Коментари - Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган. Цветанов: Фалшива новина | Днес.dir.bg

Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган. Цветанов: Фалшива новина

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов и членът на изпълнителното бюро на БСП Весела Лечева спориха за Турция, сигурността и Велико Търново, където водят листи.

Обратно в новината

Коментари - Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган. Цветанов: Фалшива новина | Днес.dir.bg

Коментари

Есента на 2012 БОКО борисов и ДОСТаджията КАСИМ ДАЛ-взел на тайна 3-днева визита вТУРСКИЯ правителствен дворец ДОЛАБАХЧЕСАРАЙ на БОСФОРА.Там Асфалт ефенди ПОДНАСЯ АРМАГАНИ от чисто ЗЛАТОреплики на ритони и вази на Панагюрското с-ще на Ердоган и кмета на Истанбл-Кадир Топбаш реплики за над 2МИЛИОНА ЕВРА към армаганите Асфалт паша връчва символичен КЛЮЧ на СОФИЯ граднаТопбаш

Пак и единствено по СкАТ тв репортаж от ОДРИН предизборен конгрес за избор наЕРДОГАН на трети ред по средатаКОЙ;ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ и ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА депутатиГЕРБ зяпнали и слушат агитация на най върлия антибългарин валията на Одрин

По СКАТ ТВ даваха тв репортаж от ТРТ как турците правят реклама на ЦЕЦКА ЦАЧЕВА и как да гласуват за нея ФЕЙКнюз е че 6апартамента са на ТЪЩАТА от с.ШУМА

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА ГРУБА НАМЕСА В УПРАВЛЕНИЕТО НИ НА ТУРЦИЯ СЕ ЗАДАВА???РАЗБИРА ТЕ ЛИ ПРОБЛЕМА,ПРЕРАСНАЛ В РЕАЛНА ОПАСНОСТ???ДОСТ И ГЕРБ СА ЗЛЕ ПРИКРИТИ СЪЮЗНИЦИ,ЗА БЪЛГАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!ЧУЖДА И ПРОДАЖНА ПАРТИИ,ПОСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ В СИТУАЦИЯ БЕЗ БЪДЕЩЕ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА!!!

ГЕРБ и ДОСТ дружба за винаги ... Бойко с обръснат задник и заобиколен от жени? Как братята турци да го прескочат??? Сигурно и туба с вазелин си е взел ... тариката ... за лошия чов3ешко материал?

бсп го кара в стил демократическата партия на САЩ , какъв ердоган сънувате комуняги, какъв путин. И двете крила на бкп сте наследственото зло от което България трябва да се отърве. За съжаление читавите хора напуснаха и продължават да напускат страната, защото чумата се лекува само с изгаряне. Но по палежите и убийствата сте само вие, нормалните хора не си цапаме ръцете с кръв.

Пинокио нищо не е постигнал нито в спорта,нито в политиката,,а Лечева е била световен шампион по стрелба и доказан професионалист.

Стрелци ли ще избираме?

Еми щом физкултурници си избирате,защо не и стрелци!!!

не , пожарникари е по добре да избираме пък и гуменката може да стане президент,умен е колкото малката глава

България не е правова държава.Кой предаде турските интелектуалци на сатрапа и неоосманист Ердоган без санкция от българският съд ? Аз или Бойко Борисов. Кой ходи на крака при Ердоган след опита за преврат? Аз или Местан и Бойко Борисов.Кой подкрепи номинацията на Борисов - Цецка Цачева за президент? Аз или ДОСТ- Местан и Ердоган в Турция сред БГ турците.Цецо Тъщин новините не са фалшиви, а Герб сте пълен фалшификат начело с теб и Борисов.

На стратегическо ниво ГЕРБ тотално се провали като не подкрепи Бокова за ООН. Целият свят ни се подиграва и до днес.От тогава слизат надолу и вече няма кой да им помогне.

Бокова за ООН не става и другите ви го казаха - стига сте плакали.

"120 минути" г-жа Нинова на въпрос за коалиция между БСП и ДПС отговори, да я попитат на 26-ти срещу 27-ми, защото това зависи от изборните резултати. Каква е разликата между ДОСТ и ДПС?

какво има да я питат,от всички партии само дпс и доносника каракачанов са склонни да управляват с нея. демек пак пеевски във властта-направо да каже кое министерство ще му даде.

Нинова нищо не решава.

Тая Лечева е толкова злобна че чак зъбите и ще изпаднат . Цветанов се опита да води диалог с факти и нормален тон , но тая дива комунистка прекъсваше и само обиждаше без конкретика. Менторката и - лъжкинята Ниновица беше я инструкирала ,само да лъже и злобно да съска.Даже и арменчето от комунистическата телевизия БТВ не можа да и помогне и озапти.

В този кръжец освен за пари за друго не се говори.Питай патило!

така както обещава и говори, защо не разкаже за бизнеса и червените пари, които наследи от съпруга си, както и за бизнеса на брат си?

Фалшиви и крадливи са всички политици в България, с изключение на ГЕРБ. От мен да го знаете !

ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО Е ТАКА

Млади човече,моят живот е минал под комунистическа окупация.Помня и лагерите,помня следенето и това как можеха да те унищожат,когато си поискат,помня и това как ни ставаха шефове,неграмотни другари,помня желязната завеса,зад която минаваха другарите за да си пият кафето в Париж.Помня много неща.Тъжно е когато годините ти минават,за да се бориш с тази червена чума.Повярвайте ми,че грамотен пенсионер не би гласувал за тази престъпна групировка.Бяха бащите им,сега са децата и внуците. Разликата е в годините,а не в манталитета.БКП-БСП-БСПза България са обучени престъпници!

