Цветанов официално поиска да падне имунитетът му

Вчера съм депозирал писмо в деловодството на НС, с което съм се обърнал към главния прокурор да ми поиска имунитета по всички дела, обяви Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов официално поиска да падне имунитетът му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо плащаме охрана на вече осъден?!? Как влезе в НС, има ли чисто свидетелство за съдимост? На моето пише "НЕОСЪЖДАН", Какво пише на неговото?!?

да е в затвора, а не да му гледаме гадната физиономия и да му слушаме простотиите всеки ден по всички телевизии. Същото и за зеленчука от Банкя.

Дали Цецо Ухото е с имунитет или без имунитет това за него е без значение.За золумите и безаконията , които сътвори като шеф на МВР няма кой да го осъди. Кадрите в съдебната власт и прокуратурата бяха подменени с активното участие на Цецо Ухото в полза на Герб.Прав е Бойко в едно като се вслуша в думите на Доган, че който държи медиите и правораздавателната система в ръцете си, не трябва да го е страх от нищо.

тоя!!! Персона нон грата е! Повръща ни се от него

То мъж, то смелост, то постъпка! Особено като се има в предвид, че главния прокурор им върти опашка като послушно кученце, защото е таково! Цуци, ела да се разходиш из озверелата тълпа през зимата- нали си ни мъж? Без охрана, без бодигардове- ей тъй, щото можеш!

Абе да си вземе и телесните охранители,но да се поразходи.

Главният прокурор-техен, той самият- депутат /ефективно осъден, но депутат;-)/,партията му- отново на власт. Наистина се искат железни нерви и самообладание да се решиш на подобна себеотрицателна постъпка.Цветанов е неописуемо уязвим, уважаеми колеги-като водач на танк в поле с коприва:-). Оставете тия пародии, ами покажете как Сорос награждава Кристалина Георгиева /на фона на портрета на Левски,за да е гаврата пълна/.

са много активни във фейсбук. Непрекъснато нещо споделят с нас. Дали сами са си направили профилити и пишат, или са си назначили човек?

Де толкова акъл у тях

А НА ВОЛЕН КОГА ЩЕ ПАДНЕ ИМУНИТЕТА ИЛИ ОТНОВО ЩЕ СЕ КРИЕ ПОД МАСАТА?

И ти ли като Митенцето са те е--ли от Атака?

... с някой прокурор или съдия в Бойковата тоалетна .... :))) очаквам да излязат записи ...кой как пикае

В коя нормална държава ефективно осъден е депутат?? Мястото му е в затвора, не в Парламента!

Не е известно кой ,къде и как е търсил г.н Цветанов,но би трябвало да знаят,че НПК позволява призоваването да се извършва по телефона!

Какво е това имунитет,партийни субсидии,луксозни коли,големи заплати,отсъствие от работа,празнодумство,голи обещания да не говорим за корупция,незаконно забогатяване и т.н.,какви пет лв.Защ,като погрешно сме ви избрали ,не се заемете да оправите положението на народа си ,а гледате само себе си?ЗАЩО??????

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

ВСИЧКИ СА ПРОСТИ - САМО ВОЛЕН Е УМЕН, МОРАЛЕН , ЕТИЧЕН, КРОТЪК ЧОВЕК ! ДА ЖИВЕЕ ВОЛЕН!

Шило

Защо не им оставят само функционален имунитет? Мисля, че в интерес на всички е, делата да приключат.

Да се внушава:" Цветанов е престъпник"! Хайде да насъскаме балъците срещу Цветанов тролчета - изроди мои! Със задоволство си спомням колко балък хванахме с онази акция с плакатите с ушите дето ви раздадох а ха хаа

Не е нужно да се внушава - цецко шестака Е престъпник - ефективно осъден е ! Сложно ли ти е ? Боли ли те от истината ? А какво стана с неговият човек флоров и обвиненията в наркотрафик ? И това ли се внушава ? Слаби са ти нервичките хасанчо ...

Bсички са курназ...щото знаят,че садиите не са независими

Цветанов е курназ защото делата му са общо взето кокошкарски. Имаше обаче край него един Флоров, за който напоследък не се чува нищо. Там ако се поразплетат нещата на Цвъки може да му се размаже усмивката. Само че не нашите, а италианците покрай делото на Брендо трябва да свършат работата.

