Коментари - ВСС: Ако Цветанов знае за натиск върху съда, да го докаже | Днес.dir.bg

ВСС: Ако Цветанов знае за натиск върху съда, да го докаже

Висшият съдебен съвет реагира остро по повод обвиненията за оказан политически натиск по едно от делата срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ВСС: Ако Цветанов знае за натиск върху съда, да го докаже | Днес.dir.bg

Коментари

Как може от страха на съдията да правят изводи, че има натиск? За мен е вярна другата версия: Съдийката е треперела, понеже знае срещу какъв човек се изправя. То и бившите му авери Емил Димитров и Мирослав Найденов отведоха семействата си в чужбина, понеже много добре знаят с кого си имат работа и какво могат да очакват.

Утежняващото обстоятелство е, че е на висок пост и делото е обществено значимо.

"НИЕ ОТ БСП, категорично заявяваме, че няма да позволим на Ц. Цветанов ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, която НИЕ създаваме с години и с цената на ДЕСЕТКИ (ДА НЕ КАЖЕМ СТОТИЦИ) жертви да бъде разбита ! Ще мобилизираме всички "ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ" институции, но няма да позволим, ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ да бъде разбита !

ти глух ли си?цветанов,много точно и ясно каза,че натиска идва от бсп!

Има ли значение, какво е казал Цветанов?! Можели да се има вяра на един "сив кардинал"... "Крадеца вика- дръжте крадеца!"

Задачка - закачка: КОЙ, всъщност има най-голяма изгода от това, Цветанов да е зад решетките? Отговорът е простичък - БОЙКО БОРИСОВ! Помислете и ще се сетите защо...

Абсолютно! Даже преди това Бойко Борисов сам се записваше, даваше записите на Сергей Станишев, а той обвиняваше Цветан Цветанов в незаконно подслушване! За всичко е виновен Борисов! Преди беше Костов, сега е Борисов! Запомнете!

Гоолямо крадене е било.Милиони са заделени и за германския адвокат. Цецо е опасен и е за затвора.

няма да лежи,маика му и тащата сте платят,както са му помогнали и за многото имоти,които има

МАФИЯТА БСП, СЪД и ПРОКУРАТУРА СИ ОТМЪЩАВАТ Цветанов се бореше срещу мафията! Цветанов вкара десетки престъпници, тероризиращи Българина. - Цветанов се изправи срещу Алексей Петров-Октопода, - Цветанов залови бандата на "Крокодилите": бандата е извършила над 40 грабежа на чужди и наши бизнесмени по главните пътища на страната, извършвали обири и извън пределите на България. Заради въоръжени грабежи над чужденци в страните от ЕС бяха напечатани карти на България с черепи и кости с надпис "Не пътувайте през България, ще ви оберат. - Цветанов залови "Лихварите", занимаваща се с незаконна финансова дейност, лихварство и рекет, при обиските са открити 35 000 лева, килограм злато, списъци с имена и ЕГН-та, договори за лизинг, нотариални актове за земеделски земи и жилища, два преносими компютри с данни за извършвана престъпна дейност, полицейски униформи и атрибути и други. - Цветанов осъди бандата за поръчкови убийства "Килърите", ръководена от Петър Стоянов-сумиста, съветник на президента на РБългария Георги Първанов от БСП - Цветанов осъди бандата за поръчкови убийства на Райко Кръвта, групировката се е занимавала с наркоразпространение, лихварство и поръчкови убийства - Цветанов осъди бандата за отвличаня "Наглите" (повечето получили по 18г. затвор), членове на групировката са обвинени, че от октомври 2007 г. до декември 2009 г. (правителство на БСП) са образували и ръководили организирана престъпна група, която се е занимавала с отвличания. Отвлечени и садистично тормозени са 13 български граждани. Бандата е тероризирала жертвите си в "Къщата на ужасите" в Лясковец, където са рязани са пръсти, уши, стените са осеяни с кръв и дупки от куршуми - осъди братя Галеви обвинени в пране на 35.5 млн. лв., Защо ли наричат Мая Манолова от БСП "сестра Галева" - Цветанов залови наркотрафиканта Брендо, осъден на 9 юли 2013 на 20 години затвор от италиански съд за международен наркотрафик, на 18 март 2014 пуснат от Софийският апелативен съд под домашен арест

Цветанов Е МАФИЯТА! "Mафията" у нас НЕ Е ЕДНА! Делата, които изброяваш са просто разчистване на сметки с опонента, за да може да се настанят ДРУГИТЕ мафиоти на техните места... Прекалено много безсмислено драскане и пропаганда...

Ха, ха! "Къде е батко (Тиквата)?"

Ти в България ли живееш? Всичките му акции са димки и прах в очите на хората. В затвора са само онези, с които има лични сметки за уреждане, независимо да ли са наши или ваши.

Ако наистина е назначена на следващия ден съпругата на този судия, то ВСС трябва да си подадат оставката, а този съдия да бъде линчуван с камъни пред съдебната палата. Ние храним и учим изчадията на такива съдии, като този. ДО КОГА??????

ако вкарат Цветанов във затвора ще започне гражданска война.Защо,защото циганите които убиват БЪЛГАРИ са осъдени на пробация.Това е част от плана на ония с малките шапчици.аз лично съм си набелязъл няколко съдии и адвокати и др.не посягаите на Българите другари граждани.това е само предупреждение за сега.