Не знам колко си се борил, защото тези, които наистина се бореха /като моя баща/ отдавна не са между живите. И хайде да видим сега какво се прави - едно голямо нищо, което ще ни доведе до турска окупация. И ТО ОТ БЕЗХАБЕРИЕТО НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВЯЩИ ДОСЕГА.

Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган............ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И ЕРДОГАН РАБОТЕШЕ ЗА .....ГЕРБ!!!!!!!!!! ТА НАЛИ ВСИЧКИ ГЛАСОВЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОТ ТУРЦИЯ БЯХА ЗА ...........МАМАТА ЦЕЦКА!!!!!!!!!

ГЛАСОВЕТЕ ОТ ТУРЦИЯ БЯХА ЗА ГОЦЕ ДОКОЛКОТО ПОМНИМ.

За икон. бум в Пловдивско-един кмет на село обяви в интернет,че селската мера се раздава безплатно на инвеститори.Дойдоха първо Либхер,след това и останалите.Управляващите нямат заслуга за това.За маг. грабежи-разкрити бяха от елементарни полицаи на Областната-София,които след това бяха изпоуволнени!Беше по времето,когато ББ бе гл. секретар на МВР.Ясно ли ви е!

Елементарни полицаи ли гониха Крокодила около Вакарел? Я да си спомниш и да не говориш глупости!

какво решение имат, но това го чух от устата ѝ в "120 минути".

Въпросът е кой .Но не кой е по добър ,умен и интелигентен , а кой е по -гнусен , по крадлив , по злобен и т. н .

Слушах дебата и отново чух от БСП "Ние трябва да направим..."Абе хора,защо те го направихте,като 23 години бяхте във властта?След вашите управления се плаща,за неща които обещавате.Тази другарка Лечева,като председателката си,само нападаше и обещаваше,без нищо конкретно.Цветанов говореше с цифри и данни,а тази като на партийно събрание,обещания и нищо конкретно."Другари,дайте да дадете!"Обещаниятя за "светлото бъдеще"не се случиха!Обещанията за "достойни старини",не се случиха!Обещанията за "демократичен преход",не се случиха!Кое от обещанията на тази партия,след преврата,се случи?Посочете ми 2 за да ме убедите,че заслужавате да управлявате!Аз съм на 68 год.достатъчно наслушал се,достатъчно препатил във времето,за да ме подведете с празни приказки.Все се борите за мен,все ми обещавате и накрая след 42 г.трудов стаж,благодарение на вашата загриженост,получих 195 лв.пенсия.Лечева,никога няма да гласувам за празните ви обещания!ГЕРБ,колкото и да отричате,направиха не малко неща,но не могат да построят и възвърнат всичко,което вие разрушихте!Ще гласувам за тези които нагледно могат да ми покажат какво са направили,а не за празните ви обещания!Обвинявам ви за всичко,което сторихте на България!

Брато, кога БСП са управлявали 23 години ? Пий гинко билоба!

Превратът беше извършен през 1989 г.--Луканов,Младенов,Беров,Попов,Виденов,Р.Инджова,Станишев,Орешарски.Три национални катастрофи.Обир на 10 банки.Закрити 2200 предприятия.Земеделие и селско стопанство разбито и разграбено.Изнесени в куфарчета парите на България.Заграбени пенсионни фондове.Кого да обвинявам?Това е част от тъжната истина за България.

Като се за Бойко Ваш си гласувате, а той, се бие в гърдите, само докато милиардите текат към неговата сметка. а щом му разкрият далаверите, бързо се прави на ощипана девица и бяга от отговорностите си? Ама и тия са виновни, дето не го осъдиха още преди първия му мандат, а го направиха първо кмет, а после и премиер -БСП.

Като си толкова сигурен,смяташ ли,че червените престъпници не биха извадили доказателства?Те винаги разчитат на подхвърлени обвинения.Така без съд и присъда са избивани хиляди хора.Искам в България да се случи най-после"Осъден,не по информация на една съседка ми каза"а по доказателства!

Станишев като шеф на пес е дал нареждане да продължи целуването с Местан , Доган по всички мостове до пълната победа на БеСеПе.

Лечева се върна наскоро от сафари в Южна Африка. На чаша червено южноавриканско вино в компанията на братя Галеви, тя потвърди , че като вземат властта - първата работа е да затвърди позициите на твърдата ръка и ще върне братята в БГ. Ще бъдат възстановени добрите трибуквени осигурително-застрахователни компании и всички западни компании да си ходят в къщи, само наши хора от кремълски фирми ще въртят бизнеса тук.

Ти направо изби рибата! Това една лелка от женския пазар ли ти го каза? Такива като теб, които разпространяват лъжи трябва да се бесят, за да не се хабят патрони!

Байя ти Бойко, е вътрешен враг на СИК. Някакъв шпионон ли е бил, внедрен при Пашата ли? И кой го е внедрил там, щом до ГЕРБ, не е имало нормални партии? Странно! Защото е безспорно, че в годините на силовото застраховане, той е колелце от борческата машина на хората с бухалки. Не може да му се отрече, че за разлика от Георги Илиев, Карамански, Мето Илиенски и Косьо Самоковеца (и много други), той не само оцеля, а и превзе България. Че, ако не беше надделял в тази борба, друг щеше да е на негово място. Но нищо не го прави чист човек, а вие твърдите обратното. В онези среди на парите и куршумите, оцеляват само хищниците, и то не всички, а само най озверените.

