Коментари - Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие | Днес.dir.bg

Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие

Лидерът на ДСБ Радан Кънев заяви, че въпросът сега е кой ще бие Цецка Цачева на изборите. Според него на балотаж ще се реши червен или син ще е президентът.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие | Днес.dir.bg

Коментари

Опростачаването на политиката изглежда е необратимо. Президентът по замисъл е надпартийна кандидатура. А тук изборите се смятат за партийна надпревара, а президента като индикатор за партийния успех... Поначало антиконституционни действия, но както и да е, то кой ли я чете.

няма Бай Х.у отпред,има разпран г.з отзад.

абе сине Раданчо ., ти син ли си? евреите са най-големите комунисти(през татово време), идеалисти..., кога и ти посиня, явно Бойко те е пребил хахаха Смешници прости,, няма лево, няма десно, всички сте у лево, ссср

Бай г.з е скъсал с реалността. Не, че няма да се изкефя цеца да загуби, ама разанчо вярно дава фира.

Аз мисля,че Цачова изобщо не бива да стига до бЕлотаж,за това ще гласувам за всеки друг,но не и за нея. Мисля,че най-достоен от всичките мераклии е Марешки.А как ще се представи,ако стане президент - никой не може да каже. Народната мъдрост гласи:"Никой не знае от едно прасе ,каква свиня ще стане."А на избирателите - наслука!

Освен кандидатите на Обединени патриоти и БСП, другите избягват най-важния и най-спешния въпрос за България демографската катастрофа.

Г-н Кънев и г-н кандидат-президент Трайков, за кого бихте гласували Вие лично и за кого бихте призовали да гласуват Вашите симпатизанти на балотажа, ако на него се озоват кандидатката на ГЕРБ (и на уж дясното) Цачева и кандидатът на БСП (и на уж лявото) Радев?

Не се заблуждавайте! Единствения, за който може да се рискува и да се гласува е Марешки! Другите всички са плява!

Ви поздравява...ехооо,моряцииии!...

Цачева ще загуби,няма значение от кого. Най-вероятно от Радев.Всички леви партии и сили ще се обединят на балотажа.Това е ясно.

Цецка Цачева няма да загуби .Тя е била войник на партията БКП,а днес на Герб,но никага на народа.

КАКВО СЕ Е ПРОМЕНИЛО В МАНТАЛИТЕТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 70Г. НА ЖИВУЩИТЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ,,,, НИЩО

Наивници, що се съмнявате, че герберите ще спечелят изборите. Избирателната комисия вече е получила окончателните резултати! Многоапартаментния Цветанов и в Америка да го изпратите да прави избори пак ГЕРБ ще спечели -хаха!

Не виждаш по далече от носа си. Кънев сбърка, че нарече Мутрата Бай Ху вместо Бай Пу, но това няма да промени резултатите.

Тоя идиот и той видял светлина в тунела си. На българите не ни трябва ляв, десен, червен или син - трябва ни някой достоен стабилен президент със позиция и умение да отстоява това, което е добре за България, а не като латерна да грухти това, което са му изпратили от Брюксел или Вашингтон.

Велизар Енчев се казва!

мАсква...

ТИ ВСИЧКО ЗНАЕШ И ТИ Е ЯСНО ВСИЧКО

АБСОЛЮТЕН ПЕДЕРАСТ. ГЛАВАТА МУ Е ПЪЛНА С ХУЙОВЕ. А ЗАДНИКА МУ СИГУРНО Е ИТРЪМБУШЕН. И НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРА, АКО НЕ СТЕ МУ ПОДЛОГИ.

Не че ми е симпатичен този от снимката, но в случая (по изключение) е прав. Първия тур ГЕРБ посмъртно не могат да спечелят с тази кандидатура, а за втория тур нямат никакъв стратегически резерв. Обратно, другият кандидат (който и да е той) ще получи подкрепата на всички анти-герберски партии и партийки и ще се случи очакваното. Май ГЕРБ направиха всичко нужно, за да загубят изборите. Защо ли, ще се види по-късно...Смешно и тъжно е, че не можаха да извадят достатъчно читав кандидат.

Рада Дълбоката рекетира и иска да си осребри гласоподавателите.

Кой ли....кой ли не!

