Трето леко земетресение у нас за ден

Трусът е с магнитуд 2.2 по скалата на Рихтер и е регистриран в близост до Сунгурларе малко преди обед

Обратно в новината

Коментари - Трето леко земетресение у нас за ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луд умора нема. Пошла писать губерния!

Това е геноцид!!!

Сега им трябваме.....за изборите!

Отвличат вниманието от други по важните неща.Гадове платени

Шъ съ помпаме сига със земетресения, а! Ако не е ковид ше е Укрия, ако не е Укрия ше е земетресения... ЕПМ!

И аз да им ЕПМ!

Докато не ни довършат, мира няма да има!!

Какво е това ,,Укрия,, бе ? Пише се ,, Украйна,, ,която е наследник на Велика България и ,, Рус,, !

Абе като давате информация за земетресенията, поне да е пълна ! Защо пропускате например днешното земетресение в Аляска с магнитут 2.5 по Рихтер ?

Добре де, може ли да ни заливате непрекъснато с такава ненужна информация? 2,2 кому е нужно да го знае? Като друсне както трябва всички ще разберем. Само не е ясно дали сайтовете ще имат възможност да пишат...

който се отърве от земетресенията ще го вдигаме с балони и ще го пускаме надолу с главата

Затова при бай Тошо беше хубаво, защото за нищо не ни информирана и на много хора им беше Рай!

Нали всички сте безстрашни - отминавайте новината. Има хора което се интересуват и искаме да знаем без отдолу постоянно някой да изтъква колко е безстрашен и осведомен.

шъ съ мре ли... яко шъ съ мре

Има система базирана на данните на слабите трусове. Почетете може и да има полза да знаете нещо повече

А тези с дъвката и ковид - ами явно сте се закачили на кукичката щом ви дразни мизеята и дъзнанието. Това са целели сроруд вас нали. Иточно вие сте се закачели подсъзнателно.

Какво да знаеш? Всеки ден стават стотици земетресения в България между 1 и 2 по Рихтер. Нормално е. Земята си се движи. Ако не знаеш сме върху тектонични плочи, които плуват и се удрят една в друга. Въпроса е дали сградите са читави за да устоят на повечето земетресения докъм 8 по Рихтер. Това са вече въпроси не към сеизмолози, а към институции! Крайно време е да се обследват всички сгради в България и то не само по документи. Който е бил дявол да си носи последствията. Иначе сме реално заплашени от сценарий, като в Турция. А никой не иска той и семейството му да станат на пихтия в постройка, защото някой е нарушавал закони и наредби.

Банално става вече. Такива леки земетресения които не се усещат има всеки ден. Като статистиката с Ковид става вече, всеки ден се публикуват сводките

чакаме големия магнитут

няма лошо да подрусва лекичко... Така се освобождава напрежението на кратки интервали...

та знчаи да не плашат хората... ама те у нас хората не са плашливи, ами са много смели даже! хиляди сръчни майстори надупчиха отвън стотици хиляди апаратаменти, навесиха им сранни неща (били изолации), между тези неща и стените се събират вода, музъл, химически активни вещества, проникват в трените ... и това не плащши душите наши! и липсата на държава не ни плаши! кво изобщо може да ни уплаши?

ли и новата дъвка? След трагедията в Турция всички медии внезапно откриха ,че имало и земетресения. И то по няколко на ден. До тогава не бяха чували за това.

Явно това е новата дъвка, след Кромид 19 и войната

Такива леки трусове под 3 са чести и не знам защо трябва да се обявяват всеки път

По шаблона на материалите за ковид - само сменят ковид със земетръс и плашилото за масите е скалъпено!

Ха ха ха - вече 2.2 ли обявявате?!?

Хубаво е че са много, леки и начесто за да освободят нагнетената енергия без разрушения.

Кое му е хубавото? Малките или са затихващи или са предвестници на много силно. Все едно да гледаш жълтото на сфетофара без да знаеш предния цвят - не знаеш зелено ли ще светне след това или червено.

Не плаши хората. Такива малки земетресения има всеки ден

Такива леки земетресения има почти всеки ден. И да, хубави са, защото освобождават енергия. Ако това не се случва, енергията се натрупва и става катастрофа като в Турция и Сирия.

Не плашете хората, такива трусове са чести.

та знчаи да не плашат хората... ама те у нас хората не са плашливи, ами са много смели даже! хиляди сръчни майстори надупчиха отвън стотици хиляди апаратаменти, навесиха им сранни неща (били изолации), между тези неща и стените се събират вода, музъл, химически активни вещества, проникват в трените ... и това не плащши душите наши! и липсата на държава не ни плаши! кво изобщо може да ни уплаши?