Не искам да вземам страна,защото и БСП няма да направи нищо, но какво направиха ГЕРБ? Бесмислено подмениха новите плочки от тротоарите в града, а пътищата и мостовете в общината и областа са в трагично състояние. Разкопаха града и така го оставиха. Бившият район на ВВУ е като след ядрен конфликт. Беше се оформил, като естествен парк, но наглите крадци и глупаци го унищожиха. Не вярвам и БСП да свършат нещо, но по добре нищо, а не нанасяне на вреди.

Има и такива - инвалиди плюс онези н асоциална пенсия, дето е минималната. Нещастни женици, дето цял живот са копали на нивата и от магазина са купували олио, газ и сол. И сега ги има, ама не купуват газ.

Цвиииииитанов, би изцвилил коня който Бай Хуй искаше да язди. Не разбрали ли най-накрая, че си едно недоразумение на природата и си се пръкнал заради пробития презерватив, използван от комшията ви? Ти, който използваш в ежедневието си около 50 думи в разговорната си реч си тръгнал на дебати. Седни си на кратуната и стита ръси глупости в ефира.

Егати и нахалството на комунистите!!!Станишев който управляваше с Местан и се целуваше на ОРлов мост беше от ГЕРБ според Лечева, така както и президента Радев също

Нинова се разграничава от ДПС, но да я питат на 26-ти срещу 27-ми дали ще прави коалиция с тях:))))))))))

Цветаноов, защо лъжеш, че България е сигурна държава с наприкосновени граници? На границата ни има километри без ограда и от там вашите водачи поемат групите до Сърбия! А парите за оградата кой ги усвои? Не са Лечева и другите като нея! Помним и снимката на която Б.Б. раболепно се здрависва с Ердоган, който го гледаше от горе с благоволение! Това ми напомня една друга снимка, тази на П.Бочаров и Т.Ж. Може Б.Б. да се е поучил от нея и да си е помислил, че ще извлече някакви облаги! А за битовата престъпност да не говорим! Нищо не направихте за озаптяване на циганската напаст, както в София, така и в провинцията! Няма вила или напусната къща, които да не са отарашени! Няма самотни старци, които да не са окрадени, бити, изнасилвани, мамени, лишени от зимнина, животни и изнудвани за пенсийките им! Ама нали са ви гласоподаватели траете си! Не направихте реформата в правоохраняването! Оставихте с десетки "висящи" дела бандити да се свободно вихрят денем и нощем! Що не ги принудихте да чистят речни корита, язовири, софийските канали до дето си изплатят с труд нанесените щети? Що бе Цветанов?

А да помниш с кого управляваше БСП-то при Станишев!!!

Така е, като правиш коалиция! Ще изядеш цялата горчилка и чернилка на края, която ти е надробил коалиционният партньор! Той и Б.Б. го разбра, но с закъснение!

Трябва да си ги виждал, щом го твърдиш. Явно не си се обадил на 112. Значи си съучастник. Да не си от водачите, за които говориш?

Разпъваш чадърче ли? Ми то вали де, разпъвай!

Бай Стояне, вземи прочети на кой се изплащат пенсии в България. Щом си български гражданин и си внасял осигуровки - като навършиш определена възраст може да получваш пенсия. А твоите писания са за патриотичния фронт.

Комунистически Манифест: - Даваме Националната сигурност на депесето - Пеевски. ДПС заедно с Ердоган милеят най-много за сигурността ни. - Увеличаваме населението до 8 млн.- правим на всяко семейство по 3-4 деца като в Столипиново. - Икономика ще я управлява Гергов- той е най-социалният милиардер в България. - Енергетиката отива при Р.Овч. - той ще направи и Белене и троен шлем и нов Козлодуй и всички оставаме по един гол ...й

БСП ВИНАГИ СА РАБОТИЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВ!!НЕКА БСП КАЖАТ КАКВА ДОГОВОРКА СА НАПРАВИЛИ НЯКОГА В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ.ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО,КОЕТО СА ПРАВИЛИ ДО МОМЕНТА Е ДА ПАРАДИРАТ С БЪЛГАРИЯ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ-ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ЛИЧНО!!!

Какво направи Цветанов в Търново ли дрогарко Лечева? Ами питайте къде се намира сега доживот вашия основен спонсор и чокой Георги Вълев,масов убиец и червен бизнесмен ? Къде се намират бандите за отвличания и пътни пирати ,който вършееха необезпокоявано над 20 години при Бонев,Мими йорданов,Румен Петков ,Петканов и компания?? А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ ,ОСВЕН ДА ПИЕТЕ КАФЕ С ПАСТИ С ГАЛЕВИТЕ И ДА ВИ СНИМАТ ОТ РОЙТЕРС ЗА ТОВА!

Без тъщата и тъста Цецо изглеждаше някакси неубедително.Следващият път непременно да ги вземе.

... първо изгледай дебата, после пиши глупости.... не си оригинален и коректен.... Лечева беше пълна скръб това е истината....

Тиквите плашат народа със спиране на Еврофондовете? 80% от народа никога не е близвал от тия фондове! Само бандата на Кратунковците блажи и реве за още!