заради публичните закани за убийство, които отправяш трябва да бъдеш осъден и двамата с цецко да си се гушкате... администратора да представи IP-то от където си отправил заканата за убийство на магистрати!!!

А какво става с Мургина с Батко иБратко с Станишев.Какво става с Галерия и много други?

А какво става с Бисеров??? Просто питам, не че нещо ... и не, че се интересувам и за други (много са - няма да ги изброявам), щото наистина малко поръчково ми стои :)

Plamen Darak 4 часа Редактирано Цветанов пред ПИК: Не желая да коментирам как децата ми приеха вчерашното дело. Нагъл идиот ! А на лекарите децата , които ти изкара детеубийци ? А децата на хилядите рекетирани и заплашвани от теб и твоята шайка разбойници ? А децата на невинните тръшкани от твоите копои и инквизитори по земята пред очите им ? Ебалник нямаш право да се жалиш ... !Ти си абсолютен престъпник ! А за децата ти ... наистина жалко ... не заслужават такъв кретен за баща !

Идиота си ти. Може ли за отказ за подслушване на далавера за 400 лева( пързалката), да осъдят човека на 4 години ефективно. Знаеш ли, какво са четири години бе тикво куха червена. Цветанов е човека преборил организираната престъпност. Помниш ли когато мутрите пребиваха обикновените хора.Дойде Цветанов и им разрита задниците. Но трябва да имаш малко мозък, за да го разбереш, петнайсетак тъп. Слагай кръстовете на графата с БСП и мълчи, тъпир.

Тези приказки са за такива като теб! Как "пребори" Цветанов престъпността , като участваше в нея ли?

няма по-корумпирани и жалки от съдиите на бкп, неслучайно трепери и продажната кучка-тони, издала присъдата на Цветанов. Цяла България зане, че съдебната система обслужва сараите и сигналите на дудука и кюстендилската селтанарка. По-позорно падение на бъларската съдебна система не е имало!

Да бе,Цецо невинен,БСП-то му виновно,съвсем изперкахте!Това че има факти,няма значение,защо не са ги оспорили тогава,никой не е отрекъл фактите и неизпълнението на съдебно решение,а само казали че така са преценили за СРС-та,какво се правите,че другите виновни,този народ съвсем изпростя!

Само защото е от ГЕРБ и дай да си развява оная работа както му скимне. Така ли? А съдийката е треперела, понеже знае срещу какъв мафиот се изправя. То и бившите му авери Емил Димитров и Мирослав Найденов отведоха семействата си в чужбина, понеже много добре знаят с кого си имат работа и какво могат да очакват.

Е как да се вярва на БГ съда , като е с най ниското обществено доверие сред хората! Още повече пък в конкретния случай където едва ли нормален човек може да не му мине през мозъка че това е политическа поръчка! И от къде на къде подсъдимия ще го доказва това!

В такива случаи така се казва. Всеки коментар на присъда или решение на съда подлежи на доказване. Явно е , че немският адвокат падна от луната и му се разби бойната слава. Всички знаят , че така не се говори. В Германия също е така и никой не се обажда, ама Ханс си мисли, че номерът върви. Тепърва Ханс ще яде дървото.

Вярно ли е,че съпругата на съдията осъдил Цветанов е изпратена от БСП като зам.посланик в Берлин.Вярно ли е,че живее в служебен апартамент заедно с двамата му сина и не плаща нищо т.е.плащаме ние.Вярно ли е,че синът на този съдия живее в посланическият апартамент и учи в елитен университет.Вярно ли е,че след произнасяне на присъдата на въпросната съпруга и е обещан още 4 годишен мандат.Света е малък и нищо не остава скрито.

Докажи и ще се съглася с теб! То може да се пуска твърдение, но дай доказателство иначе не е редно да поддържаш твърдението,въпреки че само питаш.

Вярно е,че правиш свободни съчинения по заръка на феодала,естествено фактите по делото се игнорират,я кажи защо?

от "Вярно...", ако и частица от тези думи се окажат истина --ще се потвърдят съмненията на ЕК за корупцията в съдебната система на България!!! Цветанов тръгна срещу корупцията,разби групи,които отвличаха,убиваха хора, разби групи,които имаха власт над магистрати....и ето Цветанов става жертва на тия,срещу които е воювал!! МИЛИ БЪЛГАРИ! ВРЕМЕ Е ДА СТИГНЕМ ДО СЪДА В СТРАСБУРГ, ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ КОРУМПИРАНИ ЮРИСТИ!!! Наследници на активни борци посягат на живота ни, увреждат здравето ни --остават не наказани от съда!!!??? И ето: на избори Станишев нарушава Конституцията -ВСС и КС не касират изборите??! От това се облагодетелства Станишев...съд НЯМА! ЗАТОВА - СТРАСБУРГ!!!

Наистина е логично да се докаже ако е имало натиск, но цветанов не е свикнал да доказва, а само да обвинява неудобните му чрез медиите ! Май наистина бойко и цветанов са си въобразили, че ще са вечни ...

