Цветанов нарочи прокуратурата за бума на СРС-та

Има огромно завишаване от страна на прокуратурата като заявители на специални разузнавателни средства, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов по повод данните, че подслушването се е увеличило три пъти.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов нарочи прокуратурата за бума на СРС-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти наглецо да мълчиш и да си ходиш, че наистина ще повлечеш и бойко хайде марш на село на ли си поправи къщата скрадени пари

"Запитан, ако от МВР е излязла информацията, кой трябва да поеме отговорност, той каза: В момента не мога да ви кажа откъде и как е излязла..." Това го слушам вече 1 месец. Ще ли дойде този момент бе Цецо? Май няма да е скоро, защото не ни изнася, а! Един древногръцки мислител е казал: "Който винаги е прав, никога не е прав". Правете си сметка колко са прави Цецко и КауБойкото.

Наглост ...

Ако не беше трагично,можеше да само жалко. Ако тези от т.наречени политици от герб бяха герои от Кръчмарска история и се държаха и оправдаваха така,ОК. Но Хора,тези управляват България от Тези идиоти зависи до голяма степен Живота ни в момента. Герб са Зло за Родината ни!!!!

Не човек а калитко и то от кгб.

Няма мъдрец, който да е оценен по достойнство от съвременниците си... Можем ли тогава да очакваме, че сме в състояние да прозрем какъв съвременен Демостен ни е пратила съдбата. Събирайте и изучавайте новите "Филипики", родени от гениалната глава на човек изкарал безброй изпити с челни стойки и други подобни стоически изпитания... Хвала!

ДРУГАРИ КОМСОМОЛЦИ, КАКТО ОБИКНОВЕНО И ИРОНИЯТА И ХУМОРЪТ ВИ СА НЕСКОПОСАНИ, СКУЧНИ, БАНАЛНИ.. ЛИПСАТА НА МИСЪЛ И ВЪОБРАЖЕНИЕ Е ЛОГИЧНА. АКО СТАВАХТЕ ЗА НЕЩО, НЯМАШЕ ДА ЧАКАТЕ ЛЮБИМАТА ПАРТИЯ ДА ВИ УРЕЖДА С РАБОТА, ПОСТОВЕ, ДАЛАВЕРКИ.... ДОБРЕ, ЧЕ САМО ВИЕ САМИ СЕ ЧЕТЕТЕ И НАВИВАТЕ..., ЧЕ СТЕ МНОГО СМЕШНИ И ЖАЛКИ...

Мой мили КАЛИТКО не мога да разбера при тези истини как може да изопачаваш действителността.Не знам дали вече са те пуснали от психиатричната клиника или се изявяваш от там.Но това няма значение В клиниката или извън нея диагнозата ти ми е ясна:НЕИЗЛЕЧИМА ПАРАНОЯ.Пожелавам ти скорошно отрезвяване!

Помните ли славната адвокатка на Мултигруп и тежка червена депутатка,г-жа Т.Дончева?Не знам как,Цв.О ризова,снощи я бе поканила в На четири уши.Та там Дончева отговорно заяви-Цвъцко е загубил всякаква връзка с действителността.Изпаднал е в абсолютно патова ситуация-безспир се оправдава.Измисля си всевъзможни врагове,безумни тези и оправдания.Ако не беше толкова жалко,щеше да е смешно.Министър на инат,вицепремиер на пук.Както цялостната,нескопосана,герберска доктрина.

САМ ПРИЗНАВАШ, ЧЕ ТИ И ПЛЮНЧЕЩИТЕ СЕ ТУК ДРУГАРЧЕТА... СТЕ ФЕНОВЕ НА ПРЕЗРЕНИТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ МУЛТИГРУП, ТАТЯНА ДОНЧЕВА, ШАНТАВОТО ЯНЕ И ПР. ПРОДУКТИ НА ДС.... Е, НЯМА ДА ВИДИТЕ СКОРО ДРУГА ВЛАСТ ОСВЕН ПЕЛТЕЧЕНЕ ПО ФОРУМИТЕ..

Калитко,мъчиш се като един втори Матросов да закриеш с гърдите си амбразурата, от която се води стрелбата по работодателите ти, но напразно се напъваш! Нито тесните ти пилешки гърдички ще ти позволят това,нито постоянната употреба на caps lock ще ти помогне! Ставаш за смях и подигравка сред съфорумците...