Дедо Мацо страсно поиска да падне имунитета на Цветановата тъща Матриала е от бТТВ"Трътките"

Пратил съм у Централния на флашка целия репертоар на Цеца Величкович и сцената ти е направена вече, сека вечер че правиш концерти.

Как е възможно в една цивилизована държава да има такива дръвници, обсебили властта? Що за алчност е това, що за перверзия? Този осъден от съда тип няма ли чувство за мярка, защо играе с търпението на народа, на какво разчита? На мафията на другия простак Борисов ли? Как може така да се подценява народ, който като цяло превъзхожда това тъпо ченге? Кога ще видим наказани подобни авантюристи и омразни ни мутри? Очевидно идва деня, когато хората сами ще раздадат правосъдие.

Евтини номера, можеше да се явява на делата, но така тече време и давност, та един истински държавник би се явил да защити честта си. Не знам колко независим е българския съд, дано отсъди законно, не правилно, защото понякога правилно не значи законно. Сега е ред на Сидеров и той бяга по тъча, но неговите гласоподаватели са далеч от тези проблеми....Хайде Сидеров без циркове давай си имунитета , без цялата група макар да сте наистина за там всички...................

Лицето Цветанов заслужава да бъда в затвора толкова колкото и всички други играчи на полит. сцената.....Някой ще кажат защо тогава обвиняват само него, други ще кажат че все от някъде трябва да се почне....що не от Лицето Цветанов??

само така! но да видим в съда кво ще стане :-) но и сидер ага трябва да направи същото!

Да, ама не му стиска. Явор Нотев добре го е посъветвал.

,,имунизирани,, политици-,,мъртъв,, народ!!!

Докато БОПаджиите на железния Цецо не наврат пак муцуните в локвите на зебеците на капута и капсъзите на пидера и от там директно в бамбука при главатаря им сумиста ,България няма да се оправи!

СЪД,ПАНДИЗ ,СТРИГАНЕ ,КАСТРАЦИЯ И НА КАРИЕРАТА ДА ЧУКАТ БАЛАСТРА ЗА ХЕМУС НА ПУТАРАШКИЯ ШПИОНИН ДОЛЕН ПИДЕРОВ И МЕКЕРЕТАТА МУ! ВЪН ВАРАДЕРОВСКАТА СГАН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!

От кой район пак е избран за депутат ,я се досетете??? Наистина "започна да се вмирисва"

Кадровика на съдебната система, поискал сваляне на имунитета си...., демек- "надай се мъжо на пияна жена"....

Цветанов всичко около тебе смърди.

Този с големия поялник мястото му е при бай Ставри.

Пак започна да вмирисва публичното пространство с екстрементите си! Съдебната система, дори и само заради него, наистина се нуждае от реформи! Мястото на този осъден престъпник е на о-в Белене!

Ти май ги пробва!!!!!

Не харесвам ГЕРБ, Цветанов ,Борисов , но не може да се говори просто така. Осъден е тогава, когато и последната инстанция потвърди присъдата. При Цветанов доколкото знам е три инстанционно, така, че почакайте, ако и следващите инстации потвърдят присъдата на първата инстация , тогава чак можете да го назовавате престъпник. Защото днес е той , утре може да е всеки. Никой не е застрахован. Искаме законност, тогава да следваме първата презумция за невинност до доказване на противното.

Щом иска да му падне имунитетът - значи е виновен! Ако се криеше, също щеше да значи, че е виновен! Щом Партията го е нарочила - значи е виновен! Щом казва, че честните и почтени български Съдии толерират наркодилърите и престъпниците - значи е виновен!

Ами отново лъжеш - този индивид е ефективно осъден и затова е виновен ! А не защото всемогъщата партия го е определила за такъв ! Сложно ли ти е ? Но пък другата единствена и незаменима партия - герб, с безалтернативният вожд борисов е образец за честност и демократичност - нали кухавелке ? Как е Флоров ? А фидосова ? А емо фаса, миро мършата, маджо, пашата, цеко минев, цветелинка и прокопиев - те са добрички нали ?Ех ако мутрата даде интервю потен и по потник - цял ден ще се тресеш на батериите ха ха

Пълен боклук. Имаш присъда, мястото ти е в затвора.