" юСЕР" НЕ СИ ТРОЛ -разсъждаваш, но грешиш: Б.Борисов сам подаде оставката си и то само само-- след три дни протести, на червени бабички,организирани от Станишев.. Ние,ОБАЧЕ НЕ ЗНАЕМ, ЗАЩО НИКОЙ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ---ВЕЧЕ ГОДИНА---НЕ ПОПИТА, НЕ СИ СПОМНИ- кой, кой сключи заробващите договори с ЕРП, САМО с 30% държавно участие,без възможност за контр ол??? Договор сключен от СИМЕОН, ДОГАН и БСП?!?!?! Така заради пари/комисионни/ България изнемогва от цените на тока!!! Ние го казваме---това е ДОЛНО ПОЛИТИЧЕСКО ОТМЪЩЕНИЕ НА БСП към Цветанов!!! Съдът мълчи! Трябва СТРАСБУРГ СЕГА!!!

Съдът не е нито на Бсп и не е срещу ГЕРБ , а е Български ! Това че се е захванал с това дело говори че има мъже с панталони които трябва да разследват политик който незаконно подслушваше всички известни хора в държавата без санкции на съответните органи! Г-н Цветанов ,прекрасно е знаел че е незаконно това което прави, но това да си едно от първите лица в държавата еуфориата от заеманата длъжност и безнаказаност на политици до време ,му е дало кураж! Той трябва да си понесе наказанието за необмислена постъпка като шеф на МВР и то ефективна присъда , ако скандала беше в някоя европ.държава или САЩ -поне 25год .затвор го чакаха ! Някой писачи не знаят че Висшия съвет на ГЕРБ до 1990год. са били членове на БКП ! Прочетете биографийте на лидерите на ППГЕРБ и тотава пишете!

Присъдата не е за незаконно подслушване, ако трябва да бъдем коректни, нали!?

доказателство номер едно.....доган е още на свобода

По-отвратителният дори от лекарство за изпразване на стомаха - оцвъкалият се до уши цвъцко си мисли, че както преди - ще скръцне със зъби и всички магистрати ще му козируват... Но най-големият престъпник цвинокио, пък и неговият вожд тиквата-мутра-буда сега с мъка разбират, че дните им са преброени и трескаво си купуват вазелин с килограми...

ВСС иска друг да му върши разследването!!! За кой ли път се убеждаваме,че запазената комунистическа съдебна система е убиеца на демократичността в България- целия състав --- който е само от БСП , защитава само комунисти, комунистическата олигархия, престъпността, а всеки който посегне на тия престъпни структури ---бива наказан за"неуважение към системата"!? Министър Цветанов озапти опасни групи,които вероятно имат .... с хора на тези съдии 32 ,за да се нахвърлят върху Цветанов,с такава омраза,неприкрита злоба, тъкмо заради борбата на Цветанов с организираната престъпност!!! ГОСПОДА ОТ ЕК- Станишев унищожава/от немарливост-губи/ секретни правителствени книжа---нищо!!! Станишев нарушава Конституцията --- в деня на размисъл--никаква реакция от съда!!! Заканва се публично--по тв- с убийство на Б.Борисов- няма съд!!! ВСС и КС не касират изборите-въпреки нарушенията??! ЕК също е силно недоволна от съда в България!!!

абе цовеце, сигурно сте полуцили амнезя и сте забравили ,как някои господа от герб казваха , це лекарите са престапници от парламентарната трибуна,колко хора ги полагаха по оци , в колко кащи влизаха ,ту за цигари , ту за нещо друго , никои не смееше да говори спокоино по телефона , всики се притеснявахме макар и да не правим нищо незаконно та това само да ти припомня , ами и за проверките в бирените фабрики и какво ли още не *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде пак почнаха шантажа,това си баба си знае,така тиквите си докарват мандат,хем осрани,хем другите им виновни,хем нищо да не правят,изродихте се от стремеж за власт,но не с дела,а със сплетни,жалка работа!

По същата логика всички бивши министри трябва да получат по една такава присъда, така че М. Миков да стяга багажа за Централния.

Няма виновни в Дания.

Аз

А влезе ли Цветанов в ареста или е на свобода в момента? Защото нали е осъден, все пак...

За братя Галеви ли си мислиш?

Аз

Абе по се надявам на Поли Пантев, да ти кажа...

Прав е съда. Цветанов да докаже. За целта веднага да му предоставят лостовете с които разполагат съда и прокуратурата - средствата от бюджета на съдебната система, вещи лица и магистратски имунитет. След като ще върши работата на следствие и прокуратура чиято работа е да събират доказателства, поне да разполага с предвидените за целта средства.

Сега да повдигнат обвинение срещу Цвъки и за обида на съда!

жида сер-геи е напълно неедекватен. Той заслужава мястото е в затвора

Аз

Съдете го, бе!

тъпи тези съдии! Цветанов не знае, на него му го е казал адвокат му!!! Както не е знаел какво да прави с подслушването, и Глав.сека му е казал какво да прави! Цветанов не знае!

Аз

Ъхъ... Не знае... "Не! Не! Не! Не! Не! Не!!!!" и подчертано! --------------------------------------- На мен ми изглежда като много добре да е знаел какво прави.

как така съдът ще дава обяснения на един престъпник, на Цвъко му се струваше,че е недосегаем, той още не гледа датата и календара....,хайде,че се изпренадеяхме, но нека компания да му прави и екс-премиерът, тогава той управляваше и министърът на вътрешните работи и би било добре да су провери как е с кръвното, и краченцето, и бистришките тигри, и фолкфуриите, и защо все още е охраняван, и защо се е разпоредил да се стреля по един човек, който е сам в една къща и...

