Коментари - Цветанов: Общинари в София искали подкуп на Плевнелиев | Днес.dir.bg

Цветанов: Общинари в София искали подкуп на Плевнелиев

Трима общински съветници в София, известни като брокерите на Общинския съвет, са искали 500 000 лева от Росен Плевнелиев, за да помогнат за финализирането на проектирания от него Бизнес парк.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Общинари в София искали подкуп на Плевнелиев | Днес.dir.bg

Коментари

Шестака и Режилентов да си ходят! Още сега!

Шестака с поредните си празни приказки

Вярно е на избори , като на избори . Народа явно е доста луд , за социолозите да не говорим . Не ми е без значение кои ще е държавен глава - НО ЖЕЛАЯ ИНТЕЛЕГЕНТЕН ЧОВЕК С ДОБРА ВИЗИЯ , ЧОВЕК НА ЛОГИКАТА , ЧОВЕК ДА МИСЛИ ЗА НАС ХОРАТА .НА ФОНА НА ПРЕДЛАГАНИТЕ КАНДИДАТУРИ , МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е КАЛФИН И КУНЕВА . ЗА ДРУГИТЕ НЕ КОМЕНТИРАМ . НО СТИГА НА ИЗБОРИ С КОМПРОМАТИ , ПОЛИТИКАНСТВАНЕ - МИСЛЯ ЧЕ БЪЛГАРИНА ЩЕ ПРОЯВИ РАЗУМ А НЕ РЕШЕНИЕ ПОД ЕМОЦИЯ .

Тогава мила си купих един парцел в Княжево", като имах пари да построя 3 къщи! 6 години! Защо??? Заради 150 м общинска земя и корумпираната тогава гад- Соня Стаменова, на която казах в прав текст, че няма да и дам и 1лв, и че аз къща няма да имам, н о и тя няма да работи там! Те я разбраха, но с 2 деца 5 години се влачехме по квартири. Но, съвестта ми поне е чиста!

Намя ли кой да каже на тия, м-р Фавхаузис и м-р Сиксъпатмънс, че с подобно изказване си бутат автогол? За сега са само трагични, но имат данни и време да станат комични.

Сега се разбра кой кой е. Разбра се какъв страхлив и коварен мерзавец е тоя плевнелиев. Толкова ли не можа да си изкара мандата като хората. То не бяха обещания то не бяха заклинания, да го пуснат да министерства. И сега, какво, осра се и друг му е виновен. Какъв е тоя изобщо, случаен комбинатор.

И сега до изборите Цвък шестака започва едни акции с кодови имена за подсилване на техния кандидат и омаскаряване най-вече на Калфин и Кунева, от които свят ще ни се завие. Цялото МВР ще се превърне във фабрика за компромати и де що има нещо в архивите му, ще се употреби за цел Номер 1 - овладяване на последния рубеж - Президентството. Плевнелиев естествено ще се прави, че няма нищо общо с тези гнусотии, но няма да се посвени да се възползва от ефекта им. Показал е досега, че е перде не по-малко от останалите гербаши, които като ги плюеш се правят, че дъжд ги вали.

Какво ни го навират тоя хленчещ, никому неизвестен човечец, промъкнал се от задната врата в публичното пространство, с неясно минало. Толокова ли не можаха да намерят някой по-нормален, който поне вид да имаше. Тоя е пълен провал.

Що не мога да видя поне един нормален в това формирование около един самозванец и псевдо митичен герой, събрал като с метла и лопата боклук и отпадък от други партии. И на всичко отгоре показващ презрението си към тях наричайки ги лош материал. А какво друго ако не боклук са всички тези чуждопартийни ренегати и безидейни келепирджии, полепнали по гербаджийския си главатар, раболепно изпадащи в екстаз при всяка простотия произнесена от него? Питам се в какво се превърнаха революционните медии и бунтарските профсъюзи от зората на демокрацията, които бяха авангардът на събарянето на соца и овластяването на СДС-то? В какво се превърна самото СДС и производните му заклеймявайщи преди години тоталитаризма и диктатора Живков, а спотайващи се при очевидния рецидив на същите уродства. Изглежда огънят на омразата на ББ към бившата му партия е достатъчен за да замести изчерпаната им енергия в борбата срещу вековния им враг, а безхаберието на днешния сатрап и пропадането на държавата е нещо маловажно.

добре де нали уж искахме да почнем от начало, не искахме все старите муцуни да ни управляват. Да вярно е, че кадрите на БСП са опитни и научени, но от къде идва техният опит - от ДС, и разните служби за пропаганда и манипулиране на хора. Затова Борисов внесе хора от вън, за да почнем на чисто, да може и да нямат опит и да правят грешки, но ще се научат и така е по-добре от колкото да продължаваме със старата безидейна номенклатура на комунистите.

кои са тези отвън внесени хора? Освен ошмуленият Дянков, който преди година го даваше много хард пред депутатите. Другите гербаджии са все бивши милиционери, комунисти, царисти и някой кмет от СДС - бургаския.

