Арестуваха митническия шеф Фози и бизнесмена Борислав Манджуков в акция ”Цигараджии”

Варненският бизнесмен Борислав Манджуков и известният митнически служител Георги Владимиров-Фози са двама от задържаните при спецоперация "Цигараджиите", проведена на територията на Варна и София.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха митническия шеф Фози и бизнесмена Борислав Манджуков в акция ”Цигараджии” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато има социалистическа-комунистическа партия ще е така като се забрани със закон България ще поеме въздух парите на българите са в бесепари-комунисти здраво ни държат за гушата затвор, социална пенсия и вън

Затънахме до гуша с тези мафиоти няма управия

спрем ли бсп да припари до власт , българия ще излезе на светло

Кой може да се оправи с такива?..Държавата не иска..Съдебната система е с тях..Сами е отговора.

Слухове говорят, че Фози има инвестиции в старинни замъци във Франция и е вързан със Станишев. Това е най -корумпирания митничар от 20 години насам и досега никой не му беше потърсил отговорност. Тези цигари са просто плюнка в морето.

и какво като сте ги арестували при поредната операция. Преди известно време бяхте "подпукали" едни известни хорица за далавери с ддс и какво стана в крайна сметка - всяко чудо за три дни, резултат никакъв. Така и с поредните другари.

г-н Цветанов защо си мислите че този народ е тъп....ние образованието си го изкарахме когато имаше такова......И как уволнен дисциплинарно работник се връща на работа като началник...????? И как като е уволняван дисциплинарно си взе теста за ЛОЯЛНОСТ?????????????????

Ти,май наистина си тъп.Съдът ги възстановява Муле,кой друг...

тез червени разбойници нямат край.

Дебелокожото същество на снимката е един от най крупните измамници в държавата. Вече от около 10...12 години прави далавери с кражби на ДДС, кражби на имоти, рекет, контрабанда и др. Има сериозна протекция от тези които са го поставили на това място и му дърпат конците. Арестувенето му сега ще му донесе извесно неудобство за няколко дни - докъто се разберат началниците му.Единствения шанс за възмезди е на някои да му писне от този и да го ...Всъшност май не си заслужава човек да си цапа ръцете. Лично потърпевш.

Ако днес спечеля джакпотът, колто най-много мога да даря на БСП? Всичките - не, трябват ми, но 1 - 2 милиона като нищо!

не ме интересува кои е на власт,но в бг се работи

е дебела та дебела! Затова разплитане - няма и няма и да има! Ще има топурдия, ще има "ние ги хващаме - вие ги пускате" и айдеее... уйде работата като при Топлото!

"Варненецът няма роднинска връзка с бизнесмена и издател Петър Манджуков" - само му племенник.

Цигараджии- ало, кръстник- translate into English, че западните медии се загубиха в превода. Вярно, че по нашенски на всяко съществително да добавиш- чия и -джия и готово, но превода е труден. Ха, преведи за Таймс кебапчия, ибрикчия, сеирджия, келипирджия и т.н..Че дори и родното жичкаджия или параходчия, да речем.

то у нас ,кой е натрупал милиони законно? Нема такъв! и затова приветсвам съда дето легитимира милиончетата на политици и далавераджии!КАК така ще осъдят само Софиянски или Мургина напр. Ами хилядите други ?

влизали в съдебна зала, било като подсъдими, било като адвокати, съдии или прокурори или дори свидетели, срамно ли е, та да зная и да си посипа главата в пепел? А ти гордееш ли се, ако си изръшнал де що има съдебна зала?!? И като какаъв?

Не знам какво се прави срещу контрабандата, но сега идвам от централния софийски пазар и на всеки 3 метра мургави красавици ми предлагат цигари. И това си е непроменено от години. Не може аз да го виждам това всеки ден, а властта - не!

Не е проблема в това да няма контрабандни цигари! Които направи кутията цигари да е на цената на 4-5 хляба, сам си я е търсил тази контрабанда! Проблемът е КОЙ ще прибира парсата от мургавелките с цигарите!!

Непросветени, каквото и да става накрая "Гадният съд" ще го отнесе ! Така е най-удобно на всички. Иначе много лаете, но никога не сте влизали в съдебна залар нали ?

Разбира се , че виновни винаги са съдии и прокурори, да не би астронавтите да са виновни...

