Коментари - Ограбени турски туристи съдят БГ в Страсбург | dnes.dir.bg
назад

Ограбени турски туристи съдят БГ в Страсбург

Безгрижна лятна почивка се превърнала в кошмар в България за семейство Аксой от Германия, предава Today's Zaman.

Обратно в новината

Коментари - Ограбени турски туристи съдят БГ в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крайно вереме е да се забранят спиранията по пътищата без нарушения както е в цял свят..

за Neco (03.08.2009 г. 16:58ч.). като ти чвта селскити и просташки коментари, 90% от които са псувни, какво трябва да си помисля. Че си на границата между животното и човека. Тъкмо научил се да говори и слязъл от гората. Всички ли се такива примати. За това в ЕС не ви искат. А нас ни търсят, Въпреки кусурите ни. А СБ (03.08.2009 г. 15:09ч.), не мислиш ли, че една магистрална кражба не е повод да вдигаме шум до небето и да правим генерални изводи. Или ти сигурно като си намериш 1 (една) бълха в леглото, изгаряш целия юрган със все завивките. За топ идиотите ще поясня, че това е българска пословица.

Ако имате желание обадете ми се на телефон 92 19 428 в София-това е съдебната палата.Аз работя във Върховна касационна прокуратура и мога да опитам да ви помогна.Както описвате случая това е измама и може да се докаже със свидетели и с техническа експертиза на строителните работи.Това, че са ви откраднали договора не е фатално.Ако се обадите, кажете че сте човека от форума, че сте взели телефона от форума.Не може да се оставят нещата така.

Приятелю, с думи нищо не се променя. А тези, които ги е СРАМ, че са българи, чакат на готово да им се случи нещо добро - свързано с България. Например изведнъж да почнат да получават двойни заплати, а през това време да си бъркат в носа и да не работят нищо. Българите са най-неефективната работна ръка в ЕС - всички статистики го доказват. А забравиха кога се редиха по опашките за хляб и олио! Забравиха дните, в които работиха за по 50 долара на месец! Забравиха за опашките за визи пред посолствата! Забр режима до преди 20 години! Само ДАЙ и после ОПЛАКВАНЕ!

до за Tarkan - и какво като сте в ЕС да не серете диаманти пак сте си същите мизерници и мръсници ,да не ти дават сиренето без пари бе ганю мръсно хахаах

От това,което си написал си личи,че си от онези рязаните дето броят с пръсти по бюлитината. Има едно нещо наречено азбука.Научи се да я ползваш правилно,също съществува и препинателен знак при задаване на въпрос.

Това, че такива престъпления стават и в други страни, съвсем не е удобно извинение. А това, че пострадалите са турци или от някакъв друг етнос, съвсем не е причина да се радвате. Причината действително е в държавата. Нито има желание, сили и възможности да се справи с подобни бандити, нито ги възмездява подобаващо след като бъдат хванати. Гнилоч от всякъде !!! С право искат да съдят държавата. Тя е тази, която е длъжна да подсигури на всички хора, живеещи и преминаващи преез нея РЕД, СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ !!!

майната им! те не знаят потурнаци ли са, немци ли, тръгнали да ни съдят? обяснете им на чист немски език с турски думи, че няма как това да стане.

Отново излагация, която форумните патриотари веднага оправдават с репликата: Ама те тези неща и другаде стават и Абе мани ги тия турци, те нали ни държаха пет века в робство. Скудоумието, завладяло трайно масите води до отмиране на държавата. А липсата на самокритичност е форма на скудоумие. Колко ли още ще се гърчи Булгаристан в собствения си идиотизъм?

Като гледам имената това не са германци, а турци.

Nishto chudno,tova e napalno normalno za divashka Balgariq!Tova e porednoto dokazatelstvo,che divacite narichashti se balgari umeqt samo da kradat i da chistqt kenefi!

Убедена съм, че тези които пишат най- ожесточено във форума и плюят по моята родина България при всеки удобен случай не са българи, а други етноси с настроена локализация на български на уиндоуса. Изразите им са много злобни и не могат да пишат на правилен бългаски език. Господа от другите етноси в България, стига с тази злоба!