Тя министърката на МРРБ не беше ли от крадливия "железен екип" на Плевнелиев? Май и нейният девиз е " първо краденето, а след това усвояването на еврофондовете"...Това даже личи и от вида й, доста е нашишкавяла откак влезе в министерството.

Тоя скучен чичка плевнелеев къде е тръгнал и той.

Вместо да го разнасят на сам на там, на Плевнелиев трябва да му потърсят първо сметка за разхищенията и неизгодните договори докъто беше в мррб, а след това да го върнат назад в годините и да му проверят всички тъмни далавери, незаконни вили, къщи в чужбина, сметки в офшорки и т.н. Как така се трупа такова състояние са няколко години, сметката очевидно не излиза. Мошенниците в Б-я не могат да се домогват до държавни постове.

Ами те общинарите - какво като са му искали пари? Да не би ТЕ да подписват след това документите? Те само ги придвижват, ллееечкко лобират (ако преди това няма изрична уговорка!) И ДОКУМЕНТИТЕ СЕ РАЗПСИВАТ ОТ КМЕТА. Кой беше кмет на София 2007 година? Кой рИвеше по едно време, че някакви хора имали някакви празни бланки на общината с печат и подписа Му? ТО И ТАКА НЕ СЕ РАЗБРА КОИ СА ТЕЗИ ХОРА, КОЙ ПОДПИСВАЛ ПРАЗНИ БЛАНКИ... Абе, това да не са тия трима ОТНОВО НЕИЗВЕСТНИ общинари???

Aми те от сега не му дават на Плевнелиев да си отвори устата и ЦЦ се обяснява вместо него а какво ще стане като си го назначат за Президент" Само разумните и мислещите хора могат да проумеят на къде ни водят управляващите.

А бе пич, ти от небето ли падаш? Цветанов и съпругата му са били държавени служители не чак толкова високи заплати. Едини от многото държавни служители, които в България никога не са били с високи заплати. После за малко Цветанов се бараше за "консултант", без да е ясно кого и за къкво, по какви въпроси и в качеството си на какъв експерт даваше консултациите си, но това е друг въпрос. Важното е, че не е възможно всичко това, което има той да се придобие с доходи от нормален човешки труд. А доколкото ти имаш седем апартамента, то бай бабо да не те захапе НАП, Кушлев или накоя друга държавна институция.

Този плевнелиев е изтъкан от фалш и тъмни сделки, не му вярвам нито на една дума. Никога няма да гласувам за човек забогатял незаконно и с тъмно минало.

След като нашият ПРЕЗИДЕНТ има само представителни функции, предлагам за такъв да изберем някой от нашите национални герой например Левски или Ботев. Ще ни представлява с портрета си, ще е уважаван и няма да има разходи като за сегашната паразитна институция. Определено днес няма такъв жив достоен българин. В биографиите на кандидатите има са къде е седял на държавната трапеза или как си е устроил личния живот. Ясно е, че това са кандидари за лапачи.

Не съм платен писач от БСП, РЗС, ДПС, не съм всякаква друга паплач и не бълвам помия! Няма нужда да се мъча да повлия на нормалните хора в избора им, защото имам претенция , че и аз съм нормален човек! Не ме интересуват прогнозите на платените социолози! Съвсем ясно е, че ГЕРБ се изложиха тотално и Плевнелиев ще ходи в небитието! Няма да сляза до Вашето ниво на просташко отношение към мнението на участниците във форума!

Ха сега де, де го чукаш, де се пука!

Ако не се кажат имената на общинарите, значи всичко е лъжа сътворена от Цецо Ц - умния и опит за пиар сътворен пак от безкрайния му ум . хаххахахах

Мила ми пепи от мен да знаеш може предното управление да му е лепнат етикет крадливо, то на твоите кумури, управляващи днес един ден първо ще им лепнат етикета "некомпетентни", а после и вредни за България. А що се отнася за кражбите им те вече почват да излизат на бял свят. Виж шестте апартамента в София на честния министър на вътрашните работи, както и вилата му, а ще говорим след пет години. Що се отнася за другите от партията всичко ще стане ясно след като паднат от власт. Просто сега всички са на колене и нещо няма да се разбере!

Абе пепи ас като имам 7 апартамента да не сзм ги крал. Даже не съм министър

Aми те от сега не му дават на Ами като си знаете дереджете не се натискате за постове...Ама лакомията на някои няма граница.

Г-н кандидат президент, а в колко други случаи сте отказвали ли да давате подкуп? А вие на луната ли строихте? Приятелят ви цветанов ще ви донесе беля на главата с комепетентността си и самочувствието си, че е над закона! Значи и той знаел, че ви искат подкуп и не е сигнализирал компетентните органи! Такива като вас са вредни за държавата и нямате място да се появявате и манипулирате народа!

Колкото да се напъват платените писачи от БСП, РЗС, ДПС и всякаква друга паплач да бълват помия, няма да успеят да повлияят на нормалните хора в избора им. Всеки може да направи разлика от крадливото управление на тройната коалиция и сегашното на ГЕРБ. И каквито и прогнози да правят платените социолози, съвсем ясно е, че Плевнелиев ще спечели още на първия тур. Балотаж може да има само в главите на комунистите и техните сателити.

