Коментари - "Ние сме на добре намазаната пързалка": ПП-ДБ нямат бъдеще в този вид, според Радан Кънев | Днес.dir.bg

"Ние сме на добре намазаната пързалка": ПП-ДБ нямат бъдеще в този вид, според Радан Кънев

Показахме липса на опит, липса на политическа годност, смята политикът, избран отново за евродепутат, представител на ДСБ и ЕНП

Обратно в новината

Коментари - "Ние сме на добре намазаната пързалка": ПП-ДБ нямат бъдеще в този вид, според Радан Кънев | Днес.dir.bg

Коментари

Поне тук има някаква трезва мисъл! Не съм привърженик на Радан Кънев, но той единствен говори смислено и без да се гъне!

голям оптимистси раданчо! вие от пп-дб не сте на пързалка в детската градина! несте и на пързалка в аква парк! вие, раданчо сте в режим свободно падане от мнооого мнооого високо!

Аха, ясно. Защото "Въглеродните емисии не са елемент от "Зелената сделка", този мамин златен щял да си хвърчи всяка седмица София-Брюксел-София. Гади ми се от това еврогейско лицемерие..

Лошото е Радане, че от 35 години всякакви некадърници като вас се упражнявахте да ни управлявате и всичките се хързулнахте по пързалката надолу, а с вас и цялата държава и всички ние. Това са милиони съдби но на вас не ви пука. Вървете всичките по дяволите, но мястото ви е в затвора.

'Трябваше да си дадем сметка на какво обричаме тези хора, които изпращаме да вършат реформи. Първо на безпомощност да вършат реформи.' Това първо се оказа и единственото - тотална безпомощност, а имахте цялата власт на практика 9 месеца.

На пързалката сте, щото Промяната е проект създаден от старата номенклатура с цел да заеме мястото на другия им проект герб, тъй като натрупаха твърде много народно недоволство. За това ПП нямаха нищо против коалиция с бсп и се дърпаха до последно от герб, а сетне точно ПП ви подлъгаха в най- неподходящия момент да направите сглобката с герб. И понеже целия план се провали, зарад туй сега ПП се опитват да узурпират ДБ, така както навремето герб овладяха СДС. Ей за това Христо Иванов напусна, щото му писна на оная работа да се бори за тоя дето духа. В кратце - комунистическите родове продължават да управляват България, а народа го интересува само едене, пийене и чалгата на макс, е заради това няма оправия: заради националния манталитет на селски тИрикати.

Операция ''Голгота"

Само не разбирам защо наричаш амбасадата "комунистически родове"?

А Кире, ще го духа с патравия генерал - гном на Путин!

Ха - ха, не било пързалка, най - ми било _уй!

Обективен е! Харесвам го!

Вие просто си въобразихте, че сте много умни и можещи Ами не, не сте. Търговчета, секретарки и хора без реален трудов опит не могат да управляват държавата.

А какъв "реален трудов опит" имаха Серго, Лойко, мадридския комарджия?Каже, бе, цървул!!!

още като направихте сглобката с мутрата беше ясно на всички че мутрата ще ви намаже ските , само вие си мислихте, че ще накарате мутрата да направи реформи за които той имаше поне 10 г но не ги направи или не искаше, айде сега седнете на масата с трите каки и веднага ще загубите още 10 %, нали вече говорихте с тези кукли на конци преди 3 месеца, какво ще обсъждате сега

ама ги ползва да влезеш в Еп на висока заплатка да си клатиш краката.

Кънев е направил в ЕП повече от другите там, като ИлханчЮ, на Сопола, и дебелия АлЙо ВЗЕТИ ЗАЕДНО...Има си стенограми в официалните сайтове, бре ,налъм?Но не ви се чете, щото сте необразован и келеши!!

Ха хаа, че ПП-ДБ нямат бъдеще в никой вид бе, Радане! И ако не беше фатмака с юмрука и измамата с мъдуровките, тия полуграмотни идиоти, антибългари и шорошки уруспии нямаше никога да се докопат до управлението на България и ни съсипят държавицата!

в който влязоха в коалиция с отрепките като този

ПП и до днес не е осъзнала ясно, че "партньорските интереси" не съвпадат с тези на българските избиратели А "знаковите им лица", изтупани в жълти или бели костюмчета, с претенциите си, че който не мисли като тях е прост, на практика проведоха антикъмпания.

ма то умляло ма.

Радане, Радане?!? Не струваш! След тая ти глупава изцепка разбирам защо не си в ръководството на ДБ! Но не разбирам защо още си в ДБ, след като правиш услуга на враговете й от ДС?!