В държава, в която и електрическите стълбове са се самобоядисали в различни партийни цветове, няма как и съдебната система да не е партийно заразена. Тук трябва да прибавим и влиянието на организираната престъпност. Цветанов бе демонизиран, това е ясно. Самият той, в желанието си да изпълни изискванията на ЕС за отпадане на мониторинга и влизането в Шенген, както и заловените престъпници да бъдат справедливо наказани, си позволи по-рязък тон спрямо тази система, което допълнително я настрои срещу него. Резултата го виждаме, но ако тази отмъстителност продължи, накрая Европейският съд ще го направи милионер и то съвсем справедливо. Ние пък ще забравим за Шенген и за пълноправното членство в ЕС. Отчайващо е!

Цветанов е напълно неедекватен. Той заслужава и мястото е в затвора.

Крадеца вика, докажи че съм крадец.

99.9% от съдиите и прокурорите в Б-я са комунистически протежета!!Докато съдебната система не се прочисти от "бакшиши" оправия няма да има!!Корупцията е сраснала до такава степен че кадето и да "оперираш" все е пълно с метастази!!

Хитрата сврака с двата крака!То не бяха апартаменти,средства за подслушване.......

Как няма да трепери съдията,когато присъдата е срещу един от шефовете на мафията.Мислите ли ,че Цветанов не го е заплашвал??

Цветанов - твърдо не. За тази работа той със сигурност си има хора - а ако няма, сикаджията ще го уреди.

3,5 години гледахме "Недосегаемите", време е некой да повлече крак.

Този циганин Цветан Цветанов да отива директно в пандиза. Тази види първо отвратителната мутра в огледалото и тогава да помисли, за какъв се взема. Освен за наркопласьор, за друго не става. Дори и за забременител на певачки в бара не става.

ДОЧУХ ЧЕ МУ ГОТВЕЛИ ПОСРЕЩАНЕ

СЪДЪТ И ПРОКУРАТУРАТА СА НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ И ПРОДАЖНИ ИНСТИТУЦИИ В БЪЛГАРИЯ,ПОДЛОГИ НА ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗАТОВА И ДОКЛАДИТЕ ОТ ЕС СА НАЙ КРИТИЧНИ ЗА ТЕЗИ ИНСТАНЦИИ.ПРОДАЖНИТЕ ДРУГАРИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И ТЕ ЩЕ ЗАПЪЛНЯТ ДУПКИТЕ СИ ДАНО ДА Е ПО СКОРО.АМИН

ВЕРНО ОН ТИКВЕТО СИ ГИ КАНЕШЕ НА ГОСТИ В БАНКЯ АМА НА ТИЯ ИМ ИСТИНА СТОЛОВЕТЕ

НЕКЪДЕ ПО ДОЛЕ ПРОЧЕТОХ ЧЕ СА ЗЕЛЕ ЦВЕТЕНОВ ЗА МЕЗЕ ЕПА ОН НАПРАВО ИЗБИ РИБАТА С НОВАТА СИ ПРИДОБИВКА СЪБРА БЛИЗО 1400 КОМЕНТАРА ЗА НУЛА ВРЕМЕ

Ако някой знае за престъпления и корупция в България, да го докаже! И така 25 години БКП преход...

ЦЕЦО ДА ЗНАЕШ ЧИ САМО ТИКВЕТО ТИ Е ПОГОДИЛ НЕКОЙ НОМЕР. ПРЕДИ ВРЕМЕ В ЕДНО СУТРЕШНО ПРЕДАВАНЕ ЕДИН ПОЛИТИК НАМЕКНА ЧЕ ТИКВЕТО МОЖЕ И ДА НЕ ИЗКЛЮЧВА КАТО ВАРИЯНТ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТЕБЕ КАТО ТОЧНИЯТ ИЗРАЗ БЕШЕ ( ДА ТЕ ПУСНЕ ПО БОБСЛЕЯ ) И ДАЗНАЕШ СЯМО ЗА ТОВА ТИ ПОДАРИ И ЧАСОВНИКА ДА ГЛЕДАШ КОЛКО БАВНО ЩЕ МИНЕ ЧЕТИРИГОДИШНИЯТ ТИ МАНДАТ

Е как да знае! Това няма кой да му го каже!

ех баи ганио няма оправя вав тази дарява пак и не ме дреме за бг аз си живея вав цузбина и не ми пука за балгаря какво става какво не става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-голямата мафия в България е съдът, следвани плътно от прокуратурата, цял сват ви разбра бе господа съдии и прокурори. ВСС да не се правят на ощипана булка, всички помним какво направиха по казуса Пеевски и всички знаем на кого услужиха вчера.

Как само оправдаха ЦЦ, че е дал едни пари на един, който не е бил на работа! Мафия са ей!

Ало аз да не съм Ви неграмотен ром, парите му ги дължат по закон, 20 заплати при напускане от МВР.

Е,СТИГА ДЕ! ВСС ДА ПРЕСТАНЕ ДА ДРЪНКА - ЦВ.ЦВ. - В ЗАТВОРА! НЯМА НИКАКЪВ НАТИСК - ТОВА ДА НЕ ВИ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ТОГАВА МАЙ ВСИЧКИ РАБОТЕХА ПОД НАТИСК! В ЗАТВОРА!

Шест пъти тежката десница на чиновника от МВР се стовари върху съдийско и прокурорско решение, като написа НЕ! Не, няма да стане вашата, ма... Ви съдийска и прокурорска!