Пепи и всякаква друга паплач да бълват помия...Пепи е двукрак дегенерат и е от уродливата и безмозъчна паплач.

Аз лично и едните и другите не съм виждал как крадат, само съм чувал, обаче при предишните останаха едни голями суми резерв в бюджета, които сега новите с удоволствие харчат и се бият в гърдите колко са велики, прости им господи....

кой казва, че ти си от нормалните?

Съгласно чл. 205, ал. 1 от НПК - " Когато узнаят за извършено престъпление от общ характер, гражданите са обществено задължени да уведомят незабавно орган на досъдебното производство или друг държавен орган". Това е задължение и на гражданин Росен Плевнелиев.

Ало,ДИР,купени ли сте от Цвъ.Цвъ. или както би трябвало да бъде,сте независими-не публикувате всичко,цензура?

Тия мошеници от ГЕРБ под различни поводи бягат от отговорите и от дебата!!!!

" Това се е случило през 2007 година, уточни министърът. " не нужно да си юрист за да знаеш, че става въпрос за престъпление, а прикриването на такова носи наказателна отговорност. Защо г-н Плевнелиев е премълчал това престъпление, а като Президент как ще бъде стожер на демокрацията и законноста в държавата ни. Или тогава се е страхувал, та ние нямаме нужда от ктакъв Президент.

защо ли? ами защото тогава на власт бяха комунетата, полицията няма да направи нищо, най-много да си навлече допълнителни проблеми...

КО-КО ти Папагал ли си ? Или Просто ти идва естествено отвътре и не можеш да го спреш?

А кой беше в общината??????където се е развило "действието" и както се вижда изпълнението на бизнес парка.......

Госпожо,вие търсите под вола теле. Само комунистите правят така.

Нещо хич не си наясно кое е престъпление, някакви са му поискали, но докато не са взели парите или няма доказателство за искането им е просто слух.

Премълчавал го е, защото през 2007 кмет на София беше Бойко Борисов.

А през тозипериод интересно кой е бил кмет на София......?

така е нямаме нужда от страхливци , а от смели и отстояващи честността и правата

Колко е неподкупен...Наближават избори.

Абе и едните и другите са маскари

интересни неста казват рзс.а дали е пластал минимум тарифа на работнизите в германия? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че мене ме е изнудвал настоящия ми ръководител, който е кадър не на БСП, а на БКП, а пък не знам как и защо в момента е с пълните протекции на ГЕРБ, при положение, че отдавна трябваше да е пенсионер???? Че той ме е притискал точно по такъв начин...за това аз няма да имам никакво развитие, докато този е на пост...Подадох и сигнал през 2009 -2010 година на министерско ниво / имах доверие на ГЕРБ след изборите/, но...глас в пустиня... За това се опитаха и да ме злепоставят на местно ниво - това са стари комунистически и ДС подходи.....Браво, добър ПИАР за Плевналиев, харесвам го, но като цяло не вярвам вече на ГЕРБ...Това ми се струва като поредната партенка...Щом виждам какво се случва на моето работно място, и това е ежедневие и никой не му обръща внимание, то...това което пишете, ми се струва като реклама, партенка, опит да се покаже принципността на ГЕРБ, в което съвсем не съм убедена...

Тоя човек,Плевналиев,в повече ли му е слюнката и не успява да си я глътне,или това му е тик-един вид заболяване,та плюе като говори?Това не може ли да се контролира или лекува?Ами неприятно е за един Президент да представлява държавата с тоя неприятен дефект,иначе ние тук си го търпим като Минисър.Май рано си подаде оставната като Министър Плевналиев.А дали заради спирането от ЕС на парите за магистралите не се оттегли,за да остави недовършените и лошо изпълнени магистрали,бяга предварително?

АААа, конкретика имаше само в: "Танов, пак ми звъня Бирата..." Всичко останало е поезия.

хората май съвсем забравиха за записа и какво се говори в него, сигурно ще трябва да им го припомнят предизборно, защото те дойдоха на власт именно за да се борят с корупцията, затова хората такам масовоо гласуваха, оказа се отново популизма на думи победи.

Друга странна работа. РЗС плещят някакви глупотевини, че Плевнелиев имал черен печат за Германия заради фрима "Ирис...". Това не се ли проверява точно за 5 секунди?

Какъв е вицето Цеко, че да оправдава някакъв там терлик, който щял бил да става президент? Били му искали подкуп, ама той не се дал? Това реклама или е, понеже взел - оправдание?

Този Цв.Цв. съвсем изтрещя..те искали, ама той не им давал, виц ли бе да го разкажеш. И къде е осъдителната присъда за тримата общинари, че не се сещам. А Цв. поне да види в НК под кой състав е следвало да бъдат подведени. Тъпанар..чети малко поне, макар че и за това да се иска мозък, спри да сричаш.

