Коментари - Турската армия свали малък безпилотен самолет | Днес.dir.bg

Турската армия свали малък безпилотен самолет

Турски изтребители са свалили „летателен апарат“ край границата със Сирия, съобщава вестник Hürriyet, позовавайки се на източник от турската армия.

Обратно в новината

Коментари - Турската армия свали малък безпилотен самолет | Днес.dir.bg

Коментари

Това са го свалили с реактивен самолет? Е па не вярвам. Туй няма да го видят даже и да се сблъскат с него.

Тъпанари .... свалиха на малкия играчката ... сеа реве та се къса

Този идиотизъм просто няма ограничение. Това самолетче наистина може да е безпилотно разузнавателно средство, но бойната авиация да го свали???????? С ракета въздух-въздух!!!!! Нямаше да има какво да снимат. С бордовото оръдие!!!!!!!! Мунициите са по-големи от него. Както казва един колега или са му свършили батериите, или е излязъл извън обсега на дистанционното (на детето), или са го свали с прашка. Но както винаги руските военни го определят точно: "Зле разигран театър" Затова коментирам. Безпомощността на Запада ме забавлява истински. Казах!

много е ...аналогов бе да го е*а, дали е лампов?

Замина самолетчето на детето ! абе дировци ... ще спрете ли да пишете глупости или да качвате фалшиви снимки. Самолета на снимките е детски радиоуправляем модел с размери метър и 1/2 на метър. Няма как пво радарите да засекат толкова малък летателен апарат. След това към кого точно в радиоуправявания самолет с размери метър на метър са отправяли предупреждението ? и в продължение как точно ВВС на Турция е свалил летателен апарат с тези размери ? с прашка ли го е целил ? буркани с туршия ? смешно е и е жалко за един от най-старите виртуални ежедневници да се превръща в жълтинки ...

Май целият цирк е само за медиен ефект. Ако това на снимката е свалено от изтребител, то аз съм трамвай. Това хвърчило може и с юрдечи сачми да се свали. Сега се появиха съобщения,че самолетчето е китайско производство и е собственост на турски граждани. На всичко отгоре е паднало поради повреда отваряйки авариен парашут.

Български е самолета, нещо ми се губи един, не се върна, пратих го за бира!!!!!

На някой да му се е загубил безпилотник с бордови номер Z203? Това е тактически безпилотник, за къси разтояния. Онези дето са за по-дълго време, летят на високо и продължително и естествено са по-големи.

Ооооо, като го гледам какъв е недъгав и сделан този апарат и е ясно в коя страна от третият свят е произведен. Не е нужно даже да казвам, че е руски.

Щом днес сте свалили малък безпилотен, то се надяваме утре да свалите голям пилотен.

ОРЛАН - 10 да ти е за капак провокатор

в нета има снимки на Орландо-10. може да сравниш с този тук. Мястото на крилата и на предната камера е различно - крилата са горе, а камерата долу, под перката. Тук е обратно- предното прозорче е над перката! Формата на руския самолет е по-обтекаема, по-заоблена. За съжаление на турската снимка няма задни крила и задна перка...

Паисий

поправка: заден стабилизатор няма. На руския има доста голям! Тук не се вижда такъв изобщо.

Не е ОРЛАН 10. Руския самолет нивото на крилата и перката са горно разположени, а този са в различни равнини - крилата горе, перката долу. Така се вижда от сравнението на снимките.

Аз

Три мечки нападнали една пчела, да ѝ вземат меда, разправяше навремето барон Мюнхаузен... Ний в махалата едно време тия работи ги сваляхме с прашки и псувни. Някои можеха да ги свалят САМО с псувни. На НАТО им е нужна цяла ескадрила самолети.

Предполагам в махалата на 4_ти км.

Смешен си! Човека няма нищо общо с твоята махла. На две туби бензин е от теб!

дронът е американски...!!! ГОЛЯМ КОНФУЗ! .. А УЖ СА СЪЮЗНИЦИ САЩ И ТУРЦИЯ!!!!

Ами...., като го гледам какъв е недъгав и сделан този апарат и е ясно в коя страна от третият свят е произведен. Не е нужно даже да казвам, че е руски.