Радаан идва от Адвокатска кантора Натан Кьнев и ко специализирана по Правата на Човека по Хагската Конвенция както и в областа на патентите и защита на тьрговските марки от ментета .Неговите колеги адвокати сьщо сефариди специализирали в Хагския Холандски у-т гнездо и свьрталище на ционизма.Кантората на Кьнев не е спечелила НИТО едно дело с това е известна но се намира на СТРАТЕГИЧЕСКОмясто само на 60 метра срещу ИРАНСКСОТО ПОСОЛСТВО в София.Като се има предвид че ИРАН и неговото правителство е обявено за враг номер на Израел.Можете спокойно да предположете че в кантората на Радаан е монтирана специализирана техника насочена кьм Посолството-Да припоним че СОФТУЕЬРА на прочутия Цецомобил-Крайслер е Изрелско производство на базираната в Хайфа компания Гамма Текнолоджи

Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

ЯВНО СИ ОТ ТЕЗИ ПЛЕМЕНА ОТ СРЕДНА АЗИЯ ДОШЛИ НА КОНЕ /НАЗОВАВАЩИ СЕ ТРАКИ ИЛИ НЯКОИ ДРУГИ ПЛЕМЕНА ОТ ИНДИЯ , УЗБЕКИСТАН, ТАДЖИКИСТАН И ТЪРДИКИСТАН, КОИТО ДНЕС НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА ДОЙДАТ ПОВЕЧЕ КОНКУРЕНТИ ОТ ТЕЗИ ПЛЕМЕНА В БЪЛГАРИЯ

В ПРЕВОД Е КЛОЗЕТ ИЛИ "ТОЙЛЕТ" ПО ЕВРОПЕЙСКИ, ЧИСТ КЕНЕФ НА ЕЗИКА ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ ПРИСТИГНАЛ, ДАВАЙ НА ЗАДЕН ХОД В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ГО ПОЛУЧИШ ОТПРЕД

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.......... Българино, събуди се! Всеки божи ден населението на страната се увеличава средно с около стотина афганистанци на възраст от 16 до 35 години. И всичко това става с благословията на СИКаджията от Банкя, който за това получава благодарствени писма от люксембургския мошеник Клод Юнкер.

Каракачанов и Нотев ще са на балотаж срещу герберския натовски генерал Радев и соросоидката Йотова, а не срещу Петка Часева.

Бай Мангау 2 Бай Мангау 2, откак дойде една дузина години мина, ма не си замина, нито се спомина таа гадина, биха му ваксина, с парламента влезе във комбина и пак му се размина Бай Мангау 2 е БНБ, има златно досие, а в кенефа сересе, Пари пере, инвестира смело в бизнеса на село, шмърка само емфие, ако е бело Бай Мангау 2 не депозира, със валути спекулира, знае банка да фалира, Електората транспортира, на чуждица агитира, не се самосезира и прокурора информира, че: Припев: Бай Мангау 2, на колене Няма никога да го видиш ти моето момче, за тва по-добре Психически се приготви, защото след Бай Мангау 1 и 2..., ше има 3 Бай Мангау 2, изненадващо добре мимикрира, без следи се трансформира вампира върху нас уринира и вместо с палка със секира продължи да дирижира панаира. Бай Мангау 2 е с реноме, има завидно дередже, на себе си е протеже, жълта преса не чете, със секретно ЕГН той е златното яйце, акционер във МВР Бай Мангау 2 е галантон, шампион по бабинтон, с дигитален кастофон , пие сок от анасон, има нежен корасон, на разюзданите дами подарява силикон

няма бай х.й отпред,има разпран г.з отзад.

Малее, ПлЕВНю щял да става ТрЕВНю. Иво Прокопиев и кръга Капитал не искат да изпуснат кокълчето в президентството. Тоя гад беше министър, когато ГРОБ продаде и останалите държавни дялове в ЕРПтата, нали? Тоя беше министър, когато раздадоха през ДКЕВР лицензии на 180 депутати с интереси във фотоволтаиците на "пазарни", така де, преференциални цени от 700 лева на мегаватчас! Тоя преподписа за костовите офшорни марици, нали? По негово време Цветелина Бориславова наложи 12% увеличение на цената на тока от 01.07.2012 г., за да може и тя да дои енергетиката с милиарди, нали? Това копеле докара дълговете на НЕК от 4 милиарда през 2013, 2014, та и до сега. По негово време ли другарят Николай Младенов писа на Хитлери Хлинтън за спрения АЕЦ Белене проект? Що не си вземеш другия Дебил Добрев, па всеки ден да си правите по една ЧАЛАМБА!!!! Гадина мръсна ЕВН-ска! Все едно Цецо Василев да стане финансов министър Маргините шефове на МВР и ДАНС Маджо - шеф на гвардейците Бориславова - енергиен министър, а Борисов - премиер...