Пропуснах да добавя. Оказа се същия прошляк като Прошко!

Раданке.. Ама вий на намазаните ски сте още от времето на Боко Втори.. Га УЖ бехте опозиция, ама в управлението. Видно от гласуването ви за 16 милиардния му заем.. Та после по инерция са сурнахте надоле към бездната. С надежда все пак да са закачите барем още веднъж за кацата с евромедо.. И са закачихте де.. Е сега ша с го ближете евро медо. На фона на оакването дет си самопричинихте с просто Кире и Кокорчо.. Само по мирис, де. Щото медо ви е мираж... А за "КОЙ"?" от Прасчо - шеф на ДАНС, да са обаждаме ли? Щото гномка Атанаска е готова май да поуправлява и с него.. Да не говорим, че Ристьото ви не може да слепи гумената лодчица, па пак да превзема на абордаж Росенеца..

Поне не се опитвай да мамиш толкова тъпо. Европарламентът има една особеност - основната му разлика с ВСИЧКИ национални парламенти е, че той няма право на законадателна инициатива. От тук нататък няма какво да ни обясняваш, как си щял да работиш по законодателството, оставяйки грешното впечатление, че от такива като вас нещо зависи. Вие просто се договаряте и лобирате за някои индустрии, дори и отделни корпораци ... Да те питам нещо, Раданчо - защо не ни разкажеш нещичко например за прословутата лобистка група Кангоруу, която има дори офис в ЕП? И да ни кажеш, колко още са такива като нея. Нали излязоха информациите за срещите ви на вас, на уж-българските евродепутати с чужди лобисти. Но това са само официализираните, а останалите колко са? И какво си получил лично ти от лобирането в ЕП за приемане на инициираните от ЕК закони на ЕС? Аре заминавай у лево. Макар че ти винаги си бил на левия бряг...

И това го казва един добре намазан ибрикчия , който изведнъж поумня като почна да получава евро заплата и почна да дава акъл на българите. Нещастно мазно човекоподобно същество, срам за България !

Кънев бил българофоб... Какво е България? Чалгари, слугуващи на Доган? Корумпирани прости нагли мутри и мутреси? Кой би обичал това???

ДСБ явно се готвят да напуснат коалицията и да подкрепят ГЕРБ.

пп- дб , пп , дб , и заедно, и поотделно ще напуснат не коалицията а и политическата сцена! също като марешки, бареков, сидеров, манолова, дончева, каракачанов и тнт. субекти и индивиди

Стига глупости и кухи приказки за реформи. Какви реформи точно искате да правите? Можете ли да ги изброите? С какво ще помогнат на хората? И най-важното... хората просто не вярват, че подобни инфантили и дебили могат да направят нещо смислено. Анализирайте си колкото искате и се правете на шашави за пред пред публиката, но основният проблем е, че лицето на тази партия са едни хора, на които много малко (заблудени) избиратели вярват. И с право не вярват, че те могат да свършат нещо, защото просто си не могат.

Дълбокова...

Радан Кънев никога не се е отличавал с особени интелтуални възможности. Дава ли си сметка, че преди да се появят ПП нямаше за кого въобще да се гласува? Имаше една псевдо-опозиция. А за сглобката никой не казва че трябваше да се елиминира властта на президента и това беше по-малкото зло. А Алексей Петров беше екзекутиран заради съдействието (вероятно), какъвто и да е.

Щом и тоя педал им дава акъл, хептен ги няма!!! Промяна в Премяната ще им прави!!!

тозии е опасен психопат защото го играе популист и много разумен особено преди избори, но вътрешно е типично пепедебе от най-долниите бългорофоби, неудачници и безталантниици.

На следващия ден след предишните избори, Асен Василев официално обяви ПП за социалистическа лява партия (интересно защо не го направи 2 дни по-рано). Каква коалиция може да съществува между леви и десни. Това е един аритметичен сбор на гласове минус тези, които не харесват другите. И докато ДБ все пак през годините се утвърди като партия, ПП е един стартъп, експеримент, който рано или късно ще завърши с изчезването на тази партия. Това го знаят и самите ПП. Каза ми го един кандидат за районен кмет от ПП. Това беше и причината Васил Терзиев да откаже да плаща, ако не е той кандидат за кмет. Човекът наля сума пари в този проект. От управление на град може бъкел не разбира, но създаването на бизнеси му е професия. Той знае кога е премината точката от която статъпът вече няма бъдеще и реши да си върне инвестицията.