Каква мизерия лъха от изказванията на някои тук. Значи щом са турци и грабежите са нормали. Такива комплексари сме, че всички и за всичко ни са криви.... повръща ми се от това.

Страна в 21 век от ЕС - това е недопустимо! Искаме да сме европейци, но мозаците ни са промити. Аз самият изпитвам неприязън спрямо турци, но знам, че не е правилно, защото първо всички сме хора, второ не може да си промениме историята и трето в БГ живеят близо 1 милион българи със самосъзнание на турци - просто трябва да се научиме да живеем заедно, без злоба и ненавист помежду ни.

аз няма да плащам заради бандитите..щом са го хванали -боййййй и ебане-и да видим др път ще помисли за такива действия...или пък ще кажете--ааа това в комунистически начин...човечеца ималлл права...този който ше го каже е психично болен и мнението му не се зачита,защтото мозака му не прави разлика между добро и зло...и такива трябва и те ---пуфффффф

тъпи комплексари, едва ли сте си подавали носа от българия и разходете се и осъзнайте ,че сме страна от ЕС-27. Наистина се срамувам от такива идеоти. Големите патриоти , кажете какво сте направили за родината освен да мразите всичко и всеки различен, пфу срам ме е от вас

С удоволствие чета всеки пък как са ограбени турци, по-долна сган от тия не съществува. А всички чужденци дето са ограбени в Турция да съдят ли мизерната им лай*яна подобие на държава?!?

Току-що счупи 2 рекорда на Гинес: за най-много грешки в едн изречение и за най-дългото изречение. Самият текст без корекции ще бъде публикуван в следващия брой на в. Лична драма.

Abe vie deto ste cheli istoria,naprazno. koe e rpbstvo i koe e imperiya. qa prochete kakvo e imperiq i kolko imperii e imalo. Kakvo ti robstvo be? EU e edna moderna imperiq ili kakto go narichate robstvo, may ne znayte,kakvoto kaje EU tova stava.a ne tova koyato reshite vie.tapi ste deto ne shete nishto, a babini devitini chuti ot neznam ot kogo. robstvo robstvo, kakvo e EU i zashto Bulgaria e EU. nali vsichko trqbva da e nared. A obshtestvoto v Bulgaria ima omraza.neznae kakvo da pravi. negramotni, gramota imashe po vremeto na Tosho, sega ima omraza

Боби, ти луд ли си бе мен? Да четат в пункта - каква била униформата на полицая. Та да не би да влизат в държава от третия свят, че да се подготвят за защита. И като те спре от 200 метра с палка полицай, ще му разпознаеш униформата? Истината е, че в тази лайнарска държава трябва да се оглеждаме на всеки ъгъл само, за да преживеем. Няма никакво значение, в случая, дали са турци или китайци. Много кофти за семейството.

Гледам доста немски телевизии и често срещам оплаквания на немски туристи именно от условията за почивка в Турция. Такива кадри с мръсни хотели, лазещи бубулечки, неуредици с транспорта не съм виждала за БГ. Такива нападения стават даже и в Германия. И най-често в тях са замесени местни ивносни турци. Това, че нашата полиция има лошо име в обществото е ясно. Дано сега малко се постегнат господа полицаите.

БРАВО НА ТУРЦИТЕ! Само дела и пак дела, когато е виновна държавата! Ако бяха ограбени българи щяха да си мълчат, като че ли те са виновни...

ganevi zlobari, prost narod prosta politika

mitnitsa plus politsiya e ravno na MAFIYA. Nikoy ne moje da gi spre.

Осъзнайте се и слезте на земята.Огледайте се,вижте мръсотията,погледнет зомбираните си физиономии,погледнет в какво сте превърнали природата си/отивате в планината да плюскате и зарязвате боклуците си/погледнете центъра на столицата си,който прилича на негърско гето с тези графити по фасадите,пълно е с крадци и чалгаджии.Вгледайте се в себе си и тогава плюйте по другите.

ujasssss,niamam dumi!!!! Sram me e, 4e sum bulgarka!