Как пък решихте червен или син ще е, и кой точно ще е синият - цецка ли?

Ех, Кънев, много бързаш със заключенията. Но разбираеми са копнежите ти за бай х...й, но едва ли Борисов може да утоли жаждата ти. Цачева ще спечели, а нейното вице, едва ли ще те забележи. Толкова си гнусен и безличен..

" . . . ти с кого се държиш така, това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!", ядоса Кънев в ефир. Неграмотен журналистически език. Не се разбира Кънев ли е ядосъл някого и ако е ядосал някого кой е бил този. Другата възможност е самият Кънев да се е ядосал /ВЪЗВРАТЕН ГЛАГОЛ/, което е показал с тови си изказване. Пешете грамотно, така, че да не оставяте място за двусмислие с неграмотните изречения, които пишете. Това да не ви е махалата в 70-те години.

Нямах намерение да гласувам за леля Цецка. Но точно заради това недоразумение със сигурност ще дам гласа си за ГЕРБ. Защото и БСП, и Десните се разцепиха, нацепиха...не спряха да си правят мръсотии един на друг и въобще не ги интересува нищо, освен местатата в парламента. Още повече, че БСП и СДС разпродадоха България.

ми се налага да гласувам за БСП-1.Първанов с/у Сидеров за президент и сега-2.Цецка с/у БСП но за Цецка-НИКОГА! Не мога да приема човек с рабфак,без езици,без харизма, нехаресван, до представлява страната ми пред света. И да ми разваля празника-5 поздравления за нова година....

Споко, Цеци че спичели, знам от сега!

Това недоразумение Кънев съсипва всички десни идеи и опити да се възроди дясното у нас! То бива бива тъпотия, простотия и наглост, ама чак толкова небива бе Кънев! Ти направо изби рибата,а покрай нея и всичко дясно! Къде ви намери Иван Костов такива ждрольовци бе?

Бай Ви Х.й дава парици, нали?

На тоя явно са му спрели хаповете и е на халюцинации,неговата партийка я събрала 1%/един!!!/ на изборите, я не ги стигнала.

И това нещо подкрепя Трайков? Простак какъвто не съм очаквал да видя, честно! Както и да е, факт е че кънчо се показа като типичен селяндурчо.

Докато Цецко събира и брои бюлетини ГРОП няма да имат загуба.Костинбродската метода е безпогрешна.

Когато кънев направи ПОНЕ 10% по избори да се обажда. Запетайка!

Уважаеми Кънев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5. Кое е по-малкото зло? 6.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Някой проверил ли е това дали е вярно? Ако е вярно имаме "4та национална катастрофа"!

Бит ще е българския народ от българщината ,завистта и подлостта ,от липсата на далновидност в десните и безскруполната леви....

Е тва бай*уй ма накефи.Густо майна.

лаборанта ли го каза?

Който е ПОСОЧИЛ ,ДРУГАРЯТ Путин ,разбира се!!! НАРОДЕ????

Не. Който посочи Ахмед Доган, той ще е президент. Това е добре, защото Лютви Местан иска Мутрата Боко. Най големият враг на България е мутрата Боко Тиквата.

Eдинственият които защитава интересите на хората е Bелизар Eнчев и затова имаше 239 противници в парлламента и беше единственната опозиция на император тивун 2 дебелий

В едно съм сигурен. След края на изборите и резултатите Боко ще вдига кръвно.

а дано да е 500/234

Самият Трайчо, ако има здрав разум, а аз вярвам, че има, едва ли допуска,че ще стигне до балотажа. И се питам какви са тези десни, дето утре на балотаж ще гласуват за една , която в прав текст казва, че не се срамува , че била в БКП? Отделно, че са сиe с пръмова бяха коалиция с боко, патрЕотите и гоце? Питах и друго- внук ли е Трайчо на Георги Трайков? Никой не ми отговори. Не било важно? Е как като вземаш куче, например, искаш да знаеш някакво родословие, а за президента ти е все едно? Американците техните ги нищят до девета рода и не случайно.Защото има значение КОЙ те е възпитавал и от какъв ген си.