Добре намазан задник на добре намазана пързалка има добре намазано бъдеще.

За тия 10+ години абсолютно нищо не сте направили, дори и не успяхте да си увеличите процента на избиратели, защото сте абсолютни коне с капаци. Реформите са ви само в устите, когато е имало малка възможност нещо да направите сте се проваляли на 100% и се оправдавате, че другите са мутри, мафия, корупция и какво ли още не. Няма как да направите реформи без да имате солидна подкрепа от хората, а ясно се вижда, че голяма част от българите не ви подкрепят и заради това ги определяте, като глупаци, лош материал и още редица определения. За мен лично това е интелектуално падение от хора, като вас и вместо да търсите пътя да спечелите гласа на повече българи, с езика на омразата отблъсквате. Високомерието не води до положителни резултати

Много си закъснял, Радане! Това отдавна го разбрахме, но лидерът Костов нямаше смелостта да изгони "вожда" на партията, който забива пирон след пирон в ковчега на партията!!! Ето и нашата декларация, която написахме преди време: Декларация за СПАСЯВАНЕТО НА ДСБ От години в ПП“Демократи за Силна България“ текат разрушителни процеси на подмяна на десните й корени, безкомпромисните политически действия и стратегическото и развитие като единствена алтернатива на ОММ /олигархично-мафиотския модел / на управление. Това, според нас, се дължи на задълбочаващи се основни слабости: НЕКОМПЕТЕНТНО ЛИДЕРСТВО, ЛОШО СТРУКТУРНО СЪСТОЯНИЕ и ОТСЪСТВАЩА ВИЗИЯ за превръщането и в модерна партия, стремяща се към компетентно и организационно съвършенство. Първо за лидерството - поради липсата на аналитично мислене председателите на ДСБ направиха недопустими компромиси и се провалиха: Радан Кънев с Реформаторския блок и съвместното управление с ГЕРБ и АБВ, Атанас Атанасов с четворната коалиция, заедно с БСП. А с фалшивите си оставки и двамата станаха за резил. Причината е, че са кариеристи и всяко тяхно действие е подчинено на личният им интерес. Сегашният председател на ДСБ/с „тъмно” петно като прокурор при комунистическата диктатура/ не притежава най-важните лидерски компетентности: стратегическо виждане, концептуално мислене, екипна мобилизация, мотивиране и развитие на другите, ефективна комуникация. Затова поражда недоверие, което компенсира с лансирането на лично предани любимци, които са „боси” в политиката. Партията е разединена, объркана и отвратена от едноличното налагане на решения в нарушение на устава и несъобразени с позициите на хората от регионите. Изборът му на последното Национално събрание бе манипулиран с участието на фалшиви и раздути структури /„дежа вю” от СДС /, което предизвика остра реакция от младежката организация. Това напрежение продължи и доведе до оставки и изключвания на доказали се местни лидери с несъстоятелни доводи и т.н.

Радане, всеки който е ,,танцувал,, с ГЕРБ последните 12 години е задължително по пързалката надолу :)))

кирил петков- пп, бсп, итн дб!! где сюда герб???

за спиной

Това че трябвало на "принудят" Герб да им сътрудничи в "техните" реформи е върховна глупост. Как ще принудиш и защо???? цяла партия бе????? Да плашите Боко може, ама....и това е до време,гербаджиите нямат безкрайно търпение да търпят дори и лидера си. Вижте си "балоните" в социалните мрежи.....Вие сте си самодостатъчни, а това е условие да нямате масова подкрепа. Другите ви глупости даже не ги броя!

Окрилен от още един мандат в Брюксел на хоризонта, Раданчо стана смел, откровен критикар и се оказа, че той, разбийш, е знаел, че така ще стане! И сега пак се потапя до следващите избори!

Ние от десетилетия сме на хлъзгавата пързалка и даже не ни прави впечатление. Ако ни пукаше най малко щяхме поне да правим опити да променим нещо. Онези, които досега само мажеха пързалката за нас и за първи път им престои да се качат на хлъзгавото явно мъката им е много голяма.

Даа,всички знаем за твоята намазана пасивна пързалка.

Гошко дъговидната резба.

Той е един от хлъзгавите тарикатчета , нереализирали се " юристи", които овреме се сетиха,че е по добре да се набутат в организирана политическа групировка и да лапат държавни субсидии на воля.А, ако се ннабутат и за евродепутати- това е джакпота- законов милионер, овъргалян във връзки и далавери.... без не само да работиш, а не е задължително и да посещаваш работното си място, като всички капризи са платени. Такъв беше и андро слабаков- единственото предложение направено от него е да се разреши пушенето...Общо взето- гадост!

