Цената на природния газ се понижава с 9,83 % от днес

Цената на природния газ се понижава с 9,83 % от днес. Това намаление на цената на природния газ позволява на топлофикационните дружества в страната да намалят цената на топлинните услуги за крайния потребител с между 3,5 и 7%.

Обратно в новината

Коментари - Цената на природния газ се понижава с 9,83 % от днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо от нова година вече 5- ти ден по бензиностанциите тече 20 про по евтин руски газ а бензинджиите се правят на ущипани и продават на сащата цена !!!каде сме ние защо малчим може би трябват 10 тина камиона да паркират варху колонките *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Странно намляват цената на природния газ с 20% от Русия а за народа 9-10%дават от нашия доставчик тоест са увеличили цената с 11% за какво ни заблуждава Бойко измамата и на лято ще я вдигнат пак от ДКВР и печалбата им ще бъде 30% отново на гърба ни това е пример за срастване на власт с монопол.

А каква ще е цената на Овъргаз към битовите абонати? Има ли нещо общо с цената на Булгаргаз?

Да, аз ти изцапах и гащите. Що за дебил може да твърди, че друг е виновен за нещата, станали по време на неговото управление. То и децата на такива като теб явно друг им ги прави. Хайде, прибирай се, отпускът свърши, пък и лекарствата ти явно са привършили. И помоли дежурния лекар да ти отвори линка.

Цена на руския газ ПРЕДИ Р.Овч.(имаше такъв енергиен министър при Станишката, ако си забравила, КОМУНОИДКЕ) - 170 щ.дол./1000 куб. Цена на руския газ СЛЕД Р.Овч. - около 600 щ.дол./1000 куб. Когато ФАКТИТЕ говорят, КОМУНОИДКИТЕ трябва да мълчат! А мълчат ли?

ти май си адвокат Марко Тотев ...без нито едно спечелено дела...ама как познаваааам....даже при ГРОБ такива като теб дебили не могат да го спечелят...))))

Защо Велико Търново е винаги с най-високите цени на парно , вода, общински данъци , най-високата такса смет , непосилна за фирмите и т.н.

Както винаги в София нама.ението е най-ниско ,защото е най-го.емият консумато,,А с ко.ко го уве.иха п,еди това-б.изо 20%

изборите приближават, година преди тях- убийствено затягане на коланите, месеци преди тях поотпускане, което след изборите ведна га 6те бъде компенсирано

Започва най-големия грабеж по пладне в БГ. При договорено 22%-но намаление от държавата тя го продава на българите с 10% по- евтино. Това си е чист данък, само че не приет от НС.

Което не може да обезсили ФАКТА, че за ПЪРВИ път от 23 г. насам цените на газ и парно СЕ НАМАЛЯВАТ!

Природен газ, продаван в БГ на малки потребители: 2ро полугодие на 2009 г. - 0,029 Евро/Киловатчас, за 15.11.2012 -0,0428 Евро/Киловатчас. Наистина страхотно понижение от 20%, след като си го увеличил с 80. Това е официален сайт на EU: link

Борисов, Гогов те преметна, комай наистина си по-прост, отколкото те мислех...

Ама как да вярвам на Герб, те днес кажат едно, утре - друго. Е, не им вярвам!

Глупак, ти най вече на себе си не вярваш. Вярвай на Станишев и Костов тогава - те договарят само вдигане на цените в полза на руснаците

Хората не са толкова прости като теб и знаят какви бяха цените през последните 10 години.Истината е,че с това"намаление" цената пак е 20% по висока от тогава.

А защо цените на горивата и пропан бутана са убииствено високи да каже лукоил.

Всички знаем отговора - конюнктюра на пазара! Може да греша в изписването на думата и се извинявам за това :)

Сега остава да намалят и цената на тока и ББ ще бъде пак премиер.

Затвора

С 5% надолу! От 01.07.2013! Тока!

Е, как да не си Хейтър, като те гледат в очите и те лъжат най-нагло! Цената на газа се намалява за доставчиците, а не за крайния потребител! Абонатите на Топлофикациите ще пият по още една "топла" вода! Заплатите се "вдигат" на мукден! Само минималната, която е вързана с много други облаги за властимащите и мангалите, а останалите в някои случаи слизат под нея! Как да не си Хейтър?

