КЕВР: Недоволството не може да спре поскъпването

На закрито заседание на 7 април ще бъде взето окончателното решение за повишаването на цената на топлинната енергия.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР: Недоволството не може да спре поскъпването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо?! Цените на междуннародните пазари не са се променяли. Явно някой трябва да вземе едни парички комисионна.

Боко е виновен, това е ясно, през 2009 онзи СерГей през юли намали цената на топлото, но това не трогна ББ, и сега пробват другия вариант с увеличение, барем се откаже като преди няколко години с надутите сметки за ток:(

Междувременно пред сградата на КЕВР десетки тъпи недоволни граждани протестираха, вместо да протестират пред руското посолство, защото не някой друг, а другарят Путин вдигна цената на газот!

Проблема е не в това колко се вдигат цените! Проблема е че доходите на основната маса хора се в дига с по 2- 3 лв. Направете доходите реални за в Европа а не за в джунглата и никой няма да протестира!

Истината е че II св. война беше колониално разпределение на Европа. То е постигнато по време на Московската конференция на 9 октомври 1944 г. По време на среща със Сталин Чърчил предлага Съветският съюз да има 90% влияние в Румъния и 75% в България, Великобритания да има 90% влияние в Гърция, а в Югославия и Унгария влиянията да са по 50%. Само че Русия не го спазва и налага на соц. държавите 100% влияние. Едностранното нарушаване от страна на Русия води до студената война, а сега и до хибридна война.

а дали недоволството не може да измете измета, когото храним, за да ни хапе?

Иван Иванов на съд, само така ще се оправи положението. Да си върне парите на Бойко които е взел за подкуп. Не може да се мачка народа по този начин. Това правителство му давам най-много 6 месеца.

докога на хранилка ще е този КЕВР, тия трябва да бъдат изметени

Този идиот Иван Иванов лъже най безсрамно, че цената на природния газ се била увеличила защото петрола поскъпнал. Това е точно обратното, но Русия е монополист и налага по висока цена, като налазание за проевропейската ориентация на България. нашите властници са руски марионетки и затова се съгласяват на всичко. Кой идиот е подписал по високите изкупни цени, Офчароффф, Радеффф, Станишеффф??? Ако не сме в състояние да купуваме този скъп муджишки газ да внасяме от другаде или да минем на въглища, като преди.

Довели сте се до състояние на пълна неадекватност. Недейте така, имате нужда от лекар и обгрижване.

А коршумите по 240 хрантутковци дали ще ви поизплашат? За един прЕате от ДЕКВР питам?

Тия, заедно с управляващите са като ракови образования, които се ХРАНЯТ от обикновените хора. В България, тия "ракови образования" са лошокачествени такива. Докато не се отстранят напълно то винаги резултатът ще е един и същ.

набавете си оръжие ,после няма да ви стигнат дори за патроните...тия хамелеони ще ни изкарат от кожите ни.

Шефа Шиши е доволен! няма недоволство - тези лъжат - електората гласува за повишението!

С други думи,не се въртете много,щото ще ви влезе повече!

в нашия град няма топлофикация, по-скоро Банев я ограби.ИСкам на кажа, че ив.иванов е време да го изгоните, той не е човекът, който ще каже "недоволството не може да спре поскъпването". Ужас, човекът е нищо за тях. Всичко това е подготвено от ГЕРБ, които се правят на умрели лисици.Жалко, че с купен вот те спечелиха.

Сърдитата Корнелия е в дъното на това повишение, чрез техния премиер иска да създаде хаос и безредици, както преди 3 години с тока и така да попречи да се направи правителство. Толкова е прозрачна горката.

ФЕОДАЛА СЪБОТИРА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ГАЗОПРОВОДА"ЮЖЕН ПОТОК"И РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ЗАКЪСНЯХА!!!

"Резултатите" чакаха да минат изборите и в зависимост кой победи да видят какво да правят. Ех тези червени резултати, знаеме си ги добре.

Защо само десетки на протест? Правителството може да спре това издевателство над народа ни, защо никой не реагира?

И аз гласувах против........ дреме ми на оная работа. Недоволството не може да спре поскъпването! Моята заплата е малко над 8 000 лева. а пък нали това ми е работата....

Вече започва да се изяснява, защо на времето е имало Народен съд.

Ех, ако беше някой протест на Сорос, като този вчера в Унгария от 250 протестиращи Дира писаха Хиляди....а тук отрязяват протеста от 10 човека!

а ти какво всъщност искаш да ни кажеш??

"КЕВР: Недоволството не може да спре проскъпването" Не господа, нищо не може да спре вече катастрофата на България, благодарение на всички такива като вас! Да ви ... майката!

КЕВР: Недоволството не може да спре поскъпването... ......НО КАЛАШНИКЪТ МОЖЕ!!!!

Точно така геноцид е правилната дума която използва господинът от протеста. Това е в следствие на продажните политици от последните деситилетия.

по каква причина тъмносиния председател на КЕВР насрочва заседание за приемане на окончателни, непопулярни сред народа , решения ?! Само работещото НС може да утвърди решенията, но такова няма ..... нито президента, нито временното правителство могат да направян нещо........Защо се нагнетява народното недоволство!?