радан изглежда все едно някой го е смазал и му е влезнал с 200

този прикрит хомосексуалист, защо не погледне картата с изборните резултати, за да разбере, че хората не желаят да чуят за тях. Шарлатаните в тяхната коалиция от 3 секти (Кирчо-Кокорчо, "генералската" и тази на Пинокио) пИчелят само в 2 МИР на София, където разни урбанизирани селяни, с измами са станали парвенюта, които живеят от кражби, които им се гарантират от лобистката политика на горепосочените.

бля, бля, бля!! тоя нещастник вече две петилетки ги ръси едни и същи каламбури! всеки път когато се оака все едно и също! дсб реформаторския блок нова република дб сега и пп-дб! а бе идиси в младежкия червен кръст от където се пръкна!

Абе напълно си прав, но оня ги ръси, търпим го и му плащаме затова. Като гледам ти какви ги ръсиш, без някой да ти плаща, явно това е максимума на възможностите ти.

Истината е, че времето на възход на статуквото бавно, но безвъзвратно изтича. Всички вече го чувстват и каквито гимнастики да опитват, за едни по-рано, за други по-късно, резултата ще е край на присъствието им в политиката. Много е неприятно цял живот да си бил на хранилка, която друг непрекъснато зарежда, а в един момент да се наложи сам да си зареждаш хранилката без да имаш опит защото не си го правил никога. За някои тази хранилка ще остане празна, а това ги плаши най много, защото по друг начин не могат да си изкарат хляба. Колелото на историята обаче винаги се върти напред и никога назад. Други ще се появят и ако продължаваме по същия начин да ги издигаме само по симпатия, без да си даваме сметка на какво са способни, за нас нищо няма да се промени и ще си продължим с мизерията. За сегашните така наречени политици обаче палачинката изцяло ще се обърне. Там ги стяга чепика!

Още като обяви, че ще живее в София, а ще пътува до работата в Брюксел очаквах подобно изказване. Това са политиките на Урсула - зелената сделка, Истанбулска конвенция и т.н. Само че може да се окаже, че Раданчо е закъснял и това вече не са политиките на ЕС. Не че ми пречи - няма да плача когато ДБ изчезнат от парламента

Тоа политически култук е нагъл еврокютук му ядете да не казвам кво теа дето гласуваа за него той ще брюкселира вие ще зеленясвата от яд кат ви се подиграва с политически приказки последна мода

Някои хора нямат спирка в наглостта си. Като тоя и като някакви собственици на автокъщи по провинцията дето като лапаха по 10 бона надценка автомобил ни се подиграваха и изяждаха парите без да си сложат мрежи за градушка. А СЕГА ИСКАЛИ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА, ние да им платим изпотрошените коли!

Защо не си купувате нови автомобили от дилърите? До кога ще го карате на всичко втора употреба от долните гащи и жените, та като свършите с колите. Нали сте голяма работа европедерасти?

Девствениците свършват още в 7 клас

С биполярният "генерал" на чело, пропускането на влизането ви в следващият парламент е гарантирано.

Вярно,"ДЪЛБОКА РАДО"

"Показахме липса на опит, липса на политическа годност, смята политикът, избран отново за евродепутат, представител на ДСБ и ЕНП" Човечеца сам си го казва че не го бива, и въпреки това отново е избран. Българите са невероятно тъп народ.

ТИ,от КОЙ народ си ИНФАНТИЛЕ !!!

Приятелю, ти май си гласувал за него и сега се чустваш засегнат от думите ми.

Ами на мен ми звучи по-назидателно - демек вие всичките тука не разбирате от политика и как стават нещата, ей сега аз ще ви покажа как се прави.

Т.е ще се отделяме от киро тъпо и асан алчното... да спасим каквото можем

И Раданчо става шеф, при което цялата сбирщина се разбягва по островите, ама надали са им платили пълния хонорар.

ДБ се полакомиха преди време и яхнаха вълната на успеха на ПП, но понеже некадърността и простотията на ПП бързо разочароваха гласоподавателите, то и ДБ го отнесоха заради лакомията и тънките си сметки. Ако не друго, лъснаха в цялата си "прелест" и едните и другите.

Ами Вие се намазахте, Радане. Още преди години даже, когато президент Стоянов пита: - Ванко, кажи си! Командира си замълча, помним некои...