КОЙ БЪЛГАРСКИ премиер заведе българското правителство да заседава в АНАДОЛА??? От ЧИЙ български президент - пЪрдон магаре, после на ифтара в Пловдив Давитоглу си поиска вакъфските имоти, ТАКА КАКТО СА СЕ ДОГОВОРИЛИ НА ТОВА БЪЛГАРО-ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ?? Бонус за отговора - ВЕЖДИЧКАТА МУ БЕ ПРЕВОДАЧ..

Докога Цветанов ще парадира със смешно ниските заплати и пенсии в България ???? Докога ????

За сметка на това при моето правителство да знаете само колко нули имаха пенсиите и заплатите! Милионери бяха всички, целия народ!

Че бат Бойко ходи при Ердоган с целта да договори Турция да спира орките, дето препускаха към България. И до голяма степен това се случи - потокът намаля драстично. Та затова квичи Лечева - прецака им опорните точки с бежанците.

НЕКА БСП КАЖАТ КАКВА ДОГОВОРКА СА НАПРАВИЛИ НЯКОГА В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ.ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО,КОЕТО СА ПРАВИЛИ ДО МОМЕНТА Е ДА ПАРАДИРАТ С БЪЛГАРИЯ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ-ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ЛИЧНО!!!

че страните от ЕС искат да ни върнат над 10 000 - ДЕСЕТ ХИЛЯДИ орки.. Минали през страната.. А сега си провери дали е намалял драстично потока.. НАМАЛЯ ПРЕЗ СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА, чадо безпросветно. След като УНГАРИЯ, АВСТРИЯ, СЛОВЕНИЯ и СЛОВАКИЯ си пратиха граничари от СРЪБСКАТА СТРАНА.. Да пазят ние да не пускаме тихомълком и безотчетно орките към Сърбия..

Бойко ходи да договори вазелин за твойто дупе

Хубаво би било някой да припомни на ГЕРБ разговорите на Борисов за склоняване на градския прокурор Кокинов,към престъпления по служба.Също така и разговорите със загадъчно починалия в хотел Мишо Бирата...

Нека ДОСТ подкрепя ГЕРБ. Тъкмо повече материал за споровете с гербаджии, които се кълнат, че циганите гласуват само за БСП и ДПС, но не и за ГЕРБ. И че снимките на изсипващите се от Зала Армеец цигани с рекламни торбички на ГЕРБ са едва ли не колажи.

Адютант на дявола .

С подкрепата на ДОСТ към ГЕРБ , ще се получи ОТЛИВ на електорат от ГЕРБ ,.....А ТОВА Е И ЦЕЛТА НА ДОСТ ....

Като видях колко противен мъж е намерила да замества съпруга и и коя партия подкрепя , стремглаво ми падна в очите . Да си лягаш със Сотир Ушев !!!

Никога вече Бойко! Никога вече ГЕРБ ! Тия хора сринаха имиджа и достойнството на държавата ни.Управляваха ни до сега,така както се управлява мафията.С бабаитската си стойка и поза Бойко отначало се хареса на хората,но сега предизвиква само насмешка. Стига вече с Бойко!Стига вече ГЕРБ!

Агресивно, злобно, само истински бесепар може да злобее така

.... майстори на общите приказки сте и ти и шефката ти... айде сега замести ГЕРБ с БСП и ще си много по-близо до истината в изказа ти нищо няма да се промени.... аман от бля, бля, бля....

Редно е вече умния физкултурник с многото апартаменти да излезе в заслужена почивка или пенсия.Пълен наглец.До 89 година е лапал с баща си като членове на БКП сега пак лапа ама вече е демократ от ГЕРБ.

Цецо получи 6 -те ''си'' апартамента , именно от фирми на ДПС /ДОСТ/ . Защо след ''заканата'' си към ДПС , след като получи този подарък от тях , СПРЯ ДА ПРЕСЛЕДВА КРАДЦИТЕ ОТ ДПС?

Викат му държавен рекет.Имплантиране на мафията в държавното управление.

Кой ще се целува с депесето на Орлов мост за тези избори - явно тази нелека задача е поета от някоя от другарките , които лъжат много и по телевизията и по радиото.

Ние преди всеки избори слушаме популистите от БСП какво обещават. Преди всеки избори пишем тук - не им вярвате на тези от БСП, не гласувайте за тях, защото ви лъжат. И винаги с БСП идва ДПС на власт след това, идва Пеевски шеф на ДАНС, 5% дефицит, корумпирани проетки за милиарди, фалирана банка, закони за заменки, масово застрояване, престъпност, ДДС измами, отвличания, убийства, магистрални грабежи, спиране на еврофондове, бягане от страната на младите и т.н. Няма оправия тази държава :(

МНОГО ВЯРНО КАЗАНО! БСП ДОКАРАХА ДПС В КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО И ГИ НАТРЕСОХА НА БЪЛГАРИЯ.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БАЛОНИТЕ ,КОИТО ХВЪРЛЯТ НА ПОСОКИ.ТОЧНО БСП НАПРАВИ ДПС УПРАВЛЕНЧЕСКИ ОРГАН В БЪЛГАРИЯ,И БСП СКЛЮЧИХА СДЕЛКИ С ЦИОНИСТИТЕ ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИЯ!!!

На теб ли да вярваме?

казвате си има ПОЩЕНСКА ГУГУТКА... От Симитли..

Ердогановата , не си спомням как точно се казваше , ама все тоя.

