Цигарите поскъпват с над 25% за 3 г.

Средно с около 25-27 процента ще се увеличат цените на цигарите. Забавихме се с вдигането на акциза през миналите години и сега ще наваксваме.

Обратно в новината

Коментари - Цигарите поскъпват с над 25% за 3 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво вървите по правилния път. ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДИВИДЕНТИТЕ, КОИТО СЕ ВЪРТЯТ, А НЕ СЕ ПЛАЩА ДАНЪК И ЗА ДДФЛ НАД ОСИГУРИТЕЛНИЯ ПРАГ ДА БЪДЕ С ПО-ВИСОК %

На държавата и трябват пари, за да разширява държавната администрация, която е най-сигурния набор от гласоподаватели!Бедните ще стават все по-бедни!

Забавете се още малко, че да може Тиквата и марионетките му да обещават и лъжат на воля преди изборите. А ако позволите да ги спечелят, битият бит и другото. Тогава ще видите кон боб яде ли!

Защо грабите и последните спестявания на народа, а офшорните глутници не плащат грам данъци?! Мърши дебилни.

...ами то няма откъде да се вземат пари? ?няма производства-няма данъци! Няма инвестиции-свежи пари! Сега цигарите, данъци върху телефони и коли, утре върху пенсии! Някой трябва да връща 36 милиарда кредити........Мента знае защо

хубаво почнаха да ги обличат тия селски кифли

Ами имат пари бе, от субсидията. Гербаджии имат толкова много пари, че си ги държат на влог и цоцат лихви. Като има будали да им ги дават.

A защо изобщо се продават цигари.

М.Д. ( нерегистриран ) 19.10.2016 20:10 ПРИ 5 ЛВ КУТИЯ ЦИГАРИ 25 % Е 1,25 ЛВ...,Е ЗНАМ КЪДЕ ГИ ВИДЯХА ТЕЗИ 10-15 СТОТИНКИ...ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПОНЕ 15 ПЪТИ ЩЕ Е НАД ТОВА...ПРАВЯТ НАРОДА НА ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ...МЕНДА ДЪРТАТА КУРВА ДА СИ ЕБЕ МАЙКАТА...И ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТЯ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ ЧЕ ДО 5 ХИЛЯДИ МОГА ДА СЕ РАЗПЛАЩАМ КЕШОВО А ПОВЕЧЕ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ? ТЯ Е ЯВНА ЛОБИСТКА НА БАНКИТЕ..МИНАЛАТА ГОДИНА ТЯ НАПРАВИ ОТ 15 НА 10 БОНА ДА ПАДНЕ КЕШОВОТО ПЛАЩАНЕ А ТАЗИ ГОДИНА НА 5...КАКВО СЛЕДВА?? ДОГОДИНА ВСИЧКО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ЛИ..СИГУРНО И ХЛЯБА ОТ БАКАЛИЯТА ПО БАНКОВ ПЪТ ЗА ДА МОЖЕ БАНКИТЕ ДА НИ ВЗИМАТ ПОЛОВИНАТА ЗАПЛАТИ НАПРАВО ПОД ФОРМАТА НА ЕДИН МИЛИОН ТАКСИ ЗА КОИТО НЕ СМЕ И ЧУВАЛИ КАМО ЛИ ДА РАЗБЕРЕМ ЗА КАКВО И СЛУЖАТ....ДА МИ ПЛАЩА МЕНДА ТАКСИТЕ КЪМ БАНКИТЕ..АЙ ЩЕ ЕБА И БОКЛУКА ДЪРТ КУРВА ШИБАНА МАЙКА ТИ ДА ЕБА В ГРОБА

някой питали се защо след толкова кризи в българия нямаше революции и линчувани политици ами защото имаше сива икономика и повечето хора имаха някой страничен доход. следващия път тежко им се пише на тези еничари от герб.

... докога тази тъпа т.н. "Цивилисация" на тази планета ще тъне в лицемерие? Цигарите и пушенето трябва да се обявят за престъпление, защото едни си правят кефа, а после ние УМНИТЕ и ИМТЕЛИГЕНТНИТЕ им плащаме сметката за химеотерапия и лъчелечение, от което няма никаква полза, но струва много пари, а и те са тъпи и не могат да го разберат, подлагат се на тази касапска практика и умират още по-бързо!

Азбучна истина е,че повишаването на цената на дадена стока увеличава контрабандата на същата.Това се отнася в пълна степен за цигарите,той като са бързоликвидна стока и оборота е темпов.Очевидно е,че това е поредната акция на контрабандистите, той като европарите спират.