Коментари - "Ние сме на добре намазаната пързалка": ПП-ДБ нямат бъдеще в този вид, според Радан Кънев | Днес.dir.bg

"Ние сме на добре намазаната пързалка": ПП-ДБ нямат бъдеще в този вид, според Радан Кънев

Показахме липса на опит, липса на политическа годност, смята политикът, избран отново за евродепутат, представител на ДСБ и ЕНП

Обратно в новината

Коментари - "Ние сме на добре намазаната пързалка": ПП-ДБ нямат бъдеще в този вид, според Радан Кънев | Днес.dir.bg

Коментари

Поне тук има някаква трезва мисъл! Не съм привърженик на Радан Кънев, но той единствен говори смислено и без да се гъне!

голям оптимистси раданчо! вие от пп-дб не сте на пързалка в детската градина! несте и на пързалка в аква парк! вие, раданчо сте в режим свободно падане от мнооого мнооого високо!

Аха, ясно. Защото "Въглеродните емисии не са елемент от "Зелената сделка", този мамин златен щял да си хвърчи всяка седмица София-Брюксел-София. Гади ми се от това еврогейско лицемерие..

Лошото е Радане, че от 35 години всякакви некадърници като вас се упражнявахте да ни управлявате и всичките се хързулнахте по пързалката надолу, а с вас и цялата държава и всички ние. Това са милиони съдби но на вас не ви пука. Вървете всичките по дяволите, но мястото ви е в затвора.

'Трябваше да си дадем сметка на какво обричаме тези хора, които изпращаме да вършат реформи. Първо на безпомощност да вършат реформи.' Това първо се оказа и единственото - тотална безпомощност, а имахте цялата власт на практика 9 месеца.

На пързалката сте, щото Промяната е проект създаден от старата номенклатура с цел да заеме мястото на другия им проект герб, тъй като натрупаха твърде много народно недоволство. За това ПП нямаха нищо против коалиция с бсп и се дърпаха до последно от герб, а сетне точно ПП ви подлъгаха в най- неподходящия момент да направите сглобката с герб. И понеже целия план се провали, зарад туй сега ПП се опитват да узурпират ДБ, така както навремето герб овладяха СДС. Ей за това Христо Иванов напусна, щото му писна на оная работа да се бори за тоя дето духа. В кратце - комунистическите родове продължават да управляват България, а народа го интересува само едене, пийене и чалгата на макс, е заради това няма оправия: заради националния манталитет на селски тИрикати.

Операция ''Голгота"

Само не разбирам защо наричаш амбасадата "комунистически родове"?

А Кире, ще го духа с патравия генерал - гном на Путин!

Ха - ха, не било пързалка, най - ми било _уй!

Обективен е! Харесвам го!

Вие просто си въобразихте, че сте много умни и можещи Ами не, не сте. Търговчета, секретарки и хора без реален трудов опит не могат да управляват държавата.

А какъв "реален трудов опит" имаха Серго, Лойко, мадридския комарджия?Каже, бе, цървул!!!

още като направихте сглобката с мутрата беше ясно на всички че мутрата ще ви намаже ските , само вие си мислихте, че ще накарате мутрата да направи реформи за които той имаше поне 10 г но не ги направи или не искаше, айде сега седнете на масата с трите каки и веднага ще загубите още 10 %, нали вече говорихте с тези кукли на конци преди 3 месеца, какво ще обсъждате сега

ама ги ползва да влезеш в Еп на висока заплатка да си клатиш краката.

Кънев е направил в ЕП повече от другите там, като ИлханчЮ, на Сопола, и дебелия АлЙо ВЗЕТИ ЗАЕДНО...Има си стенограми в официалните сайтове, бре ,налъм?Но не ви се чете, щото сте необразован и келеши!!

Ха хаа, че ПП-ДБ нямат бъдеще в никой вид бе, Радане! И ако не беше фатмака с юмрука и измамата с мъдуровките, тия полуграмотни идиоти, антибългари и шорошки уруспии нямаше никога да се докопат до управлението на България и ни съсипят държавицата!

в който влязоха в коалиция с отрепките като този

ПП и до днес не е осъзнала ясно, че "партньорските интереси" не съвпадат с тези на българските избиратели А "знаковите им лица", изтупани в жълти или бели костюмчета, с претенциите си, че който не мисли като тях е прост, на практика проведоха антикъмпания.

ма то умляло ма.

Радане, Радане?!? Не струваш! След тая ти глупава изцепка разбирам защо не си в ръководството на ДБ! Но не разбирам защо още си в ДБ, след като правиш услуга на враговете й от ДС?!

