Ирак потвърди, че е против турско участие в битката за Мосул

Премиерът на Ирак Хайдер ал Абади остава против турско участие в офанзивата за връщането на контрола върху иракския град Мосул, който е в ръцете на ИД.

Обратно в новината

Коментари - Ирак потвърди, че е против турско участие в битката за Мосул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

турчилята взеха да стават много нагли....да вземем да се обединим всичките им съседи, да им помогнем малко да се поразчистят от терористи......всички съседи като влезем с армиите....и няма да остане грам тероризъм по земята .....както те надничат за сунити турци накъде по света, може и ние да проверим какви са правата и свободите на арменци, български турци, кюрди, и прочие....

тролове сближаването между фундаменталистите путлер и ердоган и създаването на общ антизападен съюз ??? Един от първите сигнали за сближаването е отказът на турчулята американците да ползват инджерлик за войната срещу садам хюсеин ???

Иракчаните са напълно прави. На практика,Турция на Ердоган НЕ ВОЮВА С ИДИЛ.Тя,навлиза по нейно си осмотрение в Сирия и Ирак,гонейки кюрдските милиции.Бомбардира.Убива.Но не идилските изроди.Турция на Ердоган,си разчиства сметките с ПКК.В мътните води на една отвратителна,нечовешка война. Ердоган е отявлен ислямист. ИДИЛ-също.А и доларите нямат религия,цвят и мирис.Нищо лично. Този човек,трябва да бъде спрян.

ердогън, който е разкрит като рашистки агент, може да му разгледата биографията и произхода, навлиза в Ирак и Сирия като партньор на приятеля си фундаменталист путлер. Ненапразно путлер преди време ОФИЦИАЛНО заяви - "руското православие е по-близко до ислямския фундаментализъм, отколкото до Западното Християнство" ???

Толкова прост трол си,сестро,че се чудя изобщо,защо ли ти отговярам. Но все пак и ти имаш място под луната на платените тролове.

А българите ще получат от това продажно правителство на ГЕРБ, Ердоган!

А бе урод , не проумяваш ли с мизерния си интелект ,че дните на исляма са преброени ?! Не само нормалните нации ами и Природата няма да ви търпи заради противо естествената ви религия ! Убивате жени и деца само защото не се кланят на измисления ви пророк ! Но когато срещнете по-силен противник се насирате ! Още сте на нивото на низшите бозайници ! Не случайно няма един учен от вашето прокиснало тесто !

Ами да, Мосул ще бъде управляван след победата от американците....това искат и от Сирия да направят, едни марионетки!

Та кое му е лошото Ирак и Сирия да са Американски марионетки ? Това означава сигурни и евтини въглеводородни доставки за Европа и свобода от азиат-путлерасткия шантаж. Дето се казва - от Вашите уста, в Божиите Уши !!!

до диктаторите от туркия ке падне, ще ви бъхтим по тъпите крътуни до умрело!!!

Това на снимката е знаме с френските цветове, но със странен надпис на арабски в средата? Тези на снимката дали не са някои от френските доброволци, биещи се на страната на ДАЕШ, предтекст на Оланд да изпрати френската авиация да бомбардира цели в Сирия? Колкото до Турция, явно използва случая, да унищожава кюрдите, където и да се намират, нещо подобно на геноцида с Арменците, но под покровителството на САЩ! Не е нормално да избива и то на чужда територия единствената местна формация - кюрдите, биеща се срещу ИД и никой да не протестира!

Строителите на вавилон са обещали на Турция да въстанови границите на бившата турска империя и макар че в днешно време това изглежда абсолютно неадкватно на пръв поглед, целта е унищожение на християнството и Божието слово което би пречило на една нова световна луциферианска религия подпечатана с белегът на авторите на звярът от Библейските пророчества паството - неделния закон. Това обяснява напълно защо турските властници имат такова силно желание да участват в тази офанзива катп трроянски кон, след което да забравят да си тръгнат, по изпитаната рецепта на големият транстлантически брат, към който всички назначени сервилни правителства са толкова неестествено гостоприемни.

Какъв ще го търсят турците в Ирак, при положение, че им се казва да не се месят. Те , ако искаха да помогнат до сега да го бяха направили хиляди пъти като атакуват или блокират границата на джихадистите, а те до последно гледаха келепира, а сега когато другите подгониха ИДИЛ и те да се били включвали... в какво бе, в разграбването на нещо ли? Явно османския им крадлив манталитет не се е променил и на милиметърче за толкова години и затова ще бъдат затрити..... от кого ще се разбере след това!

ердоган е поредната швестерка на клинтън!

