Тръмп наложи ограничения на американците за пътувания до Куба

Отговор на "дестабилизиращата роля" на страната в Западното полукълбо

Обратно в новината

Коментари - Тръмп наложи ограничения на американците за пътувания до Куба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама нали свобода, хората могат свободно да пътуват..ама само ако Американското правителство им разреши! Абе мижи да те лъжем ...

Голям праз. Този е рядко тъпо и злобно парче

ЕМИ ТАКА Е...ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА!

Все коментари на хора, които не са стъпвали в Куба. Отидете и вижте каква пакост причини комунизмът на тези хора, сравнете страната с останалите в региона, а после коментирайте. Ако трябва обаче да пишете просто, за да изкарате някоя рубла, то давайте.....продайте рода си и се наяжте.

Абе рунгел, преди месец се върнах от Куба. Тежко им е - в крайна сметка - и то не защото кубинските революционери начело с Фидел Кастро няколко години след като свалиха протежето на САЩ - Батиста, се прекръстиха на комунисти (и то се принудиха да станат комунисти благодарение на действията на САЩ), а защото откакто изгониха Батиста от Куба и натириха американските ЦРУ задници в Залива на Прасетата кубинците живеят под американска блокада и жестоки санкции. Не че няма какво да предложи Куба на останалия свят, има ама янку северно от Куба не позволява. На България ако сега САЩ и наложи санкции щото така и е щукнало след 3 месеца ще ни изчезне и държавата и народа.

А ти в Хаити, Хондурас, Сан Салвадор... все преуспяващи Демокрации бил ли си? Не съм бил, не искам и да стъпя!

Аз съм стъпвал два пъти и имам доста приятели кубинци и преселници испанци които им е доста добре там. Та доста си в грешка за Куба уникално райско кътче е. Дори и емигрантите в Испания говорят с любов за Фидел и Чегевара. Та стъпвалия само по олинклузив хотели ама много си в грешка с мнението ти.

ЕДНА ПРИЯТЕЛКА,КОЯТО ОБЩО ВЗЕТО Е ИЗРЪШКАЛА СВЕТА КАЗА,ЧЕ ОЩЕ СЪНУВА КУБА СЛЕД КАТО Е БИЛА ТАМ! ИСКА ДА ЖИВЕЕ ТАМ,НО НЕ И СТИСКАЛО ДА НАПРАВИ ТАКАВА ПРОМЯНА, ЩОТО Е НА ВЪЗРАСТ!

На ден между САЩ и Куба се извършват средно по 10 редовни полета, поне по 3 само от Маями, Флорида и то без да се смятат частните полети. Янките си умират от кеф да щъкат из Куба, да смучат ром от ранни зори и да пафкат кубински пури. Американския естаблишмент не може още да си прости, че Куба остана на кубинците. На янките една от най-съкровенните мечти е Куба да е пак тяхна, но този път без кубинците - едни безкрайни голф игрища, приказни плажове и много плантации за захарна тръстика и тютюн натъпкани с кафяво кожи които да джуркат ром и завиват пури за изключителната американска нация, така както беше при последния кубински диктатор назначен от САЩ - Батиста. Само че този път САЩ ще имат да решат един огромен проблем с кубинците - при Батиста 70% и повече от кубинското население е било абсолютно неграмотно (не можещо нито да чете, нито да пише) а днес то е 100% ограмотени - трудно ще им е на янките да превърнат отново кубинците в работещ добитък.

САЩ успяха да унищожат грамотността на 10000 км от границите си, в Куба ли няма да успеят?! България беше една от страните с много грамотни хора, относително повече от великата страна зад океана. Сещам се за забраните да се пътува във вражески страни. Които били лошо нещо. Както се вижда, "добрите" също обичат лошите неща, плюс да послугват и да измамят.

Абе като стана дума за Венецуела, някой знае ли какво стана с гуйньо ? Още ли се мисли за президент ?

Има ли финансиране, става нещо. Няма ли долари нищо не става. То сега много сконфузена ситуация, и България го призна за президент, а Гауаиоадо не го виждаме в тази му роля.

Това се нарича висша форма на "демокрация"! Който не ти лижи зад.ка, мачкай го!

еййй каква изпъната златна волга…

Тези американците.., ще дойдат много страхливи... иначе се правят на велики и санкции налагат , ама на страни, които са много далеч.