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

Коментари - Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган. Цветанов: Фалшива новина | Днес.dir.bg

Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган. Цветанов: Фалшива новина

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов и членът на изпълнителното бюро на БСП Весела Лечева спориха за Турция, сигурността и Велико Търново, където водят листи.

Обратно в новината

Коментари - Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган. Цветанов: Фалшива новина | Днес.dir.bg

Коментари

Есента на 2012 БОКО борисов и ДОСТаджията КАСИМ ДАЛ-взел на тайна 3-днева визита вТУРСКИЯ правителствен дворец ДОЛАБАХЧЕСАРАЙ на БОСФОРА.Там Асфалт ефенди ПОДНАСЯ АРМАГАНИ от чисто ЗЛАТОреплики на ритони и вази на Панагюрското с-ще на Ердоган и кмета на Истанбл-Кадир Топбаш реплики за над 2МИЛИОНА ЕВРА към армаганите Асфалт паша връчва символичен КЛЮЧ на СОФИЯ граднаТопбаш

Пак и единствено по СкАТ тв репортаж от ОДРИН предизборен конгрес за избор наЕРДОГАН на трети ред по средатаКОЙ;ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ и ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА депутатиГЕРБ зяпнали и слушат агитация на най върлия антибългарин валията на Одрин

По СКАТ ТВ даваха тв репортаж от ТРТ как турците правят реклама на ЦЕЦКА ЦАЧЕВА и как да гласуват за нея ФЕЙКнюз е че 6апартамента са на ТЪЩАТА от с.ШУМА

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА ГРУБА НАМЕСА В УПРАВЛЕНИЕТО НИ НА ТУРЦИЯ СЕ ЗАДАВА???РАЗБИРА ТЕ ЛИ ПРОБЛЕМА,ПРЕРАСНАЛ В РЕАЛНА ОПАСНОСТ???ДОСТ И ГЕРБ СА ЗЛЕ ПРИКРИТИ СЪЮЗНИЦИ,ЗА БЪЛГАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!ЧУЖДА И ПРОДАЖНА ПАРТИИ,ПОСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ В СИТУАЦИЯ БЕЗ БЪДЕЩЕ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА!!!

ГЕРБ и ДОСТ дружба за винаги ... Бойко с обръснат задник и заобиколен от жени? Как братята турци да го прескочат??? Сигурно и туба с вазелин си е взел ... тариката ... за лошия чов3ешко материал?

бсп го кара в стил демократическата партия на САЩ , какъв ердоган сънувате комуняги, какъв путин. И двете крила на бкп сте наследственото зло от което България трябва да се отърве. За съжаление читавите хора напуснаха и продължават да напускат страната, защото чумата се лекува само с изгаряне. Но по палежите и убийствата сте само вие, нормалните хора не си цапаме ръцете с кръв.

Пинокио нищо не е постигнал нито в спорта,нито в политиката,,а Лечева е била световен шампион по стрелба и доказан професионалист.

Стрелци ли ще избираме?

Еми щом физкултурници си избирате,защо не и стрелци!!!

не , пожарникари е по добре да избираме пък и гуменката може да стане президент,умен е колкото малката глава

България не е правова държава.Кой предаде турските интелектуалци на сатрапа и неоосманист Ердоган без санкция от българският съд ? Аз или Бойко Борисов. Кой ходи на крака при Ердоган след опита за преврат? Аз или Местан и Бойко Борисов.Кой подкрепи номинацията на Борисов - Цецка Цачева за президент? Аз или ДОСТ- Местан и Ердоган в Турция сред БГ турците.Цецо Тъщин новините не са фалшиви, а Герб сте пълен фалшификат начело с теб и Борисов.

На стратегическо ниво ГЕРБ тотално се провали като не подкрепи Бокова за ООН. Целият свят ни се подиграва и до днес.От тогава слизат надолу и вече няма кой да им помогне.

Бокова за ООН не става и другите ви го казаха - стига сте плакали.

"120 минути" г-жа Нинова на въпрос за коалиция между БСП и ДПС отговори, да я попитат на 26-ти срещу 27-ми, защото това зависи от изборните резултати. Каква е разликата между ДОСТ и ДПС?

какво има да я питат,от всички партии само дпс и доносника каракачанов са склонни да управляват с нея. демек пак пеевски във властта-направо да каже кое министерство ще му даде.

Нинова нищо не решава.

Тая Лечева е толкова злобна че чак зъбите и ще изпаднат . Цветанов се опита да води диалог с факти и нормален тон , но тая дива комунистка прекъсваше и само обиждаше без конкретика. Менторката и - лъжкинята Ниновица беше я инструкирала ,само да лъже и злобно да съска.Даже и арменчето от комунистическата телевизия БТВ не можа да и помогне и озапти.

В този кръжец освен за пари за друго не се говори.Питай патило!

така както обещава и говори, защо не разкаже за бизнеса и червените пари, които наследи от съпруга си, както и за бизнеса на брат си?

Фалшиви и крадливи са всички политици в България, с изключение на ГЕРБ. От мен да го знаете !

ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО Е ТАКА

Млади човече,моят живот е минал под комунистическа окупация.Помня и лагерите,помня следенето и това как можеха да те унищожат,когато си поискат,помня и това как ни ставаха шефове,неграмотни другари,помня желязната завеса,зад която минаваха другарите за да си пият кафето в Париж.Помня много неща.Тъжно е когато годините ти минават,за да се бориш с тази червена чума.Повярвайте ми,че грамотен пенсионер не би гласувал за тази престъпна групировка.Бяха бащите им,сега са децата и внуците. Разликата е в годините,а не в манталитета.БКП-БСП-БСПза България са обучени престъпници!

