Турция иска от ЕС начало на две нови глави от преговорите

Турският министър за ЕС Йомер Челик призова за отваряне на две нови глави в преговорите за присъединяване на Турция към Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Турция иска от ЕС начало на две нови глави от преговорите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам преговори за приемане в ЕС на Сомалия, Кения, Буркина Фасо, Руанда и Камерун. те са с години напред в Европа спрямо Турция!!!

Турците не са балами и няма да се откажат от ЕС. Или поне от преговорите. Смее ли някой да откаже преговори за ЕС, който е в околията ни? Нов Майдан? Няма да искат, а и Ердоган е временно събитие. Демокрацията в Турция е повече, отколкото в Украйна.

Турски глупак! Дай начална дата на обявяване на халифата пуйка и на шериата в пуйката и кажи ясно кога излизате от НАТО и влизате в одкб - до месец ли, до два ли или ще ви отнеме 6 месеца....Щото американците, ако искат, ще замразят - буквално - държавата ви, наречена пуйка! А може би и точно така трябва да стане, за да ви се пресече достлука с путлеристанците и да се усетите, че не путлер, а сащ е онова, което ви държи над водата и фундамента, на който се опира уж турската ви, уж развитата ви икономика...

Турският президент обяснява, че чуждестранни валути причиняват загуби на турския народ, защото: "са представители на имперската логика". Това е от 3 дек. днес иска да отваря глави, няма логика.

Според руското Външно Министерство, Ердоган търгува ли нефт с ДАЕШ, или е приятел на Россия?

За Евразия и БРИКСТ не ви трябва да преговаряте с ЕС бе. За какво ви е този ЕС, дето само ви използва? Взимайте си гражданите дето цял живот го цапат и налазете Китай!

Присъединяването на Турция е стъпка в правилна посока за ЕС. Нека да отворят границите и всички пропъдени семейства през възродителният процес да се завърнат тук при нас, където им е мястото. Те винаги са били българи говорещи турски език, изгонени без съд и присъда.

Изгонени бяха сивите вълци, (като Аджа). Иначе всеки, който се чувстваше турчин си замина доброволно, както източните германци заминаваха , за ГФР. Първо ги пуснаха унгарците след това падна и "стената". Българските турци генетично са наши братя, но въпроса е как е възпитан човека в какво вярва. Българската вяра е (християнска).

Когато на"Света София" в Цариград забият камбаните ,тогава ще влезете в ЕС...

На Ердо работата стана,ти го не щеш през вратата , он влази през прозореца.

Може , пращат 100 девици на границата да облекчават мигрантите преди да влязат у нас.

Може да продължат, след като Ердоганьо целуне кръсте, Гюлен стане президент и има свободен Кюрдистан!

бг и турция трябва да са вън от европа

безочливо и нагло!

народа го е казал мъдро преди хилядолетия: уй тате баница

Хем сърби, хем боли. Миналата седмица, след допитване, турците искаха друго. Ама това миналата седмица...

Нали щяхте да правите референдум. Къде се натискате. Европа има едно много лесно и ефикасно лекарство за изнудванията на бесните псета. За съжаление еврочиновниците са тотално неадекватни. Едни санкции ще накарат ердоган да лази по ниско, от колкото пред путин.

е с европейско възпитание, образование и е проевропейски ориентиран. ердоган има огромна подкрепа на необразованите, фанатизирани маси, но не може да пренебрегва образованата и интелигентна част от турския народ.

Що се правиш на ахмак бе? Какви глупости пишеш? Ердоган не пренебрегва турските интелектуалци, а направо им реже главите и ги тика по пандизите!!!

NİŞTO NE ZNAEŞ ZA TURSİTE BİLİ SME NA TRİ KONTİTENTA TOVA NEDEY DA ZABRAVİŞ

По него време, неандерталец, всеки е бил на три континента - нямало е адресна регистрация.