Швейк казваше:''Правителство,което повиши цената на бирата,пада".Вярно,че не сме чехи,но все пак...

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И МУРАВЕЙЧО ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ(копелето на Муравей) И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ А МАЙКА МУ ЦЯЛ ЖИВОТ Е ЛИЗАЛА Г.ЗА НА Г.ГЕРГАВ .МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С МЕСТАН ДПС,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .ЗАД 70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СТОЯТ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА.СЪЩИТЕ СА ВИНОВНИ И ЗА ФАЛИТА НА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ СЪВСЕМ УМИШЛЕН МАФИЯ

що крещиш бе?

На всички ни се крещи.

Цените на цигарите се увеличават не само заради евродирективи, а заради факта, че България няма икономика и живее от данъци и заеми. Взехме многомилиардни заеми. И понеже така не може да продължава дълго, правителството Борисов се чуди какво да увеличи. За изминалите 26 години, всички "реформи и увеличения" бяха оправдавани с "евродирективи". Не че евродирективи изобщо няма. Има и още как. Дойдоха един куп комисари, които спряха АЕЦ "Белене" и Южен поток. Но извиненията с евродирективите ще продържават, защото са удобен начин правителствата да се скрият зад нещо по-голямо от тях. Да назоват Нещо, указанията на което само трябва да се изпълняват, без да се разсъждава. Така е в казармата, така е и при нашите правителства. Защото нашите управляващи са войници, а не политици. Няма ли евродирективи за заплати

Само една забележка.. защо казваш "Взехме многомилиардни заеми." ?? Аз Ти и още незнам колко милиона народ не сме вземали нищо. Кратуните в "правителството" вземат заеми и ни затриват, бавно и целенасочено. Не вкарвайте всички под един знаменател с тази шайка престъпници! Поне мен никой не ме е питал искам ли заеми или не..??!!

малко е 100 % трябва!

и като се вдигнат 100 %,значи и горивата също,и те са акцизна стока,а след горивата и всичко останало ,ха честито...

голям праз , ще спонсорират контрабандата вместо вас , то вие сте същите бандити

После плюйте американците, дето поизтребиха индианците, които ни пробутаха тази отрова тютюна, която трови целия свят, 7.5 милиарда жители!

сложете снимки на Галаватаря и никой нема да ги купува веке

то и за забраната за пушене на закрито ревахте, но свикнахте! и с цените ще свикнете! а как свиквате с мисълта, че от всяка кутия цигари що купувате, два лева отиват за един турчин, и два лева за един ромскициганин??

И къде я видя тази забрана за пушене бе, навсякъде и в сладкарниците даже се пуши като за световно.

Стана ми мъка от новината, а др.Нинова дето по 3 кутии на ден пафка, ко сте прави сега ? Аз може ли да ви ............????????ОСТАВКА

ТО САМО ОТ АКЦИЗИ И ТАКСИ НЕ СЕ ПЪЛНИ ХАЗНАТА! ТРЯБВА И ИКОНОМИКА ДА ИМА И РАБОТНИ МЕСТА И ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И КАКВО ЛИ НЕ - ДЕТО НЕ ГО МОЖЕТЕ !!!!

викаш пенсиите пълнят хазната?? и икономика трябва? ми направи завод и прави икономика бе , кой ти пречи?? ма само с мрънкане и пушене не става!

Страхотно "самочувствие" - уверени са, че ще ни Командорят следващите 2-3 години. Направо е Трогателно. Що ли ми се струва, че ще им "носим цигари" на едно "друго място", както са го Подкарали през Просото.

Половината около мен Пушат Цигари БЕЗ БАНДЕРОЛ - Основно Български, сносни марки папироси. Пуша Карелия. Не обичам да сменям цигарите, но май и аз ще мина във Сивия Сектор. Марките няма да ги споменавам.

Прекалихте! Това на нищо не прилича! Сега обаче няма да ви се размине.... Мендо , хазна така не се пьлни! Дайте на обикновинния човек една усмевка , една цигара и на другия ден пак да работи. Прекалихте. Бях за ГЕРБ , но сега Менда да гласува за тях.

Тая труженичка за гражданските интереси взе ептен да се престарава.

ние обикновените хора - не МОЖЕ ДА пием, не МОЖЕ ДА пушим, няма как и по жени да ходим, просто нямаМЕ пари ...... Е.... КАКВО ОСТАВА .... ДА ВИ СТРОШИМ - ТОВА ДЕТО ВИ Е НА РАМЕНЕТЕ ...