Защо и до ден днешен не дават да се види договора с Газпром. Да отговори Нинова -моментално.

защото а го покажат, а са заминали в историята навсегда!!

Румен Овчаров сключи с Газпром дългосрочен договор за цената на газ, която е по-висока от цената за останалите страни в ЕС. Да излезе сега да каже защо и колко му е била комисионната, а не да се крие ...

Пишете, пишете... Мафията не разбира от писане, а от бухалки по главите. Кога ще го разберем?

поскъпването може да не може да спре с недоволството ама кевъра може и да си иде от недоволство

KEBP купува газта много евтино,но на краиния потребител я продава много скъпо.защо не го покажт документирано на каква цена купуват газта,защото не им стиска.

квер трябва незабавно да бъде закрита! тази комунистическа иди.отия трябва да престане! откъде на къде, ще се определя цената на газа от цяла кошница петролни продукти?? ползваш газ, плащаш газ! ползваш мазут, плащаш мазут! ползваш бензин, плащаш бензин! ползваш ток, плащаш ток! което не ти отърва не го ползваш, не го и плащаш! какво ме интересува мене, че бай иван стражаря ползва газ за топлото и топлата си вода, когато аз си имам локално парно, и сам се грея и се топля, та да му плащам част от цената за топлото с тока и бензина който ползвам аз?

айде тролки кажете им на тъпаците: сорос е виновен че газпром вдига цените

КОЙ назначи членовете на КЕВР ? КОЙ им изпрати смс-и как да гласуват ? КОЙ прецени, че 30% са "малко" увеличение - защо не три пъти по 10% например ?

Защото това е било заложено с цел да разкажат играта на бсп ако спечелят изборите. И после бай уй да изведе озерели хора на улицата , които да протестират. Така хем ще смаже бсп-то, хем съвсем ще се бетонира. Докато въпросното увеличение не съане реалност с първите сметки се съмнявай за всичко

sps_hrsf@abv.bg

педалче, любимото ми кисело мляко поскъпна от 69 на 75 стотинки. на ПЪРВИ АПРИЛ! ВЕЧЕ. СЕ ЕНО МИ ГОВОРИШ ЗА СТАРИА ВИЦ: двойка прави любов. вратата се отваря и се затваря. онея си продължават. Жената: това беше мъжъ ми! Любовника: и кво? Жената: ми сега ше почнат едни съмнениа, едни подозрениа....

Искам отговор веднага Кой? Кой сключи с Газпром такъв неизгоден и дългосрочен договор та да купуваме газ на най- високите цени. Кой - да каже Нинова- веднага?

Със сигурност мога да кажа, че 27 години управление на боклуци е много по-гадно от 45 години управление на комунисти.

моля ви всички братя българи, спрете да си плащате сметките от утре, нека да видим какво недоволството може да прави и не може да прави!

пияница да си спре пиенето, добре социалист да си спре социалните. добре

Ти, от тия дето на всеки три месеца получават бонуси ли си? За това, че три месеца са си клатили краката.

Не мога бе пич: ще ми спрат тока и парното и ще ме дадат на съдебен изпълнител! Просто не мога ! НО! -> Ще им вдигна И АЗ цената на услугата която предлагам и тогава накрая ще видим всички дали ще догоним Зимбабве по хиперинфлация след мъдрото им управление ?!?

Недоволството не може да спре поскъпването - Не може,ама може да го премести във времето според политическите желания на управляващите, НАЛИ ???!?

C мирна стачка не става.грабнете по едно дърво и им натрошете главите и полицията няма да може да им помогне.

Защо Украйна купува по евтина газ от Унгария, Словакия и Полша? А не купува от Газпром? Газта е пак руска. Защо ние купуваме от Газпром? А не от горе посочените страни?

СТИГА ПРОТЕСТИ . ПРОСТО НЕ ПЛАЩАЙТЕ МЕСЕЧНИТЕ СИ СМЕТКИ ЗА ТОК,ПАРНО И ВОДА . НЕ ПЛАЩАЙТЕ И ДАНЪК ИМОТ + ТАКСА СМЕТ .

Как точно го виждаш няколко милиона да се организират така. Веднага ще се намерят предатели. Протести, и блокаж на София, така както хората подплашиха комунягите 97 год мисля беше. ГЕРБ се страхуват от масово народно недоволство.

Анархията не може да реши проблема. КЕВР се отчита само на Народното събрание , но такова в момента няма - затова народния натиск може да иска само едно- БЛОКИРАНЕ НА РЕШЕНИЯТА НА КЕВР ДО ФОРМИРАНЕТО НА НОВОТО НС - те да решават какво да правят в тази конфузна ситуация!!!!!!!!

Глупаво! Веднага ще се задейства съдебната система, собственост на мафията.

НЕ ПЛАЩАЙТЕ МЕСЕЧНИ СМЕТКИ И ДАНЪЦИ .

Има хора, които трябва да умрат, за да живее България.