По -ниски цени на отоплението и по-високи заплати - мечтите стават реалност! Хайде, партийни секретари - вместо да омирисвате форумите, се хванете за някоя почтена работа и си заработете хляба!

Помечтай си още малко, януари току-що започва, а не забравяй, че годината има цели 12 месеца! Досега всичко се е увеличавало и още нищо от "обещанията" не са се случвали, освен на думи! Мижи да те лажем - т.е ГЕРБ!

ЕЕЕ, това вече е истинско пресно комуноидно гюбре.Няма угодия на тези боклуци. Хайдушките навици са голям порок.ЗАтова който казва, че добрия комуняга е само МЪРТВИЯ, е мнооооого много прав.

Чудно защо т.н. "комуноидни боклуци" са повече от т.н. "герберски боклуци", които лелеят за светлото капиталистическо бъдеще?! Защо? Може би защото с всеки божи ден започваме да живеем (или мрем) все по-зле?

май си нещо окупаторска (приятелска) немска грешка на бг земя а?)))) то през 41-ва)))))

Тва кат ония вицове, решили да дигат цената на нещо с 10 лв, ама за пред хората обявили, че намалят друго с 10 СТ. И населението цвили в захлас, че му намалят цените. Абе, тия 9% никво намаление спрямо миналата година не са бе. Нали останалите цени "компенсират" изцяло. За да има реално някво намаление, ток, парно и други такива трябва да паднат с по 20% на перо. Чак тогаз ще е намаление.

кой ти ги дава,кажи някъде където да е намено дори и с 1%,но вие сте си такива хронично мрънкащи,защото сте намерили,че премерили,как не ви е срам,газта им намаляват,заплатите им вдигат и няма угодия,отврат сте

Ооооо, я по-сериозно! Намалявали, увеличвали - мижи да те лажем.

Кои заплати, щото на близките ми на нито един не е мръдвала нагоре.

Много ми е интересно защо договорът се сключва с Булгаргаз и Газпром , а фактурите до крайния получател се издават от Овергаз Инк, което значи, че Булгаргаз продават на Овергаз и така цената се увеличава. А нали Герб обещаха и казаха, че от НГ няма да има посредници. На кого да вярвам?

ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ НА ГЕРБ НЕ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАШ

Девизът на ГЕРБ: Не ме гледай какво правя, а какво ти говоря (лъжа)!

Ама как да вярвам на Герб, те днес кажат едно, утре - друго. Е, не им вярвам!

кеойто си има газопреносна мрежа издава фактурки ...кухите гробари само дрънкат тва е положението...абе с две думи кат Цвинокио - колегите работят....

Интересно като умори от студ "пациентите" си до крак милата ни родна топлофикация на кого ще доставя толкова жизненонеобходимата си услуга? Може и да се избият едни други в междуособиците породени от масовото крадене на топло. ;))) Другата алтернатива е след толкова експерименти да вземе че ги десенсабилизира към студ ... тогава поколения напред навоизлюпените български ескимоси ще си добруват без нейната закрила.

В София топлинните услуги през първото тримесечие на 2013 г. ще поевтинеят с 7,18%, като столичани ще заплащат 83,31 лв. без ДДС. Затова пък първата сметка беше двойна. Следващите тримесечия неофициално ще се повиши с 20%.И не можеш да се откажеш. Това е положението. Идиотска държава с робовладелски строй.

пак гласувайте за гроб

Аре стига бе! При Станишката да не би да не беше същото? Тогава бяхме цъфнали и вързали! Гласувайте за Доган - като дойдат на власт пак и ще ни оправят... Вервайте ми....

Защо цената на парното в Пловдив ще се намали с такъв малък процент в сравнение с другите градове?

ЩОТО СИ ИМАТЕ КМЕТ УМЕН КАТО Г.З ДЕТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ГОСПОТ И Е ОТ ГРОБ! ПАК СИ ГО ИЗБЕРЕТЕ!

ГоспоД се пише, неграмотник такъв!

Защо цената на парното в Пловдив ще се намали с такъв малък процент в сравнение с другите градове?