А контрабандата с 250%-

По Програмата "Изряден клиент" за 2015 -2016 пределната такса беше около 119 лв. За Новият сезон е около 199 лв. Просто смениха "квадратура" с "кубатура". Таксите НЕ ГИ БУТНАХА. Говоря за жилището в което живея - в Русе. Може това да е "художествена самодейност" на Местно Ниво. Миналата година Георги Недев бивш директор, сега депутат ги Озъпти да не правят простотии. Но сега май Новият бос е решил да Става Богат, докато не са изхвърлили ГЕРБ от властта т.е СКОРОСТНО.

Дей.а и тъпото племе сме.

...държавата ни да пълни хазната с акциз от цигари и тютюневи изделия, вместо да вземе други мерки срещу безразборното пушене,което е взело у нас пандемични размери.Особено отвратително е пушенето сред жените - почти всяка жена,вкл. бабичка по улиците е с цигара в уста. Но това не безпокои ,,ръководството,, на държавата ни. Повече пушене това значи повече постъпления в блюджета, повече работа за погребалните бюра и т.н. Особено безпокойство буди съобщеното неотдавна медицинско откритие в Англия,че безразборното пушене активира вирусите на токсоплазмоза в мозъка - заболяване водещо до шизофрения. Така,че целта е ШИЗОФРЕНИЯТА да властва в България.

Подаде им идея за нова снимка на кутиите - браво!

Парното е Голямата "далавера". Уж Нищо не Промениха. Само СЪВСЕМ НЕБРЕЖНО смениха в Алгоритъма "Квадратура на Жилището" с "Кубатура"... Когато стане въпрос Да се Краде и Богатее на Хорския гръб, започват да стават "отличници" по смятане.

Ей немат наяждане тея бе , сбраа се уж за квадратчето у бюлетината , а ни заробиха и отровиха с Канада и ни увеличиха цигарите. Ей , глупаци герберски , помислете поне малко когато идете да гласувате , за себе си помислете , не за нас.Само СМЪРТ за бокоІІбългароубиец , друго спасение , няма

С тия картинки вече свикнахме: умрели, погребения, дупки, зъби и пръсти - дайте нови ......,,, Направиха китайците пак оборот със табакери калъфи и стикери! Идея : кадри от "Живите мърти" и "Погрешен завой" .......така и така плащаме да има за какво!

Стрина Менда отдавна не беше се появявала.Нещо взе да остава в сянката на Цачева и Социоложката.

Минавайте на дигитални! Аз пробвах да ги откажа и не успях, след това преди 2 години открих дигиталното пушене- вече има доста модове и доста качествени течности, откакто съм спрял не съм боледувал нито веднъж, хремата и кашлицата изчезнаха, както и хриповете- на тегло не съм качил и грам, даже съм свалил 2-3 но това е от спиране на вечерното тъпчене, не толкова от друго. Месечно ми излиза по около 100 лева вместо по 250 за цигари преди, но аз ползвам американска течност която е доста скъпа, за сметка на това нито ние, нито европейците могат да постигнат такъв аромат- разреждам я с неутрална база понеже ми е доста наситена та чак не се трае :) В тоя 100 включвам амортизация на модовете, течност, там батерии и тнт

Цигарите поскъпват с над 25% за 3 г. А тока и парното , кога и с колко?

Много важно. С 1000 лева пенсия от Радев има си пафкам. При това с достойнство, а не с кашлица, като при герберите.

Ослужи ли Цоцка? Айде още малко остана за днес

Започвате да се съвземате ;) Че след новините за Р.Овч. и Гагаузов все ви бяха клепнали ушите ;)) Споко, бе, няма да ги осъдят. Няма кой да ви осъди вас. Щото няма за какво.

Е как можаха да ти скрият Статията за Преместването на БСП. Поне успя ли да захлебиш днеска?

Слабо. Не направят ли събора на Бузлуджа ежедневен, ще си умра от глад.

По-добре Цецето и без това сега ще излезе кралят Слънце и ще отсече: "Цената остава същата! Казах!"

Само дето незнам как подлогите нашите и еврогейските искат да ги настигаме с акциза ама никой не приказва и не се разпорежда да се увеличат доходите..Голяма е лапачката управленска защото и до сега акциза беше преголям ама явно не им стига за наедрелите телеса. Ако е толкова вредно както твърдятзащо не забранят а субсидират даже тютюнопроизводството???

Причините са две: 1. Алчни са 2. Лицемери са Второто произлиза от първото!

Да ви наваксат в Орландовци всичките.

- Кой надпис от кутията с цигари ви стресна? - 5 лв.