Ти ли си тоя дето ще дава квалификация на всички????Запознай се с нормативната уредба и тогава приказвай....да не се окажеш на скамейката в съда...дето си бил.Можеш да станеш главен прокурор на България

Не нзая какво количество цигари са спрели по този начин, но е обществена тайна, че всякаква контрабанда/ включително и на цигари/ се върти под зоркото око на Цецо и Бойко, който не оставят и кутия да мине митница без да си вземат процента... ей на това му викам аз перфектната мафия!!! Елиминират всякаква "конкуренция"/ Трактори, Ганчевци и т.н./, крадат бизнес след бизнес, но попарата ще им сърбаме ние- просто смърно тъпите граждани на тази умряла държава!!! Браво Бойко, Браво Цецо, Браво българско мутри!! Това си заслужихме, да ни е честито мутренско-милиционерското управление... така с еправи- правят с епари на черно, после се купуват политици за "бяло" лице и така до края на света.

Боко си връща задето му закриха незаконната фабричка през 94-та.

Кафа сикме от тези спецоперации с екзотични имена! Това не променя криминалната обстановка в България, това е прах в очите! Стига толкова шушлек такъв!

Наберете в гугъла Борислав Манджуков и ще видите какво ще излезе. Това е същият, който миналата година на всички инстанции се оплака за кражба на 5 млн долара от сметките му в банката на Петя Славова и заплаши за постоянен палатков лагер пред централата на банката, защото НИТО ЕДНА от сеззираните институции не дава признак за някакви действия. Направете си извода защо...

Напоследък партийните функционери на БСП тръбят,че строенето на магистрали било предизборната дъвка на ГЕРБ.Но арестуваха поредния спонсор на БСП за контрабанда с 22 МИЛИОНА къса цигари!Повтарям 22 МИЛИОНА къса цигари!И това е само капка в морето,защото си представете за толкова години колко милиарда къса са минали и са се трансформирали в пари в партийната каса на БСП!!!Ако всички тези откраднати пари през всичките тези години преди ГЕРБ,бяха отишли за построяването на пътища,сега ГЕРБ нямаше да си правят предизборни дъвки!Та се питам на следващите избори не е ли крайно време народа да сдъвче БСП и да ги изплюе на бунището на историята!

Боби,ти май много се влияеш от реклами.Според теб до сега не се строило нищо.Дойдоха Герб на власт и се започна едно строителство,свят да ти се завие.Аз поне не съм видял никаква магистрала до сега.Ако греша ми кажи коя магистрала е пусната.Нали се сещаш,че управлението на една държава не е само строене на магистрали и показни полицейски акции.В една държава има здравеопазване,образование,икономика.Ти чел ли си Винету?

Хихихихихихи!!!!! Те всички герберасти са я чели!!!!! И затова управляват по индиански!!! Толкова гънки-толкова управление!!! Благодаря за коментара!!!

Абе мой човек аз съм на 46 години ти на колко си? И мисля че досега съм видял от над 25 години едно строителство.....като да унищожиме селското стопанство на тази България....от това се изхранваше народа....друго всичко е една приватизация....демек ....КРАЖБА

Крайно време е да направиме нещо вече.....не е ли стига гавра с тоя народ МЪЧЕНИК

Цецооооо,колко години си продават свободно цигари по падзарите без проблем и след 3 години изведнъж се размърдахте и уж сте хванали някого!!Хвала на такъви оргати!

Абе все съм се чудил... всички държавни служители с 500 лв заплата се вдигат да протестират. Митничарчетата и те взимат едни 500 лв. заплата...що не излизат да протестират тия хора ? :)))

За кой ли път - браво! Работете все така - народът накрая ще си каже тежката, последна дума!

Aха и ще набие един як шут на герберската шайка

борислав дуржеше и магазин за мерцедес вув варна. има по големи контрабасисти )))) варна прилича на окъпирана с дупки и чупени плочки,оти кмета му орязаха шемите.

Кой публикува достоверна информация относно има или няма роднинска връзка между Петър Манджуков и Борислав Манджуков-ДИР.БГ или link

Видният митничар ако беше в Китай , до другата седмица да е с изпълнена вече присъда. Нашите помияри-съдии сигурно ще го сложат утре началник на Златарево,вместо на Гюешево... Ебати боклуците скапани... Ма, то не е тяхна вината - тия отгоре са виновните !

Само една поправка - вината е на всички нас!!!!

