Цветан Цветанов при Обама с Морган Фрийман

Цветан Цветанов участва във Вашингтон в Националната молитвена закуска при президента Обама. Днес той публикува във "Фейсбук" снимка с актьора Морган Фрийман.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов при Обама с Морган Фрийман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Ц.Ц. ли е бил в Shawshenk?

А Винетка?! Тя до кое световно светило се е снимала - стана ли ясно, че много ми е важно!

Не ви ли се струва че вече не вървите с таквиз измишльотини за някакви си ''срещи'' на цвъки по тези ''молитвени закуски''???Я кажете кой ПЛАЩА ''молитвената закуска'' на цвъки и лилито вместо да пускате селфитата им,,

Ей,глупак,закуската от сто години се плаща от държавния департамент.

Що за кретенизъм сте написали? какъв държавен департамент, какви пет лева... Що е то National Prayer Breakfast, кой го организира (протестантска мафия, подхранваща и служеща за параван за инструктажа на блюдолизци като Цвинокио) , и откога - дале-е-е-ечната ...1953. Повтарям: Обонго е "произведен" през 1961 г. Да, за да могат САЩ да си прокарват политиките на голямата сопа с голямата уста, им трябват подобни мероприятия. И, да, обикновено ТЕКУЩИЯТ президент на САЩ произнася приветствие СЛЕД ОСНОВНИЯ поканен за гост-лектор на съответната закуска. И, да, в кулоарите има шушу-мушу и набиване на обръчит (малко преди мероприятието) на такива VIP като Цв. Цв.... Само Винетка к'во праи там - нинам, нинам :) Явно ѝ гласят ръководен пост някакъв в многострадалната ни Родина!

Като гледам отегчената физиономия на Фриймън си представям какво му е в главата. Сигурно се пита, този тъпак защо все още не лежи в някой затвор? На тази закуска са поканени стотици хора и е организирана не от американското правителство, а от някаква фондация. Това, че Обама е казал някоя и друга дума нищо не означава, но за нашите тъпи политици е шанс да срещнат някой известен човек и да ни кажат, че той е пожелал да се запознае с тях. Всичко това е тежка лъжа на която вярваме всяка година, когато мутренсата власт изпрати и вероятно плаща с наши пари едни тъпаци да ходят до САЩ, за да имат с какво да ни занимават.

Срещата се организира от президент на САЩ.Фондациитам нямат работа

ей, много завист и мъка има в българина - типичния бай ганю. вместо да се радват, че един българин е отишъл да се срещне със световно-известни величия, бай ганювците газ пикаят от яд и завист. още повече, че цецо направи много в борбата срещу комунистическата олигархия.

Бай Ганьо в Америка

Когато тоя същия българин си продаде един от 6те апартамента и с парите отиде до Америка ще се радваме. Обаче когато същия прост пъпеш отиде на разноски на данъкоплатците и се протяга под облегнати хора, за да си прави ПР с Моргън Фриймън, не виждам какво да му се радваме.

Този българин за трети пореден път е канен на традиционната закуска. Пътните разходи се поемат от този КОЙТО КАНИ,ЧУ ЛИ БЕ ПЛЕБЕЙ

сигурен съм, че от мястото на което е седял Цвъки, дори не се е виждал обама в далечината. Единствения по-известен до който се е докопал явно е бил дедо ви Фрийман. хахахаха голям нещастник е тоя!

Престъпници и откровени национални предатели обикалят света за сметка на българите. Единият вместо да търка наровете при бай Ставри прелетял океана и публикува снимки с известни артисти. Усмихва се щастлив след инструктажа и потупването по рамото от господарите отървали го от Централния. Другия национално недоразумение и предател вместо да е намазал оловото на централния стадион обикаля да чете от листче празни приказки и клишета и да води на екскурзия отбор другарчета от комсомола.

НАЙ - ВАЖНОТО, КОЕТО Е НАПРАВИЛ В АМЕРИКА Ц.Ц., Е ЧЕ Е ПРОВЕЛ ПОКАЗЕН ЧАС ПО ФИЗИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ, ЗА КОЕТО Е БИЛ БУРНО АПЛОДИРАН!!!!!!

България никога не е била свободна държава,но живота ни сега когато сме под американско робство е най лош.Е,има 10%живеещи добре от корупция ,кражби и престъпления ,но такава е волята на САЩ.Това ,че цял свят ги мрази и дали и ние ще ги мразим за тях няма значение.Демокрация по американски.

Само си представете Цвъки, с неговия "перфектен" английски, и полиран мозък, как изобщо може да се договори за каквото и да е.

цецо, кога ще се върнеш пак на власт, за да погнеш наново комунистическия октопод и червената олигархия? чакаме да довършиш започнатото, а те нека си те съдят колкото искат

Чувал ли си "Гарван, гарвану око не вади"? Няма как да погне комунисти, когато той е тяхно производно, че и голяма част от ГЕРБерастите, барабар с онова недоразумение, което се води президент.