Не знам колко си се борил, защото тези, които наистина се бореха /като моя баща/ отдавна не са между живите. И хайде да видим сега какво се прави - едно голямо нищо, което ще ни доведе до турска окупация. И ТО ОТ БЕЗХАБЕРИЕТО НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВЯЩИ ДОСЕГА.

Лечева: ГЕРБ работеше за Ердоган............ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И ЕРДОГАН РАБОТЕШЕ ЗА .....ГЕРБ!!!!!!!!!! ТА НАЛИ ВСИЧКИ ГЛАСОВЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОТ ТУРЦИЯ БЯХА ЗА ...........МАМАТА ЦЕЦКА!!!!!!!!!

ГЛАСОВЕТЕ ОТ ТУРЦИЯ БЯХА ЗА ГОЦЕ ДОКОЛКОТО ПОМНИМ.

За икон. бум в Пловдивско-един кмет на село обяви в интернет,че селската мера се раздава безплатно на инвеститори.Дойдоха първо Либхер,след това и останалите.Управляващите нямат заслуга за това.За маг. грабежи-разкрити бяха от елементарни полицаи на Областната-София,които след това бяха изпоуволнени!Беше по времето,когато ББ бе гл. секретар на МВР.Ясно ли ви е!

Елементарни полицаи ли гониха Крокодила около Вакарел? Я да си спомниш и да не говориш глупости!

какво решение имат, но това го чух от устата ѝ в "120 минути".

Въпросът е кой .Но не кой е по добър ,умен и интелигентен , а кой е по -гнусен , по крадлив , по злобен и т. н .

Слушах дебата и отново чух от БСП "Ние трябва да направим..."Абе хора,защо те го направихте,като 23 години бяхте във властта?След вашите управления се плаща,за неща които обещавате.Тази другарка Лечева,като председателката си,само нападаше и обещаваше,без нищо конкретно.Цветанов говореше с цифри и данни,а тази като на партийно събрание,обещания и нищо конкретно."Другари,дайте да дадете!"Обещаниятя за "светлото бъдеще"не се случиха!Обещанията за "достойни старини",не се случиха!Обещанията за "демократичен преход",не се случиха!Кое от обещанията на тази партия,след преврата,се случи?Посочете ми 2 за да ме убедите,че заслужавате да управлявате!Аз съм на 68 год.достатъчно наслушал се,достатъчно препатил във времето,за да ме подведете с празни приказки.Все се борите за мен,все ми обещавате и накрая след 42 г.трудов стаж,благодарение на вашата загриженост,получих 195 лв.пенсия.Лечева,никога няма да гласувам за празните ви обещания!ГЕРБ,колкото и да отричате,направиха не малко неща,но не могат да построят и възвърнат всичко,което вие разрушихте!Ще гласувам за тези които нагледно могат да ми покажат какво са направили,а не за празните ви обещания!Обвинявам ви за всичко,което сторихте на България!

Брато, кога БСП са управлявали 23 години ? Пий гинко билоба!

Превратът беше извършен през 1989 г.--Луканов,Младенов,Беров,Попов,Виденов,Р.Инджова,Станишев,Орешарски.Три национални катастрофи.Обир на 10 банки.Закрити 2200 предприятия.Земеделие и селско стопанство разбито и разграбено.Изнесени в куфарчета парите на България.Заграбени пенсионни фондове.Кого да обвинявам?Това е част от тъжната истина за България.

Като се за Бойко Ваш си гласувате, а той, се бие в гърдите, само докато милиардите текат към неговата сметка. а щом му разкрият далаверите, бързо се прави на ощипана девица и бяга от отговорностите си? Ама и тия са виновни, дето не го осъдиха още преди първия му мандат, а го направиха първо кмет, а после и премиер -БСП.

Като си толкова сигурен,смяташ ли,че червените престъпници не биха извадили доказателства?Те винаги разчитат на подхвърлени обвинения.Така без съд и присъда са избивани хиляди хора.Искам в България да се случи най-после"Осъден,не по информация на една съседка ми каза"а по доказателства!

Станишев като шеф на пес е дал нареждане да продължи целуването с Местан , Доган по всички мостове до пълната победа на БеСеПе.

Лечева се върна наскоро от сафари в Южна Африка. На чаша червено южноавриканско вино в компанията на братя Галеви, тя потвърди , че като вземат властта - първата работа е да затвърди позициите на твърдата ръка и ще върне братята в БГ. Ще бъдат възстановени добрите трибуквени осигурително-застрахователни компании и всички западни компании да си ходят в къщи, само наши хора от кремълски фирми ще въртят бизнеса тук.

Ти направо изби рибата! Това една лелка от женския пазар ли ти го каза? Такива като теб, които разпространяват лъжи трябва да се бесят, за да не се хабят патрони!

Байя ти Бойко, е вътрешен враг на СИК. Някакъв шпионон ли е бил, внедрен при Пашата ли? И кой го е внедрил там, щом до ГЕРБ, не е имало нормални партии? Странно! Защото е безспорно, че в годините на силовото застраховане, той е колелце от борческата машина на хората с бухалки. Не може да му се отрече, че за разлика от Георги Илиев, Карамански, Мето Илиенски и Косьо Самоковеца (и много други), той не само оцеля, а и превзе България. Че, ако не беше надделял в тази борба, друг щеше да е на негово място. Но нищо не го прави чист човек, а вие твърдите обратното. В онези среди на парите и куршумите, оцеляват само хищниците, и то не всички, а само най озверените.