Прав си брат.....Незнам как дисциплинарно уволнен...е назначен след това ..като началник ... Танев трябва да отговори на това...

С увеличението на цената на цигарите,доста цигани станаха богати.В Бургас с кораби ,цигарите се разтоварват с лодки,циганите ги поемат и ги продават след това.Обикновено се разтоварват нощно време.

И КАКВО ОТ ТОВА, НАЛИ ЩЕ ГИ ПУСНАТ,КОЙ ВЯРВА В БЪЛГАРИЯ НА НЕЩО НЕ ЗНАМ.....

Що за престъпление е притежанието на 10 мобилни телефона??? При всеки по-голям арест Цветанов се хвали с броя телефони?! Мега малоумие! Та аз у нас имам поне 5 апарата. Може би съм вече за затвора?

Явно броят апарати е обратно пропорционален на интелекта. Иззетите техника и други - са данни от пресрелиза на МВР, глупако! За това ги снасят като информация, защото това дават МВР.

И какво от това, като пак ще ги пуснат "невинни".

Абе, що не направят една акция на Лъвов мост и циганките да им разкажат откъде получават стоката и да тръгнат по пирамидата от долу нагоре!? Ако искат за 24 часа ще оправят нещата, но за съжаление ще се секнат паричните потоци!

ДО МЕСТАТА КЪДЕТО СЕ ПРОДАВАТ ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ КАТО ЩЕ СТИГНАТ ДО САМИТЕ ТЯХ

Човек, ако премахнат корупцията и кражбите в България, значи да умрем от глад всички! Тук не лъжат и не мамят само онези, от които нищо не зависи! Ама дори и те реват и то не против корупцията и измамата, а защото не са включени в схемата.. Хайде, стига сме се самозаблуждавали! Политиците ни са като нас.

А къде са ония братя, Галевите?

някъде на море отидоха нали сега е сезона

И тази сутрин на Пазара и Лъвов мост, както винаги досега, циганките рекламираха и продаваха всички марки цигари. Е, значи всичко е менте и кьор фишек! Показна акция и всичко си същото!

Познай всичките тези цигани за кого ще гласуват.Това е рай за тях

спряха да им плащат и веднага пандела. те не знаят ли че избори идват и пари трябват за купуване на гласове.

Очевидно не са започвали да им плащат, щом вече веднъж са махали бандита митничар от работа. Съдът го върнал, а съдът е назначен от БСП и ДПС, както е известно на всички в България вече. Последствията от комунизма трябва да ги знаем, иначе има и по-лошо, както сме се уверили.

Има една поговорка, много използвана в македонския край " хвалете ме уста, оти ке ви посерам", точно това е и със сегашните управляващи. Всичко си е по старо, както и при предишните и по предишните, на народа дупе да му е яко, ама тия не спират да се хвалят, а резултат никакъв.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се обаждали и за заплашвали екипа на bTV със закриване! Всички коментари против ГЕРБ се трият а по bTV тече масирана реклама на ГЕРБ! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ ПРОДАЖНА ТУРСКА МЕДИА bTV! ХОРА РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В САЙТА НА bTV ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИМ С МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ! БТВ са една предателска телевизия обслужваща интересите на ГЕРБ и Борисов Всеки честен българин има един отговор за тях - Бойкот на БТВ и ГЕРБ по всички сайтове! Хора, време е да напуснем интернет и да отидем на площада да изметем гьобелсовата бтв и чумата на века ГЕРБ! Хора, които се връщат от чужбина казват че няма друга такава помиярска държава като България. Някаква МУТРА-ДИКТАТОР да се гаври с цялото население а то да му се кланя и слага заедно с всички медии. Защо никоя медия не съобщава новината, че "Европейската комисия "Антимафия" е сезирана за тъмното минало на Бойко Борисов"!?

Иди където искаш, само се махни оттук, че само като те четеме и оглупяваме.

Що, бе? Забавен е! Как се е запенил само..

Отивай и се не връщай, че доста си се постарал да се изложиш

Красимир Гергов,турчин и Слави Трифонов прави реклама на Борисов,-сънуваш ли, пиян ли си........?

Машаала на Танов, машаала на ВАС. Така се прави от години. Контрабандата си върви, като от време на време се сменят полевите играчи.

Така е,прав си,това е все едно играта на шах,фигурките излизат от играта...

Защо ли си мисля, че арестуваните са част от конкуренцията?