Кроме того, этот беспилотник (на фотографиях) "точно не сбит самолетом, как опять же якобы заявил "источник" в турецком генштабе", добавил эксперт. "При попадании боеприпаса он в лучшем случае напоминал бы друшлаг. А с учетом разрыва снаряда от авиационной пушки, превратился бы в пыль. О ракете воздух-воздух даже и говорить не стоит, смешно", отметил представитель центра. По его словам, не ясно, кого и каким образом якобы трижды предупреждали пилоты турецких истребителей перед тем как сбить этот беспилотник.

a? Пиши на български бе келеш родоотстъпен, атакистки, а не на патагонски!

Tatyana Nikolova

човекът цитира бе, глупак!

Оказа се ,че самолета е играчка на внука на Бин Ладен.Сега турците да купят на детето нова.

След трикратно предупреждение , той продължил полета си.. Ами като явно не знае нито английски, нито турски и чорбаджиите му мълчат, няма да го гледат, я! Много е възможно джихадисти да развиват авиация според възможностите си, което може да е нов момент във войната.

Що всичката руска преса пише, че е руски дрон "Орлан-10"?

ри этом в ряде СМИ утверждают, что сбитый самолёт российский беспилотник Орлан-10. Это точно не Орлан-10. Больше ничего не могу сказать, - подчеркнул в интервью радиостанции Говорит Москва источник в ООО Специальный Технологический Центр, производящем данную модель беспилотников.

Аз точно и не очаквам официално потвърждение от Кремъл. Такова може да дойде след една година - справка Путин и "вежливите" хора в Крим

ЩОТО ПРИЛИЧА МАЛКО... ама само малко. Същия цвят е! Иначе всичко е различно - перката, мястото на критата, формата на носа... А БЕ РАЗЛИЧЕН Е!

"След трикратно предупреждение той е продължил полета си ... " Това звучи доста смешно :))) Как ли са го предупреждавали?:)))

Пише си "made in China", значи е хамерикански от Илиянци

Hahhahahah прочетох новината в чужди весници......Самолета който свали Турция е управляван от ням лилипут ..ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Не е смешно, човек. Това е добре, за да не го разпитват и да е достатъчно нисък, за да не го видят. Според мен това е тренировка за тероризъм.

Съмнително...Ти видя ли дрона в нета? Дълъг е около метър...Далеч по малък от руските далекообхватни дронове които са с размери 3 на 5 метра някъде... По скоро е тактически дрон..А таива има ИДИЛ, поне в нета съм виждал снимки от техни дронове....

Голяма битка е било... за малко да бъдат свалени три турски изтребителя...

Епизод от поредния турски сериал. Най-внушителна е третата снимка - Хюсню побеждава дрончето :)

3 бойни самолета обстрелват детско самолетче, че и го пъти питат "Ти кой си?" А то мълчи. Пак питат, то пак мълчи. Огън.... И то цяло целеничко. А ако беше МИГ.......

Хайде пак моите номера. Поне турците да бяха ни цитирали с моят гулайтер.

Сигурно е бил американски!

4 пъти сте написали тъпата новина в една статия само и само да запълните страницата. Смешници.

като са го "предупредили" що не им е отговорил, бе! Хаама ха, ми ша го свалят веднагически! Голеем смех с тоя дрон.

елементарна заигравка. този безпилотен апарат си е турски. е, не сме чак толкоз прости! турците така и война могат да започнат! а, какво ще стане, ако гърците почнат да свалят турските самолети, дето вече над 1300 пъти са им нарушили въздушното пространство през годините?!?

""е, не сме чак толкоз прости!"" -абеее..за тебе специално не е много сигурно !

Началник

нещо по същество ще се изкажеш ли? това дето си написал е като онова дето домашните любимци цъкат на килима в хола, когато стопаните им не са могли да ги разходят... цървул протрит!:-)

Първо беше неизвестен самолет. После стана безпилотен неизвестен самолет. После -малък безпилотен самолет . А на снимката виждаме детско авиомоделско самолетче.