о така ли, колко милиона този път, команистите само убиват. по това ще ги познаете.

само социалисти с ниско IQ протестират против цени. а лимоните като седяха по 5.0 лв грабеж що никой не протестира, искам лимони по 2.50.

Лимонков, по-леко бе, ще получиш инфаркт! Освен лимони имаш вече и банани и можеш да си ги завираш където желаеш.

РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО : НЕ ПЛАЩАЙТЕ !!!

Абе нещо тук не е наред! Според Уикипедия, Булгаргаз е дъщерно дружество на т.нар. Български енергиен холдинг ЕАД (БЕХ), който е изцяло държавна собственост, а "целесъобразността на създаването на холдинга в края на 2008 година е оспорвана и през лятото на 2009 година новият министър-председател Бойко Борисов заявява намерението си да го закрие". КЕВР пък е държавен орган! Според графиката на платформата на Plus500, цената на природния газ на международните стокови борси е била най-висока през декември миналата година и оттогава досега пада. Не съм чул руснаците да са вдигали цената на газа. Сега обаче КЕВР, по време на марионетното на БСП правителство вдига цената, а бесепарите се противопоставят?! По БНР Хоризонт чух, че и ГЕРБ се противопоставят, но те не са назначавали правителството на Герджиков. Е, какъв ще е резултатът, ако съберем тези няколко факта? Има ли КЕВР наистина реално основание да вдига цената? Що ли започвам да си мисля, че тук публикуваните статии със заглавия "Нинова: Моментално КЕВР да отмени решението за скъпия газ" и "КЕВР: Недоволството не може да спре проскъпването", освен всичко друго са и част от традиционната бесепарска пропаганда, целяща да представи партията на българските олигарси като "лява и социалистическа"? И що вместо да реве в медиите, Нинова не поиска от бесепарската дружка Герджиков да спре безумията на КЕВР за с 31% повишаване цената на природния газ?! Моля, ако някой може, да ми отговори!

Ти лумпене си като антон тодоров-по всяко време важиш!:)))---->само зависи как се четат ахивите!:)

Какъв съм аз е без значение. Търся отговор въз основа на горепосочените факти, но Вие явно не можете да отговорите!

Може и така да е , но има и друга хипотеза: Нинова се опитва да изпревари събитията, тези от кевр се противопоставят. Идва правителството на Бойко и той нарежда цената да не се пипа. И ни казва виждате ли комунягите как искаха да вдигнат цените, ние работим и ето ги резултатите няма да се вдига цената.Като тази хипотеза може да е била заложена с цел ако БСП спечели изборите, да им разтаковат таковата от "умни" и "красиви" протестиращи още от първия ден, така както направиха с ореха.

Добре, ама КЕВР като се противопоставят, Герджиков би могъл да ги спре, но не ги спира! А тия, които наричате "комуняги", не са никакви "комуняги", а обирджиите на всичкото богатство създадено от българския народ, което БСП, ведно с креатурите си СДС, ДПС и пр., заграбиха след антинародния проамерикански преврат, извършен на 10.11.1989г. от основателите на БСП, Луканов, Джуров, Пешо танкиста и пр., по инструкции на американския шпионин Горби!

но, мурзилажът да си спомни, че решението се взима при управлението на БСПарският президент и неговото БСПарско уж служебно правителство. Та да ходят да протестират пред Позитано 20, Президентството и Министерски съвет. И да се оплачат на Путьо - нали е началник на кУрнелито?

Неприятно е появата на примитиви като тебе!

Тъп си бе Саше!:)) Корнелия, Боко, Путин и Тръм --щи го кажат!:) ))

Ега ти дебелоокото говедо! То така ги учат в академията за нахални соросчета! Президентът е виновен, а цялата глутница от лапачи, назначени през последните години са света вода ненапита!

истината е че тъмносините депутати съсипаха и идеята и държавата ни - където и да поеха властта - такъв е и сегашния председател на КЕВР - до 2014 е в ръководството на ДСБ , а от 2015 с гласовете на ГЕРБ, ДПС, реформатори и АБВ е избран за председател на КЕВР.... То само с митинги и приказки не се управлява държава - сега им видяхме голите управленчески успехи - затова и народната воля ги изхвърли от управлението. НО дреме им на тях за злощастната ни държава - ТЕ ВСИЧКИ СИ ОПРАВИХА ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗА СМЕТКА НА ОГРАБЕНИЯ НАРОД . Затова нямаме истинска демокрация в държавата и сме на дъното като народ в Европа!

Някой задава ли си въпроса---що симитлийския майстор на СМС-и.... до КЕВР не пише?:))

мдаа... Трябва да се акумулират едни пари за да се възобнови строежа на Белене.

Трябва да се акумулират едни пари за да се закупят нови оръжия и самолети за НАТО, каквито допълнителни пари България няма, а трябва да се намерят от "някъде"!

Или да се хрантутят мигрантите, за по-голямо подмазвачество!

" ......че комисията не може по никакъв начин да промени цената на природния газ от тази, която вече е обявена, защото тази цена не зависи от нашето решение. ......." Учудващо признание , нали?