17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той договорът ще се сключи, ще им обещаят, ама кой ще го плаща после? Като гледам прогнозните резултати, ще стане пак мазалото - президент Радев + правителство на ГЕРБ (или никакво и пак избори). Обръшайте си левовете в евра, че кой знае какво ще измислят пак мошениците!

Много ми е интересно ако няма отговор до 1 ноември къде смятат да ги денат тия хиляди машини ... за скрап? Това би бил идеален вариант.

По 5200 лв парчето. Без ДДС. Богата държава.

Трябва ли всяка кирлива риза да излиза по медиите .... дори такива тривиални неща като това да осигурят склад за шибаните машини които набиха без никакъв смисъл на българския народ. Който не че не е прост и не си го заслужава.

Народа получи, каквото си избра.

Незаконното правителсвто на Рублен прави гаф след гаф.

курдиса ли ги вече?!

Копелета Кой от герб е ресорно отговорен!!!!!! Кой е подводницата Кой е този престъпник Бой и само бой до спукване на гербадийски държавни служители...

"Договорът за складиране на машините между "Карго Партнер" и "Сиела Норма" е изтекъл на 30 септември 2021 чие правителство е на власт? Кой го назначи? Защо не си върши работата? Предупредени са? Пак ли ГЕРБ ви сра в гащите и за това се размирисахте?

Радев да излезе и да каже, че Борисов е виновен. Още преди да са преместили машините на Вера Су

Голям праз. Тя работата ясна. Деса ще определи резултата. Радев ще го даде на неговата ЦИК, да го вкара в машините. И да го обяви. Ако нещо се обърка, Рашков ще размаха тоягата

каква изненада!