Километрични опашки на границата с Турция

Втора седмица турските граждани, които масово се завръщат в европейските държави, са принудени да чакат часове наред на опашки на турско-българската граница.

Обратно в новината

Коментари - Километрични опашки на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека анадолците почакат като ни пращат мигранти нека сега малко да повисят на границата!

Цигани катунари.Живея в квартал със смесено население (българи-турци-цигани) и ми е ясно що за стока са.Има и нормални де да кажем 5 на милион.Останалото са диви селяни.У Германия строителни работници и трафиканти.

Годишна винетка и такса за преминаване, ако не ви устройва самолет, Румъния и ферибот през Черно море или Гърция. Малко чакате, като ви гледам наглостта трябва да чакате поне 2 дена! Може новият кюрдски кабинет да ви цивилизова малко, че имате нужда!

Същата работа е и на драгоман. Обаче наште работат експедитивно а сърбежите се помотват... Опашката към четри часа беше преди шела.

Нашите си вършат работата по същият начин по който си я вършат немските, унгарските и френските митничари, придобихте лошият навик да плюете всичко българско и да ви се разминава, време е да разберете, че авантата приключи, Баста!

И кво разбрахте от поста ми? И колко пъти минавахте граница? Питам тия с минусите и тоя евро умник дето ме е коментирал?

Всеки, който е ходил дори до Истанбул или Одрин знае, че башибозуците имат перфектна Митница с над 10 пункта. У нас... е мазало. Ние сме леле - мале. Затова се получава и задръстването.

Бъди сигурен , че и 1% от пишещите тук не Одрин ами и Лозенград не знаят къде точно се намира , какво остава за да знаят за гранични пунктове....

Едно време комунистите бяха измислили понятието "враг с партиен билет".Ами ето го...

Mи то в миналото граничи пунктове е нямало. Въведени са някъде след II световна война. Нямали са паспорти защото снимките са били кът. Търсете "междудържавни граници" и четете на воля, за да видите какви безумия са в момента. И не решават нито един проблем.

да им кажа -Що не си ходите със самолета на СЕЛО? Или И на вас не ви изнася? Има самолети, и до Варна, и до Бургас, ама се жалвате от магистралите! Или багажеца ви е малко, умствения!

Във Варна няма кой знае колко самолети. Тази година за първи път изникна трева във фугите на перона.

мнението ми! Натовари си куфарите, децата, жената и се качи на самолета! Защо тогава карате тези хора (защото те са преди всичко хора!) да пътуват със самолет?

Миналата събота имах глупостта да тръгна за Сърбия...върнахме се де , без да стигнем до граничния пункт.Но тези "европейци" , каквото ядяха в скъпите си коли го изхвърляха през прозорците - бананови кори , опаковки от кроасани , шишета...фасовете не ги броя. Защо не го пробват в Германия например. Отвратителна сган!

Швабите голбяват...

Ами що не пътуват през Гърция?!

ВЛИЗАЛИ В ЕВРОПА-А ОТ КЪДЕ ВЛЕЗНАХА В ТУРЦИЯ

ще се редят и още как. в Европа от ориента лесно се не влиза. Трябва да им сложат и по 500 евро транзитна такса, че ни чупят пътищата и ни трепят народа по пътищата.

Като чета коментарите, оставам с неприятното впечатление колко много българи са се опростачили.

Българския терминал на вход/изход за Турция никога не е имал голям капацитет.Не може 6 милиона турски гастарбайтери и изселници да се приберат в рамките на месец,а сега да си заминат за пет дни и всичко да е нормално!Имат безпрепятсвена опция-Туркеш еърлайнз,но понеже и те са цървул-бохча на запад,та опциите им се ограничават в 3-те километра на Капитан Андреево

Ми нашите анализатори като го знаят това какъв им е проблема да сложат 20 контейнера за кабинки с 20 климатика с 20 лаптопа и да почнат да бачкат.

Защо да го правят, на нас не ни пречи опашката.

С Тюркиш Еруейс няма как да пренесеш реколтата от маковите полета!!!

Тия КПП-та са много измислена работа. До сега не съм видял някой да направи обратен завой и да са го върнали. Идеята май само е едни хора да тровят живота на други. И да се осира пейзажа наоколо от многото чакане.

Нашите митничари просто си гледат работата...тая сган влиза в Европа

И това доживяхме.Че тя,България много е напреднала..Българските митничари си гледали работата...Бат' Боко трябва да е пожизнен премиер..И да се запише в учебниците.Лето 2015 -най-после българските митничари започнали да си гледат работата.Чудо,чудо

има една малка подробност - голяма част от тях са с паспорти на държави от ЕС, второ - трето поколение. Помисли!

