Коментари - Удължиха срока за връщане на бонусите | Днес.dir.bg

Удължиха срока за връщане на бонусите

До тази сряда се удължава срокът за връщане на бонусите, съобщи вицепремиерът Цветан Цветанов пред журналисти. Миналата седмица премиерът даде срок до петък и заплаши с уволнения.

Обратно в новината

Коментари - Удължиха срока за връщане на бонусите | Днес.dir.bg

Коментари

юли

Тиквата зема набързо от яд едно решение тип "Сашко до 6 да си си написал домашното". Разбуни държавата, умните от отвращение, другите от удовлетворение. А баш герберите го земаа толко на сериозно че у среда че отчитат резултати. Много ми е интересно каква е конкретно ползата от това мероприятие за държавата?

А наказателна лихва ще има ли, или закъснелите ще ги съберете на съботник за да почистят градинките около министерския съвет.

Стига сте ни занимавали с глупостите СИ. Няма ли да чуем нещо смислено което да ни зарадва. Примерно: -Как ще спрете демографския срив и обезлюдяването -Как ще се справите с безумната бюрокрация . -Как ще вдигнете доходите. -Как няма да чуваме че,непрекъснато ни заплашвате с безумни глоби за какво ли не. Вместо това само скандали ,обяснения извинения .Изчезнете от екрана .Ако можете да свършите нещо до края на мандата, работете,ако не, вървете на ..........

Аз съм ИТ специалистче и когато бяха изборите казвах, че съвсем скоро някои ще плачат избирайки мутричка, но нямаше кой да ме чуе. Няма интелигентен човек, без значение каква е професията му, който би гласувал за това недоразумение.

съгласен ,но колко са като теб от твоята сфера . Кажи го това на малоумниците ти колеги ,които работят в ай ти сферата в бизнес парка-има екземпляри между тях- рядко срещани нъпи същества ,възхваляващи мутрата ...

А Попова ще върне ли парите и да не ни излизат с номера,че ще даряват нашите пари на болни деца,които няма да знаят,че някой нещо е направил за тях.

ЛОШОТО Е ,ЧЕ ЧАЛГАПОКОЛЕНИЕТО И ЧАЛГА МИСЛЕЩИТЕ ПЪПКОВЦИ И ПУБЕРИ ,КОИТО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ПОЛИТИКА , ИЗБРАХА БОКО ТИКВАТА ... ДАНО ИМ ПРОСВЕТНЕ НА ЧАЛГАДЖИИТЕ , АААА ,И ЗАБРАВИХ - НЯКОИ ЗАБЛУДЕНИ АЙ ТИ СПЕЦИАЛИСТЧЕТА ,КОИТО НИ ГО НАТРЕСОХА ,ЗАЩОТО СПОРЕД ТЯХ ,ТИКВАТА ПРАВИЛ МАГИСТРАЛИ ... ЖАЛКИ ,ЕЛЕМЕНТАРНИ ДУШИЦИ ... ЩЯХ ДА ИЗПОЛЗВАМ СРЕЩУТЯХ ПО- АГРЕСИВНИ НАИМЕНОВАНИЯ, ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТ ,НО В ДИРАЩЕ МЕ БАННАТ . И КАКВО ИЗЛИЗА- ЧЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО , НАРЕЧЕНО ЧАЛГА ГО ИЗБРА И НЯКОИ СУПЕР- БАЛЪЦИ КАТО АЙТИ СПЕЦИАЛИСТЧЕТАТА. дано им приседне ,дано ,щото заради тях ,цял народ страда ....

Магистралите са с предимство щото се дават пари от еврофондовете уж,а после се слагат бариери и стават платени и който иска магистралка плаща,а иначе ще има и винетки и тол такси и саниране и още непреки данъци щото овцете трябва да се стрижат особено българските

ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ!!!

Нека някой ми посочи кой гербер е взел бонус от 1.5 млн лв така както направи Ахмед Доган,защо повечето българи са късогледи като не виждат,че българина е най ощетеният не зе последните 2години и половина ,а от последните 65 комунистически години на управление, а що се отнася до замразяването на доходите нека да не сме слепи, това е в цял свят ,не само в България и по вина на ГЕРБ , защо българинът отрича всичко хубаво ,което е направено до момента,ясно е защо ,защото отричането е от бившите комунистически лекета и техните производни ДПС, НДСВ

Доган е взел 1,5 млн. лв за консултански услуги за Цанков камък ! Този проект се реализира от правителството на НДСВ, а г-н Борисов по това време е бил не само гл. секретар на МВР, но и много близък със царя и със същия този Доган (редеше се на опашка при него). Не знам колко са крали предишните, но живота преди 3 години беше много по-добър.