не мога да разбера дали е прост или луд или и двете

КОЙ, БЕ? СТАНИШЕВ ЛИ? ВЪХ, НИДЕЙ, ША ТИ СПРЕ ЗАПЛАТАТА...

Не! Той е просто комунист тепегьоз.

Тоя малоумник се осра като за световно !!! Цецо умното е недоносче поставено на мястото на лесно горимо бушонче ! Е , бушончето прегоря , време е малоумника да ходи да духа супата ...

Ами ти защо ядеш това което той е свършил?

Хем се поакаха Борисов и Цветанов , а нямат достойнството да се извинят за перманентните си гафове и грешки на тези ,които им дадоха власт и доверие.Това се нарича политическа дебилност.

НЯМА ЗА КАКВО ДА НИ СЕ ИЗВИНЯВАТ! НИЕ ИМ ДАДОХМЕ ВЛАСТ И ДОВЕРИЕ, НЕ ТИ! ТОЧНО ЗА ДА МАЧКАТ ПАРАЗИТИ КАТО ТЕБ. И ЩОМ ТАКА ПИЩИТЕ, ЗНАЧИ ДОБРЕ СЕ СПРАВЯТ.. АМА ОЩЕ МНОООГО МОЖЕ.... МНОГО...

ЦЕЦО, не ми се мисли какво те чака, след като сдадете! Ти ще си постянния клиент, точно на тая ПРОКУРАТУРА!

ЕДИН Е БОКО!!!!! И ЦВЪЦКО Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК!!!!!!!

Кой си мислеше, че ЦЦ е виновен.Разбира се, че не е той, а прокуратурата.

Ясна е работата....ма всеки плюе по правителството...не им се вразвайте...напред!

господин Цветан Цветанов е прав защото той е новият президент на българиа и знае кое е най доброто за родината и народа ние ще изведем държавата от кризата в която ни вкараха кумонетата и техните умразни приятели гадните московци всички в българиа трябва да подкрепяме нашия министър председател господин Бойко Борисов и неговият най пръв приятел бъдещия президент на българиа господин Цветан Цветанов така ние ще направим една нова българиа с която да се гордеем в чужбина всички тези приказки за СРС са дело на мафиата и техните защитници Гоце, СерГей, КостоФ и Яне но ние сме много по силни и ще ги размажем на изборите като спечелим с 100% от всички българи ние сме единствената партиа в българиа и всички българи ни обичат не забравяйте че за нашия вожд и пръв учител господин Бойко Борисов има посветена песен хита "Тройна коалиция" на Естра Нина, Никол и Нагона за кой друг премиер министър има песен за него кой друг е канен толкова много на запад кой е приятел със всички на запад от кой друг се страхува умразната червена империя кой се саморазправи с мутрите, бандитите и кумонистите Да живее ГЕРБ!!! Само ГЕРБ! Само ГЕРБ! Само ГЕРБ!

Много си елементарен,драги-истински гербаджия.Айде помни си думите, че като Цветанов стане президент,ще ходиш той да те лекува , нали е винаги прав,а лекарите са убийци.

На българиа може и да е новия президент.

като виждам колко си грамотен, сигурно си прав

ТОЯ ИЗТЪРКАН НОМЕР С ФАНАТИЧНИЯ НЕГРАМОТЕН ГЕРБАДЖИЯ .. МОЖЕ ДА ГО ПРОБУТВАТЕ САМО НА СЕЛСКИТЕ СИ ВЕЧЕРИНКИ НА "ПОЗИТАНО"! ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ Е ДОСТАТЪЧНО ОГРАНИЧЕН, ЗА ДА СЕ РАДВА НА ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ.., НО НА НАС, ТИЯ ДЕТО ВИ ИЗРИТАХА ОТ ВЛАСТТА, ТИЯ ЕВТИНИ НОМЕРА НЕ МИНАВАТ!

минават,минават

И БиБи и ЦоЦо по презумция са невинни, но народът не е глупав вече и мисли обратното и ще ги накаже! Много ще ги накаже!!!

Хайде пак "народ" после народна милиция народна армия....Комунизъм отвсякъде.

