Турция е открила ново газово находище в Черно море

Новината обяви президентът Реджеп Тайип Ердоган на церемония в северния окръг Зонгулдак

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не случайно помогнаха на Азърбайджан с военна техника и логистика,да си върне Нагорни Карабах и сега ще си купуват евтин газ от азерите,а за нашите находища в Черно море нищо не се разбра,имали ги или ги няма.

За какво ти е петролен кладенец. Миналата година Кувейт не само го даваше безплатно, а и плащаше да дойдат танкери и да източват, защото всичко е пълно и няма къде да складират новия добив. Да но ние нямаме танкери за петрол, нямаме танкери за втечнен газ, нямаме производство. Тука кражбата е издигната в култ с лозунга "Кражбата е чиста печалба".

Тука американците не дават да вадим газ скоро ще внасяме Турция.

Турция е открила ново газово находище в Черно море, а какво стана с нашите сондажи за газ в Черно море които започнаха по времето на Б.Борисов

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Според западни институции газовите находища на източното средиземноморие по бреговата линия на Турция се оценяват на стойност 55 трилиона долара. За туй е цялата тантана около средиземноморието. Има защо да се притеснява от сеизмичните дейности на Турция.

Това е несъществено. Печели се само от откриването на начини как да се купуват яйца по 7 цента бройката и да се продават по 5 цента с печалба. Това е основата на световната икономика.

Ако си въшкар като българин, да имаш природни богатства не само че не е предимство ами е проблем. Винаги ще има желаещи да ти ги вземат и ще ти правят какво ли не за това. Революции, войни и прочие.

Това е третото открито находище. Трите залежа общо възлизат на 550 милиарда кубически метра..

Няма газ в Черно море.

Ясно, че и ние имаме, но руснаците не дават, нали сме им винаги длъжни и трябва да купуваме от тях и да ни ограбват, както са правили винаги.

Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган и Майка Турция!

Не знам дали ще е жив, да умре.

От неофициален източник, в нашето крайбрежие също беше намерено сериозно находище, но за него нищо не се каза. Иначе където са бучнали излиза петрол, но никой не иска да го разработва. По голяма далавера е вноса.

И в БГ черноморието има нефт и газ,но се пази за новите собственици на територията.

Вестник Нова МЪкедония: Две недели за поправен испит на ЕУ

Който не е боднал в Черно Море той не е открил газ или нефт, само тиквата, боклука, националния предател от Банкя, еднокнижковеца питенкантропа, торбата с лайна, освинената лоена мазна гнусна проклета крадлива алчна и страхлва топка с име бойко методиев борисов, известен още като ДОНОСНИКЪ БУДА не е открил нищо но за сметка на това окраде цялата държава. Народен съд, затвор, а най-добре публичен разстрел за тоя българоубиец!

а ние открихме голямо находище на нови партии :) чалга Партия :)))) ДеБъ БГ :))) Изправете се Мутри не бойте се от каскета :)))

Евала. Предпочитам да купуваме турски газ вместо скъпия "братски"

Който търси - намира! На нас путин ни забрани даже да търсим ... Позволено ни е само да купуваме неговия газ ... засега.

Чи той и тиквата беше открил

находище на майкати под кръста .

Докато едни дълбаят за газ, други си бъркат в ...... носа! Хау!

Само да не са пробили тръбата на Турски поток