Коментари - ВСС: Ако Цветанов знае за натиск върху съда, да го докаже | Днес.dir.bg

ВСС: Ако Цветанов знае за натиск върху съда, да го докаже

Висшият съдебен съвет реагира остро по повод обвиненията за оказан политически натиск по едно от делата срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ВСС: Ако Цветанов знае за натиск върху съда, да го докаже | Днес.dir.bg

Коментари

Как може от страха на съдията да правят изводи, че има натиск? За мен е вярна другата версия: Съдийката е треперела, понеже знае срещу какъв човек се изправя. То и бившите му авери Емил Димитров и Мирослав Найденов отведоха семействата си в чужбина, понеже много добре знаят с кого си имат работа и какво могат да очакват.

Утежняващото обстоятелство е, че е на висок пост и делото е обществено значимо.

"НИЕ ОТ БСП, категорично заявяваме, че няма да позволим на Ц. Цветанов ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, която НИЕ създаваме с години и с цената на ДЕСЕТКИ (ДА НЕ КАЖЕМ СТОТИЦИ) жертви да бъде разбита ! Ще мобилизираме всички "ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ" институции, но няма да позволим, ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ да бъде разбита !

ти глух ли си?цветанов,много точно и ясно каза,че натиска идва от бсп!

Има ли значение, какво е казал Цветанов?! Можели да се има вяра на един "сив кардинал"... "Крадеца вика- дръжте крадеца!"

Задачка - закачка: КОЙ, всъщност има най-голяма изгода от това, Цветанов да е зад решетките? Отговорът е простичък - БОЙКО БОРИСОВ! Помислете и ще се сетите защо...

Абсолютно! Даже преди това Бойко Борисов сам се записваше, даваше записите на Сергей Станишев, а той обвиняваше Цветан Цветанов в незаконно подслушване! За всичко е виновен Борисов! Преди беше Костов, сега е Борисов! Запомнете!

Гоолямо крадене е било.Милиони са заделени и за германския адвокат. Цецо е опасен и е за затвора.

няма да лежи,маика му и тащата сте платят,както са му помогнали и за многото имоти,които има

МАФИЯТА БСП, СЪД и ПРОКУРАТУРА СИ ОТМЪЩАВАТ Цветанов се бореше срещу мафията! Цветанов вкара десетки престъпници, тероризиращи Българина. - Цветанов се изправи срещу Алексей Петров-Октопода, - Цветанов залови бандата на "Крокодилите": бандата е извършила над 40 грабежа на чужди и наши бизнесмени по главните пътища на страната, извършвали обири и извън пределите на България. Заради въоръжени грабежи над чужденци в страните от ЕС бяха напечатани карти на България с черепи и кости с надпис "Не пътувайте през България, ще ви оберат. - Цветанов залови "Лихварите", занимаваща се с незаконна финансова дейност, лихварство и рекет, при обиските са открити 35 000 лева, килограм злато, списъци с имена и ЕГН-та, договори за лизинг, нотариални актове за земеделски земи и жилища, два преносими компютри с данни за извършвана престъпна дейност, полицейски униформи и атрибути и други. - Цветанов осъди бандата за поръчкови убийства "Килърите", ръководена от Петър Стоянов-сумиста, съветник на президента на РБългария Георги Първанов от БСП - Цветанов осъди бандата за поръчкови убийства на Райко Кръвта, групировката се е занимавала с наркоразпространение, лихварство и поръчкови убийства - Цветанов осъди бандата за отвличаня "Наглите" (повечето получили по 18г. затвор), членове на групировката са обвинени, че от октомври 2007 г. до декември 2009 г. (правителство на БСП) са образували и ръководили организирана престъпна група, която се е занимавала с отвличания. Отвлечени и садистично тормозени са 13 български граждани. Бандата е тероризирала жертвите си в "Къщата на ужасите" в Лясковец, където са рязани са пръсти, уши, стените са осеяни с кръв и дупки от куршуми - осъди братя Галеви обвинени в пране на 35.5 млн. лв., Защо ли наричат Мая Манолова от БСП "сестра Галева" - Цветанов залови наркотрафиканта Брендо, осъден на 9 юли 2013 на 20 години затвор от италиански съд за международен наркотрафик, на 18 март 2014 пуснат от Софийският апелативен съд под домашен арест

Цветанов Е МАФИЯТА! "Mафията" у нас НЕ Е ЕДНА! Делата, които изброяваш са просто разчистване на сметки с опонента, за да може да се настанят ДРУГИТЕ мафиоти на техните места... Прекалено много безсмислено драскане и пропаганда...

Ха, ха! "Къде е батко (Тиквата)?"

Ти в България ли живееш? Всичките му акции са димки и прах в очите на хората. В затвора са само онези, с които има лични сметки за уреждане, независимо да ли са наши или ваши.

Ако наистина е назначена на следващия ден съпругата на този судия, то ВСС трябва да си подадат оставката, а този съдия да бъде линчуван с камъни пред съдебната палата. Ние храним и учим изчадията на такива съдии, като този. ДО КОГА??????

ако вкарат Цветанов във затвора ще започне гражданска война.Защо,защото циганите които убиват БЪЛГАРИ са осъдени на пробация.Това е част от плана на ония с малките шапчици.аз лично съм си набелязъл няколко съдии и адвокати и др.не посягаите на Българите другари граждани.това е само предупреждение за сега.