Няма как да осъдят България в Страсбург. Такава процедура е възможна само ако случаят преди това е разглеждан от съдебната система в България и има решение на последната инстанция. Иначе не става. Ами ако тези турци лъжат за нападението над тях, за да вземат пари от застраховката на колата?

Ми ограбените можеше да сте вие бе, хейтъри прости! Дано ви ограбят вас така и полицията да не ви намери, та да изгниете в ада!

Българите са миризливи и нечистоплътни ,а не турците.Качете се в български автобус и ще ви замирише.

ABSOLUTNO SIM SIGLASNA S EDNA BILGARKA!

горките хора...това е достатъчен повод да намразят и българи и България....Само че те са турци/и това е добре/,а не българи,които мразят всичко и всички...всъщност самите себе си...Може би и заради това такава държава са си направили и живеят в нея-за да се самоизмъчват.

България вън от ЕС!

a tezi deto govorqt za robstvoto dali znaqt vob6te ne6to za voinata dali sa jiveli predi tolkova vreme nau4ilisme samo 500 te godini a znaeli nqkoi za6to e stanalo taka az neznam 4eteme samo tova koeto e v istoriata a dali e taka

от хора, които ни хипнотизират и ни пълнят главата като Алф ти си геврек. Тъжно е, че има само един прям и честен коментар, като този на до [CaSpAr] (03.08.2009 г. 09:03ч.). Останалите - просто е модерно да се плюе по България, за предпочитане от чужбинско.

Не виждам как ще се оплачеш в Страсбург, че си станал жертва на криминално престъпление в дадена страна. Нали за това е местната полиция и тя все пак се е вдигнала да ги търси из горите. Все едно мен ако ме ограбят в Германия, да се оплача в Страсбург. Дали ще хванат престъпниците е друг въпрос, но за това никъде няма гаранция и не можеш да съдиш нито полицията, нито държавата. Но турците са си турци с тяхното странно мислене.

Ужасно е.България е страна пълна с престъпници.Три пъти влизат с взлом в жилището ми,два пъти ми крадат автомобила .Никой ли не може да се справи с тази сган!!??

КАТО ГЛЕДАМ С ТАЗИ ЗЛОБА ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ, ДРАГИ, РОДОЛЮБЦИ!!! НАЛИ СИ ДАДОХМЕ ДУПЕТАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ВНАСЯТ ДОЛАРЧЕТА И НА НЕЗНАМ ОЩЕ КОЙ СИ, МОЖЕМ ДА ПЛЮЕМ ПО ТУРЦИТЕ. В СЪЩОТОТО ВРЕМЕ ЧЕТА ПО ФОРУМИТЕ,ОТ ПОЧИВАЩИТЕ В ТУРЦИЯ, ЗА ВИСОКОТО НИВО НА ОБСЛУЖВАНЕ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТУРЦИ И КОЛКО СА ХУБАВИ КУРОРТИТЕ, ТО НЕЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ. ИЛИ МОЖЕ ТЕ СА ЧОВЕЦИ С НАС, А НИЕ НЕКА СИ ГИ ОГРАБВАМЕ И ДАЖЕ УБИВАМЕ ТУК. КАКВО ИСКАМЕ ВСЪЩНОСТ? НИЕ СМЕ ТОЛКОВА РАЗЕДИНЕНИ, ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ И ДА БЪДЕ. НИКОЙ И НОКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА НИ СПЛОТИ ВЕЧЕ НАС - БЪЛГАРИТЕ.

ne stiga 4e ni sa ka4iha na glavite mi ni i sudiat i to v germania niq ako vi sudehme ..... OHOO

mamka vi mrasna turska a za 500te godini robstvo za6to ne si pogovorim v strazburg

predi da govorite protiv turcite, otidete tam i wijte. az hodia na more wsiako liato tam i policaite sa im super liubezni, ako ne znaesh pytia winagi shte trygnat s teb da te izwedat na magistrala. wseki misli kak da ti pomogne, wsichki sa mnogo liubezni i otziwchiwi. ne bih stypil poweche na more w bg!