Така е когато министър на вътешните работи не е юрист, а физкултурник, какво можем да очакваме, иначе издава осъдителни присъди при всяка 4 успешна операция "

И сега тези общинари треска ги тресе и ще се поболеят!

Нямало корупционна схрма ли.Всичко знаят те,но си траят.Защо не направят една приемна за оплакване от общинари-сигурно опашката ще стигне от софия до Варна.Но нещата ще се оправят когато уредят в закон общинарите да си плащат лично и поименно за гафовете.Защото сега мога да осъдя общината,но няма да си плати виновника,а ще плащаме всички ние с данъците си /от бюджета/.Да ,така е в България-данъкоплатеца плаща за нахалните общинари-веднъж им даваме заплати ,втори път нещо "за благодарност" и после пък държавата плаща за грешките им,ако осъдим общината.

Ама ти наистина ли , бре момко!...Я не обиждай с тоя ник благородното същество.

Плевнелиев и Павлова изобщо не крадяха от МРРБ и ОП РР в МРРБ, както крадяха безогледно партийните мафиоти от партийните мафии на БСП и ДПС Гагаузов, Михалевски и Искра Михайлова! Те си искаха до 50 % от проекта подкуп и за това ЕС спря всимчки ОП на ЕС за кабинета на партиите мафии БСП, ДПС и НДСВ, подържани от главния мафиот Гоце ДС-то!!!!!!

Да е поискано - вероятно да...но пък 4 години да си трае - последните две при ГЕРБ на власт и сега да се сети...А 2007 Бойко Борисов е бил кмет и така...тези хора още ли са си на постовете? Ако да - явно това е ок, ако не - ок щетите са ограничени - има си съд да се занимава с тях. Плевнелиев като изключим изцепката как за 6ч ще се пътува до Виена с кола като цяло е най-читавия министър. Интересен ход беше оставката - предпазва от негласуване за него защото хората биха искали да си остане министър - сега такава опция няма.

И какво станало накрая с Бизнес парка? Плевнелиев дал ли е тези 500 000 лева или общинарите са свършили работата безплатно?

Оплакване среу ДАИ София Като е толкова добър борец срещу корупцията да ни спаси от корумпираните ДАИ аджии по пътищата

Цецо, колко от тоя половин милион взе бе та оттогава до сега нищо не сте им направили, апартаментаджия-далавераджия?

Това се е случило 2007 година, а тогава комунягите с турците бяха на власт бе боклук!

А кой управляваше общината бе още по-голем боклук?!

Практиката показва, че нямаме основания да вярваме на Цветанов. Но дори и да е вярно това не е никаква новина и пускането и в медиите е просто бля,бля,бля. почнаха да изсмукват от пръстите си "новини", а за съществени неща се премълчава.

КЕНТАВЪР, ОРИОН, ВЕГА или там каквото психическо разтройство имаш с разтрояване на личността, престани да спамиш всички новини в dir-a. И пет пъти да го повториш, няма да гласуваме за Алексей Петров ТОЧКА

този саит е доказан че е саит на бсп коментар които подкрепя герб веднага се трие даже мои познат ми каза че тъка се и блокирват хора които са за герб мрете долни кумонисти на 2з.10.2011 година ще има голямо цвилене като се видят резолтатите и номера с банкети и копуване на гласове няма да минат цветанов не спи !

Намери си такъв какъвто ти харесва. Все още имаш избор.

калитко пак ли са те пуснали домашен бре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При толкова правописни грешки не те ли е срам да пишеш и да ръсиш мозък.Всъщност си типичен гербаджия.

Е, няма такава неграмотия и простотия, Бога ми...

като те гледаме колко си грамотен , няма нужда да казваш кой подкрепяш...но едва ли ще ме разбереш...

12 правописни грешки ,без пунктуалните.За гербаджия -почти отличен.

Така ли, благодаря за информацията. Мисля, че "мозъците" на ГЕРБ не успяхте да предвидите, че всички ще са недоволни от това псевдо управление..освен онзи 1% верен мутро-полицейски, верен до гроб, електорат.

Нещо за правопис да си чувал! Защо ли питам, геберите са си неграмотни!!!

Човек като ти чете мнението и веднага разбира, че максимум си прочел една книга, може и да е Винету, от което веднага става ясно какъв ти е избора на любими политици...

ГЕРБ-ПРОВАЛ И ТО ГОЛЯМ ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИГРАЧИ ОТ КАЛИБАРА НА АЛЕКСЕЙ

ох, мале какво ни чака...

Алексей и калубът?! Това нали е шега? Успокой ме, че е шега!

ПЛЕВНЕЛИЕВ ТИ СИ ДОБЪР ЧОВЕК КАК МОЖА ДА СЕ ВЪРЖЕШ НА БОКО И ЦЕЦО НАКРАЯ ТЕБ ЩЕ ИСКАРАТ ВИНОВЕН ЧЕ ГЕРБ НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ

АБЕ ЦЕЦО ДА НЕ БИ ПОДКУПА ДА ГО Е ИСКАЛ ВАШИЯ ЧОВЕК АНДРЕЙ ИВАНОВ

Коментари - Цветанов: Общинари в София искали подкуп на Плевнелиев | Днес.dir.bg

Цветанов: Общинари в София искали подкуп на Плевнелиев

Трима общински съветници в София, известни като брокерите на Общинския съвет, са искали 500 000 лева от Росен Плевнелиев, за да помогнат за финализирането на проектирания от него Бизнес парк.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Общинари в София искали подкуп на Плевнелиев | Днес.dir.bg

Коментари

Шестака и Режилентов да си ходят! Още сега!