Пропуснах да добавя. Оказа се същия прошляк като Прошко!

Раданке.. Ама вий на намазаните ски сте още от времето на Боко Втори.. Га УЖ бехте опозиция, ама в управлението. Видно от гласуването ви за 16 милиардния му заем.. Та после по инерция са сурнахте надоле към бездната. С надежда все пак да са закачите барем още веднъж за кацата с евромедо.. И са закачихте де.. Е сега ша с го ближете евро медо. На фона на оакването дет си самопричинихте с просто Кире и Кокорчо.. Само по мирис, де. Щото медо ви е мираж... А за "КОЙ"?" от Прасчо - шеф на ДАНС, да са обаждаме ли? Щото гномка Атанаска е готова май да поуправлява и с него.. Да не говорим, че Ристьото ви не може да слепи гумената лодчица, па пак да превзема на абордаж Росенеца..

Поне не се опитвай да мамиш толкова тъпо. Европарламентът има една особеност - основната му разлика с ВСИЧКИ национални парламенти е, че той няма право на законадателна инициатива. От тук нататък няма какво да ни обясняваш, как си щял да работиш по законодателството, оставяйки грешното впечатление, че от такива като вас нещо зависи. Вие просто се договаряте и лобирате за някои индустрии, дори и отделни корпораци ... Да те питам нещо, Раданчо - защо не ни разкажеш нещичко например за прословутата лобистка група Кангоруу, която има дори офис в ЕП? И да ни кажеш, колко още са такива като нея. Нали излязоха информациите за срещите ви на вас, на уж-българските евродепутати с чужди лобисти. Но това са само официализираните, а останалите колко са? И какво си получил лично ти от лобирането в ЕП за приемане на инициираните от ЕК закони на ЕС? Аре заминавай у лево. Макар че ти винаги си бил на левия бряг...

И това го казва един добре намазан ибрикчия , който изведнъж поумня като почна да получава евро заплата и почна да дава акъл на българите. Нещастно мазно човекоподобно същество, срам за България !

Кънев бил българофоб... Какво е България? Чалгари, слугуващи на Доган? Корумпирани прости нагли мутри и мутреси? Кой би обичал това???

ДСБ явно се готвят да напуснат коалицията и да подкрепят ГЕРБ.

пп- дб , пп , дб , и заедно, и поотделно ще напуснат не коалицията а и политическата сцена! също като марешки, бареков, сидеров, манолова, дончева, каракачанов и тнт. субекти и индивиди

Стига глупости и кухи приказки за реформи. Какви реформи точно искате да правите? Можете ли да ги изброите? С какво ще помогнат на хората? И най-важното... хората просто не вярват, че подобни инфантили и дебили могат да направят нещо смислено. Анализирайте си колкото искате и се правете на шашави за пред пред публиката, но основният проблем е, че лицето на тази партия са едни хора, на които много малко (заблудени) избиратели вярват. И с право не вярват, че те могат да свършат нещо, защото просто си не могат.

Дълбокова...

Радан Кънев никога не се е отличавал с особени интелтуални възможности. Дава ли си сметка, че преди да се появят ПП нямаше за кого въобще да се гласува? Имаше една псевдо-опозиция. А за сглобката никой не казва че трябваше да се елиминира властта на президента и това беше по-малкото зло. А Алексей Петров беше екзекутиран заради съдействието (вероятно), какъвто и да е.

Щом и тоя педал им дава акъл, хептен ги няма!!! Промяна в Премяната ще им прави!!!

тозии е опасен психопат защото го играе популист и много разумен особено преди избори, но вътрешно е типично пепедебе от най-долниите бългорофоби, неудачници и безталантниици.

На следващия ден след предишните избори, Асен Василев официално обяви ПП за социалистическа лява партия (интересно защо не го направи 2 дни по-рано). Каква коалиция може да съществува между леви и десни. Това е един аритметичен сбор на гласове минус тези, които не харесват другите. И докато ДБ все пак през годините се утвърди като партия, ПП е един стартъп, експеримент, който рано или късно ще завърши с изчезването на тази партия. Това го знаят и самите ПП. Каза ми го един кандидат за районен кмет от ПП. Това беше и причината Васил Терзиев да откаже да плаща, ако не е той кандидат за кмет. Човекът наля сума пари в този проект. От управление на град може бъкел не разбира, но създаването на бизнеси му е професия. Той знае кога е премината точката от която статъпът вече няма бъдеще и реши да си върне инвестицията.

