Задържани са трима за убийството на клошари

Трима души са задържани за убийството на двамата клошари в Силистра.

Обратно в новината

Коментари - Задържани са трима за убийството на клошари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A къде са управниците? Kмета, полицията, политиците... Kъде са "добрите" хора? B тоя град с и г у р н о има няколко църкви.... Tука почти всички църкви имат социална дейност. Xодят със сандвичи, чай, кафе точно при подобните; има такива ...A има и центрове с безплатна храна. Xайде, вие умните от града-раздвижете се.... 3има идва или тя "не ви засяга"??? A BOG ви гледа и "сеира"....

Потресен съм от тези убийства! Не ми го побира ума как тези пикльовци са решили да убият хората? Тези са за доживотен без право на замяна. Днес са убили клошари(едвали са искали да скитат бездомни хората) а утре ще посегнат на който им падне. Тия боклуци незаслужават да живеят сред обществото.

Защо давате Цветанов ,а не полицаите от Силистра които са свършили работата .Този само се пъчи , а си има и щатен говорител на МВР.

МОЛЯ ВИ КАТО ПИШЕТЕ КАКВО Е НАПРАВИЛО МВР/А ТО СИ Е ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ/СТИГА СТЕ СЛАГАЛИ СНИМКАТА НА Ц.Ц. ЧЕ ВЕЧЕ НИ ПИСНА САМО ТОВА ЛИЦЕ ДА ГЛЕДАМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ ПО ВЕСТНИЦИ В САЙТОВЕ......

ия друга снимка да сложат,а? На полицайте. които са си свършили работата? Ти не виждаш ли, че всяка една криминална новина се съобщава и коментира от ЦЦ - той е и говорител на МВР, ПР, ген-сек - само той работи и оправя всяка организирана и не чак толкова организирана престъпност! Ама супер странно - защо не съобщи и за 400-те кила откраднато злато той???

За такива убийци садисти никаква смъртна присъда, доживотен лагер - (не затвор) с режим като на нацистките. Клошарите са единствените благородни души, тях не можеш да ги купиш с пари, само те не крадат и лъжат.Сега сигурно са на по-добро място.

КОГАТО НЕ ПОЗНАВАШ КЛОШАРЯ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ЩОМ Е ОКЪСАН И РОВИ В КОША ЗА БОКЛУК, ТИ ГО ПРИРАВНЯВАШ С ОСТНАНАЛИТЕ ТАКИВА. СРЕД ТЯХ ИМА И ХОРА, КОИТО СА ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ИЛИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, НО СА ИЗОСТАВЕНИ ОТ РОДНИТЕ СИ ДЕЦА. ТЕЗИ ДЕЦА, КОИТО СА ПРИНУЖДАВАЛИ МАМА И ТАТКО ДА ИМ ПРЕПИШАТ КЪЩИТЕ СИ. ЗАЩО НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАЩИТИ, А ГЛЕДА НА ТЯХ КАТО НА ИЗХВЪРЛЕНА И НЕНУЖНА ВЕЩ.

до HMM, Дали са българи или цигани няма значение, хора са, бездомни и нещастни. Просто съм потресена че саществуват такива изверги. Какво би ги спряло тея не искам да ги наричам хора, да убият дете другия пат

А кой носи отговорност? Може би ти?

КЛОШАРИ: От сутрин до вечер и зиме, и лете, той рови в боклука да търси живот и капнал прибира се в своето гето - ненужен сандък в изоставен имот. Очаква го куче, бездомно и куцо, което го близва по болния крак и двамата хапват храна от боклуци, и лягат си сити, завива ги мрак. Заспиват, забравени даже от бога, студът ги пробожда със свойта кама, дори и в съня си горките не могат да бъдат спокойни, че са у дома. Две мутри пияни подпалват сандъка, пребиват клошаря и кучето Зъб и клетите в рани, сломени от мъка, се сгушват на завет под близкия дъб. Преваля нощта и домът им догаря. Зората се сипва, изгрява денят. Сълзите в очите на Зъб и клошаря в лъчите на слънцето с укор блестят. В кашон под навес, стар клошар от студ трепери, свит на две. В небето истински пожар и гръм след гръм нощта кълве. Светкавици и страшен вой. Изскочи вятър изведнъж. В небето се изля порой от едри капки мътен дъжд. О, клети скитници, без дом в обрулената ни страна, дано намерите подслон, храна и малко топлина! Утихна вятърът студен, отмина бурята в нощта, лежи клошарят вледенен и скръбно плаче есента. Прегърбен се прибира всяка вечер клошарят стар в студения фургон, във вехти дрехи вечно е облечен, но е щастлив, че има свой подслон. Нащърбен чайник върху малка маса, прогнила печка, мивка, дървен стол, креват от счупена врата без каса и етажерка с книги, подът гол. Прозорчето с пердета на райета придава на наредбата уют, а в ъгъла две дрипави котета доволно мъркат като в нечий скут. Фургонът е сред брезова горичка край вилата на виден депутат, шуми наблизо весело рекичка, идилия в природен резерват. Какво му трябва на клошаря още? С коричка хляб залъгал своя глад, завил се през глава, прохладна нощ е, заспива като в истински палат. Горкият беден, стар клошар сънува - учител е и преподава в час... училищен звънец... деца лудуват... и пак се лее неговият глас... Във вилата на депутата свети, за кой ли път се вихри щур купон, сънувай своя сън, клошарю клети, това е твое право, без закон!

Добре стихоплетстваш, напипваш духа на времето и настроенията на глупците. сега вземи се ориентирай към "Братчетата на Гаврош", "Приказка за стълбата", "Жълтата гостенка', после следват "Червените ескадрони" и "Моторни песни", след това "Води ни, Партийо, води ни" и накрая пак: "Аз не съм комунист.... и никога няма да бъда..." Тривиално, поете.