Не е въпрос на разум, а на сметки. Математика, по-точно алгебра /2+ 2/ може да стане не 4 , а = 5, но 6 ще е трудно за доказване. Ще опитаме у нас "отлична оценка"- знам го., = 7 е почти невъзможно, освен за най-добрите световни PR и рейтингови компании, 8 е висш пилотаж в политико-сметките / На това ниво са само държави-5-6 бр./ Дали е равно на 9 знаят само малко хора, само в 2 държави, ама пък те са си супер/и хората и държавите/ Дали може да бъде равно на 10, знае само Премиерът/ни, засега/ и Бог/ът ни, засега/. :D

Да си направим един експеримент ако тетка цецка загуби на първия тур дали главата на групировката гроб държи на казаното ще си даде ли оставката

Никога не сме говорили такова нещо, нахали! Как Ви хрумна!

Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие. Раданчо се чуди кой ще бие Цецка щото да знае на кого после да се надупва.

ГЕРПерски трол, къде си видял Радан да се огъва на някого? Излезе ли от управлението, както каза? Излезе. Каза ли на Боко да си го завре? Каза. Прие ли ултиматумите на Боко? Не.

А само,се...разкрачва!

Тая започна да маха тъпо на избирателите копирайки Хилари и ще се държи тъпо като Росен защото няма замочувствие и собствено мнение

Все съм чувал прякори на Борисов, ама си признавам че този му отива най-много. Като на свинче звънче.

Отива му не бай Х, а бай П.

Ако такава стенограма от заседание на МС излезе в друга държава, цялото правителство воглаве с премиера ще бъдат удавени от критики, ще се принудят да си подадат незабавно оставките и с политическата им кариера е свършено. Това не е правителствено заседание, това е като оперативка на мутри от 90-те години.

Всички са маскари,но боклука трябва да се изрине

Коментари - Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие | Днес.dir.bg

Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие

Лидерът на ДСБ Радан Кънев заяви, че въпросът сега е кой ще бие Цецка Цачева на изборите. Според него на балотаж ще се реши червен или син ще е президентът.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие | Днес.dir.bg

Коментари

Опростачаването на политиката изглежда е необратимо. Президентът по замисъл е надпартийна кандидатура. А тук изборите се смятат за партийна надпревара, а президента като индикатор за партийния успех... Поначало антиконституционни действия, но както и да е, то кой ли я чете.

няма Бай Х.у отпред,има разпран г.з отзад.

абе сине Раданчо ., ти син ли си? евреите са най-големите комунисти(през татово време), идеалисти..., кога и ти посиня, явно Бойко те е пребил хахаха Смешници прости,, няма лево, няма десно, всички сте у лево, ссср

Бай г.з е скъсал с реалността. Не, че няма да се изкефя цеца да загуби, ама разанчо вярно дава фира.

Аз мисля,че Цачова изобщо не бива да стига до бЕлотаж,за това ще гласувам за всеки друг,но не и за нея. Мисля,че най-достоен от всичките мераклии е Марешки.А как ще се представи,ако стане президент - никой не може да каже. Народната мъдрост гласи:"Никой не знае от едно прасе ,каква свиня ще стане."А на избирателите - наслука!

Освен кандидатите на Обединени патриоти и БСП, другите избягват най-важния и най-спешния въпрос за България демографската катастрофа.

Г-н Кънев и г-н кандидат-президент Трайков, за кого бихте гласували Вие лично и за кого бихте призовали да гласуват Вашите симпатизанти на балотажа, ако на него се озоват кандидатката на ГЕРБ (и на уж дясното) Цачева и кандидатът на БСП (и на уж лявото) Радев?

Не се заблуждавайте! Единствения, за който може да се рискува и да се гласува е Марешки! Другите всички са плява!

Ви поздравява...ехооо,моряцииии!...

Цачева ще загуби,няма значение от кого. Най-вероятно от Радев.Всички леви партии и сили ще се обединят на балотажа.Това е ясно.

Цецка Цачева няма да загуби .Тя е била войник на партията БКП,а днес на Герб,но никага на народа.