"А на снимката виждаме детско авиомоделско самолетче". Ми на това е способен руският инжинерски гений и руската индустрия! :-) Техните безпилотни дрони изглеждат като детски самолетчета

Ако имаш пропуски в училище е време да наваксаш. Научи се да четеш. Хората са го написали с по- дебели букви и са го подчертали " Летателният апарат не бил руски". Написано черно на бяло.В долният край на статията.

Този безпилотник защо не се е вслушал в "трикратното предупреждение?!

"Турската армия съобщи, че е свалила неидентифициран самолет" на който пишело "Сделано в СССР"

nobody

пишело "Сделано в СССР", а отвътре се подавали части от "Рубин 714 Д"

сефте

Повече от ясно е, че ИД е инструмент на САЩ.Това образувание бе създадено, за да сменя неудобни на въпросната държава правителства в Близкия изток, защото пряката интервенция, която се използуваше срещу Югославия, Либия и Ирак вече е много неудобна.Общественото мнение-световно и това, в самите САЩ трудно ще преглътнат нова военна кампания от рода на иракската.Всъщност, имаше някакви опити за интервенция срещу Сирия, на която няколко държави твърдо се противопоставиха.Пък и без туй на мястото на "тираничните"правителства идва анархията на радикалния ислям.Справка-Либия, Ирак(колко години вече).

с други думи към Масква и малкото диктаторче - другия път ще падне и ''пилотния'' ви самолет ако пак навлезете в територия на НАТО!

Никой нищо не е прехващал, предупреждавал, стрелял, свалял... Просто МИТ удариха едно самолетче в земята и направиха снимка с пропагандни цели.

На Путя сега ще му липсва един брой в авио-парка :)

Валутният пазар в Москва преживя шок след съобщението за сваления самолет Рублата рязко се обезцени спрямо долара

Хахаха, лайнар прост,гледам котировките на рублата на Ройтерс-в момента е 69.75 срещу 71.15 снощи.Е, не знам кво имаш в главата, ама простотията определено не ходи в гората, а в такива като теб.Смешник.

Е, те котировките на протестна мрежа малко се различават от официалните. Сорос ги дава лично, а който го мързи да потърси из нета им вярва.

Няма ненаказано добро. Не те разбраха :)))

Не е ли странно, че Турция сваля летателен апарат дошъл откъм Сирия, а там всичко което хвърчи се използва в борбата срещу ИД. Като прибавим и яростта на Турция за участието на Русия в борбата срещу ИД, изниква въпросът комшиите на чия страна са и какви криви сметки си правят?

Всички Киряк Стефчовци цвърчат от радост-сбъдва се вековната мечта и влажен сън на поколения мекерета-турски военни нанасят щета на руснаци-как може да не преливаш от гордост.Е, Созе и всички хрантутници, не е ли време да излезете по улиците с фесове на главите и да виете от щастие?

Абе, детска радост аз соросоидиотчета. Нека и те да се усмихнат малко и те душа носят. Че откак Путин е запукал Сирия само квичат на умряло. Обонго, нацупен. Сорос, нацупен. Бави парите...

Обонго не само е нацупен, той милия ще побелее,без да се избелва, като лека му пръст Майкъл Джексън.

който е свален е бил "Орлан 10" руско производство, според турския ГЩ.

Просто гениално, ако е така. МИТ си знае работата. От една снимка прави новина. Кво му плащаш.

Абе български помияри на заплата към Краварника...Видяхте ли снимките на дрона бре малоумници?! Това ако е руски дрон Боко Малоумната Тиква има IQ 200 !!!!!! Турчиляка се посра от страх от едно детско самолетче!!! То и затова бяха казали преди 5 дена че ПЕТ турски Ф-16, бягало от един неопознат МиГ-29!!!

деер

Свалили го с фунийки!

Това НАТО- "голяма работа" бе брат!?!?Свалиха на детето самолета и се наакаха от гордост?!?! Язък за дрончета, ? бона струваше!!!!

ЩОМ за това фърчило вдигнаха 3 ефа колко ли ще трябват за някои миг или су

Абе тия турчиля бъзикат ли се?! Дрона е голям колкото човешки лакът?! Тия изобщо виждали ли са руските дрони а?! те са дълги от 2 до пет метра!!! И по дрона няма никакви следи от попадения на ракети или снаряди! То ако го беше ударило каквото и да е от него нямаше да остане нищо!! Дори детските самолетчета са по големи от него!!!