Шестака с поредните си празни приказки

Вярно е на избори , като на избори . Народа явно е доста луд , за социолозите да не говорим . Не ми е без значение кои ще е държавен глава - НО ЖЕЛАЯ ИНТЕЛЕГЕНТЕН ЧОВЕК С ДОБРА ВИЗИЯ , ЧОВЕК НА ЛОГИКАТА , ЧОВЕК ДА МИСЛИ ЗА НАС ХОРАТА .НА ФОНА НА ПРЕДЛАГАНИТЕ КАНДИДАТУРИ , МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е КАЛФИН И КУНЕВА . ЗА ДРУГИТЕ НЕ КОМЕНТИРАМ . НО СТИГА НА ИЗБОРИ С КОМПРОМАТИ , ПОЛИТИКАНСТВАНЕ - МИСЛЯ ЧЕ БЪЛГАРИНА ЩЕ ПРОЯВИ РАЗУМ А НЕ РЕШЕНИЕ ПОД ЕМОЦИЯ .

Тогава мила си купих един парцел в Княжево", като имах пари да построя 3 къщи! 6 години! Защо??? Заради 150 м общинска земя и корумпираната тогава гад- Соня Стаменова, на която казах в прав текст, че няма да и дам и 1лв, и че аз къща няма да имам, н о и тя няма да работи там! Те я разбраха, но с 2 деца 5 години се влачехме по квартири. Но, съвестта ми поне е чиста!

Намя ли кой да каже на тия, м-р Фавхаузис и м-р Сиксъпатмънс, че с подобно изказване си бутат автогол? За сега са само трагични, но имат данни и време да станат комични.

Сега се разбра кой кой е. Разбра се какъв страхлив и коварен мерзавец е тоя плевнелиев. Толкова ли не можа да си изкара мандата като хората. То не бяха обещания то не бяха заклинания, да го пуснат да министерства. И сега, какво, осра се и друг му е виновен. Какъв е тоя изобщо, случаен комбинатор.

И сега до изборите Цвък шестака започва едни акции с кодови имена за подсилване на техния кандидат и омаскаряване най-вече на Калфин и Кунева, от които свят ще ни се завие. Цялото МВР ще се превърне във фабрика за компромати и де що има нещо в архивите му, ще се употреби за цел Номер 1 - овладяване на последния рубеж - Президентството. Плевнелиев естествено ще се прави, че няма нищо общо с тези гнусотии, но няма да се посвени да се възползва от ефекта им. Показал е досега, че е перде не по-малко от останалите гербаши, които като ги плюеш се правят, че дъжд ги вали.

Какво ни го навират тоя хленчещ, никому неизвестен човечец, промъкнал се от задната врата в публичното пространство, с неясно минало. Толокова ли не можаха да намерят някой по-нормален, който поне вид да имаше. Тоя е пълен провал.

Що не мога да видя поне един нормален в това формирование около един самозванец и псевдо митичен герой, събрал като с метла и лопата боклук и отпадък от други партии. И на всичко отгоре показващ презрението си към тях наричайки ги лош материал. А какво друго ако не боклук са всички тези чуждопартийни ренегати и безидейни келепирджии, полепнали по гербаджийския си главатар, раболепно изпадащи в екстаз при всяка простотия произнесена от него? Питам се в какво се превърнаха революционните медии и бунтарските профсъюзи от зората на демокрацията, които бяха авангардът на събарянето на соца и овластяването на СДС-то? В какво се превърна самото СДС и производните му заклеймявайщи преди години тоталитаризма и диктатора Живков, а спотайващи се при очевидния рецидив на същите уродства. Изглежда огънят на омразата на ББ към бившата му партия е достатъчен за да замести изчерпаната им енергия в борбата срещу вековния им враг, а безхаберието на днешния сатрап и пропадането на държавата е нещо маловажно.

добре де нали уж искахме да почнем от начало, не искахме все старите муцуни да ни управляват. Да вярно е, че кадрите на БСП са опитни и научени, но от къде идва техният опит - от ДС, и разните служби за пропаганда и манипулиране на хора. Затова Борисов внесе хора от вън, за да почнем на чисто, да може и да нямат опит и да правят грешки, но ще се научат и така е по-добре от колкото да продължаваме със старата безидейна номенклатура на комунистите.

кои са тези отвън внесени хора? Освен ошмуленият Дянков, който преди година го даваше много хард пред депутатите. Другите гербаджии са все бивши милиционери, комунисти, царисти и някой кмет от СДС - бургаския.