заради публичните закани за убийство, които отправяш трябва да бъдеш осъден и двамата с цецко да си се гушкате... администратора да представи IP-то от където си отправил заканата за убийство на магистрати!!!

А какво става с Мургина с Батко иБратко с Станишев.Какво става с Галерия и много други?

А какво става с Бисеров??? Просто питам, не че нещо ... и не, че се интересувам и за други (много са - няма да ги изброявам), щото наистина малко поръчково ми стои :)

Plamen Darak 4 часа Редактирано Цветанов пред ПИК: Не желая да коментирам как децата ми приеха вчерашното дело. Нагъл идиот ! А на лекарите децата , които ти изкара детеубийци ? А децата на хилядите рекетирани и заплашвани от теб и твоята шайка разбойници ? А децата на невинните тръшкани от твоите копои и инквизитори по земята пред очите им ? Ебалник нямаш право да се жалиш ... !Ти си абсолютен престъпник ! А за децата ти ... наистина жалко ... не заслужават такъв кретен за баща !

Идиота си ти. Може ли за отказ за подслушване на далавера за 400 лева( пързалката), да осъдят човека на 4 години ефективно. Знаеш ли, какво са четири години бе тикво куха червена. Цветанов е човека преборил организираната престъпност. Помниш ли когато мутрите пребиваха обикновените хора.Дойде Цветанов и им разрита задниците. Но трябва да имаш малко мозък, за да го разбереш, петнайсетак тъп. Слагай кръстовете на графата с БСП и мълчи, тъпир.

Тези приказки са за такива като теб! Как "пребори" Цветанов престъпността , като участваше в нея ли?

няма по-корумпирани и жалки от съдиите на бкп, неслучайно трепери и продажната кучка-тони, издала присъдата на Цветанов. Цяла България зане, че съдебната система обслужва сараите и сигналите на дудука и кюстендилската селтанарка. По-позорно падение на бъларската съдебна система не е имало!

Да бе,Цецо невинен,БСП-то му виновно,съвсем изперкахте!Това че има факти,няма значение,защо не са ги оспорили тогава,никой не е отрекъл фактите и неизпълнението на съдебно решение,а само казали че така са преценили за СРС-та,какво се правите,че другите виновни,този народ съвсем изпростя!

Само защото е от ГЕРБ и дай да си развява оная работа както му скимне. Така ли? А съдийката е треперела, понеже знае срещу какъв мафиот се изправя. То и бившите му авери Емил Димитров и Мирослав Найденов отведоха семействата си в чужбина, понеже много добре знаят с кого си имат работа и какво могат да очакват.

Е как да се вярва на БГ съда , като е с най ниското обществено доверие сред хората! Още повече пък в конкретния случай където едва ли нормален човек може да не му мине през мозъка че това е политическа поръчка! И от къде на къде подсъдимия ще го доказва това!

В такива случаи така се казва. Всеки коментар на присъда или решение на съда подлежи на доказване. Явно е , че немският адвокат падна от луната и му се разби бойната слава. Всички знаят , че така не се говори. В Германия също е така и никой не се обажда, ама Ханс си мисли, че номерът върви. Тепърва Ханс ще яде дървото.

Вярно ли е,че съпругата на съдията осъдил Цветанов е изпратена от БСП като зам.посланик в Берлин.Вярно ли е,че живее в служебен апартамент заедно с двамата му сина и не плаща нищо т.е.плащаме ние.Вярно ли е,че синът на този съдия живее в посланическият апартамент и учи в елитен университет.Вярно ли е,че след произнасяне на присъдата на въпросната съпруга и е обещан още 4 годишен мандат.Света е малък и нищо не остава скрито.

Докажи и ще се съглася с теб! То може да се пуска твърдение, но дай доказателство иначе не е редно да поддържаш твърдението,въпреки че само питаш.

Вярно е,че правиш свободни съчинения по заръка на феодала,естествено фактите по делото се игнорират,я кажи защо?

от "Вярно...", ако и частица от тези думи се окажат истина --ще се потвърдят съмненията на ЕК за корупцията в съдебната система на България!!! Цветанов тръгна срещу корупцията,разби групи,които отвличаха,убиваха хора, разби групи,които имаха власт над магистрати....и ето Цветанов става жертва на тия,срещу които е воювал!! МИЛИ БЪЛГАРИ! ВРЕМЕ Е ДА СТИГНЕМ ДО СЪДА В СТРАСБУРГ, ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ КОРУМПИРАНИ ЮРИСТИ!!! Наследници на активни борци посягат на живота ни, увреждат здравето ни --остават не наказани от съда!!!??? И ето: на избори Станишев нарушава Конституцията -ВСС и КС не касират изборите??! От това се облагодетелства Станишев...съд НЯМА! ЗАТОВА - СТРАСБУРГ!!!

Наистина е логично да се докаже ако е имало натиск, но цветанов не е свикнал да доказва, а само да обвинява неудобните му чрез медиите ! Май наистина бойко и цветанов са си въобразили, че ще са вечни ...