Е, като гледам телевизиите , то иракчаните и американчетата вече са на привършване на атаката там??! Кога ще му остане време на Падишаха да го дърви и той в Мосул??!

"Мерси, това е нещо, което иракчаните ще ръководят сами" турците това изречение няма как да го разберат! знам го от опит със sybil. те само от дясно кроше в зъбките разбират!

Ха да видим как ще реагира "справедливата и демократична международна общност", ако Турция се намеси и не се съобрази с искането на една суверенна държава (Ирак)?

"Коалицията оглавявана от САЩ унищожи траурна процесиа в иракския град Дахук".

20 загинали след катастрофа на руски хеликоптер

Това агресия ли се води ?

Да престане геноцида на мирното население на Мосул и да се осигури коридор за хуманитарна помощ. Същот както в Алепо.

Турция може да се намесва и в Сирия и в Ирак, защото страната периодически е обстрелвана от тези територии, периодически бандистки групи навлизат и извршват теракти. Какво търсят там американци, руснаци, французи, белгийци че и германци и италианци, които нямат и един милиметър обща граница с Ирак и Сирия.

Иди си защитавай родината бе м*нгал. Чий го дириш в България и по български сайтове.

И аз и Исмаил търсим кмета на Cимитли да ни направи щастливи като боико.

Когато вие Исмаиле,помагахте на терористи да рушат Сирия всичко беше ок? Кюрдите не са терористи,а борци за свобода. Ние им викаме опълченци.

Ще се намесваме докрай в Мосул, защото шиити и кюрди там се стремят към открито етническо прочистване, така че за пореден път ще пият една студена вода. В региона сме най могъщи военно и най силни икономически, никой не може ни се опре.

Империя бяхте и свършите зле,и сега така ще свършите колкото и силни да ви напарви лизането на американците. Ще свършите зле защото сте алчни тъпаци и имате лоша карма като народ.

те не са народ, а смесица от 15 народа

Тя и Германия се мислеше за силна и че никой не може да я спре, но видяхме какво стана! Сега историята се повтаря със САЩ и Турция! Той и вола рие, рие и си го хвърля на гърба!

Но реално погледнато всъщност през 14-ти век османците обединяват разпокъсана България в пределите си. В разпокъсан вид страната едва ли би просъществувала повече 1-2 века и в 21 век отдавна да беше забравена.

Обединяват едва ли, по_скоро завладяват разпокъсана България... а, българските Млюслюлмани запазват езика и бита,... иначе Албанци, турци и други демократични племена

Турция-освободителката на народите. Традиции какво да се прави . Така водени, от хуманизъм и чисти мисли през 14-и и 15-и век, освободиха половин Европа, Близкия Изток и Северна Африка.:)

В ИРАК ИМА 100 000 ИРАНСКИ ОПЪЛЧЕНЦИ ... ТУРЦИТЕ СА СМЕШНИ :))

Ердоган върви по стъпките на Кадафи.... Обувките на Путин са му големи

С какво право Аштън Картър е обсъждал условията, при които градът ще бъде управляван, след като бъде отвоюван от ИД ???

а айшето е шеф на тия джагалята

с правото на силния.

Тази логика на някое кръстовище може да ти струва зъбите...

Ирак не иска край!мосул и Киркук са кюрдски и пълни с петрол.турция затова се вре.никой не ги иска обаче.

Ако гледаме дълбоко и четем междуредовете пак се ВИЖЖА ХАМЕРСКИЯ ПОЧЕРК- ! Защо българите са толкова прости и наивни та вярват на сврите ръковыодите като започнеш от тъпотията ж желев! При капитализма има една такатива ВСЕКИ ПРОТВ СВЕКИ И КОЙ КАКТО МОДЕ (било то със сила или с измама подлост т. н. ) главното е обототът на парите !!! и колкото повече се съртът толково по добре а в българския ганчу парви обратното - малките заплати са залог на просрана икономика

Чалмите искат в последния момент да сменят страната и да се наредят до победителите. До сега бяха от страната на ИДИЛ.

Който си мисли че Турция може да бъде лоялен съюзник е глупак. Путин включително. Турците могат да са лоялни единствено ако ядат пердах.

И от какъв .... Ердоган ще се меси на иракчаните какво да се случва в иракският град Мосул?

Кичо

И кво сега като удрят рашите по чалмите е престъпление виж в Мосул е демократичен удар или поне " приятелски огън"...

Днес американците избомбиха детска градина в Мосул! Кво прай международния трибунал в Хага? Вади си червясалите сополи от носа... И, да питам, кво майна си райна търси американеца в Багдад?!