Тя министърката на МРРБ не беше ли от крадливия "железен екип" на Плевнелиев? Май и нейният девиз е " първо краденето, а след това усвояването на еврофондовете"...Това даже личи и от вида й, доста е нашишкавяла откак влезе в министерството.

Тоя скучен чичка плевнелеев къде е тръгнал и той.

Вместо да го разнасят на сам на там, на Плевнелиев трябва да му потърсят първо сметка за разхищенията и неизгодните договори докъто беше в мррб, а след това да го върнат назад в годините и да му проверят всички тъмни далавери, незаконни вили, къщи в чужбина, сметки в офшорки и т.н. Как така се трупа такова състояние са няколко години, сметката очевидно не излиза. Мошенниците в Б-я не могат да се домогват до държавни постове.

Ами те общинарите - какво като са му искали пари? Да не би ТЕ да подписват след това документите? Те само ги придвижват, ллееечкко лобират (ако преди това няма изрична уговорка!) И ДОКУМЕНТИТЕ СЕ РАЗПСИВАТ ОТ КМЕТА. Кой беше кмет на София 2007 година? Кой рИвеше по едно време, че някакви хора имали някакви празни бланки на общината с печат и подписа Му? ТО И ТАКА НЕ СЕ РАЗБРА КОИ СА ТЕЗИ ХОРА, КОЙ ПОДПИСВАЛ ПРАЗНИ БЛАНКИ... Абе, това да не са тия трима ОТНОВО НЕИЗВЕСТНИ общинари???

Aми те от сега не му дават на Плевнелиев да си отвори устата и ЦЦ се обяснява вместо него а какво ще стане като си го назначат за Президент" Само разумните и мислещите хора могат да проумеят на къде ни водят управляващите.

А бе пич, ти от небето ли падаш? Цветанов и съпругата му са били държавени служители не чак толкова високи заплати. Едини от многото държавни служители, които в България никога не са били с високи заплати. После за малко Цветанов се бараше за "консултант", без да е ясно кого и за къкво, по какви въпроси и в качеството си на какъв експерт даваше консултациите си, но това е друг въпрос. Важното е, че не е възможно всичко това, което има той да се придобие с доходи от нормален човешки труд. А доколкото ти имаш седем апартамента, то бай бабо да не те захапе НАП, Кушлев или накоя друга държавна институция.

Този плевнелиев е изтъкан от фалш и тъмни сделки, не му вярвам нито на една дума. Никога няма да гласувам за човек забогатял незаконно и с тъмно минало.

След като нашият ПРЕЗИДЕНТ има само представителни функции, предлагам за такъв да изберем някой от нашите национални герой например Левски или Ботев. Ще ни представлява с портрета си, ще е уважаван и няма да има разходи като за сегашната паразитна институция. Определено днес няма такъв жив достоен българин. В биографиите на кандидатите има са къде е седял на държавната трапеза или как си е устроил личния живот. Ясно е, че това са кандидари за лапачи.

Не съм платен писач от БСП, РЗС, ДПС, не съм всякаква друга паплач и не бълвам помия! Няма нужда да се мъча да повлия на нормалните хора в избора им, защото имам претенция , че и аз съм нормален човек! Не ме интересуват прогнозите на платените социолози! Съвсем ясно е, че ГЕРБ се изложиха тотално и Плевнелиев ще ходи в небитието! Няма да сляза до Вашето ниво на просташко отношение към мнението на участниците във форума!

Ха сега де, де го чукаш, де се пука!

Ако не се кажат имената на общинарите, значи всичко е лъжа сътворена от Цецо Ц - умния и опит за пиар сътворен пак от безкрайния му ум . хаххахахах

Мила ми пепи от мен да знаеш може предното управление да му е лепнат етикет крадливо, то на твоите кумури, управляващи днес един ден първо ще им лепнат етикета "некомпетентни", а после и вредни за България. А що се отнася за кражбите им те вече почват да излизат на бял свят. Виж шестте апартамента в София на честния министър на вътрашните работи, както и вилата му, а ще говорим след пет години. Що се отнася за другите от партията всичко ще стане ясно след като паднат от власт. Просто сега всички са на колене и нещо няма да се разбере!

Абе пепи ас като имам 7 апартамента да не сзм ги крал. Даже не съм министър

Aми те от сега не му дават на Ами като си знаете дереджете не се натискате за постове...Ама лакомията на някои няма граница.

Г-н кандидат президент, а в колко други случаи сте отказвали ли да давате подкуп? А вие на луната ли строихте? Приятелят ви цветанов ще ви донесе беля на главата с комепетентността си и самочувствието си, че е над закона! Значи и той знаел, че ви искат подкуп и не е сигнализирал компетентните органи! Такива като вас са вредни за държавата и нямате място да се появявате и манипулирате народа!

Колкото да се напъват платените писачи от БСП, РЗС, ДПС и всякаква друга паплач да бълват помия, няма да успеят да повлияят на нормалните хора в избора им. Всеки може да направи разлика от крадливото управление на тройната коалиция и сегашното на ГЕРБ. И каквито и прогнози да правят платените социолози, съвсем ясно е, че Плевнелиев ще спечели още на първия тур. Балотаж може да има само в главите на комунистите и техните сателити.

