Заличиха 18 фирми туроператори и турагенти

Министерството на туризма заличи 18 дружества, регистрирани като туроператори и туристически агенти от Националния туристически регистър (НТР).

Обратно в новината

Коментари - Заличиха 18 фирми туроператори и турагенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

същото трябва да стане и с непеотата

Хем заличени и хем не са премахнати от НТР...от объркано , по-объркано, затова ще продължават да ни мамят изрядните тур, мур, к...оператори

Waw това каквое на снимката

Кентавър от Гръцко миграрал в Кърджали а там е срещан на1 кръстовище от премиера Борисов и поканен да стане Министър.Понеже Пиар АрнауткаСеви подшушнала на 1книжника че Александър Македонски имал за учител Кентавър който го обучавал в Лидершипс програм ЗЕВС Найк из а това станал Владетел на Света.А Кентавъра изцвилил на 1книжника че е бакалавър от Харвард САЩ и познава много Холивуд актьори Кентаври

Тъкмо Асоциацията на българските туроператори и турагенти (АБТТА) изпрати писмо до Министерския съвет, че Банско не е само един тайнствен концесионер, който никой от властта не желае да назове и хоп - секирче. :) Слочаенос? Не мисла. P.S. Тази жена на снимката ми е много трогателна във фамилиарниченето със световни звезди от типа "А тук сме с Антонио на механа" (т.е. Бандерас). :)

е пишете ги де голяма простотия как да знаем кои са тъпанари

да чакаш от конската мутра!

Влезте в сайта на министерство на туризма, национален туристически регистър, и ще видите заличените - с червено са отбелязани.

А там пише ли че националния превозвач Бългериан Еър е ФАЛИРАЛ

Пишете ги кои са те, какво само разлайвате кучетата.

Измамят,ще ги пишат

A Bolkan Hollidays ? Някой проверя ли я ?

Правилно ли разбирам, че са прекратили дейността на няколко фирми, защото не са дошли да си вземат един документ или картонче от министерството? Това ми се струва доста сериозно наказание за такова "нарушение". Т.е. те са си платили, изпълнили са всичко необходимо от закона...обаче не

Правилно си разбрал/-а. Защото според закона си ДЛЪЖЕН да закачиш този документ/това картонче на видно място в офиса си. Ако не си отишъл да си получиш удостоверението за регистрация, какво ще показваш на клиентите си, за да се легитимираш? Пазвата Николинкина, може би?

Не са изпълнили всичко , което се иска от закона!!!!

са държавна тайна, която касае сигурността на държавата.Това е начин за набавяне на средства в Бюджета!

"Причината е, че удостоверенията за дейност, които министерството издава, не са получени в оригинал в двумесечен срок от уведомяването на заявителите, каквото е изискването според Закона за туризма." Ergo, Министерката като счете и не издаде докимента (щото напр. не си се "отчел"), ще работиш, ама след 2 (две) години. А, дотогава, както е казал вожда Наш - към кофитееее, да броиш цигарените кутиии!

на Конвенцията!

Моля осведомете, каква диплома има тази шармантна дама от САЩ ? Кой ВУЗ, каква степен, времетраене на обучението - седмици, години, месеци ?

Че да не би да я само тя? Написали си в биографиите едни специализации в чужди университети, а като провериш университетите излиза, че е някой местен рабфак.

А КОИ СА ТЕЗИ ФИРМИ, МОЛЯ???????????

Тур агентите и туроператорите явно масово укриват обороти и поради това всеки сключен договор за туристическа услуга трябва да е на кочан или с номерация от Министерство на туризма.Фалиралата София Тур се оказа,че имала предишна застраховка за 25 хиляди лв,което пък е абсурдно защото аз при предишна тяхна екскурзия преброих около 25 човека в автобуса ,които бяха платили по около 1000 лв,а такава екскурзия се правеше поне 10 пъти в годината.От това следва,че се крият огромни обороти надвишаваши може би десетки пъти истинските.

аууу тоз мъж какво дълбоко деколте като ...некоя женка? дагоева

Кои са заличените фирми?

Конкуренти на герберастките подставени фирми, които печелят конкурси за лого-та и т.подобни, общ. поръчки ала-бала.

Вай! Ся кой ша ни лъже??

Тая няма нужда от Истанбулска конвенция.

"Тая" или "Тоя" - хмм, не е ясно!