Господин Кирил Калфин си мълчеше и прибираше паричките от Фози 8 годинки от цигарите през МП Гюешево да не се прави на луд.

Ще им пръднат на онази им .....работа :-) Уволняван няколко пъти ама пак възстановяван та ...накрая и Н-к па граничен пункт издигнат! СМЕШНИЦИ! Е...ти и държава и народ и съд и държавно управление Срам и позор!!

Добро утро

Днес и аз си свърших работата, но няма журналисти пред вратата ми, както и при още много хора. Цветанов така или иначе е заобиколен от журналисти, защо същите не го попитат "А, кога ще видим акция срещу ТИМ"?

Много ми е любопитно,защо подобни новини за акции на полицията заливат медиите.Аз все си мисля,че на служителите в МВР това им е работата.Друг е въпроса за ефекта от акциите.Вече съм убеден,че това е само реклама,показност и нищо повече.Има толкова по-важни неща в държава,толкова теми,които са важни за хората.Нека те да се коментират.Какво излиза,че медиите(вестници,телевизии,сайтове)са рекламни агенти на МВР.Разбира се на сериозен хонорар.

В тази държава се строят магистрали и се провеждат полицейски акции.Другото не е важно.

То каквито им акциите, такива са им и магистралите, такава им е всичката работа - много пушилка и приказки, а свършеното - нищо и половина.

Наистина залавянето на престъпници е работа на МВР. Но ако се напънеш малко, може и да си спомниш, че по времето на тройната коалиция всички престъпници се разхождаха на свобода. И не само това, но дори МВР ги закриляше. Пикаещия редовно се срещаше с любимите момчета от подземния свят. Така че омаловажаването на работата на МВР е най-лесно. По-важно е наистина на се приберат престъпниците. Въпреки че това е трудно при назначения от комунистите съд.

ПЕПИИИИИИ....... ОСВЕСТИ СЕ,ОГЛЕДАЙ СЕ И СИ НАПРАВИ СПРАВКА ЗА ОСЪДЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА. ПОСЛЕ ПИИ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА И ОТНОВО НАПРАВИ СПРАВКА КАЛКО СА ОСЪДЕНИ СЕГА ИЛИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ.

Пепи,нека се задържат престъпниците,но да престанат да си правят реклама и да си вършат работата.Една държава без развита икономика не е държава.Нека оставят на хората да оценят това,което се прави.Опитвам се да ти кажа,че за да има развита икономика,трябва да сесложи ред в държавата и да се създадат усложия за инициатива.На мен например ми е по-интересно каква е действителната безработица,защо намалява заетостта,защо не се откриват нови работни места,защо не се увелича БВП,защо не се вдигат доходите на хората,защо фалират фирми,защо масово млади хора емигрират ,защо не се ограничава вноса на селскостопанска продукция и се подбиват цените.Способността на едно управление се определя от това дали се вдига жизнения стандарт,а не от броя и показността на проведените полицейски акции.

Маргините и Мургина ги задържаха при тройната коалиция, а при тия ги оправдаха.

Напомням на нашите симпатизанти, когато защитатват по форумите каузата ни, редовно да споменават тройната коалиция и ДС.

Ами като не са се отчитали навреме и в достатъччен размер на Боко и Цоко така ще е.

И не само. Пазара се пренасити а те не искат конкуренция.

Браво на МВР! В България има потенциал на всеки 3-4 дни да се реализира подобна акция срещу крадци, контрабандисти, наркодилъри, измамници! Дано дочакаме и времето, когато ефективно ще лежът в затвор и ще им конфискуват имуществото.

ДАЛИ ЩЕ "ЛЕЖъТ" ЩЕ Е ЯСНО АКО НЯКОЙ ОТ МВР-то СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА. ТОГАВА ЩЕ "лежЪт". ИНАЧЕ ИЗЛИЗА ЧЕ ОНЯ МАЛОУМНИК ЦВЪК БИЕ КОНКУРЕНЦИЯТА,ЩОТО ИСКА САМО ТОЙ ДА КРАДЕ.

Ти наистина ли си толкова заблуден да вярваш на Цв. Цв. или само се правиш.

Нали цялата власт е в ръцете на ГЕРБ?Колко още трябва да чакаме.Добре,че има наивници като теб,които харесват и се влияят от рекламите.

Цялата власт са я вземали само комунистите!-главен прокурор, върховни съдии, конституционен съд , са избрани преди това правителство.