Пепи и всякаква друга паплач да бълват помия...Пепи е двукрак дегенерат и е от уродливата и безмозъчна паплач.

Аз лично и едните и другите не съм виждал как крадат, само съм чувал, обаче при предишните останаха едни голями суми резерв в бюджета, които сега новите с удоволствие харчат и се бият в гърдите колко са велики, прости им господи....

кой казва, че ти си от нормалните?

Съгласно чл. 205, ал. 1 от НПК - " Когато узнаят за извършено престъпление от общ характер, гражданите са обществено задължени да уведомят незабавно орган на досъдебното производство или друг държавен орган". Това е задължение и на гражданин Росен Плевнелиев.

Ало,ДИР,купени ли сте от Цвъ.Цвъ. или както би трябвало да бъде,сте независими-не публикувате всичко,цензура?

Тия мошеници от ГЕРБ под различни поводи бягат от отговорите и от дебата!!!!

" Това се е случило през 2007 година, уточни министърът. " не нужно да си юрист за да знаеш, че става въпрос за престъпление, а прикриването на такова носи наказателна отговорност. Защо г-н Плевнелиев е премълчал това престъпление, а като Президент как ще бъде стожер на демокрацията и законноста в държавата ни. Или тогава се е страхувал, та ние нямаме нужда от ктакъв Президент.

защо ли? ами защото тогава на власт бяха комунетата, полицията няма да направи нищо, най-много да си навлече допълнителни проблеми...

КО-КО ти Папагал ли си ? Или Просто ти идва естествено отвътре и не можеш да го спреш?

А кой беше в общината??????където се е развило "действието" и както се вижда изпълнението на бизнес парка.......

Госпожо,вие търсите под вола теле. Само комунистите правят така.

Нещо хич не си наясно кое е престъпление, някакви са му поискали, но докато не са взели парите или няма доказателство за искането им е просто слух.

Премълчавал го е, защото през 2007 кмет на София беше Бойко Борисов.

А през тозипериод интересно кой е бил кмет на София......?

така е нямаме нужда от страхливци , а от смели и отстояващи честността и правата

Колко е неподкупен...Наближават избори.

Абе и едните и другите са маскари

интересни неста казват рзс.а дали е пластал минимум тарифа на работнизите в германия? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че мене ме е изнудвал настоящия ми ръководител, който е кадър не на БСП, а на БКП, а пък не знам как и защо в момента е с пълните протекции на ГЕРБ, при положение, че отдавна трябваше да е пенсионер???? Че той ме е притискал точно по такъв начин...за това аз няма да имам никакво развитие, докато този е на пост...Подадох и сигнал през 2009 -2010 година на министерско ниво / имах доверие на ГЕРБ след изборите/, но...глас в пустиня... За това се опитаха и да ме злепоставят на местно ниво - това са стари комунистически и ДС подходи.....Браво, добър ПИАР за Плевналиев, харесвам го, но като цяло не вярвам вече на ГЕРБ...Това ми се струва като поредната партенка...Щом виждам какво се случва на моето работно място, и това е ежедневие и никой не му обръща внимание, то...това което пишете, ми се струва като реклама, партенка, опит да се покаже принципността на ГЕРБ, в което съвсем не съм убедена...

Тоя човек,Плевналиев,в повече ли му е слюнката и не успява да си я глътне,или това му е тик-един вид заболяване,та плюе като говори?Това не може ли да се контролира или лекува?Ами неприятно е за един Президент да представлява държавата с тоя неприятен дефект,иначе ние тук си го търпим като Минисър.Май рано си подаде оставната като Министър Плевналиев.А дали заради спирането от ЕС на парите за магистралите не се оттегли,за да остави недовършените и лошо изпълнени магистрали,бяга предварително?

АААа, конкретика имаше само в: "Танов, пак ми звъня Бирата..." Всичко останало е поезия.

хората май съвсем забравиха за записа и какво се говори в него, сигурно ще трябва да им го припомнят предизборно, защото те дойдоха на власт именно за да се борят с корупцията, затова хората такам масовоо гласуваха, оказа се отново популизма на думи победи.

Друга странна работа. РЗС плещят някакви глупотевини, че Плевнелиев имал черен печат за Германия заради фрима "Ирис...". Това не се ли проверява точно за 5 секунди?

Какъв е вицето Цеко, че да оправдава някакъв там терлик, който щял бил да става президент? Били му искали подкуп, ама той не се дал? Това реклама или е, понеже взел - оправдание?

Този Цв.Цв. съвсем изтрещя..те искали, ама той не им давал, виц ли бе да го разкажеш. И къде е осъдителната присъда за тримата общинари, че не се сещам. А Цв. поне да види в НК под кой състав е следвало да бъдат подведени. Тъпанар..чети малко поне, макар че и за това да се иска мозък, спри да сричаш.

Така е когато министър на вътешните работи не е юрист, а физкултурник, какво можем да очакваме, иначе издава осъдителни присъди при всяка 4 успешна операция "

И сега тези общинари треска ги тресе и ще се поболеят!