КАКВО СЕ Е ПРОМЕНИЛО В МАНТАЛИТЕТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 70Г. НА ЖИВУЩИТЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ,,,, НИЩО

Наивници, що се съмнявате, че герберите ще спечелят изборите. Избирателната комисия вече е получила окончателните резултати! Многоапартаментния Цветанов и в Америка да го изпратите да прави избори пак ГЕРБ ще спечели -хаха!

Не виждаш по далече от носа си. Кънев сбърка, че нарече Мутрата Бай Ху вместо Бай Пу, но това няма да промени резултатите.

Тоя идиот и той видял светлина в тунела си. На българите не ни трябва ляв, десен, червен или син - трябва ни някой достоен стабилен президент със позиция и умение да отстоява това, което е добре за България, а не като латерна да грухти това, което са му изпратили от Брюксел или Вашингтон.

Велизар Енчев се казва!

мАсква...

ТИ ВСИЧКО ЗНАЕШ И ТИ Е ЯСНО ВСИЧКО

АБСОЛЮТЕН ПЕДЕРАСТ. ГЛАВАТА МУ Е ПЪЛНА С ХУЙОВЕ. А ЗАДНИКА МУ СИГУРНО Е ИТРЪМБУШЕН. И НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРА, АКО НЕ СТЕ МУ ПОДЛОГИ.

Не че ми е симпатичен този от снимката, но в случая (по изключение) е прав. Първия тур ГЕРБ посмъртно не могат да спечелят с тази кандидатура, а за втория тур нямат никакъв стратегически резерв. Обратно, другият кандидат (който и да е той) ще получи подкрепата на всички анти-герберски партии и партийки и ще се случи очакваното. Май ГЕРБ направиха всичко нужно, за да загубят изборите. Защо ли, ще се види по-късно...Смешно и тъжно е, че не можаха да извадят достатъчно читав кандидат.

Рада Дълбоката рекетира и иска да си осребри гласоподавателите.

Кой ли....кой ли не!

Радаан идва от Адвокатска кантора Натан Кьнев и ко специализирана по Правата на Човека по Хагската Конвенция както и в областа на патентите и защита на тьрговските марки от ментета .Неговите колеги адвокати сьщо сефариди специализирали в Хагския Холандски у-т гнездо и свьрталище на ционизма.Кантората на Кьнев не е спечелила НИТО едно дело с това е известна но се намира на СТРАТЕГИЧЕСКОмясто само на 60 метра срещу ИРАНСКСОТО ПОСОЛСТВО в София.Като се има предвид че ИРАН и неговото правителство е обявено за враг номер на Израел.Можете спокойно да предположете че в кантората на Радаан е монтирана специализирана техника насочена кьм Посолството-Да припоним че СОФТУЕЬРА на прочутия Цецомобил-Крайслер е Изрелско производство на базираната в Хайфа компания Гамма Текнолоджи

Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

ЯВНО СИ ОТ ТЕЗИ ПЛЕМЕНА ОТ СРЕДНА АЗИЯ ДОШЛИ НА КОНЕ /НАЗОВАВАЩИ СЕ ТРАКИ ИЛИ НЯКОИ ДРУГИ ПЛЕМЕНА ОТ ИНДИЯ , УЗБЕКИСТАН, ТАДЖИКИСТАН И ТЪРДИКИСТАН, КОИТО ДНЕС НЕ СА СЪГЛАСНИ ДА ДОЙДАТ ПОВЕЧЕ КОНКУРЕНТИ ОТ ТЕЗИ ПЛЕМЕНА В БЪЛГАРИЯ

В ПРЕВОД Е КЛОЗЕТ ИЛИ "ТОЙЛЕТ" ПО ЕВРОПЕЙСКИ, ЧИСТ КЕНЕФ НА ЕЗИКА ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ ПРИСТИГНАЛ, ДАВАЙ НА ЗАДЕН ХОД В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ГО ПОЛУЧИШ ОТПРЕД

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.......... Българино, събуди се! Всеки божи ден населението на страната се увеличава средно с около стотина афганистанци на възраст от 16 до 35 години. И всичко това става с благословията на СИКаджията от Банкя, който за това получава благодарствени писма от люксембургския мошеник Клод Юнкер.

Каракачанов и Нотев ще са на балотаж срещу герберския натовски генерал Радев и соросоидката Йотова, а не срещу Петка Часева.