Не казват тея клошари какви са - цигани - Българи - едното би било тъжно а другото не чак толкова все пак на българите никой не помага а мангалите сами избират да живеят така , за което ние плащаме статията е написана много сърцераздирателно за хората без подслон , но зависи кви са тия хора , което не се съобщава в статията!

Първото което си вижда от написаното е , че си тъп, неграмотен, селяндур а мозък в главата убеден съм - нямаш . Не пиши както се изговарят думите, защото това посказва какъв си а за интелект да не ти споменавам! Не споменаваш нищо за убииците нито един ред - защо ? Може би одобряваш направеното ! Как според теб трябваше да бъде написана статията - я вземи да посъветваш журналистите как да пишат , защото явно имаш повече акъл от тях ... Според теб човек може да бъде убит от друг само защото е беден - това лъха от написаното . Според теб е важно да напишеш нещо във форума та макар и страшно тъпо , но така само показваш простотията си ! Човече мен не ме блъскат в дискотеките и няма да ме блъскат, казвам ти го защото е факт . Татко ми на времето е бил ратай или по-просто казано слуга , по-времето на Живков постигна почти всичко от това което живота не е му предоставил / дори паче хляб смешно е да но е вярно / пенсионира се от МВР ! А колкото до починалите дано да са попаднали в един по-добър свят!

Много бързо реши кой има право на живот и милост! Да не би да се изживяваш като някой от по висша раса? Ако така разсъждаваш нямаш право да се наричаш човек!

Tова е-доживотен затвор за убийците!!! Xората са били нещастни и бедни. Hикой не иска така да изпадне!

Клошарите -ясно. А какво става с откраднатото злато? Защо Цветанов не даде обяснения защо златото е било в неохраняван склад на летище София? Какво търси златото там? И Цветанов не носи ли лична отговорност за тези изчезнали милиони???

НЕ,не носи!

Hani_G

Не глупак златото е било в склад на митниците, отговорност носи Вальо Танов, Цветанов няма нищо общо !

а,бе вие нормални хора ли сте? разбира се, че носи отговорност! тои е министар и зялата орговорност е негова - за всичко, което става в неговото министерство/ защо е разрешул да се оставят благородните метали в тоя склад? ето - това е неговата вина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На снимката Цветанов изключително прилича на Човека-глас Красимир Аврамов. Тия хора не разбраха, че трябва да оправят държавата и тогава ще се справят и с престъпността.

Прав си, бе готин. И аз не ги разбирам. Тия са като шахматистите, които се моткат с часове вместо направо да вземат царя на противника.

Именно са шахматисти, защото царя е единствената фигура която не може да се вземе, а само да се матира, а те не искат никого да матират, само да стигнат до пат.

стига с това смъртно наказание. повтаряте го без да се замисляте. емоционално. в иран всяка година се изпълняват около 300 смъртни присъди. включително и за неща като ,,прелюдодейство". по пътя на логиката иран би трябвало да е страна с много малка престъпност.. но..... догодина ще има нови 300 смъртни присъди изпълнени..

Стига с това шоу! Да се въведе смъртната присъда!В Бандитустан - новото име на Булгаристан /България/само смъртното наказание може да оправи престъпността. Но това не се прави, защото е ясно кои са първите, които трябва да идат на въжето. Естествено, че това важи и за Европейския съюз. Не случайно точно от там идва изискването за отмяна на смъртната присъда. И ако в развитите страни стандарта позволява съществуването на минимална престъпност, то в България властта стимулира престъпността за да замъгли картината, а живота на обикновения човек в България е станал невъзможен. Ако съдим по делата, то посоката на всички досега управляващи е максимално ограбване и тероризиране на населението до пълното унищожение на този вече почти циганизиран народ. Поне до сега се вижда, че циганите интегрират българите, а не обратното. И то с голям успех.

Познавам няколко клошаря.Всичките са мирни и тихи хора,проявяват съчувствие и имат по две кучета.

ами,прибири си ги у вас.....кучетата,кучетата!!!!

BRUTALIFE - ейн нещастник! Ти като някаква бабка, защо храня животните?! Ами, тебе ли да храня?!?!

не бих искала да ти пожелая подобно нещо, но все пак може и ти да го докараш до там. не се ижвурляи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, имат животинки до себе си, защото са оценили живота по начин, по който голяма част от пиклъовците, които пишат тук цял живот не могат да го направят! Горко на тези хора, принудени да преживяват от кофите, срам за тая държава позволила това да се случва и всеки ден подминавайки ги и дори обръщайки глава, за да не виждаме мръсотията им и дрипавите дрешки. Ако им подадем ръка и с малко им помогнем няма да са на това положение!

Знаеш ли ,че помощ е нещо ,което се дава само на човек ,който по стечение на някакви лоши обстоятелства независещи от него е изпаднал в състояние без изход и като получи помощ стъпва на краката си и повече не се нуждае от помощ. Случаите с повечето клошари , просяци .....и други подобни съвсем не са такива. Пробвай примерно да дадеш помощ на един клошар или просяк примерно 10 000 лв. за да си стъпи на краката, да си намери работа, дом,да се квалифицира и т.н. и виж резултата ,ако ти се виждат малко тези пари помогни му и с повече ,но парите да са лично твои, а не от данъците на всички. После пак влез в нета и се изказвай сърцераздирателно какво точно се е получило. Ще бъдем много щастливи ,че си оправил(а) лошата действителност. Знай ,че на човек ,който си е избрал този начин на живот не можеш да му помогнеш него просто трябва да си го осиновиш и да се грижиш за него до живот.