" юСЕР" НЕ СИ ТРОЛ -разсъждаваш, но грешиш: Б.Борисов сам подаде оставката си и то само само-- след три дни протести, на червени бабички,организирани от Станишев.. Ние,ОБАЧЕ НЕ ЗНАЕМ, ЗАЩО НИКОЙ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ---ВЕЧЕ ГОДИНА---НЕ ПОПИТА, НЕ СИ СПОМНИ- кой, кой сключи заробващите договори с ЕРП, САМО с 30% държавно участие,без възможност за контр ол??? Договор сключен от СИМЕОН, ДОГАН и БСП?!?!?! Така заради пари/комисионни/ България изнемогва от цените на тока!!! Ние го казваме---това е ДОЛНО ПОЛИТИЧЕСКО ОТМЪЩЕНИЕ НА БСП към Цветанов!!! Съдът мълчи! Трябва СТРАСБУРГ СЕГА!!!

Съдът не е нито на Бсп и не е срещу ГЕРБ , а е Български ! Това че се е захванал с това дело говори че има мъже с панталони които трябва да разследват политик който незаконно подслушваше всички известни хора в държавата без санкции на съответните органи! Г-н Цветанов ,прекрасно е знаел че е незаконно това което прави, но това да си едно от първите лица в държавата еуфориата от заеманата длъжност и безнаказаност на политици до време ,му е дало кураж! Той трябва да си понесе наказанието за необмислена постъпка като шеф на МВР и то ефективна присъда , ако скандала беше в някоя европ.държава или САЩ -поне 25год .затвор го чакаха ! Някой писачи не знаят че Висшия съвет на ГЕРБ до 1990год. са били членове на БКП ! Прочетете биографийте на лидерите на ППГЕРБ и тотава пишете!

Присъдата не е за незаконно подслушване, ако трябва да бъдем коректни, нали!?

доказателство номер едно.....доган е още на свобода

По-отвратителният дори от лекарство за изпразване на стомаха - оцвъкалият се до уши цвъцко си мисли, че както преди - ще скръцне със зъби и всички магистрати ще му козируват... Но най-големият престъпник цвинокио, пък и неговият вожд тиквата-мутра-буда сега с мъка разбират, че дните им са преброени и трескаво си купуват вазелин с килограми...

ВСС иска друг да му върши разследването!!! За кой ли път се убеждаваме,че запазената комунистическа съдебна система е убиеца на демократичността в България- целия състав --- който е само от БСП , защитава само комунисти, комунистическата олигархия, престъпността, а всеки който посегне на тия престъпни структури ---бива наказан за"неуважение към системата"!? Министър Цветанов озапти опасни групи,които вероятно имат .... с хора на тези съдии 32 ,за да се нахвърлят върху Цветанов,с такава омраза,неприкрита злоба, тъкмо заради борбата на Цветанов с организираната престъпност!!! ГОСПОДА ОТ ЕК- Станишев унищожава/от немарливост-губи/ секретни правителствени книжа---нищо!!! Станишев нарушава Конституцията --- в деня на размисъл--никаква реакция от съда!!! Заканва се публично--по тв- с убийство на Б.Борисов- няма съд!!! ВСС и КС не касират изборите-въпреки нарушенията??! ЕК също е силно недоволна от съда в България!!!

абе цовеце, сигурно сте полуцили амнезя и сте забравили ,как някои господа от герб казваха , це лекарите са престапници от парламентарната трибуна,колко хора ги полагаха по оци , в колко кащи влизаха ,ту за цигари , ту за нещо друго , никои не смееше да говори спокоино по телефона , всики се притеснявахме макар и да не правим нищо незаконно та това само да ти припомня , ами и за проверките в бирените фабрики и какво ли още не *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде пак почнаха шантажа,това си баба си знае,така тиквите си докарват мандат,хем осрани,хем другите им виновни,хем нищо да не правят,изродихте се от стремеж за власт,но не с дела,а със сплетни,жалка работа!

По същата логика всички бивши министри трябва да получат по една такава присъда, така че М. Миков да стяга багажа за Централния.

Няма виновни в Дания.

Аз

А влезе ли Цветанов в ареста или е на свобода в момента? Защото нали е осъден, все пак...

За братя Галеви ли си мислиш?

Аз

Абе по се надявам на Поли Пантев, да ти кажа...

Прав е съда. Цветанов да докаже. За целта веднага да му предоставят лостовете с които разполагат съда и прокуратурата - средствата от бюджета на съдебната система, вещи лица и магистратски имунитет. След като ще върши работата на следствие и прокуратура чиято работа е да събират доказателства, поне да разполага с предвидените за целта средства.

Сега да повдигнат обвинение срещу Цвъки и за обида на съда!

жида сер-геи е напълно неедекватен. Той заслужава мястото е в затвора

Аз

Съдете го, бе!

тъпи тези съдии! Цветанов не знае, на него му го е казал адвокат му!!! Както не е знаел какво да прави с подслушването, и Глав.сека му е казал какво да прави! Цветанов не знае!

Аз

Ъхъ... Не знае... "Не! Не! Не! Не! Не! Не!!!!" и подчертано! --------------------------------------- На мен ми изглежда като много добре да е знаел какво прави.

как така съдът ще дава обяснения на един престъпник, на Цвъко му се струваше,че е недосегаем, той още не гледа датата и календара....,хайде,че се изпренадеяхме, но нека компания да му прави и екс-премиерът, тогава той управляваше и министърът на вътрешните работи и би било добре да су провери как е с кръвното, и краченцето, и бистришките тигри, и фолкфуриите, и защо все още е охраняван, и защо се е разпоредил да се стреля по един човек, който е сам в една къща и...