Нинов преди да коментирате се запознайте поне малко от малко с казуса който се мъчите да схванете..

Спомени за "бивши комунистечески лекета" (Цитат мв Стандарат 2005 г.) Главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов оглави листите на НДСВ в Благоевград и Пловдивска област. Това обяви след края на Политическия съвет днес лидерът на партията Симеон Сакскобургготски. Челото на НДСВ-листите изглежда така - министри, депутати, бивш футболен национал (Йордан Лечков), действащ генерал от МВР (Б.Борисов) ... .

Браво на правителството и парламента! и този път успя да преспа народа, дали наистина правителството не е знаело за бонусите и ДМС тата тогава защо не попитаха Иван Костов и Пламен Орешарски как се отпускат средствата от МФ след като имат и електронна връзка

"....Искам да подчертая, че всичко това е доброволно, добави министърът.".. Цв.Цв., доброзорно е ....и позорно за Вас

НЕ ИМ ВЯРВАМ! Мошеници и крадци!

да ги върнат така, както Светанов апартаментите.

Продължавайте да гласувате за Герб и ще продължават да ни правят на маймуни. Ако искате да живеем достойно да дадем шанс да се изпълни ПЛАНЪТ "СИДЕРОВ"

някой от пишещите във форума да е разбрал кога ще се върнат раздаваните пари в куфарчетата и кога сделките за направените заменки със апетитни земи около морето,Боровец, Банско, Велинград ще бъдат анулирани от съда , отговорът си го знам за себе си НИКОГА, така както тези гербери ще връщат взети бонуси ,така е редно и предишните да направят същото и тогава със сигурност кризата в България няма да е така тежка

Няма лошо! Но все пак преди нямаше криза и не ни бяха замразени доходите /разбирай пенсии, майчински, детски и т.н. - все социални плащания барабар с нашите мизерни заплати и % безработица/!

Такова заслепение от "връщането" на герберите наистина показва че си ги заслужаваме..Те лъжат всеки ден а ние им се "кланяме" по 2 пъти на ден...Така и не проумяхте че сме 2012 година и от 2009 година любимците ви ви "стрижат и доят по няколко пъти на ден" ама сега като се разбра чакате да ви "върнат издоеното и остриганото"...

А сега кой излъга - Бъчварова или Цв.Цв.?

Тоя палячо огнебореца така се изхвърли, че ще уволнява, че после му стана ясно, че ще трябва остане съвсем сам изгонвайки 100% всички около себе си. Сега дава първо отсрочка, после ще започне да се оправдава и измята, така че накрая клоунадата ще е пълна. Съдът ще награби ли тези мушмуроци министрите за нарушението на закона? Ще има ли импийчмънт на новоизбраните президент и вице, които също са го престъпвали, като са раздавали (а много вероятно и получавали) бонуси? Разбрахме, че предстои фискалният резерв да бъде стопен до нула и да повторим сценария в Гърция, но в още по лош вариант, заради многократно по-ниски доходи и никакво снизхождение по редукция на дълга. Какво още трябва да се случи, че да се събудим и натикаме в затвора тази некадърна и престъпна власт?

Аз съм ЗА бонусите. НО ако минималната заплата е 1000 лв. а минималнато пенсия 500лв. Ако безработицата е под 4 процента, ако всеки има изплатено собствено жилище и кола. Ако всички можем да си позволим почивка на море и планина. Тогава ще са си заслужили бонусите и ще МАНИФЕСТИРАМ във тяхна възхвала. Но това може да стане само чрез ПЛАНА "СИДЕРОВ"

Не отричам написаното от Вас, но защо трябва да се обръщаме към един, доказал се вече, неадекватен политик! Ние този "социализъм" вече си го имахме! Тогавашните 100 лв. се равняваха по покупателна и платежоспособност на днешните 1000 лв. (няма нужда да изброявам тогавашните цени на енергиите и горивата, на храните и услугите и на безплатното здравеопазване и т.н.). Изводите си ги направи сам!

Да разбирам, че ДОКАЗАЛИ СЕ и АДЕКВАТНИ политици са ДОГАН, Мадридския Дървар, КОСТОВ, СТАНИШЕВ, БОРИСОВ, ЯНЕВ и т.н. Явно ви харесва да ви ограбват унижават, гаврят и ликвидират. Това си има определение МАЗОХИЗЪМ. Избора е ваш. После да не ревете.

Ще го удължат разбира се..Нали и големите глави трябва да съберат и върнат "комисионната" от тези бонуси.....От къде да ги вземат хората като чинно са ги предали нагоре..