Добре намазан задник на добре намазана пързалка има добре намазано бъдеще.

За тия 10+ години абсолютно нищо не сте направили, дори и не успяхте да си увеличите процента на избиратели, защото сте абсолютни коне с капаци. Реформите са ви само в устите, когато е имало малка възможност нещо да направите сте се проваляли на 100% и се оправдавате, че другите са мутри, мафия, корупция и какво ли още не. Няма как да направите реформи без да имате солидна подкрепа от хората, а ясно се вижда, че голяма част от българите не ви подкрепят и заради това ги определяте, като глупаци, лош материал и още редица определения. За мен лично това е интелектуално падение от хора, като вас и вместо да търсите пътя да спечелите гласа на повече българи, с езика на омразата отблъсквате. Високомерието не води до положителни резултати

Много си закъснял, Радане! Това отдавна го разбрахме, но лидерът Костов нямаше смелостта да изгони "вожда" на партията, който забива пирон след пирон в ковчега на партията!!! Ето и нашата декларация, която написахме преди време: Декларация за СПАСЯВАНЕТО НА ДСБ От години в ПП“Демократи за Силна България“ текат разрушителни процеси на подмяна на десните й корени, безкомпромисните политически действия и стратегическото и развитие като единствена алтернатива на ОММ /олигархично-мафиотския модел / на управление. Това, според нас, се дължи на задълбочаващи се основни слабости: НЕКОМПЕТЕНТНО ЛИДЕРСТВО, ЛОШО СТРУКТУРНО СЪСТОЯНИЕ и ОТСЪСТВАЩА ВИЗИЯ за превръщането и в модерна партия, стремяща се към компетентно и организационно съвършенство. Първо за лидерството - поради липсата на аналитично мислене председателите на ДСБ направиха недопустими компромиси и се провалиха: Радан Кънев с Реформаторския блок и съвместното управление с ГЕРБ и АБВ, Атанас Атанасов с четворната коалиция, заедно с БСП. А с фалшивите си оставки и двамата станаха за резил. Причината е, че са кариеристи и всяко тяхно действие е подчинено на личният им интерес. Сегашният председател на ДСБ/с „тъмно” петно като прокурор при комунистическата диктатура/ не притежава най-важните лидерски компетентности: стратегическо виждане, концептуално мислене, екипна мобилизация, мотивиране и развитие на другите, ефективна комуникация. Затова поражда недоверие, което компенсира с лансирането на лично предани любимци, които са „боси” в политиката. Партията е разединена, объркана и отвратена от едноличното налагане на решения в нарушение на устава и несъобразени с позициите на хората от регионите. Изборът му на последното Национално събрание бе манипулиран с участието на фалшиви и раздути структури /„дежа вю” от СДС /, което предизвика остра реакция от младежката организация. Това напрежение продължи и доведе до оставки и изключвания на доказали се местни лидери с несъстоятелни доводи и т.н.

Радане, всеки който е ,,танцувал,, с ГЕРБ последните 12 години е задължително по пързалката надолу :)))

кирил петков- пп, бсп, итн дб!! где сюда герб???

за спиной

Това че трябвало на "принудят" Герб да им сътрудничи в "техните" реформи е върховна глупост. Как ще принудиш и защо???? цяла партия бе????? Да плашите Боко може, ама....и това е до време,гербаджиите нямат безкрайно търпение да търпят дори и лидера си. Вижте си "балоните" в социалните мрежи.....Вие сте си самодостатъчни, а това е условие да нямате масова подкрепа. Другите ви глупости даже не ги броя!

Окрилен от още един мандат в Брюксел на хоризонта, Раданчо стана смел, откровен критикар и се оказа, че той, разбийш, е знаел, че така ще стане! И сега пак се потапя до следващите избори!

Ние от десетилетия сме на хлъзгавата пързалка и даже не ни прави впечатление. Ако ни пукаше най малко щяхме поне да правим опити да променим нещо. Онези, които досега само мажеха пързалката за нас и за първи път им престои да се качат на хлъзгавото явно мъката им е много голяма.

Даа,всички знаем за твоята намазана пасивна пързалка.

Гошко дъговидната резба.

Той е един от хлъзгавите тарикатчета , нереализирали се " юристи", които овреме се сетиха,че е по добре да се набутат в организирана политическа групировка и да лапат държавни субсидии на воля.А, ако се ннабутат и за евродепутати- това е джакпота- законов милионер, овъргалян във връзки и далавери.... без не само да работиш, а не е задължително и да посещаваш работното си място, като всички капризи са платени. Такъв беше и андро слабаков- единственото предложение направено от него е да се разреши пушенето...Общо взето- гадост!

