17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма много грозно това цвете бе,много грозно.

ВСЕ ЕДНО БОЙКО ПОДДАВА ОСТАВКА НАСЛЕДЯВА ГО ЦАЧЕВА ТОЙ СЪЩИЯ БОЙКО И СТАВА ВИЦЕ......

ДО КОГА ЩЕ ГО ДЪРЖИТЕ ТОВА КОЛКОТО И ДА СТОИ Ц.Ц. НЯМА КАК ДА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ПРОЦЕНТИ

Litseto Tsvetan Tsvetanov e generalen predstavitel na Vashington za Balgaria !!! Ne mu protivorechete...

преасфалтираха ли кръговото в Харманли?

Вие не сте виновни, а виновен е соц вируса в главите ви за да подкрепяте Стойнев който с манипулации на г-жа Лъжа набеждава напълно Невинен - Нанков няма никакво отношение към Пътя , защото Пътя е построен от други и други са отговаряли за строежа и пуска в експлоатация на Пътя ! По този Път са минали МИЛИОНИ АВТОБУСИ, ТИРОВЕ, ЛЕКИ И ТОВАРНИ КОЛИ и няма катастрофи на завоя! Обвиняем е Шофьора доказано е - несъобразена скорост фатална за завой и разговор на шофьора с жена седяла до него - това са данни от шофьора на срещнала го лека кола в момент преди катастрофата.

Нанков Няма никаква вина за катастрофата край Своге. Фактите са : По същия път са минали и минават милиони автобуси , товарни и леки коли НЯМА ДРУГИ КАТАСТРОФИ, какво по-голямо доказателство, че пътя не е причина за катастрофата, а вината е на Шофьора който е карал с несъобразена за завоя скорост, което е ФАТАЛНО и шофьора е говорел и гледал в жена седяла до него /данни от шофьор на лека кола засечена от автобуса/. Провокатора Стойнев няма и един факт за пряка и непряка вина на Нанков, а повтаря общи голословия от арсенала на г-жа Лъжа без логика и съвест , зъл, злобен предубеден тип ...

Надявам се, че въпроса е риторичен. Това е нещо повече от безочие-просто не ми го побира ума как е възможно да се завръща само седмица след като си подаде оставката. Защо я подаде? Не е ли за да поеме отговорност за трагедията край Своге? И какво се случи сега? Кое точно го реабилитира?

Каква отговорност бе заблуден. Кажи каква е конкретната вина на Нанков - НИКАКВА!! ПЪТЯ НЕ е причината ЗА КАТАСТРОФАТА първо и второ Нанков няма отношение към строителството му т.е. други са строили и контролирали строителството на пътя. Все едно Стойнев да е виновен защо без договор са поръчани два атомни реактора и той нищо не е направил като екс Министър и държавата губи СТОТИЦИ МИЛИОНИ ?

От едно ПТП не може да се прави политически въпрос. Май по- добре е да ги има предишните "дупки" за да не може да се кара с повече от 30 км/ч .

Ясно е къде е келепира. Тоя кокал няма да го изпусне - 24 милиона само струва ремонта на Графа и една градинка. Сещам се и за настоящия ни баш бирник (не мога да го нарека финансов министър), който не можеше да си издържа семейството и напусна Народното събрание като депутат. Идеологията на ГЕРБ е ясна и проста - ние ви пазим, вие си грабите и ни връщате за протекцията. Рекет. Дори един туит от настоящия председател на ЕНП Вебер постави "евроценностите" им на сериозно изпитание.

Пий си хапчетата д-ре, а бълнуването ти няма общо с действителността и го разказвай на г-жа Лъжа...

'ЧОВЕКЪТ НА ПЕЕВСКИ - НАНКОВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ В МИНИСТЕРСТВОТО ЩОТО ТАМ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИТЕ. ДА КОНТРОЛИРА всичко - реално той ще управлява министерството а жената ще подписва само.

Нанков ли предложи Пеевски за шев на ДАНС?

Стойнев е абсолютно прав в тази си позиция. То бива безочие от Герб, бива разиграване, ама това вече е прекалено!

Когато има дебат между Ц.Ц и някой друг, не е важно какво казва другия. Важното е да мислите точно обратното за това, за което Ц.Ц говори.

И за Стойнев е така. Събрани накуп двамата приличат на хвърлена над скъп килим котка със завързана на гърба намазана филия. Но докато котката и филията са ключ към преодоляването на гравитацията, за тези двамата е още рано да се каже.

Нанков не трябваше да подава оставка.

Пълна порнография. Причината е ясна - много пари, другарю физкултурник.

Просто ви е бедна фантазията какви са болшинството кадри на гробарите! Ставал съм свидетел как в БАИ се назначава човек за главен секретар, който е като взет от улицата, да не споменавам, че и капчица английски не знае! За изпълнителен директор, човек, който само един английски знае и никакво понятие от икономика и инвестиции, за зам. директор същата работа, само че вместо английски, турски! И после се питате защо има такъв главоломен спад на чуждестранните инвестиции!

Как да разбирам, цитирам, "той ще бъде с отворена врата към всеки" ?