Много сте наивни бе хора, тези пари отдавна са оплюскани и изхарчени. Колко от вас биха си запазили бонуса (ако получите бонус някога в живота си), за да си изхарчите парите дошли от кацата след 5 или 10 години? Седят си по цял ден на бюрото, бъркат си по дупките и се чудят -Този месец колко ли бонус да опъна?. Така 3 години и косур. За това са отишли там да крадът, за да имат лев да харчат не да спестяват. Опитвам се да ви кажа, че парите отдавна са оплюскани и вложени в апартаменти, коли, бизнеси и т.н., единствено им остава да бръкнат още по-дълбоко в кацата/хазната на държавата която ние лудите пълним и да посочат, че са върнали няква сума.

Всичките управляващи сте от бандит нагоре- всички сте за разстрел -друга управия с вас няма- народ от простаци и бандити и крадци-управляващи!

Бонусите са за развлечение на тълпите, да отпуснат парата. Както виосните цени са симптом, болестта са МОНОПОЛИТЕ. Отсъствието на нормална пазарна икономика, без политически чадър или политически рекет са Предпоставката. Резултата- Няма ФИСКАЛЕН РЕЗРВ.Но може би има магистрали, които ЕЪ ще одобри и ще възстанови парите за тях

Монополите не са болест,а държавата България,защото отдавна са си поръчали закони,който ги пазят. Така българите са ,и остават роби на глутница балкански тъпаци,забогатяли с помоща на БКП-БСП.

Хипнотизират ни на тема "връщане". Връщането е избърсването - главната тема тук е омазването т.е. вземането.

А онази свинкя със 70-те хиляди ще ги върне ли?

А на мен тате ми обеща да ми купи колело, ама друг път.

Ще си променяме срока, докато забравите за бонусите. Така - до изборите!!

"Разсейват ни с бонуси, престъпления и разни там яйца и др.наглости. Поради некомпетентно управление и алчност изчезва ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, Сребърния фонд, а МОНОПОЛИТЕ ОСТАВАТ!!! ТОВА СА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

Българчето обича да му се дразнят рецепторите и някой друг да вади кестените вместо него...

Заранта нали една достопочтенна,стегната кикеритка с оскубани вежди докладва че ,всички са върнали бонусите!?!?...... Що не плеснете Азис да ги замести тия всичките?!.... И Боко ,и Чоко,и най-вече тоя президента! Бе изобщо всичките може да ги замести-така поне ще е ясно че,отпред на нацията стои един с неясна идентичност обут в мрежест чорапогащник-така де,да не му се връзва никой ,и да му търси отговорност...

адмиан май не му хареса следния ми коменар"Разсейват ни с бонуси, престъпления и разни там яйца и др.наглости. Поради некомпетентно управление и алчност изчезва ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, Сребърния фонд, а МОНОПОЛИТЕ ОСТАВАТ!!! ТОВА СА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ "

Страх, неувереност, паника,разединение,простотия и куп още грехове на тъпанарите от герб, а ББ се скри като лалугер зад милиционера ЦЦ

Точно тоя ли мошенник и далавераджия ли ще се прави на честен и принципен, който ще въдворява ред сред палавите герберчета? Безочливият манипулатор-огнеборец наредил на наглия шашмаджия да разкрие кой е грабил народните пари. Тези които защитиха Шестака бяха възнаградени с бонуси, а сега той ще ги брани като се прави че ги разследва, а де факто ще замаже нещата. Представяте ли си какво лицемерие ни сервират тези тъпи, недоучени маймуни, които допуснахме да ни управляват? Няма ли вот на недоверие в тоя парламент за тези пладнешки айдуци и безогледни мародери? Няма ли сила, която да призове народа да отхвърли този реален октопод, сграбчил държавата в смъртоносната си прегръдка и изсмукващ последните й сили?

Защо комунистите не си върнат бонусите,защо Доган не върне парите получени чрез държавен рекет...защо само ББ да ги връща...после защо комунистите никой не ги иска в управлението...ами те цигани както Гоце беше циганския президент...Кънчев го пуска от затвора и всичкото мангал-за Гоце

Ще връщат парите които заграбиха за 3 години защото държавата е фалирала бе аланкоглу. Онея крадяха но нищо немогат а им вземат нали вожда ти с това обещание отиде на власт, че ще вземе от предните, ще вземе ама в някой друг Цирк.

Е Тиквелиус -Първи нали обеща преди три години да ги накара да си върнат всичко-кво стана!?? Дадоха му бе власт ,той за какво я употреби-да реве по всички телевизии от ЦарА,Станишев и Доган! Не стига това ами остави страната в ръцете на стадо разищолени комунистически олигарси-да грабят както си искат,да плащат жълти стотинки за труд и да си организират пошлите селяндурски номера в парламент,вестници,телевизии ,кръчми и улици! Ае скрий се някъде!

