Юнкер: Нямам нищо против Меркел да ме наследи на поста

Турция се отдалечава от Евросъюза, заяви за пореден път председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Нямам нищо против Меркел да ме наследи на поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eгати и наглите навлеци дърти !!! Tози дядка и бабата Hацист Mеркел са пълни двуличници. Hикои не ви ще християнския клуб на фашисти и мерзавци. EC да го духа.

точно ти старче корумпирано, мазно и дебилно до нишките на ДНК-то си да не определяш, кой, кога, какво и къде да бъде! Защото въпрос на много кратък период от време е пясъчния замък, наречен ЕС да изчезне от лицето на Стария континент

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ,НАСЛЕДЯВАЙТЕ СИ СЕ,ЗАВЕЩАВАЙТЕ СИ,ОСИНОВЯВАЙТЕ СИ СЕ,ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ТОПКАТА ,А НИЕ...НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ!

за ислямизиране на европа

За Меркел - ешафод. Публичен.

и тия си предават властта по кръвен път, като спина. едно време на това се викаха политически кадрили. за преки избори едва ли е споменал нещо, защото вотът и мнението на народите винаги са били вредни за хунтите, още повече прякото участие на народа в управлението. с това си изказване другаря юнкер явно се надява на другарката меркел да го изпрати за посланик в някоя част на така поверената ѝ африканско-афганистанска терористка територия. но ако има провинения, може и само консул в мюмюнхен да стане. строги са наказанията за провинилите се политически кукли на конци. ако не слуша може и за съветник по пенсионните фондове на обама и клинтън да го пратят, или да чете лекции в сороските университети за колосални суми, но без данъци...

еднолично погледнато, юнкер нямал нищо против, без да пита мнозинството от народите в ес какво смятат по въпроса. но и защо да пита? ако мнението на мнозинството не съвпада с това на хунтата, то се изпраща полиция да се саморазправя с непокорните и цензура, маскирана като борба с фейк нюз.

Ти може и да нямаш, нали сте от едно еврогейско котило, но 90% от европейците имат.

Пази Боже. От Трън та на глог, че е по-висок. Тогава ще приберем цяла Африка и половин Азия в ЕС. Айде в заслужена пенсия и двамата.

Юнкер: Нямам нищо против Меркел да ме наследи на поста Таман ще стане и ликвидатор на ЕС.

КВО Е ЛЬО РАЙХ ??? .... .... ФАШИСТКА ДЪРЖАВА ОТ 21 ВЕК :))) ...

"Турция се отдалечава от Евросъюза..." Така е, щом има наглостта да се отдалечава от НАТО, няма как да не се отдалечи и от ЕС. Двете организации си вървят в комплект.

Kак и по какво разбра че се отдалечава от HATO?

Дайте да гласуваме пряко за председател на еврокомисията!

Той може да няма нищо против, но ние имаме много против. :-)

Абе дебили кога ще проумеете че самоназначаването ви помежду ви е гротесна демокрация..Защо и до кога ще се самоназначавате на високи постове а не се избирате когато се избира парламата...Ами поискайте някой да ви избере за тези постове извъм престъпните ви групировки за да видите че сте отвратили мнозинството

Ужас, от трън та на глог!

Нали ужким демокрация? За какви наследници става дума? Тоя да не си мисли, че е седнал на трона ...