нека пак полуприматите от тайгата да нарушат турското въздушно пространство, нека!

Муаааа-хааа-ха-ха-ха... Ти си амбриаж бе! (Долен ляв педал)

Как се изврати света! И само не започвай с темите за суверенитет, защото ако се спазва, няма да съществува всичко това, което сега се случва по границите в Европа. Международното право рухва все повече и повече по всички фронтове.

Не било руски, ами турски. И не самолет, ами играчка. И не са я сваляли, ами е паднала.

Преди малко гледах снимки в западните медии на безпилотния "самолет". Въпросният дрон е малко по-голям от самолет играчка, преко силите с размерите на птицата пеликан. Та ми е чудно как радарите са го засекли, да не говорим, че никъде по самолетчето няма следи от попадение с ракета (която би го изпарила) или от попадение от самолетна картечница с висок калибър.

То стана като българския филм Кит-нали така се казваше...Дето траулера беше хванал едно попче...А всички на брега си мислеха че е хванал КИТ!! Така и турския аскер! Всички кончити и евроепдита пръскаха слюнка крещейки , че ето видите ли свален е руски Миг!! А после след конфуза-руски дрон! И накрая се оказа или краварско или еврейско детско самолетче:)

Риба ама цаца! - Цаца, ама риба!

Самолетът не бил руски - голям смях. Точно руски е бил - това се познава поради факта че е бил неиндетифициран . Само руснаците ги е срам от националния си флаг. Затова го закриват с бризент върху самолетите и танковете си.

ми изглеждаш много отблизо запознат с порядките в руската армия. Какъв си там, наемен чистач на нужници?

Пълнач ...

Имаш нужда от електрошоково лечение..Кончи:)

ПИПО

Мамин златен:) Ако беше руски, щяха да го познаят на 100%. Ако беше руски, щеше да се вдигне вой до небето.

абе ти по рождение ли си си така тъп или ходиш на курсове

Коментари - Турската армия свали малък безпилотен самолет | Днес.dir.bg

Турската армия свали малък безпилотен самолет

Турски изтребители са свалили „летателен апарат“ край границата със Сирия, съобщава вестник Hürriyet, позовавайки се на източник от турската армия.

Обратно в новината

Коментари - Турската армия свали малък безпилотен самолет | Днес.dir.bg

Коментари

Това са го свалили с реактивен самолет? Е па не вярвам. Туй няма да го видят даже и да се сблъскат с него.

Тъпанари .... свалиха на малкия играчката ... сеа реве та се къса

Този идиотизъм просто няма ограничение. Това самолетче наистина може да е безпилотно разузнавателно средство, но бойната авиация да го свали???????? С ракета въздух-въздух!!!!! Нямаше да има какво да снимат. С бордовото оръдие!!!!!!!! Мунициите са по-големи от него. Както казва един колега или са му свършили батериите, или е излязъл извън обсега на дистанционното (на детето), или са го свали с прашка. Но както винаги руските военни го определят точно: "Зле разигран театър" Затова коментирам. Безпомощността на Запада ме забавлява истински. Казах!

много е ...аналогов бе да го е*а, дали е лампов?

Замина самолетчето на детето ! абе дировци ... ще спрете ли да пишете глупости или да качвате фалшиви снимки. Самолета на снимките е детски радиоуправляем модел с размери метър и 1/2 на метър. Няма как пво радарите да засекат толкова малък летателен апарат. След това към кого точно в радиоуправявания самолет с размери метър на метър са отправяли предупреждението ? и в продължение как точно ВВС на Турция е свалил летателен апарат с тези размери ? с прашка ли го е целил ? буркани с туршия ? смешно е и е жалко за един от най-старите виртуални ежедневници да се превръща в жълтинки ...

Май целият цирк е само за медиен ефект. Ако това на снимката е свалено от изтребител, то аз съм трамвай. Това хвърчило може и с юрдечи сачми да се свали. Сега се появиха съобщения,че самолетчето е китайско производство и е собственост на турски граждани. На всичко отгоре е паднало поради повреда отваряйки авариен парашут.