Какво е върнал ББ?? Доколкато знам Цветелине Бориславова все още е най-богатата жена в БГ

Предлагам всички БОНУСИ да отидат за с БИСЕР

Искате да кажете пак в техните джобове???

Да се публикува -тук - в ежедневниците/правителството да им плати публикацията/ пълен списък на взелите и на НЕвърналите...

Какви бяха приблизително думите на ББ, че ако боносите не се върнат до петък, ще валят оставки, защото иначе, ще излезе, че той /борисов/ лъже.А ТОВА НЯМА КАК Д А СЕ СЛУЧИ.Е случи се! А сега? Нищо, но от сърце. И още по-интересно е, че има хора които му вярват и възприемат гаврата с тях самите, като справедливос свише.И аз, ще се присъединя към милионите гласове - Боже пази България от Борисов. Амин.

+10

ЩО ЗА МОРАЛ Е ТОВА, БЕ ХОРА? ТА ТЕ ДАЖЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ СРОКОВЕ НЕ СПАЗВАТ, ЗА ДА СИ ЗАМИТАТ БЕЗОБРАЗИЯТА. А ИНАЧЕ ТОЯ ЖАЛЪК И ТЪП ФАРИСЕЙ, КАТО ГИ ЗАКАКАНИЖЕ ЕДНИ ЗАУЧЕНИ И НЕ ДО ТАМ СМИСЛЕНИ ДИТИРАМБИ, ГАДНО, ГАДНО. ПОНЕ АКЪЛ ДА ИМАШЕ ТОВА НИЩОЖЕСТВО - ДАЙ МУ САМО ЗА МОРАЛ ДА ГОВОРИ И КАКВИ РЕЗУЛТАТИ СА ПОСТИГНАТИ ПОД НЕГОВОТО МЪДРО РЪКОВОДСТВО - НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ, НЯМА ЗАПАЛЕНИ КОЛИ, НЯМА УБИЙСТВА, НЯМА ГРАБЕЖИ - ЦВЕТЯ И РОЗИ, А НАРОДЪТ НЕБЛАГОДАРЕН.

БОКО ме кефи единственно, защото се гаври с червените гниди!!!

Само дето не той се гаври с тях а те с него пич, не виждаш ли кво става.

явно народа не е бил малко дето е вземал бонуси щом не можаха да ги върнат до петъки удължиха до сряда

явно народа не е бил малко дето е вземал бонуси щом не можаха да ги върнат до петъки удължиха до сряда

Направо кажете, че вие никога не сте взимали бонуси, че сте най-моралните и точка. Какво го овъртате и ослушвате като свиня в царевица? Ние и без това не знаем и никога няма да узнаем кой е взимал и кой колко е взимал. Само тоя от снимката трябва да ни разкрие фокуса как с една заплата може да си купиш 6 апартамента.

А ко е казал че с една заплата е купил 6 апартамента. Имаш ли сестра?

БОКО ме кефи единственно, защото се гаври с червените гниди!!!

Може и друга някоя Сряда, защото още не е избистрен въпросът за данъците, осигуровките и здравните върху тези пари.? Не е ясно и как така добрите хора от ГЕРБ държат десетки хиляди в дюшеците си така, че когато им ги поискат, веднага да ги дават трогателно - на болни деца.

Е ама е на това се казва п......на муработа ,ами да докато се оправят нътрешно докато защитя този и онзи до като оправят вашия и нашия човек да може да мине време ами това е днешното правителство измята се като фурнаджийска лопата на тъй на иначе няма раз и речено отсечено играем си на орехи щом не казват в петък вечерта резултати значи отлагатда има строгост по въпроса

Нали петък беше крайния срок? Значи бате вече стана за пълен резил с тези напъни и засилки. Засили се, аха да скочи и се върне. Нали уж беше мъжкарче, а се държи като ..... (сещате се за думата)?

гола вода сте. ЖАЛКА КОРУМПИРАНА АДМИНИСТРАЦИЯ! Въпросът е не защо връщаш, а защо взимаш!!!

Пълен бардак. Нали затова има срокове, за да се спазват. Ако не си плата сметка за ток до еди коя си дата, ще остана на тъмно, т.е. ще ме накажат. А с това удължаване на срока ЦЦ показва, че няма намерение да наказва прегрешилите се.

Интересно какво е написал в писмото до ДПС? ДПС ще публикува ли писмото на Борисов? Обществото иска да знае истината.

Да бе "лошият" Цветанов. Къде е Бойко да му каже да бъде по-лош,болен ли е .

Циркът ГЕРБ продължава - представленията са безплатни. Отпред на сцената - на ти парцалките, дай си ми парцалките. Отзад на сцената - фискалния резерв - АМ, АМ, ще те изям !!!