От такива като вас се срамувам ,че съм българин.Точно такива хора,с псевдопатриотични крясъци,правят най-големите компромиси с националните идеали,когато това им го налага джобния интерес.Не забравяйте ,че утре и вие може да изжевеете подобен стрес и в собствената си държава

Да това е нормално за нашите ръководители на полиция и съд. Защото органите които трябва да защитават правата и сигурноста на всеки човек на територията на България са едно с престъпниците. това е позор за България. Неко да съдят тая скапана държава браво на тях и да ни бъдат за пример за нас. За съжаление ние търпим като овце и затова ни е такава държавата.

ДО :предложение (03.08.2009 г. 08:18ч.) предлага всички турци да заобикалят българия, и колкото по-малко мангали влизат в бг толкова по -бързо ще се подобри положението А ТИ КАКЪВ МИСЛИШ ЧЕ СИ В ТАЯ МАНГАЛСКА ДЪРЖАВА. И ТИ ЗА ДЪРЖАВА МИ ГОВОРИШ? И АЗ СЕ СРАМУВАМ ДА КАЗВАМ НА ЧУЖДЕНЦИ ОТ КЪДЕ СЪМ.

AVE OTREPKI TAKIVA.AMAN OT TAKIVA KATO VAS TUKA DETO SE PRAITE NA KVI LI NE LIGLYOVCI.I NEKADARNI.CYAL SVYAT E DIGNAL RAKA OT BALGARI.YAZIK DETO SAM BALGARIN I KADETO I DA OTIDESH AKTO KAJESH ,CHE SI BALGARIN HORATA EDIN PAT SE SMEYAT I KAZVAT GRUBI NESHTA ZA BALGARIA.AMAN OT TAKIVA SMOTANYATCI.MARZELIV MOJE DA OGRBVATE HORATA NEZAVISIMO KVI SA I OT KADE SA NA VAS VI TRYABVA DA VA SADYAT EDIN PO EDIN MARZELI TAKIVA .POGLEDNETE SE KOI SA TCIGANITE .DETO VIKATE DALI ROMITE ILI TURCUTE ILI POMATCITE ILI NAY-VEROYATNO MOJE DA SA CIGANITE SAMITE NIE BALGARITE.POGLEDNETE SE VARSHITE CIGANSKI ISTORIYI.I POGLEDNETE SE VATRE V VSYAKO BALGARSKO SEMEYSTVO KVO IMA V KASHTATA NISHTO EDNI CHERGI OT PANTI VEKA I NEKVI IZTARKANI ODELA OT BAYTOSHEVO VREME.SHTO ZAVIJDATE SEGA NA DRUGITE.KOITO SI BACHKAT I SE TRUDYAT.HAYDE DE VIDYAHME PO VREME NA ISELVANETO bg KAK PADNA NA KOLENE I OSHTE NEMOJE DA SE OPRAVI I OSHTE 100 GODINI NYAMA DA MOJE DA SE OPRAVI.OSHTE SHTE VA GRABYAT.I SHTE VA EBAT OTZAD.

А някакъв контрол за турските тирове има ли? Хвърчат по магистралата братче и не го ебе, мята си боклуците направо от прозореца на асфалта в движение, и не му дреме дали тъпата чиния с мазнотии ще падне върху предното стъкло на някого.

Мръсни, гадни, прости и миризливи турци! Като толкова им уредена държавата, какъв го търсят в Германия и Белгия?

Яд ги е, че Доган не спечели изборите. За това ще съдят България в Старсбург :))

Скапаняко, който се пишеш патриот, не знаеш ли, говедо, че се пише България. Писна ми от вас, пишман-родолюбци, които не се свените да изписвате името на Родината си с малка буква. Достойни потомци на бай Ганьо!