От 34% нелегалните цигари у нас намалели до 7%

Когато фактите говорят и най-големите ни критици трябва да замълчат. Контрабандата на цигари се е свила от 8.1% до 7% за 1 г. Преди 10 г. тя е била 34%.

Обратно в новината

Коментари - От 34% нелегалните цигари у нас намалели до 7% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вносът на правителството конфискува фалшиви цигари и ги продават законно, като добавят своя стикер. След това пишат, че незаконните цигари са паднали със 7%. Тази страна трябва да бъде отстранена от ЕС

ti kopeldak neshtasten samo ne spirai da celuvash posranijat Guz na teleto borisOff ,da vi ebem pichkata maichona i na dvamata!

Не така де ако ги няма тези пари с какво ще печели избори и ще съществуват ГРОБАРИТЕ като партия. Такива цигари без бандерол се продават почти навсякъде и не знам като говорят вярват ли си, че контрабандата е намаляла, само да не изчезне напълно ей СМЕХУРКОВЦИ" Г-н Горанов, като е намаляла, къде са Ви приходите от Акциз, ДДС и др. или нещо сметката не се връзва.

Горанче ,дръж се за пожарникаря Борисов,че като икономиката е прегряла следва самозапалване подобно при гюбрето.Дръж шланга на Бойко и при самозапалване гаси.

държавата бори нелоялната конкурнция на пеевски))): както и при ктб и емко!

,..в България имаше 35% повече българи , сега са в чужбина .

Е браво! Хайде сега се напънете и ги докарайте до към -10%. Ей това ако направите, ще ви признаят за хора измислили нова статистика и математика! Или стъкмистика...

Шегаджии .

Баси с кви точни цифри се работи - от 34 на 7. Остава да кажете поименно кой мангал лишихте от този бизнес на Женски пазар.

Това е дискриминация , ще заповмИ да крадем .

Браво разБойко, разгонили сте конкуренцията!

От 34% нелегалните цигари у нас намалели до 7% Ако това е вярно значи екстрите в политиката са намалели до 7%!

Това от CNN ли го разбра?

ББ и горанов са разпределили бизнеса, сега трябва да се разберат кой ще е добрия русофил и кой лошия

Тези 7% не се контролират от авера на свинята от свинмката Шиши. Другото е ала-бала дъвка за кофти матряла останал на скапаната територия.

Защо не се разходи инкогнито по пазарите и тогава да се правят заключения.

мутра проста, неграмотна, тлъста и нагла, писна ми от твоята тъпота, препредавана от малоумните и ибрикчийски медии от 2001 г. досега ката ден. да ти с*ра в устата на теб и тези оскотели, изпростели, озлобели и обеднели примати, дето ти гласуват кредит на доверие и все очакват различен резултат. приятен ден.

Толкова ли е твоя дял на пазара бе Тиквун? Ем красив , ем скромен.

И аз всеки ден си свивам цигари - попадам ли в този процент?

Чак сега ли РАПОН-БУДА си призна, че е "свил" и контрабандните цигари?... :::))) Това си го знаем още от съвместната Му дейност с Цеца-секса...!!! :::))) Кога ли ще си каже и за горивата, наркоканалите и т.н, и т.н....!!! А?...

Лъже. Свиваше ги още когато през 90-те години с Пашата и ония от ТИМ направиха оргашката фабрика за цигари, дето после се оказа, че били продавани нелегално.. Спомни си за факсимилетата на писания на ръка документ за разпределението на дяловете - подписан от БоБо

Явно става дума за кражба-свил е 93% и е оставил 7% от контрабандата .

Аман от стъкмистика и %. Правилото е ясно- всяко увеличение на цените,води до контрабанда без значение за какво става дума. ЮАР-освобождава се от мито всяка стока,която не се произвежда в държавата,за всяка която се произвежда- 200 % мито.Кратко и ясно!

Никва файда за хората,щом спестените пари се каните да ги дадете за 40 годишни бракми.

Борисов: Свихме нелегалните цигари до 7%................Направихме ги ....легални !!!!!!!

,, Борисов: ,, Свихме,, нелегалните цигари...,,!!!

Боко тези проценти за нищо ги няма, ей така си ги говори, но вече не му се дразня, дразня се на тези дето са гласували за него.

Аз не знам да са хванали организатори те на контрабандните канали,вие да знаете?

Ами нали ШИШИ е собственик на БТ. Нали за това искаха да го правят шеф на ДАНС. КОЙ печели от намаляването на контрабандата - Шиши, собственика на БТ и политиците, на които им плащаме безвкусно-кичозните сватби с ддс-то и акцизите за цигарите. Първо ни тровят, а после се тупат по гърдите, че са си опазили париците. Дали плащам на Шиши и на Борисов или на Доктора за цигарите, няма абсолютно никаква разлика. Просто едните взимат повече. Ако всеки обикновен българин си направи сметка колко го крадат всеки ден малоумни, необразовани бандити с дипломи за пожарникари и начални учители с всяко платено ддс и акциз, няма да мръднат от паветата пред Народното събрание, ама явно повечето не разбират що е то косвен данък и защо завършил училище за бавноразвиващи се и рекетьор, който не яде суджук са месиите на реда и спокойствието.

контрабанда. При ФЗЦ 70-80 ст. продажна цена 5 лв. Правя си цигарките в моята фабрика и не ви е..м.

Контрабандата на цигари се е свила от 8.1% до 7% за 1 г. Преди 10 г. тя е била 34%. Абе бате , проценти от какво си намалил.

Такъв е бил неговия дял в Атия и след бомбата дето сложиха на Доктора.

Пожарникарят преборил корупцията? Точно обратното! На 500 метра от Женския пазар в София, ви посрещат първите контрабандисти и ви предлагат цигари. На 20 метра от тях дремят контра-контрабандистите, сиреч полицаите, и нищо не предприемат.

с колко се вдигнаха рушветите за Цецко и компания ГРОБари и рекета над фирми.

Защо в другите държави е НУЛА ? Затвор, затвор, затвор ...., ама в България няма !

В Англия се продават контрабандни цигари,и то в специализирани магазини!Я си пушим кво ми е кеф,пафкам си....и ви го туря...

Да , за цигани не важи !

Говори се,че вносът на нелегалните цигари се свил откакто Боко добил акции във БТ!

Ха дано добие акции в БСП!:)))

свалили сте на некому оная работа