Коментари - Удължиха срока за връщане на бонусите | Днес.dir.bg

Удължиха срока за връщане на бонусите

До тази сряда се удължава срокът за връщане на бонусите, съобщи вицепремиерът Цветан Цветанов пред журналисти. Миналата седмица премиерът даде срок до петък и заплаши с уволнения.

Обратно в новината

Коментари - Удължиха срока за връщане на бонусите | Днес.dir.bg

Коментари

юли

Тиквата зема набързо от яд едно решение тип "Сашко до 6 да си си написал домашното". Разбуни държавата, умните от отвращение, другите от удовлетворение. А баш герберите го земаа толко на сериозно че у среда че отчитат резултати. Много ми е интересно каква е конкретно ползата от това мероприятие за държавата?

А наказателна лихва ще има ли, или закъснелите ще ги съберете на съботник за да почистят градинките около министерския съвет.

Стига сте ни занимавали с глупостите СИ. Няма ли да чуем нещо смислено което да ни зарадва. Примерно: -Как ще спрете демографския срив и обезлюдяването -Как ще се справите с безумната бюрокрация . -Как ще вдигнете доходите. -Как няма да чуваме че,непрекъснато ни заплашвате с безумни глоби за какво ли не. Вместо това само скандали ,обяснения извинения .Изчезнете от екрана .Ако можете да свършите нещо до края на мандата, работете,ако не, вървете на ..........

Аз съм ИТ специалистче и когато бяха изборите казвах, че съвсем скоро някои ще плачат избирайки мутричка, но нямаше кой да ме чуе. Няма интелигентен човек, без значение каква е професията му, който би гласувал за това недоразумение.

съгласен ,но колко са като теб от твоята сфера . Кажи го това на малоумниците ти колеги ,които работят в ай ти сферата в бизнес парка-има екземпляри между тях- рядко срещани нъпи същества ,възхваляващи мутрата ...

А Попова ще върне ли парите и да не ни излизат с номера,че ще даряват нашите пари на болни деца,които няма да знаят,че някой нещо е направил за тях.

ЛОШОТО Е ,ЧЕ ЧАЛГАПОКОЛЕНИЕТО И ЧАЛГА МИСЛЕЩИТЕ ПЪПКОВЦИ И ПУБЕРИ ,КОИТО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ПОЛИТИКА , ИЗБРАХА БОКО ТИКВАТА ... ДАНО ИМ ПРОСВЕТНЕ НА ЧАЛГАДЖИИТЕ , АААА ,И ЗАБРАВИХ - НЯКОИ ЗАБЛУДЕНИ АЙ ТИ СПЕЦИАЛИСТЧЕТА ,КОИТО НИ ГО НАТРЕСОХА ,ЗАЩОТО СПОРЕД ТЯХ ,ТИКВАТА ПРАВИЛ МАГИСТРАЛИ ... ЖАЛКИ ,ЕЛЕМЕНТАРНИ ДУШИЦИ ... ЩЯХ ДА ИЗПОЛЗВАМ СРЕЩУТЯХ ПО- АГРЕСИВНИ НАИМЕНОВАНИЯ, ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАТ ,НО В ДИРАЩЕ МЕ БАННАТ . И КАКВО ИЗЛИЗА- ЧЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО , НАРЕЧЕНО ЧАЛГА ГО ИЗБРА И НЯКОИ СУПЕР- БАЛЪЦИ КАТО АЙТИ СПЕЦИАЛИСТЧЕТАТА. дано им приседне ,дано ,щото заради тях ,цял народ страда ....

Магистралите са с предимство щото се дават пари от еврофондовете уж,а после се слагат бариери и стават платени и който иска магистралка плаща,а иначе ще има и винетки и тол такси и саниране и още непреки данъци щото овцете трябва да се стрижат особено българските

ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ!!!

Нека някой ми посочи кой гербер е взел бонус от 1.5 млн лв така както направи Ахмед Доган,защо повечето българи са късогледи като не виждат,че българина е най ощетеният не зе последните 2години и половина ,а от последните 65 комунистически години на управление, а що се отнася до замразяването на доходите нека да не сме слепи, това е в цял свят ,не само в България и по вина на ГЕРБ , защо българинът отрича всичко хубаво ,което е направено до момента,ясно е защо ,защото отричането е от бившите комунистически лекета и техните производни ДПС, НДСВ

Доган е взел 1,5 млн. лв за консултански услуги за Цанков камък ! Този проект се реализира от правителството на НДСВ, а г-н Борисов по това време е бил не само гл. секретар на МВР, но и много близък със царя и със същия този Доган (редеше се на опашка при него). Не знам колко са крали предишните, но живота преди 3 години беше много по-добър.