Бай Мангау 2 Бай Мангау 2, откак дойде една дузина години мина, ма не си замина, нито се спомина таа гадина, биха му ваксина, с парламента влезе във комбина и пак му се размина Бай Мангау 2 е БНБ, има златно досие, а в кенефа сересе, Пари пере, инвестира смело в бизнеса на село, шмърка само емфие, ако е бело Бай Мангау 2 не депозира, със валути спекулира, знае банка да фалира, Електората транспортира, на чуждица агитира, не се самосезира и прокурора информира, че: Припев: Бай Мангау 2, на колене Няма никога да го видиш ти моето момче, за тва по-добре Психически се приготви, защото след Бай Мангау 1 и 2..., ше има 3 Бай Мангау 2, изненадващо добре мимикрира, без следи се трансформира вампира върху нас уринира и вместо с палка със секира продължи да дирижира панаира. Бай Мангау 2 е с реноме, има завидно дередже, на себе си е протеже, жълта преса не чете, със секретно ЕГН той е златното яйце, акционер във МВР Бай Мангау 2 е галантон, шампион по бабинтон, с дигитален кастофон , пие сок от анасон, има нежен корасон, на разюзданите дами подарява силикон

няма бай х.й отпред,има разпран г.з отзад.

Малее, ПлЕВНю щял да става ТрЕВНю. Иво Прокопиев и кръга Капитал не искат да изпуснат кокълчето в президентството. Тоя гад беше министър, когато ГРОБ продаде и останалите държавни дялове в ЕРПтата, нали? Тоя беше министър, когато раздадоха през ДКЕВР лицензии на 180 депутати с интереси във фотоволтаиците на "пазарни", така де, преференциални цени от 700 лева на мегаватчас! Тоя преподписа за костовите офшорни марици, нали? По негово време Цветелина Бориславова наложи 12% увеличение на цената на тока от 01.07.2012 г., за да може и тя да дои енергетиката с милиарди, нали? Това копеле докара дълговете на НЕК от 4 милиарда през 2013, 2014, та и до сега. По негово време ли другарят Николай Младенов писа на Хитлери Хлинтън за спрения АЕЦ Белене проект? Що не си вземеш другия Дебил Добрев, па всеки ден да си правите по една ЧАЛАМБА!!!! Гадина мръсна ЕВН-ска! Все едно Цецо Василев да стане финансов министър Маргините шефове на МВР и ДАНС Маджо - шеф на гвардейците Бориславова - енергиен министър, а Борисов - премиер...

Как пък решихте червен или син ще е, и кой точно ще е синият - цецка ли?

Ех, Кънев, много бързаш със заключенията. Но разбираеми са копнежите ти за бай х...й, но едва ли Борисов може да утоли жаждата ти. Цачева ще спечели, а нейното вице, едва ли ще те забележи. Толкова си гнусен и безличен..

" . . . ти с кого се държиш така, това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!", ядоса Кънев в ефир. Неграмотен журналистически език. Не се разбира Кънев ли е ядосъл някого и ако е ядосал някого кой е бил този. Другата възможност е самият Кънев да се е ядосал /ВЪЗВРАТЕН ГЛАГОЛ/, което е показал с тови си изказване. Пешете грамотно, така, че да не оставяте място за двусмислие с неграмотните изречения, които пишете. Това да не ви е махалата в 70-те години.

Нямах намерение да гласувам за леля Цецка. Но точно заради това недоразумение със сигурност ще дам гласа си за ГЕРБ. Защото и БСП, и Десните се разцепиха, нацепиха...не спряха да си правят мръсотии един на друг и въобще не ги интересува нищо, освен местатата в парламента. Още повече, че БСП и СДС разпродадоха България.

ми се налага да гласувам за БСП-1.Първанов с/у Сидеров за президент и сега-2.Цецка с/у БСП но за Цецка-НИКОГА! Не мога да приема човек с рабфак,без езици,без харизма, нехаресван, до представлява страната ми пред света. И да ми разваля празника-5 поздравления за нова година....

Споко, Цеци че спичели, знам от сега!

Това недоразумение Кънев съсипва всички десни идеи и опити да се възроди дясното у нас! То бива бива тъпотия, простотия и наглост, ама чак толкова небива бе Кънев! Ти направо изби рибата,а покрай нея и всичко дясно! Къде ви намери Иван Костов такива ждрольовци бе?

Бай Ви Х.й дава парици, нали?

На тоя явно са му спрели хаповете и е на халюцинации,неговата партийка я събрала 1%/един!!!/ на изборите, я не ги стигнала.