Български е самолета, нещо ми се губи един, не се върна, пратих го за бира!!!!!

На някой да му се е загубил безпилотник с бордови номер Z203? Това е тактически безпилотник, за къси разтояния. Онези дето са за по-дълго време, летят на високо и продължително и естествено са по-големи.

Ооооо, като го гледам какъв е недъгав и сделан този апарат и е ясно в коя страна от третият свят е произведен. Не е нужно даже да казвам, че е руски.

Щом днес сте свалили малък безпилотен, то се надяваме утре да свалите голям пилотен.

ОРЛАН - 10 да ти е за капак провокатор

в нета има снимки на Орландо-10. може да сравниш с този тук. Мястото на крилата и на предната камера е различно - крилата са горе, а камерата долу, под перката. Тук е обратно- предното прозорче е над перката! Формата на руския самолет е по-обтекаема, по-заоблена. За съжаление на турската снимка няма задни крила и задна перка...

Паисий

поправка: заден стабилизатор няма. На руския има доста голям! Тук не се вижда такъв изобщо.

Не е ОРЛАН 10. Руския самолет нивото на крилата и перката са горно разположени, а този са в различни равнини - крилата горе, перката долу. Така се вижда от сравнението на снимките.

Аз

Три мечки нападнали една пчела, да ѝ вземат меда, разправяше навремето барон Мюнхаузен... Ний в махалата едно време тия работи ги сваляхме с прашки и псувни. Някои можеха да ги свалят САМО с псувни. На НАТО им е нужна цяла ескадрила самолети.

Предполагам в махалата на 4_ти км.

Смешен си! Човека няма нищо общо с твоята махла. На две туби бензин е от теб!

дронът е американски...!!! ГОЛЯМ КОНФУЗ! .. А УЖ СА СЪЮЗНИЦИ САЩ И ТУРЦИЯ!!!!

Ами...., като го гледам какъв е недъгав и сделан този апарат и е ясно в коя страна от третият свят е произведен. Не е нужно даже да казвам, че е руски.

Кроме того, этот беспилотник (на фотографиях) "точно не сбит самолетом, как опять же якобы заявил "источник" в турецком генштабе", добавил эксперт. "При попадании боеприпаса он в лучшем случае напоминал бы друшлаг. А с учетом разрыва снаряда от авиационной пушки, превратился бы в пыль. О ракете воздух-воздух даже и говорить не стоит, смешно", отметил представитель центра. По его словам, не ясно, кого и каким образом якобы трижды предупреждали пилоты турецких истребителей перед тем как сбить этот беспилотник.

a? Пиши на български бе келеш родоотстъпен, атакистки, а не на патагонски!

Tatyana Nikolova

човекът цитира бе, глупак!

Оказа се ,че самолета е играчка на внука на Бин Ладен.Сега турците да купят на детето нова.

След трикратно предупреждение , той продължил полета си.. Ами като явно не знае нито английски, нито турски и чорбаджиите му мълчат, няма да го гледат, я! Много е възможно джихадисти да развиват авиация според възможностите си, което може да е нов момент във войната.

Що всичката руска преса пише, че е руски дрон "Орлан-10"?

ри этом в ряде СМИ утверждают, что сбитый самолёт российский беспилотник Орлан-10. Это точно не Орлан-10. Больше ничего не могу сказать, - подчеркнул в интервью радиостанции Говорит Москва источник в ООО Специальный Технологический Центр, производящем данную модель беспилотников.

Аз точно и не очаквам официално потвърждение от Кремъл. Такова може да дойде след една година - справка Путин и "вежливите" хора в Крим

ЩОТО ПРИЛИЧА МАЛКО... ама само малко. Същия цвят е! Иначе всичко е различно - перката, мястото на критата, формата на носа... А БЕ РАЗЛИЧЕН Е!

"След трикратно предупреждение той е продължил полета си ... " Това звучи доста смешно :))) Как ли са го предупреждавали?:)))

Пише си "made in China", значи е хамерикански от Илиянци

Hahhahahah прочетох новината в чужди весници......Самолета който свали Турция е управляван от ням лилипут ..ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Не е смешно, човек. Това е добре, за да не го разпитват и да е достатъчно нисък, за да не го видят. Според мен това е тренировка за тероризъм.