Нямало корупционна схрма ли.Всичко знаят те,но си траят.Защо не направят една приемна за оплакване от общинари-сигурно опашката ще стигне от софия до Варна.Но нещата ще се оправят когато уредят в закон общинарите да си плащат лично и поименно за гафовете.Защото сега мога да осъдя общината,но няма да си плати виновника,а ще плащаме всички ние с данъците си /от бюджета/.Да ,така е в България-данъкоплатеца плаща за нахалните общинари-веднъж им даваме заплати ,втори път нещо "за благодарност" и после пък държавата плаща за грешките им,ако осъдим общината.

Ама ти наистина ли , бре момко!...Я не обиждай с тоя ник благородното същество.

Плевнелиев и Павлова изобщо не крадяха от МРРБ и ОП РР в МРРБ, както крадяха безогледно партийните мафиоти от партийните мафии на БСП и ДПС Гагаузов, Михалевски и Искра Михайлова! Те си искаха до 50 % от проекта подкуп и за това ЕС спря всимчки ОП на ЕС за кабинета на партиите мафии БСП, ДПС и НДСВ, подържани от главния мафиот Гоце ДС-то!!!!!!

Да е поискано - вероятно да...но пък 4 години да си трае - последните две при ГЕРБ на власт и сега да се сети...А 2007 Бойко Борисов е бил кмет и така...тези хора още ли са си на постовете? Ако да - явно това е ок, ако не - ок щетите са ограничени - има си съд да се занимава с тях. Плевнелиев като изключим изцепката как за 6ч ще се пътува до Виена с кола като цяло е най-читавия министър. Интересен ход беше оставката - предпазва от негласуване за него защото хората биха искали да си остане министър - сега такава опция няма.

И какво станало накрая с Бизнес парка? Плевнелиев дал ли е тези 500 000 лева или общинарите са свършили работата безплатно?

Оплакване среу ДАИ София Като е толкова добър борец срещу корупцията да ни спаси от корумпираните ДАИ аджии по пътищата

Цецо, колко от тоя половин милион взе бе та оттогава до сега нищо не сте им направили, апартаментаджия-далавераджия?

Това се е случило 2007 година, а тогава комунягите с турците бяха на власт бе боклук!

А кой управляваше общината бе още по-голем боклук?!

Практиката показва, че нямаме основания да вярваме на Цветанов. Но дори и да е вярно това не е никаква новина и пускането и в медиите е просто бля,бля,бля. почнаха да изсмукват от пръстите си "новини", а за съществени неща се премълчава.

КЕНТАВЪР, ОРИОН, ВЕГА или там каквото психическо разтройство имаш с разтрояване на личността, престани да спамиш всички новини в dir-a. И пет пъти да го повториш, няма да гласуваме за Алексей Петров ТОЧКА

този саит е доказан че е саит на бсп коментар които подкрепя герб веднага се трие даже мои познат ми каза че тъка се и блокирват хора които са за герб мрете долни кумонисти на 2з.10.2011 година ще има голямо цвилене като се видят резолтатите и номера с банкети и копуване на гласове няма да минат цветанов не спи !

Намери си такъв какъвто ти харесва. Все още имаш избор.

калитко пак ли са те пуснали домашен бре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При толкова правописни грешки не те ли е срам да пишеш и да ръсиш мозък.Всъщност си типичен гербаджия.

Е, няма такава неграмотия и простотия, Бога ми...

като те гледаме колко си грамотен , няма нужда да казваш кой подкрепяш...но едва ли ще ме разбереш...

12 правописни грешки ,без пунктуалните.За гербаджия -почти отличен.

Така ли, благодаря за информацията. Мисля, че "мозъците" на ГЕРБ не успяхте да предвидите, че всички ще са недоволни от това псевдо управление..освен онзи 1% верен мутро-полицейски, верен до гроб, електорат.

Нещо за правопис да си чувал! Защо ли питам, геберите са си неграмотни!!!

Човек като ти чете мнението и веднага разбира, че максимум си прочел една книга, може и да е Винету, от което веднага става ясно какъв ти е избора на любими политици...

ГЕРБ-ПРОВАЛ И ТО ГОЛЯМ ВРЕМЕ Е ЗА НОВИ ИГРАЧИ ОТ КАЛИБАРА НА АЛЕКСЕЙ

ох, мале какво ни чака...

Алексей и калубът?! Това нали е шега? Успокой ме, че е шега!

ПЛЕВНЕЛИЕВ ТИ СИ ДОБЪР ЧОВЕК КАК МОЖА ДА СЕ ВЪРЖЕШ НА БОКО И ЦЕЦО НАКРАЯ ТЕБ ЩЕ ИСКАРАТ ВИНОВЕН ЧЕ ГЕРБ НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ

АБЕ ЦЕЦО ДА НЕ БИ ПОДКУПА ДА ГО Е ИСКАЛ ВАШИЯ ЧОВЕК АНДРЕЙ ИВАНОВ