Не искам да вземам страна,защото и БСП няма да направи нищо, но какво направиха ГЕРБ? Бесмислено подмениха новите плочки от тротоарите в града, а пътищата и мостовете в общината и областа са в трагично състояние. Разкопаха града и така го оставиха. Бившият район на ВВУ е като след ядрен конфликт. Беше се оформил, като естествен парк, но наглите крадци и глупаци го унищожиха. Не вярвам и БСП да свършат нещо, но по добре нищо, а не нанасяне на вреди.

Има и такива - инвалиди плюс онези н асоциална пенсия, дето е минималната. Нещастни женици, дето цял живот са копали на нивата и от магазина са купували олио, газ и сол. И сега ги има, ама не купуват газ.

Цвиииииитанов, би изцвилил коня който Бай Хуй искаше да язди. Не разбрали ли най-накрая, че си едно недоразумение на природата и си се пръкнал заради пробития презерватив, използван от комшията ви? Ти, който използваш в ежедневието си около 50 думи в разговорната си реч си тръгнал на дебати. Седни си на кратуната и стита ръси глупости в ефира.

Егати и нахалството на комунистите!!!Станишев който управляваше с Местан и се целуваше на ОРлов мост беше от ГЕРБ според Лечева, така както и президента Радев също

Нинова се разграничава от ДПС, но да я питат на 26-ти срещу 27-ми дали ще прави коалиция с тях:))))))))))

Цветаноов, защо лъжеш, че България е сигурна държава с наприкосновени граници? На границата ни има километри без ограда и от там вашите водачи поемат групите до Сърбия! А парите за оградата кой ги усвои? Не са Лечева и другите като нея! Помним и снимката на която Б.Б. раболепно се здрависва с Ердоган, който го гледаше от горе с благоволение! Това ми напомня една друга снимка, тази на П.Бочаров и Т.Ж. Може Б.Б. да се е поучил от нея и да си е помислил, че ще извлече някакви облаги! А за битовата престъпност да не говорим! Нищо не направихте за озаптяване на циганската напаст, както в София, така и в провинцията! Няма вила или напусната къща, които да не са отарашени! Няма самотни старци, които да не са окрадени, бити, изнасилвани, мамени, лишени от зимнина, животни и изнудвани за пенсийките им! Ама нали са ви гласоподаватели траете си! Не направихте реформата в правоохраняването! Оставихте с десетки "висящи" дела бандити да се свободно вихрят денем и нощем! Що не ги принудихте да чистят речни корита, язовири, софийските канали до дето си изплатят с труд нанесените щети? Що бе Цветанов?

А да помниш с кого управляваше БСП-то при Станишев!!!

Така е, като правиш коалиция! Ще изядеш цялата горчилка и чернилка на края, която ти е надробил коалиционният партньор! Той и Б.Б. го разбра, но с закъснение!

Трябва да си ги виждал, щом го твърдиш. Явно не си се обадил на 112. Значи си съучастник. Да не си от водачите, за които говориш?

Разпъваш чадърче ли? Ми то вали де, разпъвай!

Бай Стояне, вземи прочети на кой се изплащат пенсии в България. Щом си български гражданин и си внасял осигуровки - като навършиш определена възраст може да получваш пенсия. А твоите писания са за патриотичния фронт.

Комунистически Манифест: - Даваме Националната сигурност на депесето - Пеевски. ДПС заедно с Ердоган милеят най-много за сигурността ни. - Увеличаваме населението до 8 млн.- правим на всяко семейство по 3-4 деца като в Столипиново. - Икономика ще я управлява Гергов- той е най-социалният милиардер в България. - Енергетиката отива при Р.Овч. - той ще направи и Белене и троен шлем и нов Козлодуй и всички оставаме по един гол ...й

БСП ВИНАГИ СА РАБОТИЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВ!!НЕКА БСП КАЖАТ КАКВА ДОГОВОРКА СА НАПРАВИЛИ НЯКОГА В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ.ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО,КОЕТО СА ПРАВИЛИ ДО МОМЕНТА Е ДА ПАРАДИРАТ С БЪЛГАРИЯ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ-ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ЛИЧНО!!!

Какво направи Цветанов в Търново ли дрогарко Лечева? Ами питайте къде се намира сега доживот вашия основен спонсор и чокой Георги Вълев,масов убиец и червен бизнесмен ? Къде се намират бандите за отвличания и пътни пирати ,който вършееха необезпокоявано над 20 години при Бонев,Мими йорданов,Румен Петков ,Петканов и компания?? А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ ,ОСВЕН ДА ПИЕТЕ КАФЕ С ПАСТИ С ГАЛЕВИТЕ И ДА ВИ СНИМАТ ОТ РОЙТЕРС ЗА ТОВА!

Без тъщата и тъста Цецо изглеждаше някакси неубедително.Следващият път непременно да ги вземе.

... първо изгледай дебата, после пиши глупости.... не си оригинален и коректен.... Лечева беше пълна скръб това е истината....

Тиквите плашат народа със спиране на Еврофондовете? 80% от народа никога не е близвал от тия фондове! Само бандата на Кратунковците блажи и реве за още!

