Тръмп обяви, че САЩ няма да са страна по Международния договор за търговия с оръжия

Така президентът удовлетвори желанието на влиятелно оръжейно лоби, което е против споразумението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми как да иска САЩ да са страна от подобно международно споразумение, след като там ще има условия и ограничения, а бутафорният стандарт на фАЩ основно разчита на военно промишленият им комплекс. Те се хранят и просперират от човешката кръв, от разрухата на суверенни държави, от избити деца, жени и старци, от плача на осиротели дечица, от глада и лунният пейзаж, който оставят след себе си...Мирисът на барут и кръв ги кара да се чувстват живи !!!

"Международният договор регулира 70-милиардния бизнес с конвенционални оръжия..." На смъртта по евроатлантически казват бизнес...

Как да искат, нали ще им секне основният поминък, наречен бизнес ? И от измислен световен лидер, ще се превърнат в световен клошар. Но пък всички останали ще отдъхнем и заживеем в мир и любов !

Ама, разбира се,само техните оръжия са произведени и се използват с „най-хуманна” цел. Малко конфликти са предизвикани в целия свят със „загрижените” им цели и оръжия.

Предлагам всички страни с изключение на САЩ да унищожат всичките си оръжия включително пистолети и ловни пушки. Да се въоръжат с лъкове и стрели така САЩ ще са спокойни за световното си господство към което се стремят. Също така да им бъдат предоставени световните нефтени и газови ресурси, световно господство над наркотиците и проституцията. Така няма да има войни и ще сме свободни роби на братята американци. Вива Тръмп....

тия за пари и майка ще продадат!

пресмятат другите държави и народите им за говеда (скотове) , които трябва да се изтребват като техните бизони за самочувствие !!! Гадни мръсни ЯНКИ са!!! Светът трябва да застане единно срещу тях !!! НАИСТИНА към Америка са отишли само престъпниците и ИЗМЕТА на света !!!

как я виждате да се откажат от ядреното си оръжие?

Откровен представител на оръжеиното лоби и цялата му политика е в тяхна услуга. Като дойде на власт първата му работа бе да сключи за стотици милиарди сделка за оръжие със Суадитска арабия откровенно мракобесническа държава. Иначе по принцип руснаците са виновни....

От ядреното оръжие може да се откаже, защото вече има много страни с такова и възможност да унищожат САЩ при война. От конвенционалното оръжие няма да се откажат, защото са производител и износител номер едно. Това е основният бизнес на САЩ. Разпалват войни, насаждат страх и оръжията вървят като топъл хляб.

Това не устройва САЩ, защото няма на кого да продават прескъпи оръжия. Друго конкурентно производство нямат, а и не обичат конкуренцията.

Ще я продадат няколко пъти, ако може непрекъснато.