Нинов преди да коментирате се запознайте поне малко от малко с казуса който се мъчите да схванете..

Спомени за "бивши комунистечески лекета" (Цитат мв Стандарат 2005 г.) Главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов оглави листите на НДСВ в Благоевград и Пловдивска област. Това обяви след края на Политическия съвет днес лидерът на партията Симеон Сакскобургготски. Челото на НДСВ-листите изглежда така - министри, депутати, бивш футболен национал (Йордан Лечков), действащ генерал от МВР (Б.Борисов) ... .

Браво на правителството и парламента! и този път успя да преспа народа, дали наистина правителството не е знаело за бонусите и ДМС тата тогава защо не попитаха Иван Костов и Пламен Орешарски как се отпускат средствата от МФ след като имат и електронна връзка

"....Искам да подчертая, че всичко това е доброволно, добави министърът.".. Цв.Цв., доброзорно е ....и позорно за Вас

НЕ ИМ ВЯРВАМ! Мошеници и крадци!

да ги върнат така, както Светанов апартаментите.

Продължавайте да гласувате за Герб и ще продължават да ни правят на маймуни. Ако искате да живеем достойно да дадем шанс да се изпълни ПЛАНЪТ "СИДЕРОВ"

някой от пишещите във форума да е разбрал кога ще се върнат раздаваните пари в куфарчетата и кога сделките за направените заменки със апетитни земи около морето,Боровец, Банско, Велинград ще бъдат анулирани от съда , отговорът си го знам за себе си НИКОГА, така както тези гербери ще връщат взети бонуси ,така е редно и предишните да направят същото и тогава със сигурност кризата в България няма да е така тежка

Няма лошо! Но все пак преди нямаше криза и не ни бяха замразени доходите /разбирай пенсии, майчински, детски и т.н. - все социални плащания барабар с нашите мизерни заплати и % безработица/!

Такова заслепение от "връщането" на герберите наистина показва че си ги заслужаваме..Те лъжат всеки ден а ние им се "кланяме" по 2 пъти на ден...Така и не проумяхте че сме 2012 година и от 2009 година любимците ви ви "стрижат и доят по няколко пъти на ден" ама сега като се разбра чакате да ви "върнат издоеното и остриганото"...

А сега кой излъга - Бъчварова или Цв.Цв.?

Тоя палячо огнебореца така се изхвърли, че ще уволнява, че после му стана ясно, че ще трябва остане съвсем сам изгонвайки 100% всички около себе си. Сега дава първо отсрочка, после ще започне да се оправдава и измята, така че накрая клоунадата ще е пълна. Съдът ще награби ли тези мушмуроци министрите за нарушението на закона? Ще има ли импийчмънт на новоизбраните президент и вице, които също са го престъпвали, като са раздавали (а много вероятно и получавали) бонуси? Разбрахме, че предстои фискалният резерв да бъде стопен до нула и да повторим сценария в Гърция, но в още по лош вариант, заради многократно по-ниски доходи и никакво снизхождение по редукция на дълга. Какво още трябва да се случи, че да се събудим и натикаме в затвора тази некадърна и престъпна власт?

Аз съм ЗА бонусите. НО ако минималната заплата е 1000 лв. а минималнато пенсия 500лв. Ако безработицата е под 4 процента, ако всеки има изплатено собствено жилище и кола. Ако всички можем да си позволим почивка на море и планина. Тогава ще са си заслужили бонусите и ще МАНИФЕСТИРАМ във тяхна възхвала. Но това може да стане само чрез ПЛАНА "СИДЕРОВ"

Не отричам написаното от Вас, но защо трябва да се обръщаме към един, доказал се вече, неадекватен политик! Ние този "социализъм" вече си го имахме! Тогавашните 100 лв. се равняваха по покупателна и платежоспособност на днешните 1000 лв. (няма нужда да изброявам тогавашните цени на енергиите и горивата, на храните и услугите и на безплатното здравеопазване и т.н.). Изводите си ги направи сам!

Да разбирам, че ДОКАЗАЛИ СЕ и АДЕКВАТНИ политици са ДОГАН, Мадридския Дървар, КОСТОВ, СТАНИШЕВ, БОРИСОВ, ЯНЕВ и т.н. Явно ви харесва да ви ограбват унижават, гаврят и ликвидират. Това си има определение МАЗОХИЗЪМ. Избора е ваш. После да не ревете.

Ще го удължат разбира се..Нали и големите глави трябва да съберат и върнат "комисионната" от тези бонуси.....От къде да ги вземат хората като чинно са ги предали нагоре..