Станишев е виновен. Той за всичко е виновен. За което не е - Трактора е виновен!

"Интелектуалеца" Цветанов се скара на "мутрето" Борис Велчев :)))))))))))))))

Баси и наглеца. Скоро и него ще го захвърлят, много скоро

Да, бе. Кой прие ЗЕС? Прокуратурата или ти, Цветанов? За да може да слухтите всички, ама ви излезнаха криви сметките май? Май и вашите кирливи ризи излезнаха на яве. Алоуууу, никой да не ми бара бирата, ей.

Цецоооооо... Аре бегай вече от ефир!

Тоя тъп вифаджия няма ли най-накрая да се огледа в огледалото и да види какво говедо е в действителност? Има много определения и кои от кои по нецензорни за случая, но по-лекичко ще се изразя така: На калпавия министър всички останали му пречат!!! сещайте се сами- малоумник и половина е. А който ми казва, че Борисов не е виновен имам само един въпрос: Ако е невинен защо е назначил и продължава да държи на постовете им такива бездарници като точ например? Значи има още неща за изваждане на бял свят- това е.......

100 милиона за подслушването, делено на 16000 подслушвания, прави по 6250 кинта на подслушване. Въпрос, колко подслушвания трябва да проведе Цецо Сересето, за да си купи, със "заработените" пари, нов апартамент?

Пак лъже.

In GOD we trust. БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

Чао Тикво!Край!Никой няма да скърби за вас.

Вие още ли мърдате? Колко мърша има на тази земя!

трудно се работи с толкова много Сашета

Тоя е най-наглия от всички министри които съществуват от началото на прехода! Не само най-наглия ами и най големия празнодумец. Ако човек му записва простотиите, които е изказал ще се хване за главата, а и приз може да му се връчи.Само трябва да се организира състезание,на което той ще бъде единствен участник и ще бъде първи!Нали все пак си е ВИФ- аджия, както казва Сашо Диков! Ще получи и приз , че е първия министър, организирал нов мобилен оператор - то 20 000 /двадесет хиляди/ "абоната" не са малко нещо ! Ще получи и приз като кръсник и основен говорител на яловите операциите на народната милиция .... .....достата награди има още да събира! Най-добре ще е да си подаде оствката и да дразни хората. Това ще е най-бързият начин да го забравят, а и децата ще спрат да се стряскат като го видят по телевизията!!

на крива ракета космосът и пречи

на боико,цецо и волен им заставам мирно и шапка долу.ето това са хора-патриоти.истински балгари.и слушаите хората-никога не признаваите,защото вие никога не грешите.всичко което правите е за благото на народа. фискулт ура ура.

Е ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ТЪП ЗА ДА ОТРИЧАШ АВТГЕНТИЧНОСТ НА СРС И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ТЪРСИШ В МВР ИЗТИЧАНЕТО ИМ-ЕДНОТО ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО-АКО СА ИЗТЕКЛИ ОТ МВР ЗНАЧИ СА АВТЕНТИЧНИ!!!

Шестака отгоре на всичко е и нахален

Ами ще се увеличат исканията - как ще се усвоят тия 100 милиона, които им отпуснаха за СРС-та ако няма направени искания. Тая година ще се скъсат да ни подслушват само и само да лапнат парите вместо да ги дадат за пенсии или за нещо друго полезно. Искам да видя дали някой ще посмее след това да даде отчет колко от тези СРС-та са довели до осъдителни присъди или пак ще станем свидетели как се подслушват бизнес конкуренти и след това записите се продават. Като се замисля тя печалбата си става двойна - евала герберчета. Но най-важното е " Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя който му я дава".

А АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ Е ВИНОВЕН ПАК СТАНИШЕВ .

КОСТОВ Е ВИНОВЕН НАЛИ ТАКА

На този вече трябва да му сложат усмирителната риза и да открият специален раздел в зоопатологията за най-тъпо, най-дебелокожо и най-противно животно.

Пъц пръц в действие.

Е то бива наглост ама чак пък толкова ... Явно в родата има хора от ДС, личи си почерка

Оставете човека на спокойствие, апартаменти има да изплаща, не му е до СъРъСъ-та сега...