На нашите митничари,тирове им дай и им гледай сеира..Обработват,та пушек се вдига...Тези с леките коли само им правят навалица

му цъкате минуси на човека? Да сте минавали скоро през КПП-тата на тази граница? Жална ви майка! Солунската митница ряпа да яде! Всеки месец по веднъж пътувам, виждам кой как минава през Капи Куле. Едни минават транзит с пълни коли, на други им разказват играта... Говоря само за леките автомобили, за камионите сигурно е още по-страшно!

Ами ще чакат, щом са още в 19 век и не знаят какво е самолет. Освен това какво печелим от тях да им осигуряваме конфорт!

E хубу де къв е проблема през следващите 10 дена да им прекратите отпуските. Накрая хората ще почнат през знайни и незнайни горски пътища да минават. Само и само да се приберат по домовете си.

Ми че те са си по домовете. Какво са се урнали по Европа, като толкова им е мерак да се взривяват - да си се взривяват в анадолата.

Всеки независимо къде е роден може да си хайманосва където си иска. Декларация на ООН от предния век.

На вниманието на Мюслюм Ялчън: Ефенди, нашите митничари се трогват само от пари и по-точно от много пари. Не си губи времето, ами съветвай своите сънародници да влизат в Гърция и от там в България.

Трябва да направим, като Швейцария да има само годишни винетки и да плащат такава. Щом може като минават през Швейцария да плащат годишна винетка ще плащат и у нас! Нашата държава да не им е безплатна баница?!

А бе ти майтапиш ли се? Те сега не бачкат ти искаш да им вземат повече пари и никаква гаранция, че ще ускорят процеса.

Това е зловеща сган..

Миналата седмица мои близки са чакали на унгарската граница 8 часа за разстояние от 3 км.

БЕЗУМИЕТО Е НА НАШАТА ГРАНИЦА.ПРИ ВЛИЗАНЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНА БЕЗУМНА ПРОЦЕДУРА НАРЕДЕНА ОТ НЯКОИ МНОГО ГОЛЯМ НЕГОДНИК НА ВИСОК ПОСТ КОЯТО ЗАДЪЛЖАВА ДА СЕ3 ПРАВИ НЯКАКВА РЕГИСТРАЦИЯ НА М.П.С. КОЯТО ОТНЕМА ПОНЯКОГА 40 МИНУТИ.

Лично аз съм чакал на нашата граница за митническа проверка два часа като митничарите през това време не провериха нито един автомобил. След това започнаха да ни пускат бързо, но бодяха със шишове седалките на колите, да открият не знам какво. Още се чудя, как ми останаха живи ербеците.

митниците толкова те бавят да ти видят паспорта и дали имас визи.каде ходис.каде работис.децата васили са.еж сеа отвори багазника.какво имас тук.собствен багас.до каде си деуцхланд.по едно време минават 1000 сирижци.аллооо,а вие закаде.еее добре прескацаите оградата.колега до вецерта да си сабрал русветите.нали знаес 5000 долара за мен.абе не се знае мозе и да са повеце.добре де ама да не са по малко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

500 години турско робство! Продажниците са оставяни живи, а съвестните Българи са избивани !

глупак.

показваш, че си от продажниците ?

Ха, ха - голяма сензация! Хората чакат на 20 , 50 и пр километрови опашки - това е опашка, а такива има всеки ден във всеки германски т.е. европийски град. Голяма граница!

по границите цакас 5 цаса да минес.а безалците си минават през оградите без проблем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

=българската митница работят с намален персонал= Най-добре е изобщо да не работят и да затворят граница между цивилизована Европа и дивия ислям.

Загубените тюрско-алтайски булгаристанци бавят да пропускат братчедите си. От една мая сте, кво се правите на европейци? Тарекати

Братовчеди ни са НО не защото са от Алтай и са "пуйки"!!? А защото са наследници на ТРАКИЙСКИ, племена.АНАДЪМНО?

Ото, много сте неграмотен....

Много скоро ще имате нови южни съседи и те ще се наричат кюрдистан. Така че на тази граница можете да си сложите много капепета и митничари, за да ви обработват бързо, а тук ще чаката да ви пуснем но само транзит.

А младите бойци, отиващи да се сражават за ислямска държава - тях кой ще ги провери и спре, ако я караме пез пръсти?

посока е опашката.

В посока на атентатите в Европа!

Хубаво обаче ,че "ремонт" направиха на границата.

TIREX

ами кой бърза да си фаща влак самолет и прочее