И това нещо подкрепя Трайков? Простак какъвто не съм очаквал да видя, честно! Както и да е, факт е че кънчо се показа като типичен селяндурчо.

Докато Цецко събира и брои бюлетини ГРОП няма да имат загуба.Костинбродската метода е безпогрешна.

Когато кънев направи ПОНЕ 10% по избори да се обажда. Запетайка!

Уважаеми Кънев защо сме на?: 222 - място по раждаемост в света 3 - място по смъртност в света - невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия! последно място - по продължителност на живота в Европа първо място по младежка безработица в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 136 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1во за най-мръсна Столица в Европа Търсят се отрговори на следните въпроси: 1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда? 2.Ние прости ли сме? 3.Простотията става ли за управление на държава? 4.Кой е виновен? 5. Кое е по-малкото зло? 6.Защо на никой не му пука за тази статистика?

Някой проверил ли е това дали е вярно? Ако е вярно имаме "4та национална катастрофа"!

Бит ще е българския народ от българщината ,завистта и подлостта ,от липсата на далновидност в десните и безскруполната леви....

Е тва бай*уй ма накефи.Густо майна.

лаборанта ли го каза?

Който е ПОСОЧИЛ ,ДРУГАРЯТ Путин ,разбира се!!! НАРОДЕ????

Не. Който посочи Ахмед Доган, той ще е президент. Това е добре, защото Лютви Местан иска Мутрата Боко. Най големият враг на България е мутрата Боко Тиквата.

Eдинственият които защитава интересите на хората е Bелизар Eнчев и затова имаше 239 противници в парлламента и беше единственната опозиция на император тивун 2 дебелий

В едно съм сигурен. След края на изборите и резултатите Боко ще вдига кръвно.

а дано да е 500/234

Самият Трайчо, ако има здрав разум, а аз вярвам, че има, едва ли допуска,че ще стигне до балотажа. И се питам какви са тези десни, дето утре на балотаж ще гласуват за една , която в прав текст казва, че не се срамува , че била в БКП? Отделно, че са сиe с пръмова бяха коалиция с боко, патрЕотите и гоце? Питах и друго- внук ли е Трайчо на Георги Трайков? Никой не ми отговори. Не било важно? Е как като вземаш куче, например, искаш да знаеш някакво родословие, а за президента ти е все едно? Американците техните ги нищят до девета рода и не случайно.Защото има значение КОЙ те е възпитавал и от какъв ген си.

Не е въпрос на разум, а на сметки. Математика, по-точно алгебра /2+ 2/ може да стане не 4 , а = 5, но 6 ще е трудно за доказване. Ще опитаме у нас "отлична оценка"- знам го., = 7 е почти невъзможно, освен за най-добрите световни PR и рейтингови компании, 8 е висш пилотаж в политико-сметките / На това ниво са само държави-5-6 бр./ Дали е равно на 9 знаят само малко хора, само в 2 държави, ама пък те са си супер/и хората и държавите/ Дали може да бъде равно на 10, знае само Премиерът/ни, засега/ и Бог/ът ни, засега/. :D

Да си направим един експеримент ако тетка цецка загуби на първия тур дали главата на групировката гроб държи на казаното ще си даде ли оставката

Никога не сме говорили такова нещо, нахали! Как Ви хрумна!

Кънев: Цачева ще загуби на балотожа, въпросът е кой ще я бие. Раданчо се чуди кой ще бие Цецка щото да знае на кого после да се надупва.

ГЕРПерски трол, къде си видял Радан да се огъва на някого? Излезе ли от управлението, както каза? Излезе. Каза ли на Боко да си го завре? Каза. Прие ли ултиматумите на Боко? Не.

А само,се...разкрачва!

Тая започна да маха тъпо на избирателите копирайки Хилари и ще се държи тъпо като Росен защото няма замочувствие и собствено мнение

Все съм чувал прякори на Борисов, ама си признавам че този му отива най-много. Като на свинче звънче.

Отива му не бай Х, а бай П.

Ако такава стенограма от заседание на МС излезе в друга държава, цялото правителство воглаве с премиера ще бъдат удавени от критики, ще се принудят да си подадат незабавно оставките и с политическата им кариера е свършено. Това не е правителствено заседание, това е като оперативка на мутри от 90-те години.

Всички са маскари,но боклука трябва да се изрине