абе той добре ги беше подпукал и алексей петров, и пеевски и други червени олигарси, ама при орешарски пак вирнаха глава, че даже почнаха да го съдят, че ги притеснявал

Ех Цвъки, вече не остана съмнение чия кучка си. Въпрос на време е, на господарите ти да им мине интереса към теб и тогава - бай Ставри строг, но справедлив. Сега и на децата е ясно кой те спаси от пандиза ..... за сега!

Цвинокио барабара с Лиляно оме НЕ са били на "молитвената закуска с (на) Обама", а (на теория) на ежегодната закуска на КАТОЛИЧЕСКАТА организация "The Fellowship Christian Organization", която се провежда от 1953 година... А Обонго е "произведен" чак през 1961-ва!.. Ама затова Цвинокио си е Цвинокио, за да лъжа и маже. Иначе двамцата просто са били на инструктаж (на практика). Бих посъветвал БПЦ официално да отлъчи и двамата (ако са кръстени, де) и да ги гони позорно от всяко мероприятие и всеки празник, на което имат наглостта да се появят и да се правят на православни християни. А прокуратурата е крайно време да подхване всички национални предатели, До последния и до дупка! P.S. Бедни ми м-р Фриймън! Да знаехте само с какво рдядко ...чудо сте се снимали... От него даже снимката вони!

четете вестник афера бг те още преди десетина дни писаха за тази среща кога и как ще го покажат в медиите и познаха

НЕ,НЕ,НЕ,НЕ,НЕ,НЕ!

Американските маймуни и нашия примат - среща на високо равнище!

"Много" заблудени драскачи пак тук са се сбрали в дир-а! Изпълняват партийни заръки да чернят и плюят където е указано! Как не ви омръзна не знам!!!

А ти адвокат на гнусните политици ли си бе шматка.

Да оставим Цветанов, снимките и фейсбук, а да се съсредоточим върху изречението: "Те се обединиха около извода, че популизмът, национализмът и антисистемните партии не могат да бъдат алтернатива на традиционните демократични ценности, утвърждавани с векове в обществата на Европа и САЩ". Това изречение казва всичко за политиката на САЩ за съсипване на националните държави (на първо европейските) и недопускане на други партии и най-вече националистически (наречени антисистемни!!!) в политическото състезание. Не ви ли мирише на нов тоталитаризъм, този път с либерална маска?!? Кои партии са системни и кои - антисистемни? И за каква система точно става дума!?... Аз се сещам за една - от романа "Полет над кукувиче гнездо"... Хора, отворете си очите, от САЩ тръгва нов тоталитаризъм!!!

Това е велико,това е нечувано,това е якккоооо.Представятее ли си сащ,морган,ееее.Страхотно,умопомрачаващо,Не не това е направо божествено.Леле при морган.Е това е мечта.

когато трябва да бъдеш в пандиза!!!

Господи,каква простотия е финалът на тази статия!!! -"Те се обединиха около извода, че популизмът, национализмът и антисистемните партии не могат да бъдат алтернатива на традиционните демократични ценности, утвърждавани с векове в обществата на Европа и САЩ." За кои традиционни демократични ценности става въпрос и за кои векове??Наверно за избиването на коренното индианско население на Америка става въпрос,като основна,изконна демократична ценност!Национализмът и антисистемните партии не могат да бъдат алтернатива,защото на тях не им е нужна промяна,а единствено налагане на световно господство!Тотална Идиотия!

zosha_@

и това е главна новина?! интересно и едва ли е случайно..

Дано ви застигнат клетвите на клетите българия.Този престъпник в Америка ,другия в Южна Америка.Дано остане там и никога да не се върнете .Амин!

"Всичко Мара втасала"........

Фрийдман ще се самоубие, ако знае с кого се е снимал.

а кой е цветанов?? за морган съм чувал ама тоя не го знам

Престъпник, който вместо да е в затвора, си гледа кефа в Щатите с парите на бедния български народ. Ето това е цветанов.

Чудесно, но частния живот на цвинокио не ме интересува. Всъщност той и свитата му нали не са на държавно посещение, с държавни пари на тая закуска?

Не, не са с държавни пари, с нашите пари са там... Ние им плащаме и самолета, и закуската, и хотела...

...и ку-вите...

И чий бюджет плати тази разходка? А каква е ползата роду, овен личната? Цв. Цв. не представлява държавата. Защо журналята трябва да следят стъпките му, пък и да ни информират, сякаш става дума за значимо събитие.

изкуплението шоушенк..2 серия

Ейййц,Цецо много си готин,не си личи кой от двамата е холивудската звезда.