В държава, в която и електрическите стълбове са се самобоядисали в различни партийни цветове, няма как и съдебната система да не е партийно заразена. Тук трябва да прибавим и влиянието на организираната престъпност. Цветанов бе демонизиран, това е ясно. Самият той, в желанието си да изпълни изискванията на ЕС за отпадане на мониторинга и влизането в Шенген, както и заловените престъпници да бъдат справедливо наказани, си позволи по-рязък тон спрямо тази система, което допълнително я настрои срещу него. Резултата го виждаме, но ако тази отмъстителност продължи, накрая Европейският съд ще го направи милионер и то съвсем справедливо. Ние пък ще забравим за Шенген и за пълноправното членство в ЕС. Отчайващо е!

Цветанов е напълно неедекватен. Той заслужава и мястото е в затвора.

Крадеца вика, докажи че съм крадец.

99.9% от съдиите и прокурорите в Б-я са комунистически протежета!!Докато съдебната система не се прочисти от "бакшиши" оправия няма да има!!Корупцията е сраснала до такава степен че кадето и да "оперираш" все е пълно с метастази!!

Хитрата сврака с двата крака!То не бяха апартаменти,средства за подслушване.......

Как няма да трепери съдията,когато присъдата е срещу един от шефовете на мафията.Мислите ли ,че Цветанов не го е заплашвал??

Цветанов - твърдо не. За тази работа той със сигурност си има хора - а ако няма, сикаджията ще го уреди.

3,5 години гледахме "Недосегаемите", време е некой да повлече крак.

Този циганин Цветан Цветанов да отива директно в пандиза. Тази види първо отвратителната мутра в огледалото и тогава да помисли, за какъв се взема. Освен за наркопласьор, за друго не става. Дори и за забременител на певачки в бара не става.

ДОЧУХ ЧЕ МУ ГОТВЕЛИ ПОСРЕЩАНЕ

СЪДЪТ И ПРОКУРАТУРАТА СА НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ И ПРОДАЖНИ ИНСТИТУЦИИ В БЪЛГАРИЯ,ПОДЛОГИ НА ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗАТОВА И ДОКЛАДИТЕ ОТ ЕС СА НАЙ КРИТИЧНИ ЗА ТЕЗИ ИНСТАНЦИИ.ПРОДАЖНИТЕ ДРУГАРИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И ТЕ ЩЕ ЗАПЪЛНЯТ ДУПКИТЕ СИ ДАНО ДА Е ПО СКОРО.АМИН

ВЕРНО ОН ТИКВЕТО СИ ГИ КАНЕШЕ НА ГОСТИ В БАНКЯ АМА НА ТИЯ ИМ ИСТИНА СТОЛОВЕТЕ

НЕКЪДЕ ПО ДОЛЕ ПРОЧЕТОХ ЧЕ СА ЗЕЛЕ ЦВЕТЕНОВ ЗА МЕЗЕ ЕПА ОН НАПРАВО ИЗБИ РИБАТА С НОВАТА СИ ПРИДОБИВКА СЪБРА БЛИЗО 1400 КОМЕНТАРА ЗА НУЛА ВРЕМЕ

Ако някой знае за престъпления и корупция в България, да го докаже! И така 25 години БКП преход...

ЦЕЦО ДА ЗНАЕШ ЧИ САМО ТИКВЕТО ТИ Е ПОГОДИЛ НЕКОЙ НОМЕР. ПРЕДИ ВРЕМЕ В ЕДНО СУТРЕШНО ПРЕДАВАНЕ ЕДИН ПОЛИТИК НАМЕКНА ЧЕ ТИКВЕТО МОЖЕ И ДА НЕ ИЗКЛЮЧВА КАТО ВАРИЯНТ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТЕБЕ КАТО ТОЧНИЯТ ИЗРАЗ БЕШЕ ( ДА ТЕ ПУСНЕ ПО БОБСЛЕЯ ) И ДАЗНАЕШ СЯМО ЗА ТОВА ТИ ПОДАРИ И ЧАСОВНИКА ДА ГЛЕДАШ КОЛКО БАВНО ЩЕ МИНЕ ЧЕТИРИГОДИШНИЯТ ТИ МАНДАТ

Е как да знае! Това няма кой да му го каже!

ех баи ганио няма оправя вав тази дарява пак и не ме дреме за бг аз си живея вав цузбина и не ми пука за балгаря какво става какво не става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-голямата мафия в България е съдът, следвани плътно от прокуратурата, цял сват ви разбра бе господа съдии и прокурори. ВСС да не се правят на ощипана булка, всички помним какво направиха по казуса Пеевски и всички знаем на кого услужиха вчера.

Как само оправдаха ЦЦ, че е дал едни пари на един, който не е бил на работа! Мафия са ей!

Ало аз да не съм Ви неграмотен ром, парите му ги дължат по закон, 20 заплати при напускане от МВР.

Е,СТИГА ДЕ! ВСС ДА ПРЕСТАНЕ ДА ДРЪНКА - ЦВ.ЦВ. - В ЗАТВОРА! НЯМА НИКАКЪВ НАТИСК - ТОВА ДА НЕ ВИ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ТОГАВА МАЙ ВСИЧКИ РАБОТЕХА ПОД НАТИСК! В ЗАТВОРА!

Шест пъти тежката десница на чиновника от МВР се стовари върху съдийско и прокурорско решение, като написа НЕ! Не, няма да стане вашата, ма... Ви съдийска и прокурорска!