Много сте наивни бе хора, тези пари отдавна са оплюскани и изхарчени. Колко от вас биха си запазили бонуса (ако получите бонус някога в живота си), за да си изхарчите парите дошли от кацата след 5 или 10 години? Седят си по цял ден на бюрото, бъркат си по дупките и се чудят -Този месец колко ли бонус да опъна?. Така 3 години и косур. За това са отишли там да крадът, за да имат лев да харчат не да спестяват. Опитвам се да ви кажа, че парите отдавна са оплюскани и вложени в апартаменти, коли, бизнеси и т.н., единствено им остава да бръкнат още по-дълбоко в кацата/хазната на държавата която ние лудите пълним и да посочат, че са върнали няква сума.

Всичките управляващи сте от бандит нагоре- всички сте за разстрел -друга управия с вас няма- народ от простаци и бандити и крадци-управляващи!

Бонусите са за развлечение на тълпите, да отпуснат парата. Както виосните цени са симптом, болестта са МОНОПОЛИТЕ. Отсъствието на нормална пазарна икономика, без политически чадър или политически рекет са Предпоставката. Резултата- Няма ФИСКАЛЕН РЕЗРВ.Но може би има магистрали, които ЕЪ ще одобри и ще възстанови парите за тях

Монополите не са болест,а държавата България,защото отдавна са си поръчали закони,който ги пазят. Така българите са ,и остават роби на глутница балкански тъпаци,забогатяли с помоща на БКП-БСП.

Хипнотизират ни на тема "връщане". Връщането е избърсването - главната тема тук е омазването т.е. вземането.

А онази свинкя със 70-те хиляди ще ги върне ли?

А на мен тате ми обеща да ми купи колело, ама друг път.

Ще си променяме срока, докато забравите за бонусите. Така - до изборите!!

"Разсейват ни с бонуси, престъпления и разни там яйца и др.наглости. Поради некомпетентно управление и алчност изчезва ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, Сребърния фонд, а МОНОПОЛИТЕ ОСТАВАТ!!! ТОВА СА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

Българчето обича да му се дразнят рецепторите и някой друг да вади кестените вместо него...

Заранта нали една достопочтенна,стегната кикеритка с оскубани вежди докладва че ,всички са върнали бонусите!?!?...... Що не плеснете Азис да ги замести тия всичките?!.... И Боко ,и Чоко,и най-вече тоя президента! Бе изобщо всичките може да ги замести-така поне ще е ясно че,отпред на нацията стои един с неясна идентичност обут в мрежест чорапогащник-така де,да не му се връзва никой ,и да му търси отговорност...

адмиан май не му хареса следния ми коменар"Разсейват ни с бонуси, престъпления и разни там яйца и др.наглости. Поради некомпетентно управление и алчност изчезва ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, Сребърния фонд, а МОНОПОЛИТЕ ОСТАВАТ!!! ТОВА СА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ "

Страх, неувереност, паника,разединение,простотия и куп още грехове на тъпанарите от герб, а ББ се скри като лалугер зад милиционера ЦЦ

Точно тоя ли мошенник и далавераджия ли ще се прави на честен и принципен, който ще въдворява ред сред палавите герберчета? Безочливият манипулатор-огнеборец наредил на наглия шашмаджия да разкрие кой е грабил народните пари. Тези които защитиха Шестака бяха възнаградени с бонуси, а сега той ще ги брани като се прави че ги разследва, а де факто ще замаже нещата. Представяте ли си какво лицемерие ни сервират тези тъпи, недоучени маймуни, които допуснахме да ни управляват? Няма ли вот на недоверие в тоя парламент за тези пладнешки айдуци и безогледни мародери? Няма ли сила, която да призове народа да отхвърли този реален октопод, сграбчил държавата в смъртоносната си прегръдка и изсмукващ последните й сили?

Защо комунистите не си върнат бонусите,защо Доган не върне парите получени чрез държавен рекет...защо само ББ да ги връща...после защо комунистите никой не ги иска в управлението...ами те цигани както Гоце беше циганския президент...Кънчев го пуска от затвора и всичкото мангал-за Гоце

Ще връщат парите които заграбиха за 3 години защото държавата е фалирала бе аланкоглу. Онея крадяха но нищо немогат а им вземат нали вожда ти с това обещание отиде на власт, че ще вземе от предните, ще вземе ама в някой друг Цирк.

Е Тиквелиус -Първи нали обеща преди три години да ги накара да си върнат всичко-кво стана!?? Дадоха му бе власт ,той за какво я употреби-да реве по всички телевизии от ЦарА,Станишев и Доган! Не стига това ами остави страната в ръцете на стадо разищолени комунистически олигарси-да грабят както си искат,да плащат жълти стотинки за труд и да си организират пошлите селяндурски номера в парламент,вестници,телевизии ,кръчми и улици! Ае скрий се някъде!