Съмнително...Ти видя ли дрона в нета? Дълъг е около метър...Далеч по малък от руските далекообхватни дронове които са с размери 3 на 5 метра някъде... По скоро е тактически дрон..А таива има ИДИЛ, поне в нета съм виждал снимки от техни дронове....

Голяма битка е било... за малко да бъдат свалени три турски изтребителя...

Епизод от поредния турски сериал. Най-внушителна е третата снимка - Хюсню побеждава дрончето :)

3 бойни самолета обстрелват детско самолетче, че и го пъти питат "Ти кой си?" А то мълчи. Пак питат, то пак мълчи. Огън.... И то цяло целеничко. А ако беше МИГ.......

Хайде пак моите номера. Поне турците да бяха ни цитирали с моят гулайтер.

Сигурно е бил американски!

4 пъти сте написали тъпата новина в една статия само и само да запълните страницата. Смешници.

като са го "предупредили" що не им е отговорил, бе! Хаама ха, ми ша го свалят веднагически! Голеем смех с тоя дрон.

елементарна заигравка. този безпилотен апарат си е турски. е, не сме чак толкоз прости! турците така и война могат да започнат! а, какво ще стане, ако гърците почнат да свалят турските самолети, дето вече над 1300 пъти са им нарушили въздушното пространство през годините?!?

""е, не сме чак толкоз прости!"" -абеее..за тебе специално не е много сигурно !

Началник

нещо по същество ще се изкажеш ли? това дето си написал е като онова дето домашните любимци цъкат на килима в хола, когато стопаните им не са могли да ги разходят... цървул протрит!:-)

Първо беше неизвестен самолет. После стана безпилотен неизвестен самолет. После -малък безпилотен самолет . А на снимката виждаме детско авиомоделско самолетче.

"А на снимката виждаме детско авиомоделско самолетче". Ми на това е способен руският инжинерски гений и руската индустрия! :-) Техните безпилотни дрони изглеждат като детски самолетчета

Ако имаш пропуски в училище е време да наваксаш. Научи се да четеш. Хората са го написали с по- дебели букви и са го подчертали " Летателният апарат не бил руски". Написано черно на бяло.В долният край на статията.

Този безпилотник защо не се е вслушал в "трикратното предупреждение?!

"Турската армия съобщи, че е свалила неидентифициран самолет" на който пишело "Сделано в СССР"

nobody

пишело "Сделано в СССР", а отвътре се подавали части от "Рубин 714 Д"

сефте

Повече от ясно е, че ИД е инструмент на САЩ.Това образувание бе създадено, за да сменя неудобни на въпросната държава правителства в Близкия изток, защото пряката интервенция, която се използуваше срещу Югославия, Либия и Ирак вече е много неудобна.Общественото мнение-световно и това, в самите САЩ трудно ще преглътнат нова военна кампания от рода на иракската.Всъщност, имаше някакви опити за интервенция срещу Сирия, на която няколко държави твърдо се противопоставиха.Пък и без туй на мястото на "тираничните"правителства идва анархията на радикалния ислям.Справка-Либия, Ирак(колко години вече).

с други думи към Масква и малкото диктаторче - другия път ще падне и ''пилотния'' ви самолет ако пак навлезете в територия на НАТО!

Никой нищо не е прехващал, предупреждавал, стрелял, свалял... Просто МИТ удариха едно самолетче в земята и направиха снимка с пропагандни цели.

На Путя сега ще му липсва един брой в авио-парка :)

Валутният пазар в Москва преживя шок след съобщението за сваления самолет Рублата рязко се обезцени спрямо долара

Хахаха, лайнар прост,гледам котировките на рублата на Ройтерс-в момента е 69.75 срещу 71.15 снощи.Е, не знам кво имаш в главата, ама простотията определено не ходи в гората, а в такива като теб.Смешник.

Е, те котировките на протестна мрежа малко се различават от официалните. Сорос ги дава лично, а който го мързи да потърси из нета им вярва.

