето, сега в Копенхаген пак изпитвам остра необходимост от АК под ръка. Нема оправия.

Ако миеш чинии, скатай един нож от артелната и ги почвай ...

Да, позна. Мия чинии, но в областта на изкуствения интелект. Нямам достъп до ножове, само до компютъри, "облаци" и такива неща. Ти в бегето с какво се занимаваш, предполагам , че с термоядрен синтез или космически технологии? А сега малко по протокола на НШЗО: Да ти е. Мамата тъпа да ти е.!

Ти си мазохист да стоиш при тия пишман викинги. Имам челен опит с една датска корпорация - в момента трета по оборот в света в своята област. Егати говедата, пък CFOто веднъж такива свинщини приказваше, че после колегите от Европа си говорихме, че е време за преориентиране и по-добре изобщо да се махаме от бранша, както и много направихме. Интересно, че повечето датчани от нашата дирекция отидоха да работят в онова тяхното, дето е нещо между национална гвардия и гражданска защита. Иначе, тук сме си добре - кеф ти пистолет за скрито носене, кеф ти помпа, кеф ти карабина, който не е поискал и не е идиот е взел разрешително. В Дания да носиш пистолет - ха, ха. Ама ако ти трябва граната - ей то го Малмьо отсреща, дето отдавна е европейска столица на атентатите с ръчни гранати. Такова нещо съм виждал само в Косово - там и откачените лели имаха разни отбранителни гранати. Обаче нямат умения - една я бяха метнали към офис на третия етаж и изобщо не беше уцелила прозореца, та паднала и думнала долу на площадката. А една откачена баба беше причакала колежка да й метне гранатата през страничния прозорец на ланд крузъра. Само дето закалено стъкло не се чупи като по филмите и граната се удря, пада на асфалта, джипът газ през кръстовището, а бабата докато се задвижи и беше отнесла осколките, та поне си спести съда и разправиите.

нема интеграция....... башибозуса си е башибозук ЖАЛКО ЗА ХЛАПЕТО

Все още се чудя, кога на богатите страни ще им се набие в кратуната, че тези хора не са достигнали тяхното, а дори и нашето цивилизационно развитие и мислене. Това е махленск инцидент, 0анда глупаци решили да гръмнат еф на бръснарница, но колко далеч по лоши случай има и те продължават да им дават шанс и да ги хранят, вместо с тези пари да стимулират собственото си население да има повече деца.

Не са го убили току така, вероятно е рекет или друга връзка. А западняците да погледнат как се живее в Багдад и сериозно да си помислят какво ги чака с тази толерантност.

Ти не се тревожИ, те са расисти много повече, отколкото може да си представиш. Със сигурност са убедени, че примерно конкретно ти не си стока повече от убийците. И работят, за да ограничат достъпа на такива тъмни субекти като теб и мен в страната им. Нищо чудно скоро да поставят ограничения уж заради ковида, после за друго. И едва ли много българи, ако ще да са руси и със сини очи, ще могат да се установят в Дания. Изобщо, защо си мислите, че хората в проспериращите страни са глупаци, и ние може да им наиваме акъл в главите. Те не са забогатели нито поради глупост, нито от "джендъризъм'.

Защото са глупаци ! Ако имаше конткати с такива , ако беше ходил по "Стара Европа " щеше да го знаеш

Киро, ходил съм по "стара Европа", освен това вече 20-ина години работя с хора от там, всеки ден. Честно казано, не знам защо българите смятат всички други за глупаци. Защото не са вечно кисели като нас? Защото не мразят (почти) всеки и все някой друг да им е виновен? Защото успяват покрай всички проблеми да се порадват на живота? Те дават шанс на всеки. Ако го оправдае, се отнасят добре с него. Ако се провали, го отписват веднъж завинаги. Ние тук, като много умни, постоянно оставяме да ни лъжат и крадат нашите управници и работодатели. Аз почти не знам българска фирма с нормални и точни отношения вътре. Роднини и приятели на шефа, интриги, заяждане, мизерно заплащане за ненашите хора. Е, и в Европа го има това. Обаче голяма част от българите чакат да ги заведе някой за ръчичка. И той ги води при друг българин, който е въпроизвел цялата гадна нашенска система на тяхна почва. Еми, ако сам не си наредиш нещата, все някой ще те "оправи". После другите били глупаци и н'ам си к'во. Ние умни ли сме, хитри ли сме? От над 100 години сме самостоятелна държава и все не можем да си подредим къщичката. Това да ви прилича на поведение на умни хора? Оправни?

Всъщност...колко "развити" са "развитите" държави...

На времето, при "гнилия социализъм", всички деца на 16-годишна възраст учеха, кой в техникум, кой в гимназия, кой в езикова гимназия. Дори не знаехме какво е това чирак. Научавахме какво е работа на летните бригади /по изключение, понеже родителите ми живееха на село аз лично, когато не бях на бригада, през лятото основно се занимавах с тютюн - не че го пушех, а го окопавах, берях и нижех/.

Жалко за момчето. А ние жалим кюрдите - "борци" за свобода! Не знам защо в Дания, а не в Кюрдистан. Кураж за родителите и близките.

Ти да си чирак в бръснарница.

Момче, дръж здраво бръснача !

Гостите от юга връщат цивилизацията в западните страни с половин хилядолетие назад. Нищо ново! Жалко за момчето.

Правилният словоред е: "В Дания...от Кърджали." Много неграмотни "редактори" и "писачи" в този сайт! Отчайващо е!

Словоредът в заглавието не е правилен, но има и други варианти.

Кърджалиите са разбойници, действащи като въоръжени групи на Балканския полуостров през този период.[2]. Запомнени в устните традиции като страшен бич за мирното население, кърджалийските отряди са организирани под командването на най-опитните в редиците им познавачи на военното дело. В тези грабителски банди влизат хора от различни етноси, националности и вероизповедания, обединени единствено от военното си занимание.[3] Те нападат, разграбват и опожаряват градове и села, а заграбените богатства и плячка отнасят в тайни свърталища в полите на Източна Стара планина и Родопите.

Само че кърджалиите не са били от град Кърджали. Чети повече.

божкеее, кви неща ставали в белите държави

На тия отсреща през мостотунела е Малмьо, който е джагалски анклав, та изобщо не виждам някаква сензация.

Още през 2012г. когато бях там (за половин година обикалях навсякъде из Копенхаген ) имаше такива тъмни субекти с южен произход и правеха проблеми. Специално в един квартал си бяха сформирали нещо като гето.Но съм виждал че датската полиция действаше доста бързо при конфликти ( примерно събрали се боклуците на група, по цял ден стоят пред магазина и закачат минаващите жени )

Явно си пренасят конфликтите и там, тъй че няма нужда да идват от Швеция примерно, (макар че всеки ден сума народ минават по моста в двете посоки )...демек има си ги тези проблемни етноси и си се развъждат и у Датско - това е следствие точно на засиленото им присъствие, особено от последните години. Трябва човек да бяга вече зад Полярния кръг, там е яко студено и не издържат много-много, нашенските също им е зор на Север.

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-12-03-tre-personer-ramt-af-skud-i-roedovre-en-doed Много криминална история.

Всичко е случайност в този живот ! Бог да го прости !

Щом е с брада значи не е момченце, а хъшлак...

Правилно пишат "от Кърджали", а не българин.

правилно казват - като си тъп ти е за цял живот.