Защо погазвате правата на хората , ззащо вчено се равите на улави , защо ни карате по нощите с белезници като престъпници и докога ще си позволявате Министър Цветанов ПРОИЗВОЛ ! Защо от ГЕРБ сте премахнали Прокурорското разрешение за обиск и задържане . Дано и ВАС утре да ви задържат по същата тази малоумна поправка която сте гласували . Засегнати от тази поправка за сега са над 7 000 човека . За какво става случай - за поправка в закона на МВР наречена "полицейско разпореждане" какво е смущаващото в поправката : на МВР е разрешено ,без издадено разрешение от Прокурор и каквото и да е обяснение да се извършват обиски и задържане на лице и недопускане на адвокат до задържното лице докато тече "полицейското разпореждане" . Докато текат разпити никога не се давт информация за какво са задържани нито близките и роднините както и на самите задържани . Значи можете да бъдете задържани , да ви бъде извършен обиск да ви закарат ако сте от Варна до Кулата и през ноща , да ви разпитват без адвокат и накрая да ви пуснат . В света на компютрите се питам , защо човек от Варна трябва да бъде закаран много ястно с белезници до Кулата за да му зададът няколко тъпи въпроси . Връщането става за сметка на задържания ( ако няма пари да се прибира и пеша ) . Ако случая е еденичен добре , но както разбирам става дума за над 7 000 такива обиси и арести . Това нещо го нямаше дори по Живково време . Кога Цветанов ще прекръсти поправката от ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ на ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ . Защо погазвате правата на хората , защо ни карате по нощите с белезници като престъпници , докога ще си позволявате Министър Цветанов ПРОИЗВОЛ . Защо сте премахнали Прокурорското разрешение за обиск и задържане . Дано и ВАС утре да ви задържат по същата тази поправка която сте гласували . Съжалявам ,че съм гласувал за парития която ни връща в най-мрачните години ...

ПО-ВЕЧЕ ОТ ВЪЗМОТИТЕЛНО!!!!!! КАК ТАКА БЕ ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ ПАК ДРУГ Е ВИНОВЕН , А ВИЕ КЪДЕ БЯХТЕ???? щЕ ПРИЗНАЕТЕ ЛИ НЯКОЙ ПЪТ , НЯКОГА,ЧЕ НЕщО СТЕ СГРЕШИЛИ???ДО БИВА НАХАЛСТВО, АМА ЧАК ТАКОВА БЕЗОЧИЕ , ДО СЕГА НЕ Е СРЕщАНО ПРИ НИКОИ УПРАВЛЯВАщИ. СРАМНО И НАХАЛНО..

Понеже пишеш верни неща ,прощавам ти невероятните правописни грешки.

Рожба мамина, света вода ненапита!

г-н Цветанов възхищавам ти се на многото знаене как все другите и предишните виновни,а ти горкия вода не напита .пожелавам ти искренно като хванете виновните, хващаите ги на калъп както се казва така,че да ни те се налага да казваш ние ги хващаме,а те ги пускат.запомни много приказки на пазара.

Цвъцко, я се погледни, някой ти е срал в гащите и от теб смърди на 00.

Гледам и не вярвам на ушите си! То бива гьонсуратлък, ама това на нищо не прилича! На лош рибар-водораслите му пречът, на крива ракета космосът и пречи, на слаб е... въ...... му пречи. Но никога липсата на сиво мозъчно вещество може да попречи.

Мда бе, прокуратурата сега ще излезе виновна, тя прокуратурата подслушва хората не наш Цецо, тя прокуратурата си купува наляво и надясно апартаменти с пари от неизвестни никому консултански услуги. Жалки сте вече, жалки сте, то тая простащина не отива и на селските милиционери.

Дясната ти ръка-Искра Фидосова е тартор на кондрабандата и машинациите!!!!!!!!!!!!!!!!!!И на интригите ,и на паричните вземания , и на лъжите ,и на простотията!!!!!Щом я закриляш,г-н "министре",значи делите всичко....

а кои натиска прокуратурата, бе, Багера ли?

На тоя Цецо пак друг му е виновен. Абе това правителство от чисти, непорочни мутри ли е само? До кога ще ги търпим?

скоро ще ви покажем грешките!! герберите са безгрешни,станишката е виновен за срс-тата,аз знам това!!