Какво е върнал ББ?? Доколкато знам Цветелине Бориславова все още е най-богатата жена в БГ

Предлагам всички БОНУСИ да отидат за с БИСЕР

Искате да кажете пак в техните джобове???

Да се публикува -тук - в ежедневниците/правителството да им плати публикацията/ пълен списък на взелите и на НЕвърналите...

Какви бяха приблизително думите на ББ, че ако боносите не се върнат до петък, ще валят оставки, защото иначе, ще излезе, че той /борисов/ лъже.А ТОВА НЯМА КАК Д А СЕ СЛУЧИ.Е случи се! А сега? Нищо, но от сърце. И още по-интересно е, че има хора които му вярват и възприемат гаврата с тях самите, като справедливос свише.И аз, ще се присъединя към милионите гласове - Боже пази България от Борисов. Амин.

+10

ЩО ЗА МОРАЛ Е ТОВА, БЕ ХОРА? ТА ТЕ ДАЖЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ СРОКОВЕ НЕ СПАЗВАТ, ЗА ДА СИ ЗАМИТАТ БЕЗОБРАЗИЯТА. А ИНАЧЕ ТОЯ ЖАЛЪК И ТЪП ФАРИСЕЙ, КАТО ГИ ЗАКАКАНИЖЕ ЕДНИ ЗАУЧЕНИ И НЕ ДО ТАМ СМИСЛЕНИ ДИТИРАМБИ, ГАДНО, ГАДНО. ПОНЕ АКЪЛ ДА ИМАШЕ ТОВА НИЩОЖЕСТВО - ДАЙ МУ САМО ЗА МОРАЛ ДА ГОВОРИ И КАКВИ РЕЗУЛТАТИ СА ПОСТИГНАТИ ПОД НЕГОВОТО МЪДРО РЪКОВОДСТВО - НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ, НЯМА ЗАПАЛЕНИ КОЛИ, НЯМА УБИЙСТВА, НЯМА ГРАБЕЖИ - ЦВЕТЯ И РОЗИ, А НАРОДЪТ НЕБЛАГОДАРЕН.

БОКО ме кефи единственно, защото се гаври с червените гниди!!!

Само дето не той се гаври с тях а те с него пич, не виждаш ли кво става.

явно народа не е бил малко дето е вземал бонуси щом не можаха да ги върнат до петъки удължиха до сряда

явно народа не е бил малко дето е вземал бонуси щом не можаха да ги върнат до петъки удължиха до сряда

Направо кажете, че вие никога не сте взимали бонуси, че сте най-моралните и точка. Какво го овъртате и ослушвате като свиня в царевица? Ние и без това не знаем и никога няма да узнаем кой е взимал и кой колко е взимал. Само тоя от снимката трябва да ни разкрие фокуса как с една заплата може да си купиш 6 апартамента.

А ко е казал че с една заплата е купил 6 апартамента. Имаш ли сестра?

БОКО ме кефи единственно, защото се гаври с червените гниди!!!

Може и друга някоя Сряда, защото още не е избистрен въпросът за данъците, осигуровките и здравните върху тези пари.? Не е ясно и как така добрите хора от ГЕРБ държат десетки хиляди в дюшеците си така, че когато им ги поискат, веднага да ги дават трогателно - на болни деца.

Е ама е на това се казва п......на муработа ,ами да докато се оправят нътрешно докато защитя този и онзи до като оправят вашия и нашия човек да може да мине време ами това е днешното правителство измята се като фурнаджийска лопата на тъй на иначе няма раз и речено отсечено играем си на орехи щом не казват в петък вечерта резултати значи отлагатда има строгост по въпроса

Нали петък беше крайния срок? Значи бате вече стана за пълен резил с тези напъни и засилки. Засили се, аха да скочи и се върне. Нали уж беше мъжкарче, а се държи като ..... (сещате се за думата)?

гола вода сте. ЖАЛКА КОРУМПИРАНА АДМИНИСТРАЦИЯ! Въпросът е не защо връщаш, а защо взимаш!!!

Пълен бардак. Нали затова има срокове, за да се спазват. Ако не си плата сметка за ток до еди коя си дата, ще остана на тъмно, т.е. ще ме накажат. А с това удължаване на срока ЦЦ показва, че няма намерение да наказва прегрешилите се.

Интересно какво е написал в писмото до ДПС? ДПС ще публикува ли писмото на Борисов? Обществото иска да знае истината.

Да бе "лошият" Цветанов. Къде е Бойко да му каже да бъде по-лош,болен ли е .

Циркът ГЕРБ продължава - представленията са безплатни. Отпред на сцената - на ти парцалките, дай си ми парцалките. Отзад на сцената - фискалния резерв - АМ, АМ, ще те изям !!!