радан изглежда все едно някой го е смазал и му е влезнал с 200

този прикрит хомосексуалист, защо не погледне картата с изборните резултати, за да разбере, че хората не желаят да чуят за тях. Шарлатаните в тяхната коалиция от 3 секти (Кирчо-Кокорчо, "генералската" и тази на Пинокио) пИчелят само в 2 МИР на София, където разни урбанизирани селяни, с измами са станали парвенюта, които живеят от кражби, които им се гарантират от лобистката политика на горепосочените.

бля, бля, бля!! тоя нещастник вече две петилетки ги ръси едни и същи каламбури! всеки път когато се оака все едно и също! дсб реформаторския блок нова република дб сега и пп-дб! а бе идиси в младежкия червен кръст от където се пръкна!

Абе напълно си прав, но оня ги ръси, търпим го и му плащаме затова. Като гледам ти какви ги ръсиш, без някой да ти плаща, явно това е максимума на възможностите ти.

Истината е, че времето на възход на статуквото бавно, но безвъзвратно изтича. Всички вече го чувстват и каквито гимнастики да опитват, за едни по-рано, за други по-късно, резултата ще е край на присъствието им в политиката. Много е неприятно цял живот да си бил на хранилка, която друг непрекъснато зарежда, а в един момент да се наложи сам да си зареждаш хранилката без да имаш опит защото не си го правил никога. За някои тази хранилка ще остане празна, а това ги плаши най много, защото по друг начин не могат да си изкарат хляба. Колелото на историята обаче винаги се върти напред и никога назад. Други ще се появят и ако продължаваме по същия начин да ги издигаме само по симпатия, без да си даваме сметка на какво са способни, за нас нищо няма да се промени и ще си продължим с мизерията. За сегашните така наречени политици обаче палачинката изцяло ще се обърне. Там ги стяга чепика!

Още като обяви, че ще живее в София, а ще пътува до работата в Брюксел очаквах подобно изказване. Това са политиките на Урсула - зелената сделка, Истанбулска конвенция и т.н. Само че може да се окаже, че Раданчо е закъснял и това вече не са политиките на ЕС. Не че ми пречи - няма да плача когато ДБ изчезнат от парламента

Тоа политически култук е нагъл еврокютук му ядете да не казвам кво теа дето гласуваа за него той ще брюкселира вие ще зеленясвата от яд кат ви се подиграва с политически приказки последна мода

Някои хора нямат спирка в наглостта си. Като тоя и като някакви собственици на автокъщи по провинцията дето като лапаха по 10 бона надценка автомобил ни се подиграваха и изяждаха парите без да си сложат мрежи за градушка. А СЕГА ИСКАЛИ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА, ние да им платим изпотрошените коли!

Защо не си купувате нови автомобили от дилърите? До кога ще го карате на всичко втора употреба от долните гащи и жените, та като свършите с колите. Нали сте голяма работа европедерасти?

Девствениците свършват още в 7 клас

С биполярният "генерал" на чело, пропускането на влизането ви в следващият парламент е гарантирано.

Вярно,"ДЪЛБОКА РАДО"

"Показахме липса на опит, липса на политическа годност, смята политикът, избран отново за евродепутат, представител на ДСБ и ЕНП" Човечеца сам си го казва че не го бива, и въпреки това отново е избран. Българите са невероятно тъп народ.

ТИ,от КОЙ народ си ИНФАНТИЛЕ !!!

Приятелю, ти май си гласувал за него и сега се чустваш засегнат от думите ми.

Ами на мен ми звучи по-назидателно - демек вие всичките тука не разбирате от политика и как стават нещата, ей сега аз ще ви покажа как се прави.

Т.е ще се отделяме от киро тъпо и асан алчното... да спасим каквото можем

И Раданчо става шеф, при което цялата сбирщина се разбягва по островите, ама надали са им платили пълния хонорар.

ДБ се полакомиха преди време и яхнаха вълната на успеха на ПП, но понеже некадърността и простотията на ПП бързо разочароваха гласоподавателите, то и ДБ го отнесоха заради лакомията и тънките си сметки. Ако не друго, лъснаха в цялата си "прелест" и едните и другите.

Ами Вие се намазахте, Радане. Още преди години даже, когато президент Стоянов пита: - Ванко, кажи си! Командира си замълча, помним некои...