Няма ненаказано добро. Не те разбраха :)))

Не е ли странно, че Турция сваля летателен апарат дошъл откъм Сирия, а там всичко което хвърчи се използва в борбата срещу ИД. Като прибавим и яростта на Турция за участието на Русия в борбата срещу ИД, изниква въпросът комшиите на чия страна са и какви криви сметки си правят?

Всички Киряк Стефчовци цвърчат от радост-сбъдва се вековната мечта и влажен сън на поколения мекерета-турски военни нанасят щета на руснаци-как може да не преливаш от гордост.Е, Созе и всички хрантутници, не е ли време да излезете по улиците с фесове на главите и да виете от щастие?

Абе, детска радост аз соросоидиотчета. Нека и те да се усмихнат малко и те душа носят. Че откак Путин е запукал Сирия само квичат на умряло. Обонго, нацупен. Сорос, нацупен. Бави парите...

Обонго не само е нацупен, той милия ще побелее,без да се избелва, като лека му пръст Майкъл Джексън.

който е свален е бил "Орлан 10" руско производство, според турския ГЩ.

Просто гениално, ако е така. МИТ си знае работата. От една снимка прави новина. Кво му плащаш.

Абе български помияри на заплата към Краварника...Видяхте ли снимките на дрона бре малоумници?! Това ако е руски дрон Боко Малоумната Тиква има IQ 200 !!!!!! Турчиляка се посра от страх от едно детско самолетче!!! То и затова бяха казали преди 5 дена че ПЕТ турски Ф-16, бягало от един неопознат МиГ-29!!!

деер

Свалили го с фунийки!

Това НАТО- "голяма работа" бе брат!?!?Свалиха на детето самолета и се наакаха от гордост?!?! Язък за дрончета, ? бона струваше!!!!

ЩОМ за това фърчило вдигнаха 3 ефа колко ли ще трябват за някои миг или су

Абе тия турчиля бъзикат ли се?! Дрона е голям колкото човешки лакът?! Тия изобщо виждали ли са руските дрони а?! те са дълги от 2 до пет метра!!! И по дрона няма никакви следи от попадения на ракети или снаряди! То ако го беше ударило каквото и да е от него нямаше да остане нищо!! Дори детските самолетчета са по големи от него!!!

нека пак полуприматите от тайгата да нарушат турското въздушно пространство, нека!

Муаааа-хааа-ха-ха-ха... Ти си амбриаж бе! (Долен ляв педал)

Как се изврати света! И само не започвай с темите за суверенитет, защото ако се спазва, няма да съществува всичко това, което сега се случва по границите в Европа. Международното право рухва все повече и повече по всички фронтове.

Не било руски, ами турски. И не самолет, ами играчка. И не са я сваляли, ами е паднала.

Преди малко гледах снимки в западните медии на безпилотния "самолет". Въпросният дрон е малко по-голям от самолет играчка, преко силите с размерите на птицата пеликан. Та ми е чудно как радарите са го засекли, да не говорим, че никъде по самолетчето няма следи от попадение с ракета (която би го изпарила) или от попадение от самолетна картечница с висок калибър.

То стана като българския филм Кит-нали така се казваше...Дето траулера беше хванал едно попче...А всички на брега си мислеха че е хванал КИТ!! Така и турския аскер! Всички кончити и евроепдита пръскаха слюнка крещейки , че ето видите ли свален е руски Миг!! А после след конфуза-руски дрон! И накрая се оказа или краварско или еврейско детско самолетче:)

Риба ама цаца! - Цаца, ама риба!

Самолетът не бил руски - голям смях. Точно руски е бил - това се познава поради факта че е бил неиндетифициран . Само руснаците ги е срам от националния си флаг. Затова го закриват с бризент върху самолетите и танковете си.

ми изглеждаш много отблизо запознат с порядките в руската армия. Какъв си там, наемен чистач на нужници?

Пълнач ...

Имаш нужда от електрошоково лечение..Кончи:)

ПИПО

Мамин златен:) Ако беше руски, щяха да го познаят на 100%. Ако беше руски, щеше да се вдигне вой до небето.

абе ти по рождение ли си си така тъп или ходиш на курсове