КОЙ БЪЛГАРСКИ премиер заведе българското правителство да заседава в АНАДОЛА??? От ЧИЙ български президент - пЪрдон магаре, после на ифтара в Пловдив Давитоглу си поиска вакъфските имоти, ТАКА КАКТО СА СЕ ДОГОВОРИЛИ НА ТОВА БЪЛГАРО-ТУРСКО ПРАВИТЕЛСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ?? Бонус за отговора - ВЕЖДИЧКАТА МУ БЕ ПРЕВОДАЧ..

Докога Цветанов ще парадира със смешно ниските заплати и пенсии в България ???? Докога ????

За сметка на това при моето правителство да знаете само колко нули имаха пенсиите и заплатите! Милионери бяха всички, целия народ!

Че бат Бойко ходи при Ердоган с целта да договори Турция да спира орките, дето препускаха към България. И до голяма степен това се случи - потокът намаля драстично. Та затова квичи Лечева - прецака им опорните точки с бежанците.

НЕКА БСП КАЖАТ КАКВА ДОГОВОРКА СА НАПРАВИЛИ НЯКОГА В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ.ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО,КОЕТО СА ПРАВИЛИ ДО МОМЕНТА Е ДА ПАРАДИРАТ С БЪЛГАРИЯ С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ-ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ЛИЧНО!!!

че страните от ЕС искат да ни върнат над 10 000 - ДЕСЕТ ХИЛЯДИ орки.. Минали през страната.. А сега си провери дали е намалял драстично потока.. НАМАЛЯ ПРЕЗ СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА, чадо безпросветно. След като УНГАРИЯ, АВСТРИЯ, СЛОВЕНИЯ и СЛОВАКИЯ си пратиха граничари от СРЪБСКАТА СТРАНА.. Да пазят ние да не пускаме тихомълком и безотчетно орките към Сърбия..

Бойко ходи да договори вазелин за твойто дупе

Хубаво би било някой да припомни на ГЕРБ разговорите на Борисов за склоняване на градския прокурор Кокинов,към престъпления по служба.Също така и разговорите със загадъчно починалия в хотел Мишо Бирата...

Нека ДОСТ подкрепя ГЕРБ. Тъкмо повече материал за споровете с гербаджии, които се кълнат, че циганите гласуват само за БСП и ДПС, но не и за ГЕРБ. И че снимките на изсипващите се от Зала Армеец цигани с рекламни торбички на ГЕРБ са едва ли не колажи.

Адютант на дявола .

С подкрепата на ДОСТ към ГЕРБ , ще се получи ОТЛИВ на електорат от ГЕРБ ,.....А ТОВА Е И ЦЕЛТА НА ДОСТ ....

Като видях колко противен мъж е намерила да замества съпруга и и коя партия подкрепя , стремглаво ми падна в очите . Да си лягаш със Сотир Ушев !!!

Никога вече Бойко! Никога вече ГЕРБ ! Тия хора сринаха имиджа и достойнството на държавата ни.Управляваха ни до сега,така както се управлява мафията.С бабаитската си стойка и поза Бойко отначало се хареса на хората,но сега предизвиква само насмешка. Стига вече с Бойко!Стига вече ГЕРБ!

Агресивно, злобно, само истински бесепар може да злобее така

.... майстори на общите приказки сте и ти и шефката ти... айде сега замести ГЕРБ с БСП и ще си много по-близо до истината в изказа ти нищо няма да се промени.... аман от бля, бля, бля....

Редно е вече умния физкултурник с многото апартаменти да излезе в заслужена почивка или пенсия.Пълен наглец.До 89 година е лапал с баща си като членове на БКП сега пак лапа ама вече е демократ от ГЕРБ.

Цецо получи 6 -те ''си'' апартамента , именно от фирми на ДПС /ДОСТ/ . Защо след ''заканата'' си към ДПС , след като получи този подарък от тях , СПРЯ ДА ПРЕСЛЕДВА КРАДЦИТЕ ОТ ДПС?

Викат му държавен рекет.Имплантиране на мафията в държавното управление.

Кой ще се целува с депесето на Орлов мост за тези избори - явно тази нелека задача е поета от някоя от другарките , които лъжат много и по телевизията и по радиото.

Ние преди всеки избори слушаме популистите от БСП какво обещават. Преди всеки избори пишем тук - не им вярвате на тези от БСП, не гласувайте за тях, защото ви лъжат. И винаги с БСП идва ДПС на власт след това, идва Пеевски шеф на ДАНС, 5% дефицит, корумпирани проетки за милиарди, фалирана банка, закони за заменки, масово застрояване, престъпност, ДДС измами, отвличания, убийства, магистрални грабежи, спиране на еврофондове, бягане от страната на младите и т.н. Няма оправия тази държава :(

МНОГО ВЯРНО КАЗАНО! БСП ДОКАРАХА ДПС В КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО И ГИ НАТРЕСОХА НА БЪЛГАРИЯ.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БАЛОНИТЕ ,КОИТО ХВЪРЛЯТ НА ПОСОКИ.ТОЧНО БСП НАПРАВИ ДПС УПРАВЛЕНЧЕСКИ ОРГАН В БЪЛГАРИЯ,И БСП СКЛЮЧИХА СДЕЛКИ С ЦИОНИСТИТЕ ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИЯ!!!

На теб ли да вярваме?

казвате си има ПОЩЕНСКА ГУГУТКА... От Симитли..

Ердогановата , не си спомням как точно се казваше , ама все тоя.

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997