Като признаете арменския геноцид и дадете автономия на кюрдите ,тогава може да помолите за ЕС!И 2050-2090 може пък да ви приемат,ама след като се покръстите.

И като какви сте били там? Като разпространители на култура и високи технологии ли?

Какви глави да бъдат ? Р......?

За сведение на посрещачите Турция хем е в НАТО хем не е. НАТО има две части политическа и военна. Турция е изцяло в политическата и 1/2 във военната организация. Източна Турция не е в НАТО и територията и войските разположени на нея не подлежат на никакви проверки и контрол от Северо Атлантическата Организация за Терапия на изпадналите в нужда и пациенти. Този политико-военен тюрлю-шербет дава възможност ТР да върти мурафети и да фърля гьобеци и чатлаци както и отърва.

Ле - ле как Ердоган бъзика Евро различните . . . . . браво . . . . глава съдебна рИформа . . . .

Нагли, цинични турски измекяри! Ще гледат Ес през крив макарон!

kirchevo

Е ти Българино като си в ЕС фана ли бога за оная работа А

ТУК И НА ПО ВИСОКО НИВО работят срещу евроинтеграцията на България!

И С РУСКИТЕ ЗАДНИЦИ Е ТАКА..... ХЕМ ГОВОРЯТ СРЕЩУ ЕС, ХЕМ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ТУК ( В ЕС).

Фес снизан ....!

...Турция иска от ЕС начало на две нови глави от преговорите... -- а ние искаме скъсване на отношенията с европата и неиното изгонване от балканите...

А ние искаме такива като тебе да си ходят в Масква.

Аз пък си мислех че Турция иска да се присъедини към Евразийския Съюз - Бухаххахахахааааа. Путьо.....кво стана с тоя съюз ве ??? Да не отиде при Съветския Съюз вече :))))

ганйо много си тıп кıде се сравнвач с турция изби си комплексите малоумнико

Никакви преговори с исламо-нацистите.

Докога Европа ще си играе с Турция на "искам,не искам" и Ердоган ще прави като Кадафи?

Ми докато свърши като Кадафи...

Иска ли? Или си прави гаргара?

Според мен ЕС трябва да продължава преговорите до безкрайност, с презумпцията, че приемането никога няма да се осъществи. Важното е тази мюсюлманска държава да бъде държана изкъсо, но с непредсказуемата си религия и неконтролирана раждаемост не бива да влиза в ЕС. Искат да направят това, което никога досега не успяха - да завладеят Европа, този път отвътре и да унищожат вековната европейска култура, както са направили с Балканите.

неконтролирана раждаемост-ти ли ще им държиш наклона на уя ?

Абе много добре им е предсказуема религията! Джихадисти- главорези!

Аз знам, че Европейците ще отхвърлят всичките ни искания за присъединяване, но не можах да се сетя за по-добро оправдание на идеята ми да пусна още няколко милиона джихадисти в Европа . . . ! Тези Брюкселски дебели зелки е много лесно да бъдат преметнати . . .

Хех, нали уж публикуваха някакво изследване ли, поредното проучване ли беше, че турците не искат в ЕС... сега пък пак искат, ами да вземат да се определят какво точно им е искането

Какъв ЕС за тия извън земни ве? Ако вкарат в ЕС дивите орки от изток, европолитиците да си слагат въжето още от сега....

Ердоган има чувство за хумор. Доста фино издевателство над Европа. Мяза на некрофилия.

стойте си при путин

И аз искам границата ни с Турция да е по линията Мидия-Енос!

каво правосъдие има в Турция ? Този маймун вкара 300 хиляди в затвора без съд и присъда само за една година да не говорим за уволненията и преследването на родини на офицери . нямате място в Европа мръсни гаджяли.

щом в основополагащи принципи са в обратна посока какъв смисъл има да си джуркат кафето с ЕС. Отдалечават се, а искат нови глави.

Турция иска... Или какво, ще пуснете 3 млн джихадисти да залеят Европа?