Абе, тва да не е па некой монтаж на службите?! Мяза ми на фотошоп, в смисъл шоп, застанал да го снимат.

Нощес пак пребиха дядо на село и изнасилиха баба, взеха им последните осем лева и по живо по здраво си заминаха.Ааа - казаха че скоро пак ще наминат и голям пердах го чака дядо ако има само осем лева, а баба - а бе баба си знае и да се готви отсега. Всички ги знаят кои са "юнаците", но полицаите казаха че "извършителите са неизвестни", а и щетата от осем лева е "незначителна" и за това прекратяват преписката.После заседнаха с кмета в селската кръчма на "важен" разговор.

Можем да му викаме "Цветан Фриймън"!

Цветанов прилича на барт от улица сезам.

По-скоро Морган цветанов ;-)

Цветан Цветанов по добре да си остане в Америка. Защо да се прибира в България?

Така, така, ДИР.бг, вече влязохте в правият път, вчера 5 пъти материали за Светиня Му Банкянски, вече и наш Цецо е на вниманието Ви, какво се бяхте объркали оня ден да пишете, че Главният прокурор на Румъния е подал оставка за неправомерно ползване на охрана, това каква новина в сравнение с тази за Цецо Наглецо, че се е снимал с Фрийман!?!Но да напишете как младите бъллгари са насрали Гуруто Ви в амбасадата ни в Лондон, няма, но Афера бг го написа и видео има даже на смелата българка, на не повече от 25 години според мен, която направи за посмешище банкянският наглец и оня, пластмасовият министър на ВР,краварският ибрик, като го е нарекла Къдравата Сю..... За сведение на краварско-герберастките подлоги, отгоре пише на немски ...всекиму своето...

Чети, народе, че в 08.00 идва на работа гербераста, следящ за правилните постове и пуска в действие баданарката!!

Молитвена? И на кого са се молили - Обама, Исус, или Мохамед (имайки впредвид Обама), или всички???

Че вие не знаете ли на кого се моли?Та нали и Обама е счупена бургия!И той се дупи на килимчето!

Тоя фрийман не го ли бяха обвинили 20,30 жени и момичета в сексуален тормоз и изнасилване ама щото е черен и богат било загубило давност обвинението...Така де невероятна комбинация в наши дни.Аз все пак бих се въздържал от ръкостискане с подобна личност.Може да е богат но това не го прави по малко съмнителен.Едва ли тези жени си измислят...

отврат ганюо- ганке колко си проззз .....не беше за Тоя фрийман а беше за Bill Cosby

Не се напрегай ще земеш да получиш инсулт.Добре,не беше изнасилвач беше наркоман.Сега доволен ли си ?И не се казвам Ганю не съм ходил до Австрия да продавам лайна нито черноработник в Германия нито на социална помощ в Англия.Ти как си сложният?

Ама нали не искат популистки парти...или нещо се обърках.Ееее така пише в последното изречение на статията!?

Интересно наш сельо как го е попитал дали може да снима с него и да му стисне ръката... Сори сори мр. Фрийман, фото ок? Ю хенд ми хенд тенк ю! Шоушенк вери гууд ай лайк! Булгария Булгария ай депутат!

Интересни са тия протестанти отвъд океана...:):))) "Молитвена закуска"........... Преди това е имало "обедна лапачка" в Ирак и Либия,но както изглежда ще завършат с "панихидна вечерия" в Сирия....:):))))))))

Пак за инструкции е там. Идват избориииииии.... И нали е "умен,убавец" требе да се инструктира пак... Щото току виж изборите ги спечели друг, дето не е одобрен и проверен за верност към ФАЩ, ФБР , ЦРУ , ФР и всички юдейско-масонски клики,ложи,ложета,лежанки,хранилки и т.н...

А като какьв Цв.Цв. е поканен там?

Като агент на ЦРУ.

"По време на закуската освен президентът на САЩ, традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата админи..." Все видни престъпници... "На форума се канят още дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери..." ...и тук таме по някой избушляк като наш Цеци.

Той Гн Цветанов е по известен в Бг от тоя черния за който половината от българите не са чували

за Морган Фрйимън вероятно не са чували голяма част от пишещите тук, но това не го прави по-малко известен по света и то с основание....Ама така е - в чалга до шия

Най големите врагове на популизма са ЕТИЛИЗМА и Радикализма!!!Между другото.

ГЕРБ не е популистка партия!!! Ама хич.

Г-Н ФРИЙМАН,ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЗИ Е ПРЕСТЪПНИК В БЪЛГАРИЯ,БИВШ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР РАБОТЕЩ С ГАНГСТЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛЯТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ В ЦЕЛИЯ СВЯТ...ИЗМАМИЛИ СА ВИ,Г-Н ФРИЙМАН...

Тя "ЦЯЛЯТА" е такава и там.